NickName98 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά νομίζω πως όλο φυλακή φυλακή φυλακή... Θα το βαριομασταν πολύ εύκολα. Όχι ότι τώρα δεν βαριόμαστε αλλά λέμε.... :-P Έκαναν κάτι για αλλαγή τέλος πάντων. Σίγουρα το 6 δεν θα έπρεπε να υπάρχει και το 7 θα έπρεπε να μπει κάπου μαζί με το ένα ή 2 προηγούμενα με την φυλακή. Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον έτσι νομίζω. Και σίγουρα, όπως είπες η σειρά πάει ααααρρρρρρργγγγγγγααααααα... :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 παιδιά, επειδή είχα τρομερή περιέργεια να δω πως είναι το comic στο οποίο βασίζεται η σειρά, άρχισα να το διαβάζω η διαφορά με τη σειρά είναι απλά απίστευτη, το κόμικ είναι 100 φορές καλύτερο αν ακολουθούσαν το κόμικ κατά γράμμα, η σειρά θα ήταν σούπερ (αλλά μπορεί να έπεφτε και λογοκρισία του κερατά, οι Η.Π.Α φημίζονται για λογοκρισία σε σειρές, ταινίες) στο κόμικ είδα πως είναι οι χαρακτήρες κανονικά στη σειρά τους έχουν εξευγενίσει αρκετά, π.χ χωρίς να αποκαλύψω κάτι, ο Governor που θέλουν να δείξουν ότι έχει και κάτι καλό, στο κόμικ είναι αληθινό τέρας θα συνεχίσω να βλέπω τη σειρά, αλλά από 'δω και πέρα για πλάκα :p Που να δεις και στην πορεία πόσο γατάκι είναι ο governor στο κόμικ :-P Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 φίλε τα διάβασα όλα μέσα σε 4 μέρες! κορυφή! περιμένω τα επόμενα δεν υπάρχει περίπτωση να τα δείξουν ποτέ αυτά στη σειρά λέμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Είδα κι εγώ μερικά πράγματα όταν έψαχνα για το κομικ.. Σε 1 2 σεζόν η σειρά δεν θα έχει καμία σχέση με το κομικ όπως φαίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Το είδε κανείς? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ΟΧΙ! Μπορείς βέβαια να βάλεις spoiler tags και να είσαι κυριλέ φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ΟΧΙ! Μπορείς βέβαια να βάλεις spoiler tags και να είσαι κυριλέ φίλε μου :) Θα περιμενενω να το δουν και τα παιδιά και μετά θα συζητήσουμε! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τί επεισοδιαρα ήταν αυτή!!! Όσο βαρετά ήταν τα προηγούμενα επεισόδια, τόσο δράση και τρομερά σκηνικά είχε αυτό. Άλλαξαν θα πάντα πλέον. Λυπήθηκα για τον πρώτο που πέθανε.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ποιος ήταν αυτός που ζήτησε να "φύγει" κάποιος από τους πρωταγωνιστές; Χαχαχα Το fox το βάζει στο καπάκι δεύτερη φορά, νομίζω πως θα το δω ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δεν ξέρω αν ήταν και άλλος πάντως εγώ ήθελα και θεωρώ ακόμα πως κάποιος βασικός χαρακτήρας πρέπει να πεθάνει. Αν και ψιλοχορτασαμε θανάτους με τον governor ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δεν θα με χάλαγε να πέθανε κάποιος πρωταγωνιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Δεν ξέρω αν ήταν και άλλος πάντως εγώ ήθελα και θεωρώ ακόμα πως κάποιος βασικός χαρακτήρας πρέπει να πεθάνει. Αν και ψιλοχορτασαμε θανάτους με τον governor ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δεν θα με χάλαγε να πέθανε κάποιος πρωταγωνιστής. Συμφωνώ, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, η σειρά εκεί θα πηγαίνε αργά ή γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως πήγαινε αργά. Νέα επεισόδια τον Φεβρουάριο;;; Edited December 2, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Συμφωνώ, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, η σειρά εκεί θα πηγαίνε αργά ή γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως πήγαινε αργά. Νέα επεισόδια τον Φεβρουάριο;;; Φλεβάρη πάλι.. Πολύ δυνατό επεισόδιο :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Συμφωνώ, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, η σειρά εκεί θα πηγαίνε αργά ή γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως πήγαινε αργά. Νέα επεισόδια τον Φεβρουάριο;;; Στις 9 του Φλεβάρη. Κατασυγκινηθηκα με το πλάνο από το χαμό της Judith. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Στις 9 του Φλεβάρη. Κατασυγκινηθηκα με το πλάνο από το χαμό της Judith. Το μόνο που χαλάει σε αυτή τη σειρά. Δεν θα ήθελα να εμπλέκονται καθόλου παιδιά. Το ξέρω πως έτσι γίνεται πιο ρεαλιστική, αλλά καλύτερα να τα αγνοούσαν τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Φοβερό επεισόδιο γι αυτό δεν ήθελα να πω κάτι και εγώ χτες... Αλλά τώρα πάλι αναμονή μέχρι το Φεβρουάριο!! ******* Το ευχαριστηθηκα με τον κυβερνήτη είχε αρχίσει να με εκνευρίζει πολύ!! Edited December 3, 2013 by impreza_sti Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Στις 9 του Φλεβάρη. Κατασυγκινηθηκα με το πλάνο από το χαμό της Judith. Γιατι ειναι σιγουρο οτι πεθανε; Λιγο αιμα εδειξε, δεν σημαινει κατι 100%. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Γιατι ειναι σιγουρο οτι πεθανε; Λιγο αιμα εδειξε, δεν σημαινει κατι 100%. Ακριβώς ναι δεν είναι και σίγουρο.. Ίσως το πήρα στο λεωφορείο μαζί με τους αλλους! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ωραίο το επεισόδιο.. Όσο βαριόμουνα μέχρι τώρα τόσο με ξεσήκωσε. Τόσο χαζοί οι ακόλουθοι του? Αποδεκατιστηκαν χωρίς λόγο.. Όσοι πέθαναν είχανε τέλος που τους αρμόζει εκτός από έναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ωραίο το επεισόδιο.. Όσο βαριόμουνα μέχρι τώρα τόσο με ξεσήκωσε. Τόσο χαζοί οι ακόλουθοι του? Αποδεκατιστηκαν χωρίς λόγο.. Όσοι πέθαναν είχανε τέλος που τους αρμόζει εκτός από έναν Το θέμα είναι ότι η καινούργια σεζόν θα είναι πάλι από την αρχή.. Χωρίς βάση και όλοι έχουν τραβήξει διαφορετικό δρόμο. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 αυριο βλεπω τα 2 τελευταια. ελπιζω οντως να ειναι ενδιαφερων το τελευταιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Το θέμα είναι ότι η καινούργια σεζόν θα είναι πάλι από την αρχή.. Χωρίς βάση και όλοι έχουν τραβήξει διαφορετικό δρόμο. Αυτή η στασιμότητα στην φυλακή ήταν βαρετή. Δεν ξέρω αν στα κομικς κρατούσε το ενδιαφέρον.. Μας εδειξε και ένα κλου για το ποιός τελικά σκότωσε τους αρρώστους :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 αυριο βλεπω τα 2 τελευταια. ελπιζω οντως να ειναι ενδιαφερων το τελευταιο Το τελευταίο είναι από τα καλύτερα επισόδια ολόκληρης της σειράς. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Το τελευταίο είναι από τα καλύτερα επισόδια ολόκληρης της σειράς. Συμφωνώ απόλυτα! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Αυτή η στασιμότητα στην φυλακή ήταν βαρετή. Δεν ξέρω αν στα κομικς κρατούσε το ενδιαφέρον.. Μας εδειξε και ένα κλου για το ποιός τελικά σκότωσε τους αρρώστους :wacko: Ποιος εννοείς; αλήθεια τι ακριβώς ήταν αυτό στην πόρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ποιος εννοείς; αλήθεια τι ακριβώς ήταν αυτό στην πόρτα; Ο κυβερνήτης ήθελα να πάει από τα ζόμπι.. Βασανιστικά :p:lol: Κάτι για ποντίκια δεν έλεγε? Εγώ κατάλαβα πως η μικρή που τάιζε ποντίκια στο ζόμπι τους έφαγε και η Κάρολ απλά την Κάλυψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts