junglist Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ξενέρωσα με τον θάνατο του Γκλεν... Πάντως στο τέλος αφήνει πολλά υπονοούμενα για το τι θα επακολουθησει στο επόμενο επεισόδιο.. γενικά μετά το 7 επεισόδιο αρχίσε να γίνετε καλό. Ο Dale και ο Shane πέθαναν στα τελευταία. Όχι ο Glen. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnMan Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Δεν μου άρεσε που πέθανε ο Dale, αν και ο τρόπος που πεθαίνει στο comic είναι πολύ μακάβριος.... Επίσης, άλλη μια διαφορά με το comic είναι ότι δεν έχουν τα δίδυμα. Φαντάζομαι, και αυτά τα έβγαλαν λόγο της σκληρής, για την τηλεόραση εξέλιξης. Και τέλος απογοητεύτηκα που δεν σκώτωσε o Carl τον Shane, και τον πυροβόλησε μόνο όταν έγινε ζόμπι, αλλά δεν θα ήταν τηλεοπτικό οπότε... Δεν με χαλάει που αλλάζουν διάφορα, μιας και έχει περισσότερο ενδιαφέρον το να μην ξέρεις τι θα γίνει. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι τα αλλάζουν γιατί δεν είναι τόσο πολύ τηλεοπτικά, εννοώ πως είναι μακάβρια για την τηλεόραση, και δεν ξέρω πως θα παρουσιάσουν την 3η σεζόν. Εκείνα τα chapter του comic ήταν από τα καλύτερά του, αλλά ήταν πολύ βίαια... (όχι δεν είμαι καθόλου βίαιος άνθρωπος... :rolleyes:) mitsos1, δεν νομίζω να την δούμε στην δεύτερη σεζόν. Στην 3η θα εμφανιστεί. Αν λέμε για την ίδια φυσικά... (γτ μπορεί να κάνω και λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 δίκιο έχεις μπερδεύτηκα, με τον θάνατο του dale ξενέρωσα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Πολύ μπροστά το άτομο που έσωσε την Adrea... αυτή είναι λογική! Σπαθί και deadwalkers δεμένους δίπλα σου να μην σε βρίσκουν άλλοι Ίσως να είναι η κοπέλα που έλεγαν κάποιοι πως θα εμφανιστεί... Αναμένουμε new season! Θα χοντρύνει πολύ το πράμα! Μάλλον οτι καλύτερο έχω δει από σειρές τα τελευταία χρόνια! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εμένα μου θύμισε κάτι σε Σκοτεινό Χωριό το Look!! :lol: Αυτό ήταν το τελευταίο για αυτή τη σεζόν?Επόμενο καλά είδα για Φθινόπωρο?? :blink::blink: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ναι, καλα ειδες. Επομενο επεισοδιο απο το Σεπτεμβριο και μετα. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 τι μακακια είναι αυτή.. 6επεισοδια η πρώτη και 13 η δεύτερη ;;γιατί δεν βγάζουν 22με 24 που βγάζουν οι υπόλοιπες σειρές. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εμένα μου θύμισε κάτι σε Σκοτεινό Χωριό το Look!! :lol: Αυτό ήταν το τελευταίο για αυτή τη σεζόν?Επόμενο καλά είδα για Φθινόπωρο?? :blink::blink: ναι ήταν το τελευταίο για την 2 σεζόν. και εμένα μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο ; άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Τέλος και η 2 σεζόν.Κάτι παραπάνω από μέτρια για μένα...Ειδικά τα 3 πρώτα και αυτά με τον όμηρο αίσχος...Τέσπα πάμε για καλύτερα του χρόνου:p Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Καλό το τελευταίο επεισόδιο, αλλά έλεος μέχρι να ξαναδούμε τα καινούργια!! Μέχρι τότε το μνημόνιο θα μας έχει κόψει και το ίντερνετ !!!:fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 η 2η σεζόν ήταν μέτρια! άντε του χρόνου να δούμε και κανένα νέο πρόσωπο...να έχει περισσότερη πλοκή για τον ιό κλπ... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Άντε να ξεκινήσει... έχουμε δει τα πάντα, δεν υπάρχει τίποτα για καλοκαίρι !!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwing Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Breaking bad... όλα τα λεφτά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Κι εγώ το χθες είδα το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου.. Όντως έκανε κοιλιά ο κύκλος αλλά δεν μπορείς να πεις τελείωσε δυνατά!! Τώρα δυστυχώς θα περιμένουμε αρκετά.. Δεν μ' αρέσει να τα βλέπω ένα ένα τα επεισόδια αλλά μάλλον όλα μαζί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Falling skies Θέλει να δεις 2-3 επεισόδια μέχρι να μπείτε στο πνεύμα, αλλά με παραγωγη Spielberg, δικαιώνει το αποτέλεσμα. Είμαι ήδη 2η σεζόν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Falling skies Θέλει να δεις 2-3 επεισόδια μέχρι να μπείτε στο πνεύμα, αλλά με παραγωγη Spielberg, δικαιώνει το αποτέλεσμα. Είμαι ήδη 2η σεζόν. Τι λέει αυτό τι πραγματευεται?? Ξεκίνησα το American Horror Story και το άφησα αμέσως... Ψάχνω κάτι εναγωνίως σε παραφυσικη διάσταση!! Sorry για το off topic!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Τι λέει αυτό τι πραγματευεται?? Ξεκίνησα το American Horror Story και το άφησα αμέσως... Ψάχνω κάτι εναγωνίως σε παραφυσικη διάσταση!! Sorry για το off topic!! Στυλ War of Worlds. Οι εξωγήινοι έχουν καταλάβει την γη και η σειρά δείχνει την αντίσταση που έχουν οργανώσει οι λίγοι επιζώντες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 σήμερα ξεκινάει η 3η σεζον the walking dead :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν. Θα γίνει χαμός!!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν. Θα γίνει χαμός!!!! Καλο ε?? Περιμένω να μαζευτούν 2-3 γιατί θα πάθω κρίση αν δω μόνο ένα χωρίς επιλογή να έχω κι άλλο ένα τουλάχιστον στο καπάκι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Και εγω θελω να το δω αλλα υπαρχει προβλημα σε ενα σαιτ που κατεβαζω υποτιτλους οποτε μαλλον 12 το βραδυ στο FOX Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν. Θα γίνει χαμός!!!! Όλα θα παιχτούν πως θα τους υποδεχθούν οι ήδη έγκλειστοι....που απο τα ρούχα νομίζω ήταν πρώην κρατούμενοι οπότε ποτέ δε ξέρεις...Απο την άλλη πως επιβίωσαν εκεί μέσα (πχ τι τρώγανε); Λογικά αν υπήρχε οπλισμός και φάρμακα θα έχουν αναλωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς. αναμένω με αγωνία το δεύτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν. Θα γίνει χαμός!!!! Όντως γίνεται πανικός! :D Δεν θα πω κάτι παραπάνω να μην κάνω spoiler!:rolleyes: Ξέρει κανείς πόσες σεζόν έχουν υπογράψει με το AMC? Γιατί με τους ρυθμούς που προχωράν την πλοκή θέλουν σίγουρα 7-8 σεζόν για να καλύψουν το γενικό storyline του κόμικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Πολύ δυνατό το πρώτο!! :) :) Αυτό είναι ξεκίνημα σεζόν. Πάντως αυτή η μαύρη τύπισσα, πολύ ασχήμια ρε παιδί μου. Δεν μπορούσαν να βρούνε πιο λίγο αγριόφατσα;; :p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts