JIMYIAK Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) χθες προσπαθησα να κανω την διαδικασια αλλα μετα που διαμορφωνω την καρτα και τρεχω το adb shell δεν μου αναγνωριζει την καρτα και δεν μπορει να συνεχισει..μου βγαζει στο κινητο οτι ειναι αδεια η καρτα sd η ειναι μη υποστιριζομενη..και το εκανα αρκετες φορες!!το συνδεω με usb γιατι δεν εχω card reader..παιζει ρόλο αυτο? EDIT: καπου ειδα οτι ειχε καποιος το ιδιο προβλημα και οτι λυθηκε με μια επανεκινηση..θελει επανεκινηση μετα που κανουμε διαμορφωση την καρτα???σορρυ για τις αποριες αλλα πηρα χθες καρτα και μην παει χαμενη :lol: Edited December 23, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Χίλια ευχαριστώ κι από μένα! Άψογος οδηγός. Τώρα έχω 86mb ελεύθερα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 χθες προσπαθησα να κανω την διαδικασια αλλα μετα που διαμορφωνω την καρτα και τρεχω το adb shell δεν μου αναγνωριζει την καρτα και δεν μπορει να συνεχισει..μου βγαζει στο κινητο οτι ειναι αδεια η καρτα sd η ειναι μη υποστιριζομενη..και το εκανα αρκετες φορες!!το συνδεω με usb γιατι δεν εχω card reader..παιζει ρόλο αυτο? EDIT: καπου ειδα οτι ειχε καποιος το ιδιο προβλημα και οτι λυθηκε με μια επανεκινηση..θελει επανεκινηση μετα που κανουμε διαμορφωση την καρτα???σορρυ για τις αποριες αλλα πηρα χθες καρτα και μην παει χαμενη :lol: Πριν την διαμόρφωση δουλεύει καλά η κάρτα; Σίγουρα κάνει για το κινητό ε; Κάνεις όπως στον οδηγό το format της κάρτας; Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις - κάρτα SD και αποθηκευτικός χώρος και να κάνεις διαμόρφωση της κάρτας SD αφού κάνεις την διαμόρφωση από το PC. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Την εχω πανω την καρτα και δουλευει κανονικα!οταν την εκανα format απο το κινητο μου εσβηνε τα partition και την εκανε ξανα ολοκληρη!και ξαναπροσπαθουσα μετα και παλι τα ιδια..δεν εχω το pc companion στο πισι(μηπως παιζει ρολο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Την εχω πανω την καρτα και δουλευει κανονικα!οταν την εκανα format απο το κινητο μου εσβηνε τα partition και την εκανε ξανα ολοκληρη!και ξαναπροσπαθουσα μετα και παλι τα ιδια..δεν εχω το pc companion στο πισι(μηπως παιζει ρολο?) Ναι βαλε το pc companion και ολα οκ! Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Eρωτηση Αφου τελειωσουμε με την εγκατασταση του,και ολα ειναι οκ, τα αρχεια “app2sd.sh”, “busybox”, “mount_sd.sh” και “sh.sh” μπορουμε να τα σβησουμε απο την καρτα? Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Παιδιά εμένα δε μου βγάζει το προγραματάκι για το partition επιλογή FAT32 για την 8GB κάρτα μου...Τι να κάνω??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Επίσης μετά την εγκατάσταση να ξέρετε πως για να αντιστραφεί η διαδικασία (απεγκατάσταση του App2SD), θα πρέπει να flashάρουμε το κινητό με το SEUS από την αρχή και να αλλάξουμε ξανά τα partition της κάρτας μνήμης. Θέλω να επαναφέρω το κινητό να μην αποθηκεύει τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Κάνω ότι προτείνεις παραπάνω έτσι? Μετά το update από την SE το κινητό θα γίνει rooted πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Θέλω να επαναφέρω το κινητό να μην αποθηκεύει τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Κάνω ότι προτείνεις παραπάνω έτσι? Μετά το update από την SE το κινητό θα γίνει rooted πάλι? Ναι είναι μονοδρομος για επαναφορά. Χμμ, μετά το update δεν θα μπορείς να κάνεις root το κινητό σου. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αν κάνω ότι ανφέρεις εδώ [Οδηγός] Διαδικασία root για X10/mini/pro με 2.1 δεν θα γίνει πάλι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αν κάνω ότι ανφέρεις εδώ [Οδηγός] Διαδικασία root για X10/mini/pro με 2.1 δεν θα γίνει πάλι rooted? Όχι. Το καινούριο update δεν μπορεί να γίνει ακόμα root. Μπορείς όμως να γυρίσεις στο προηγούμενο 2.1 με το flashtool του bin4ry από cda. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αυτό h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=711907 φαντάζομαι εννοείς. Θα έχει ελληνικά κανονικά το τηλέφωνο μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Σήμερα ξαφνικά πρόσεξα στο titanium οτι όσο εγκαθηστώ νέες εφαρμογές αυξάνεται η πρώτη μπάρα στην μνήμη internal και όχι η τρίτη που λέει a2sd.. Έκατσα και διάβασα όλο το topic και όταν σβήνω το Data/appbak και μετά reboot χάνω όλες τις εφαρμογές και το επαναφέρω με xrecovery. Yπάρχει κανονικά ο φάκελος system/sd/app και μόνο 6-7 απο τις βασικές εφαρμογές... μετέφερα μέχρι και τις εφαρμογές απο το appbak στο sd/app αλλά...καταστροφή και πάλι επαναφορά... Edited January 5, 2011 by geoxraslap Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Σήμερα ξαφνικά πρόσεξα στο titanium οτι όσο εγκαθηστώ νέες εφαρμογές αυξάνεται η πρώτη μπάρα στην μνήμη internal και όχι η τρίτη που λέει a2sd.. Έκατσα και διάβασα όλο το topic και όταν σβήνω το Data/appbak και μετά reboot χάνω όλες τις εφαρμογές και το επαναφέρω με xrecovery. Yπάρχει κανονικά ο φάκελος system/sd/app και μόνο 6-7 απο τις βασικές εφαρμογές... μετέφερα μέχρι και τις εφαρμογές απο το appbak στο sd/app αλλά...καταστροφή και πάλι επαναφορά... Οκ όπως φαίνεται δεν δουλεύει το app2sd για κάποιον λόγο. Οκ αν μπορείς κανε επεξεργασία τα αρχεία /system/bin/sh , /etc/mount_sd.sh και /sqlite_stmt_journals/app2sd και ποσταρε τι γράφουν. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Οκ όπως φαίνεται δεν δουλεύει το app2sd για κάποιον λόγο. Οκ αν μπορείς κανε επεξεργασία τα αρχεία /system/bin/sh , /etc/mount_sd.sh και /sqlite_stmt_journals/app2sd και ποσταρε τι γράφουν. sh #!/system/bin/sh_bak busybox sh <<eof if [ -f /sqlite_stmt_journals/app2sd ] ; then sleep 0 else busybox nohup busybox sh /system/etc/mount_sd.sh & fi eof /system/bin/sh_bak "$@" mount_sd.sh date > /sqlite_stmt_journals/app2sd mount -t ext2 /dev/block//vold/179:2 /system/sd rm -r /data/app if ls /system/sd/app then : ln -s /system/sd/app /data/app echo 2 else echo 1 ln -s /data/appbak /data/app fi app2sd Wed Jan 5 10:48:36 UTC 2011 Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 sh #!/system/bin/sh_bak busybox sh <<eof if [ -f /sqlite_stmt_journals/app2sd ] ; then sleep 0 else busybox nohup busybox sh /system/etc/mount_sd.sh & fi eof /system/bin/sh_bak "$@" mount_sd.sh date > /sqlite_stmt_journals/app2sd mount -t ext2 /dev/block//vold/179:2 /system/sd rm -r /data/app if ls /system/sd/app then : ln -s /system/sd/app /data/app echo 2 else echo 1 ln -s /data/appbak /data/app fi app2sd Wed Jan 5 10:48:36 UTC 2011 Οκ όλα σωστά μέχρι εδώ, αρα το πρόβλημα πρέπει να είναι στην κάρτα σου. Για δώσε την εντολή mount μέσω adb ή terminal και ποσταρε ότι σου εμφανίσει. Αν δεν υπάρχει και εκεί το πρόβλημα μάλλον πας για ξανά φορματ της κάρτας. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) το έκανα στη γραμμή εντολών όλα οκ.. αλλα πως θα το κάνουμε να τα δεις?? Έχω windows 7 και δεν μπορω να δουλέψω το print screen.. Edited January 5, 2011 by geoxraslap Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7600] Πνευματικά δικαιώματα © 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\Users\Geoxraslap>cd c:/android/tools c:\android\tools>adb shell * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * $ mount mount rootfs / rootfs ro 0 0 tmpfs /dev tmpfs rw,mode=755 0 0 devpts /dev/pts devpts rw,mode=600 0 0 proc /proc proc rw 0 0 sysfs /sys sysfs rw 0 0 tmpfs /sqlite_stmt_journals tmpfs rw,size=4096k 0 0 /dev/block/mtdblock0 /system yaffs2 ro 0 0 /dev/block/mtdblock3 /data yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0 /dev/block/mtdblock1 /cache yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0 /dev/block//vold/179:2 /system/sd ext2 rw,errors=continue 0 0 DxDrmServerIpc /data/DxDrm/fuse fuse.DxDrmServerIpc rw,nosuid,nodev,user_id=0,gr oup_id=0,allow_other 0 0 /dev/block//vold/179:1 /sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,uid=1000,gid= 1015,fmask=0702,dmask=0702,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,s hortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0 $ Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Τροποποίηση: και εδώ σωστός είσαι. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ο φάκελος /system/sd/app υπάρχει; αν ναι μην κάνεις τίποτα θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα σου πω. Τροποποίηση Νο2: δοκίμασε να διαγράψεις τον φάκελο /data/app και κανε επανεκκίνηση. Επίσης ξανάδοκίμασε να δεις αν δουλεύει το app2sd, και γραψε αποτελέσματα, δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα μπορούσε να φταίει. Edited January 5, 2011 by mobile_hacker Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) στο Έγραψα ένα post πιον πάνω... Ο φάκελος /system/sd/app υπάρχει! έσβησα και το data/app και μετα την επανεκίνηση είναι σαν να μην πείραξα τίποτα..και ο φάκελος είναι πάλι στην θέση του Το τρελό είναι οτι δουλεύει και χωρίς sd με όλες τις εφαρμογές στην θέση τους Edited January 5, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ο φάκελος /system/sd/app υπάρχει! έσβησα και το data/app και μετα την επανεκίνηση είναι σαν να μην πείραξα τίποτα..και ο φάκελος είναι πάλι στην θέση του Το τρελό είναι οτι δουλεύει και χωρίς sd με όλες τις εφαρμογές στην θέση τους Αυτό σημαίνει πως δεν δουλεύει το app2sd. Για κάποιον λόγο ενώ υπάρχει ο φάκελος /system/sd/app δεν τον βλέπει και τρέχει τις εφαρμογές από το appbak. Λοιπόν κανε πάλι επεξεργασία το mount_sd.sh και εκεί που γράφει ln -s /data/appbak /data/app καντο ln -s /system/sd/app /data/app Αν δεν δουλέψει θα χρειαστεί επαναφορά με το xrecovery αλλά είναι το μόνο που σκέφτηκα.. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κατα 90% αυτό ήταν... Θα το παρακολουθήσω λίγο και θα σου πώ... Αν συναντηθούμε κάποια στιγμή χρωστάω καφέ!! Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κατα 90% αυτό ήταν... Θα το παρακολουθήσω λίγο και θα σου πώ... Αν συναντηθούμε κάποια στιγμή χρωστάω καφέ!! Οκ κανε κάποια εγκατάσταση να σιγουρευτείς και αν δουλεύει διέγραψε τον φάκελο appbak, σου είναι άχρηστος πλέον. Όσο για τον καφέ οκ έγινε :-) Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πρώτη απορία αν κάνουμε φορματ σε μια καρτα πχ 16αρα και μετά για κάποιο λόγο βάλουμε μέσα μια άλλη κάρτα..τι επιπτώσεις θα'χει στο κινητό μας,καμία?Απλά σαν να μην είχε γίνει τίποτα πριν ή θα πρέπει να κάνουμε κάτι στη νέα κάρτα??Εννοώ να βάλουμε άλλη και να μη μας νοιάζει που θα αποθηκεύει τις εφαρμογές κλπ απλά αν χρειαστεί να αλλάξουμε κάρτα για κάποιο λόγο..Αυτά για αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πρώτη απορία αν κάνουμε φορματ σε μια καρτα πχ 16αρα και μετά για κάποιο λόγο βάλουμε μέσα μια άλλη κάρτα..τι επιπτώσεις θα'χει στο κινητό μας,καμία?Απλά σαν να μην είχε γίνει τίποτα πριν ή θα πρέπει να κάνουμε κάτι στη νέα κάρτα??Εννοώ να βάλουμε άλλη και να μη μας νοιάζει που θα αποθηκεύει τις εφαρμογές κλπ απλά αν χρειαστεί να αλλάξουμε κάρτα για κάποιο λόγο..Αυτά για αρχή.. Λοιπόν το app2sd κάνει εγκατάσταση των εφαρμογών στην κάρτα αντί για την μνήμη του τηλεφώνου, τώρα αν χρειαστεί να αλλάξεις κάρτα από την στιγμή που θα έχεις backup των εφαρμογών σου μέσω του titanium backup η διαδικασία είναι πολύ απλή (εντάξει όχι και πολύ, αλλά θα τα καταφέρεις). Απλώς να θυμάσαι πως δεν πρέπει να διαγράψεις τον φάκελο appbak, αν θες διέγραψε τα περιεχόμενα του. Αυτα βασικα και όταν χρειαστεί να αλλάξεις κάρτα, εδώ είμαστε... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts