Jump to content

Vodafone Full Σήμα

sportguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχαμε Vodafone σήμα παντού όλα οκ για τους πρώτους έξι μήνες, μετά άρχισαν τα σφάλματα και οι δικαιολογίες του τύπου παρεμβάλλονται άλλες συσκευές κλπ από την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone. Το πρόβλημα βέβαια εν τέλει λύθηκε με φορητότητα :)

• 10 months later...
  • Απαντήσεις 386
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μου φερουν την Τεταρτη την συσκευη αλλα δεν εχω ελευθερη θυρα στο router .

Μπορω να χρησιμοποιησω ένα παλιο modem router adsl σαν switch αναμεσα στο router και την συσκευη ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Θα μου φερουν την Τεταρτη την συσκευη αλλα δεν εχω ελευθερη θυρα στο router .

Μπορω να χρησιμοποιησω ένα παλιο modem router adsl σαν switch αναμεσα στο router και την συσκευη ?

Φυσικά και μπορείς,βέβαια δεν έχω την συσκευή αλλά γιατί να μην λειτουργήσει;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Θα βγει νεο full sima απο την sagem (super signal) τώρα τέλη Νοεμβρίου το οποίο είναι πολύ καλυτερο απο τα προηγούμενα. Εγώ προσωπικά έχω την πρωτη έκδοση

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Θα βγει νεο full sima απο την sagem (super signal) τώρα τέλη Νοεμβρίου το οποίο είναι πολύ καλυτερο απο τα προηγούμενα. Εγώ προσωπικά έχω την πρωτη έκδοση

Τι παραπάνω έχει από τα άλλα;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Συγκεκριμενα να σου πω δεν ξέρω. Είχαν επικοινωνήσει οι τεχνικοί της vodafone μαζί μου για ενα πρόβλημα που είχα με το full sima και μου ειπαν οτι θα είναι πολύ καλυτερο σε σχέση με την πρωτη και δεύτερη γενιά.

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

• 1 month later...

Καλησπέρα! Πήρα σήμερα τηλέφωνο τη Vodafone για το full σήμα. Είμαι κάτοχος του RED 2, με πάγιο περίπου 60 Ευρώ. Μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω τη συσκευή 9.90 Ε , διότι για τη σύνδεσή μου έχουν έκπτωση 89 %. Είχα την εντύπωση ότι χορηγούν τη συσκευή δωρεάν για συνδέσεις που έχουν πάγιο πάνω από 50 Ε... Μήπως ξέρει κανένας τι ισχύει?

Ευχαριστώ.

Εμενα με 3 red1 με 17.10 το καθενα μου ειπαν δωρεαν αλλα δεν εχουν συσκευες ακομα....Αυτά πριν 20 μερες.Δεν ξερω αν εφεραν

Φιλικά Γιάννης

Μου είπαν ότι σε 8 μερες θα είναι στο σπίτι μου με κούριερ....

Θα τους παρω τηλεφωνο...

Φιλικά Γιάννης

Μου το εφεραν σημερα ..Ένα sagemcom

Το συνδεσα , καταχωρησα τρια κινητα αλλα στο δικο μου που δοκιμασα (Samsung galaxy S4) βλεπω μονο G ή Η σημα

Τι μπορει να φταιει παιδια ?

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μου το εφεραν σημερα ..Ένα sagemcom

Το συνδεσα , καταχωρησα τρια κινητα αλλα στο δικο μου που δοκιμασα (Samsung galaxy S4) βλεπω μονο G ή Η σημα

Τι μπορει να φταιει παιδια ?

μπορεις να μας δωσεις ενα λινκ με το μοντελο και μια φωτογραφια για πως ακριβως ειναι; . εμφανισιακα διαφερει πολυ με το προηγουμενο ; .

οσο για το κινητο σου καλυτερα να το κλειδωσεις σε μονο 3g για μην κανει εναλλαγες , αν και επρεπε το κινητο μονο του να συνδεθει στο πιο ισχυρο σημα! θα επρεπε να βλεπεις 3g τερμα , κανονικα οχι H σημα , διοτι το παλιο εκπεμπε μονο 3g και οχι H .

Αυτό ειναι sagemcom mod 253558914

Φιλικά Γιάννης

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Μου ήρθε σημερα με κούριερ το Sagem, έκανα εγγραφή κανονικά στο My Account της Vodafone (μου ήρθε το SMS επιβεβαίωσης μέσα σε 3 δευτερόλεπτα), σύνδεσα το μηχάνημα με το HOL Router μου (Alcatel-Lucent CellPipe 7130) και το μηχάνημα δεν λειτουργεί με τίποτε. Η λυχνία του ρεύματος αναβοσβήνει κόκκινη, και το μεσαίο και δεξιό εικονίδιο είναι αναμένα κίτρινα. Στο φυλλάδιο οδηγιών λέει ότι αυτή η ένδειξη σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο της Vodafone, και να καλέσω εξυπηρέτηση πελατών. Πήρα τηλέφωνο τη Vodafone και μου είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, ότι η εγγραφή έχει γίνει σωστά, και ότι θα με πάρει κάποιος τηλ σε μερικές εργάσιμες ημέρες (δεν είπαν πόσες).

Έψαξα και σε όλα τα forum και δεν βρήκα κανέναν άλλο με το ίδιο πρόβλημα.

Το router δεν έχει firewall. Δεν ξέρω τι να κάνω...

• 2 weeks later...
Εγω παντως που παρελαβα χθες το sagemcom full σημα δουλευει μεχρι στιγμης αψογα. Πριν ειχα την μπαχατελα της hawai που μονο προβληματα ειχε με τις συνεχεις αποσυνδεσεις.

Βρήκα ένα κομμάτι και μου ζητάνε 90€ για να το αγοράσω. Έχουμε 4 συνδέσεις στην οικογένεια. Βλέπω αν δεν μου κάνουν έκπτωση για την αγορά να τις κόβω όλες. Έλεος δηλαδή για να μπορώ να μιλήσω μέσα από το δίκτυο τους να πρέπει να πληρώσω ένα κάρο χρήματα. Το πρόβλημα του σήματος είναι εγνωσμένο οπότε θα έπρεπε να μας το παραχωρήσουν δωρεάν ή το πολύ με ένα μικρό αντίτιμο.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Βρήκα ένα κομμάτι και μου ζητάνε 90€ για να το αγοράσω. Έχουμε 4 συνδέσεις στην οικογένεια. Βλέπω αν δεν μου κάνουν έκπτωση για την αγορά να τις κόβω όλες. Έλεος δηλαδή για να μπορώ να μιλήσω μέσα από το δίκτυο τους να πρέπει να πληρώσω ένα κάρο χρήματα. Το πρόβλημα του σήματος είναι εγνωσμένο οπότε θα έπρεπε να μας το παραχωρήσουν δωρεάν ή το πολύ με ένα μικρό αντίτιμο.

Έχω την εντύπωση(όχι την βεβαιότητα) ότι αν όντως έχεις σοβαρό πρόβλημα σπίτι, ότι το δίνουν/οφείλουν να το δωσουν(?) δωρεάν...:ninja:

Έχω την εντύπωση(όχι την βεβαιότητα) ότι αν όντως έχεις σοβαρό πρόβλημα σπίτι, ότι το δίνουν/οφείλουν να το δωσουν(?) δωρεάν...:ninja:

σωστα και επειδη εχει και 4 συνδεσεις ενας λογος παραπανω για να του το δωσουνε εντελως τζαμπα.. εγω λεω να κανει αιτηση φορητοτητας και 4 νουμερα σε αλλο δικτυο και οταν σε καλεσουνε να τους πεις τον λογο και πιστευω οτι θα σου δωσουνε.. διοτι και ογιος φοβερα θελει!.

Να σας πω και την δικη μου ιστορια. Κατοχος 1 γραμμης συμβολαιου με 50% εκπτωση. Στο σπιτι μου μηδενικο σημα και ειχα προμηθευτει τη συσκευη full σημα της haiwai απο τα πρωτα μοντελα που ειχε βγαλει η vodafone. Λοιπον να μην τα πολυλογω η συσκευη τα ειχε παιξει τελευταια με συνεχεις αποσυνδεσεις χωρις λογο και αιτια.

Μαθαινω οτι εφθασαν νεες συσκευες full σημα χωρις προβληματα ας παω για αλλαγη.

Εκει αρχιζουν τα ωραια... Δηλαδη μου ελεγαν δεν γινεται να το αλλαξουμε ειναι εκτος εγγυησης και αλλα παρομοια.

Βεβαια απαντηση στο ερωτημα γιατι πρεπει να πληρωσω εγω για τα προβληματα καλυψης του δικτυου δεν ειχαν να δωσουν.

Τελικα ενω δεν εβρισκα καμια λυση τα πηρα ασχημα και πηγα εκανα αιτηση φορητοτητας στην cosmote. Την επομενη μερα τηλ απο τμημα φορητοτητας και μου εστειλαν δωρεαν στο σπιτι σε λιγες μερες τη συσκευη, η οποια δουλευει αψογα.

Αμα τους χωσεις γκαζια στο στελνουν και σου λενε και ευχαριστω

• 2 months later...

παιδια καλησπερα....σημερα απο που μπορει να προμηθευτεί καποιος την συσκευη?

και ποσο κανει χοντρα χοντρα?

παιδια καλησπερα....σημερα απο που μπορει να προμηθευτεί καποιος την συσκευη?

και ποσο κανει χοντρα χοντρα?

τιμη περιπου 90 ευρω τωρα αν εισαι συνδρομητης συμβολαιου μπορει να την παρεις και δωρεαν.Την συσκευη την παιρνεις απο τα καταστηματα φυσικα διοτι η συσκευη αυτη μπορει να χρησιμοποιηθει μονο απο σενα (δηλωνεται στο τηλεφωνικο σου νουμερο και συνδεεται στην γραμμη ιντερνετ στο σπιτι)

Μου ηρθε και σε εμενα σημερα το sagemcom. Ξερει καποιος ποιες ports πρεπει να ανοιξω στο router και αν μπορω να το ρυθμισω να παιρνει static ip μιας και το DHCP το εχω κλειστο;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

τιμη περιπου 90 ευρω τωρα αν εισαι συνδρομητης συμβολαιου μπορει να την παρεις και δωρεαν.Την συσκευη την παιρνεις απο τα καταστηματα φυσικα διοτι η συσκευη αυτη μπορει να χρησιμοποιηθει μονο απο σενα (δηλωνεται στο τηλεφωνικο σου νουμερο και συνδεεται στην γραμμη ιντερνετ στο σπιτι)

thanks για την απαντηση! μου ειπαν απο vodafone οτι θα μου την δωσουν δωρεαν..

η δικια μου ερωτηση...αν πχ στο μελλον αλλαξω παροχο η συσκευη αχρηστεύεται? δεν μπορεις να την χρησιμοποιήσεις με αλλο νουμερο?(πχ να την δωσω στον αδερφο μου...)