gerstavros2 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια το αρχειο που λες απο daily ειναι αυτο .. Belle test 2.zip (9.49 KB - downloaded 412 times .. και πες μου πως τροπο για να το εγκαταστισω το ζιπαρισμενο αυτο αρχειο στη δευτερη σελίδα του thread που βρήκες,έχει δυο αρχεία που μάλλον δουλεύουν. κάποιο απ αυτά τα 2 είχα βάλει εγω και δουλεύει. νομίζω αυτό «DisableActiveDivertsBellev2.zip (14.21 KB - downloaded 224 times.)». το ξεζιπάρεις στο C (με το xplore πχ), έτσι ώστε να αντικαταστήσει τα υπάρχοντα αρχεία. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Φιλε μου gerstavros2, χακαρω το τηλ οπως ακριβως περιγραφεται εδω : http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=62895.0 Αντιγραφω στο c:\patches το install server RP+.rmp, οπως μου περιγραφεις, αντιγραφω και το installserver.exe στο C:\sys\bin, οπως επισης μου περιγραφεις, εγκαθιστω για τα εφφε, το Custom Effects Base Package SIS Installer, οπως περιγραφεται εδω :http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=58594.0 To θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει το E:\effects... Προφανως το δημιουργω εγω, οπως αναφερεται παραπανω! Στη συνεχεια λοιπον κατεβαζω πχ το jinhao effects v3! Το προσθετω σα φακελο μεσα στο E:\effects ωστε να ειναι E:\effects\jinhao effects v3 η αντιγραφω το περιεχομενο του jinhao effects v3 μεσα στο φακελο E:\effects...??? Στην πρωτη περιπτωση αφου το κανω, ενεργοποιω τα εφε, κλεινω, ανοιγω αλλα τιποτα... ΕDIT Ηθελε τη δευτερη περιπτωση... Ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!! Μια χαζη ερωτηση ομως : Γιατι η Νokia δεν τα εχει ως μαμισια effects και πρεπει να κανουμε εμεις οοολη αυτη τη διαδικασια, ΟΕΟ??? Υπαρχει διαφορα στην διαδικασια με την τελευταια εκδοση της belle (609)?Τα κανω ολα ακριβως οπως λετε αλλα τιποτα δεν λειτουργουν τα effects... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited April 13, 2012 by xtakias_660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Φιλε μου, την 609 εχω κι εγω... Διαβασε και κανε προσεκτικα βημα-βημα οτι περιγραφεται παραπανω, γιατι κι εγω τα ''ειχα παρει κρανιο'' μεχρι να λειτουργήσει... Κλεινεις και ανοιγεις τη συσκευη μολις το κανεις, με τα εφε θεματος παντα ενεργοποιημενα, εννοειται!!! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 effects jin hao v5 τα καλύτερα :) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Φιλε μου, την 609 εχω κι εγω... Διαβασε και κανε προσεκτικα βημα-βημα οτι περιγραφεται παραπανω, γιατι κι εγω τα ''ειχα παρει κρανιο'' μεχρι να λειτουργήσει... Κλεινεις και ανοιγεις τη συσκευη μολις το κανεις, με τα εφε θεματος παντα ενεργοποιημενα, εννοειται!!! Το προβλημα λυθηκε επιτελους...ηθελε να κανεις αποσυμπιεση το πακετο με τον xplore στην C...Εγω τα εκανα χειροκινητα ολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 effects jin hao v5 τα καλύτερα :) βγήκαν καινούργια; τι άλλαξε από τα v4; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Για δειτε αυτο το βιντεακι..Το εφε που κανει οταν μπαινει στο μενου ειναι διαθεσιμο μεσω καποιας ρυθμισης ή ειναι καποιο theme που πρεπει να κατεβάσεις? Το 'χει τσεκαρει κανεις αυτο?Καμια ιδεα πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 βγήκαν καινούργια; τι άλλαξε από τα v4; δες τα στο youtube Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 βγήκαν καινούργια; τι άλλαξε από τα v4; δες τα στο youtube εγώ δοκίμασα το 5 και επέστρεψα στο 4. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγώ δοκίμασα το 5 και επέστρεψα στο 4. εγώ είχα τα 3 έβαλα τα 4 γύρισα στα 3 και έβαλα τα 5 οκ?:lol::lol: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγω θα μεινω με τα 4 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Αχαχαχα.... Το καλυτερο παντως ειναι να συνδιαζεις οτι σου αρεσει απ' ολα! Εγω εχω σαν βαση το 4 και εχω ''παρει'' 2-3 πραγματα που μου αρεζαν απμο τα αλλα(πχ οταν το γυρνας σε landscape, να κανει περιστροφη και οχι να βγαινει σα φακελος το ενα μεσα απο το αλλο κλπ) Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 στο 4 ετσι και αλλιως περιστροφη κανει :p ωραια ιδεα αυτη παντως :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγω εχω προσπαθησει αλλα παντα κολλαει στον xplorer, δεν ξερω να το χειριστω καθολου. Απο χακ μονο να υπογραφει αυτοματα εφαρμογες εχω καταφερει να βαλω απο τον οδηγο που υπαρχει εδω στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγω εχω προσπαθησει αλλα παντα κολλαει στον xplorer, δεν ξερω να το χειριστω καθολου. Απο χακ μονο να υπογραφει αυτοματα εφαρμογες εχω καταφερει να βαλω απο τον οδηγο που υπαρχει εδω στο site. Δοκίμασε να περάσεις τα αρχεία χειροκίνητα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4071264#post4071264 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Βασικα σημερα εκανα ακομη μια προσπαθεια, στο μαγαζι που κατεβασα τα εφε εγραφε οτι πρεπει πρωτα να χακαρω με το Norton του Coderus και μετα γραφει οτι θελεικ και τον xplore αλλα κολλαω σε ενα σημειο που γραφει οτι απο τον Norton πρεπει να σβησω 3αρχεια τα οποια δεν τα σβηνει με τιποτα. Τελος παντων το ξαναπαρατησα, δεν καταφερα τιποτα. Edited April 20, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) αντεγραψε και το installserver.exe που επισυναπτω στο C:\sys\bin. Στο C:\sys δεν μπορω να αντιγραψω τον φακελο bin ουτε να δημιουργησω αλλον φακελο μεσα εκει ουτε να τον διαγραψω. Τι λαθος εχει γινει? Οτι αρχεια ηταν να αντιγραψω στην C πρωτα τα περνουσα στο κινητο με το usb και μετα με το χplore στην C, υπαρχει και αλλος τροπος? Edited April 21, 2012 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Η συσκευή σου είναι χακαρισμένη? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 δείτε το χακ για αλλαγή χρώματος του swype στο καθημερινό.... Δυστυχώς μόνο για τις γλώσσες που έχει μέσα (μόνο το μαύρο έχω δοκιμάσει, και είναι τόσο απόλαυση να γράφεις που άρχισα να στέλνω στα αγγλικά στους φίλος μου :lol: ) αν μπορεί και ξέρει κάποιος, ας ανεβάσει και το ελληνικό αρχείο που ζητά και ας ζητήσει να το κάνει μαύρο... Ευχαριστώ σε όποιον το κάνει :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 αυτα τα mod κανουν και για E7?(belle) και αν που τα βρισκουμε γιατι χαθηκα εδω μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Στο C:\sys δεν μπορω να αντιγραψω τον φακελο bin ουτε να δημιουργησω αλλον φακελο μεσα εκει ουτε να τον διαγραψω. Τι λαθος εχει γινει? Οτι αρχεια ηταν να αντιγραψω στην C πρωτα τα περνουσα στο κινητο με το usb και μετα με το χplore στην C, υπαρχει και αλλος τροπος? Αν η συσκευή σου είναι χακαρισμένη, δες αν είναι ενεργοποιημένα τα patches στο ROMpatcher. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Αν η συσκευή σου είναι χακαρισμένη, δες αν είναι ενεργοποιημένα τα patches στο ROMpatcher. και στο x-plore οι επιλογες για εμφάνιση κρυφών και συστήματος φακέλων/αρχειων Edited April 21, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Υποτιθεται οτι εχω κανει ολα τα βηματα για να το χακαρω αλλα κατι μαλλον δεν γινεται σωστα. Εχω κουρατσει, τα παραταω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Υποτιθεται οτι εχω κανει ολα τα βηματα για να το χακαρω αλλα κατι μαλλον δεν γινεται σωστα. Εχω κουρατσει, τα παραταω!:p πού ακριβώς κολλας? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Γνωρίζει κανείς αν ********* κάνει όντως δουλειά ? Αν ναι, ξέρετε τα αρνητικά του ? Δηλαδή ποιες λειτουργίες καταστέλλει ούτως ώστε να κρατά 25% περισσότερο η μπαταρία του ? Edited April 22, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts