pgetsopoulos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) ναι δουλευει κανονικα... αλλα αυτο για την επεξεργασια δεδομενων το μονο που καταφερε ειναι να κανει το "στοιχεια τραγουδιου" να κλεινει την μουσικη (με το κομματι ακομα να παιζει και να μην κλεινει :lol:) και δε δουλευει πια ουτε αυτο για να ειναι κλειστο το φωτακι του μενου, ουτε αυτο για να μην σε πρηζει το BT σε offline :( εδιτ2: Sound improvement v1 (for headphones).... θα το δοκιμασω σε λιγο :) Edited April 2, 2012 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 ναι δουλευει κανονικα... αλλα αυτο για την επεξεργασια δεδομενων το μονο που καταφερε ειναι να κανει το "στοιχεια τραγουδιου" να κλεινει την μουσικη (με το κομματι ακομα να παιζει και να μην κλεινει :lol:) και δε δουλευει πια ουτε αυτο για να ειναι κλειστο το φωτακι του μενου, ουτε αυτο για να μην σε πρηζει το BT σε offline :( εδιτ2: Sound improvement v1 (for headphones).... θα το δοκιμασω σε λιγο :) Οταν δοκιμασεις το Sound improvement v1 (for headphones), κανε και μια αναλυση πως το εκανες, γιατι εχω μπερδεψει τα μπουτια μου απ' το ημερήσιο... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) απλα κανε οτι και οι οδηγιες :) χακαρισμενο παντα, πας στο Ζ: και αντιγραφεις τον φακελο που λεει στο C: μετα βαλε τα 2 αρχεια που ειναι στο zip στο φακελο που αντεγραψες, το 1 αρχειακι (change...) βαλτο και στον φακελο patches που εχεις στην E: λογικα και απο το Rom Patcher ενεργοποιεις το patch... βαλτο και στο autostart και μετα restart ;) ξερει κανα καλο παιδι τι στο $%^& πειραξα στο tweeks και τωρα το κινητο τρωει κολληματα ωρες-ωρες και δεν αλλαζει απο portrait σε landscape? :lol: στην αρχη κολλησε σε landscape... απο τις ρυθμισεις του κινητου κλεινω την αυτοματη περιστροφη, γυριζει σε portrait και ξανανοιγω το αυτοματο.... μετα κατι ξαναπειραξα στο tweeks, εκανα και ενα restart και εδειχνε να εφτιαξε αλλα κολλα ωρες ωρες... Edited April 3, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 ξερει κανα καλο παιδι τι στο $%^& πειραξα στο tweeks και τωρα το κινητο τρωει κολληματα ωρες-ωρες και δεν αλλαζει απο portrait σε landscape? :lol: στην αρχη κολλησε σε landscape... απο τις ρυθμισεις του κινητου κλεινω την αυτοματη περιστροφη, γυριζει σε portrait και ξανανοιγω το αυτοματο.... μετα κατι ξαναπειραξα στο tweeks, εκανα και ενα restart και εδειχνε να εφτιαξε αλλα κολλα ωρες ωρες... βάλε τις ρυθμίσεις απ το tweak στο default Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 οπως ηταν το χω αφησει... στην αρχη δε πειραξα τιποτα για τον αισθητηρα :/ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 ξερει κανα καλο παιδι τι στο $%^& πειραξα στο tweeks και τωρα το κινητο τρωει κολληματα ωρες-ωρες και δεν αλλαζει απο portrait σε landscape? :lol: στην αρχη κολλησε σε landscape... απο τις ρυθμισεις του κινητου κλεινω την αυτοματη περιστροφη, γυριζει σε portrait και ξανανοιγω το αυτοματο.... μετα κατι ξαναπειραξα στο tweeks, εκανα και ενα restart και εδειχνε να εφτιαξε αλλα κολλα ωρες ωρες...οπως ηταν το χω αφησει... στην αρχη δε πειραξα τιποτα για τον αισθητηρα :/ ποιο λες ότι έχεις αφήσει όπως ήταν? πάνω λες ότι κάτι πείραξες:p γύρνα τα πάντα στο default και βγάλε το αντίστοιχο plugin απ το tweak (κάντο disable) και κάνε μια επανακίνηση στη συσκευή! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) βασικα πειραξα διαφορα :p αλλα μονο ενα λεει για τον προσανατολισμο και αυτο δεν το πειραξα, εμεινε στο automatic :p τελος παντων θα δουμε :p το σπασιμο ειναι οτι αμα κολλησει σε landscape κανω την πατεντα που ειπα πιο πανω και αλλαζει... αμα κολλησει σε portrait και θελω να δω καποια φωτο, τοτε την πατησα :lol: εδιτ:το τεσπα το χω δει απειρες φορες εδω στο φορουμ, δεν ηξερα οτι απαγορευεται και αυτο... τελος παντων :p Edited April 3, 2012 by pgetsopoulos Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ρε παιδιά, πως μπορώ να βάλω τα effects στην belle που έχω χακάρει με Norton? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ρε παιδιά, πως μπορώ να βάλω τα effects στην belle που έχω χακάρει με Norton? δες αυτο και το αμεσως επόμενο ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3992274#post3992274 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Υπαρχει τροπος να βγαλω αυτο το μηνυμα Σημειωση: ενεργές προωθήσεις οταν παω να κανω κληση καποιου τηλ. ? στο sony της γυναικας μου που ειναι στην ιδια εταιρεια γιατι δεν το βγαζει ? μονο στα nokia συμβαινει αυτο? το ιδιο μου εκανε και το Ν80 που ειχα πριν ειναι σπαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Υπαρχει τροπος να βγαλω αυτο το μηνυμα Σημειωση: ενεργές προωθήσεις οταν παω να κανω κληση καποιου τηλ. ? στο sony της γυναικας μου που ειναι στην ιδια εταιρεια γιατι δεν το βγαζει ? μονο στα nokia συμβαινει αυτο? το ιδιο μου εκανε και το Ν80 που ειχα πριν ειναι σπαστικο βγαίνει μόνο με ένα MOD που κατεβάζεις και εγκαθιστάς. Δεν ξέρω ποιό, σίγουρα τα παιδιά εδώ μέσα γνωρίζουν. Για να το βάλεις όμως πρέπει να χεις χακαρισμένη συσκευή. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Δε δουλέυει στην τελευταία belle.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Δε δουλέυει στην τελευταία belle..ψάξε καλύτερα. εγώ έχω βάλει ένα που δουλεύει κανονικά στη belle. υπάρχει στο daily,κι αναφέρει ότι είναι μονο για belle Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 ψάξε καλύτερα. εγώ έχω βάλει ένα που δουλεύει κανονικά στη belle. υπάρχει στο daily,κι αναφέρει ότι είναι μονο για belle Σίγουρα λες για την επίσημη 609 (χακαρισμένη) ? Είχα δοκιμάσει τρία διαφορετικά και κανένα δε δούλεψε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 ψάξε καλύτερα. εγώ έχω βάλει ένα που δουλεύει κανονικά στη belle. υπάρχει στο daily,κι αναφέρει ότι είναι μονο για belle επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια το αρχειο που λες απο daily ειναι αυτο .. Belle test 2.zip (9.49 KB - downloaded 412 times .. και πες μου πως τροπο για να το εγκαταστισω το ζιπαρισμενο αυτο αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια το αρχειο που λες απο daily ειναι αυτο .. Belle test 2.zip (9.49 KB - downloaded 412 times .. και πες μου πως τροπο για να το εγκαταστισω το ζιπαρισμενο αυτο αρχειο στη δευτερη σελίδα του thread που βρήκες,έχει δυο αρχεία που μάλλον δουλεύουν. κάποιο απ αυτά τα 2 είχα βάλει εγω και δουλεύει. νομίζω αυτό «DisableActiveDivertsBellev2.zip (14.21 KB - downloaded 224 times.)». το ξεζιπάρεις στο C (με το xplore πχ), έτσι ώστε να αντικαταστήσει τα υπάρχοντα αρχεία. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Φιλε μου gerstavros2, χακαρω το τηλ οπως ακριβως περιγραφεται εδω : http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=62895.0 Αντιγραφω στο c:\patches το install server RP+.rmp, οπως μου περιγραφεις, αντιγραφω και το installserver.exe στο C:\sys\bin, οπως επισης μου περιγραφεις, εγκαθιστω για τα εφφε, το Custom Effects Base Package SIS Installer, οπως περιγραφεται εδω :http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=58594.0 To θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει το E:\effects... Προφανως το δημιουργω εγω, οπως αναφερεται παραπανω! Στη συνεχεια λοιπον κατεβαζω πχ το jinhao effects v3! Το προσθετω σα φακελο μεσα στο E:\effects ωστε να ειναι E:\effects\jinhao effects v3 η αντιγραφω το περιεχομενο του jinhao effects v3 μεσα στο φακελο E:\effects...??? Στην πρωτη περιπτωση αφου το κανω, ενεργοποιω τα εφε, κλεινω, ανοιγω αλλα τιποτα... ΕDIT Ηθελε τη δευτερη περιπτωση... Ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!! Μια χαζη ερωτηση ομως : Γιατι η Νokia δεν τα εχει ως μαμισια effects και πρεπει να κανουμε εμεις οοολη αυτη τη διαδικασια, ΟΕΟ??? Υπαρχει διαφορα στην διαδικασια με την τελευταια εκδοση της belle (609)?Τα κανω ολα ακριβως οπως λετε αλλα τιποτα δεν λειτουργουν τα effects... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited April 13, 2012 by xtakias_660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Φιλε μου, την 609 εχω κι εγω... Διαβασε και κανε προσεκτικα βημα-βημα οτι περιγραφεται παραπανω, γιατι κι εγω τα ''ειχα παρει κρανιο'' μεχρι να λειτουργήσει... Κλεινεις και ανοιγεις τη συσκευη μολις το κανεις, με τα εφε θεματος παντα ενεργοποιημενα, εννοειται!!! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 effects jin hao v5 τα καλύτερα :) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Φιλε μου, την 609 εχω κι εγω... Διαβασε και κανε προσεκτικα βημα-βημα οτι περιγραφεται παραπανω, γιατι κι εγω τα ''ειχα παρει κρανιο'' μεχρι να λειτουργήσει... Κλεινεις και ανοιγεις τη συσκευη μολις το κανεις, με τα εφε θεματος παντα ενεργοποιημενα, εννοειται!!! Το προβλημα λυθηκε επιτελους...ηθελε να κανεις αποσυμπιεση το πακετο με τον xplore στην C...Εγω τα εκανα χειροκινητα ολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 effects jin hao v5 τα καλύτερα :) βγήκαν καινούργια; τι άλλαξε από τα v4; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Για δειτε αυτο το βιντεακι..Το εφε που κανει οταν μπαινει στο μενου ειναι διαθεσιμο μεσω καποιας ρυθμισης ή ειναι καποιο theme που πρεπει να κατεβάσεις? Το 'χει τσεκαρει κανεις αυτο?Καμια ιδεα πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 βγήκαν καινούργια; τι άλλαξε από τα v4; δες τα στο youtube Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 βγήκαν καινούργια; τι άλλαξε από τα v4; δες τα στο youtube εγώ δοκίμασα το 5 και επέστρεψα στο 4. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγώ δοκίμασα το 5 και επέστρεψα στο 4. εγώ είχα τα 3 έβαλα τα 4 γύρισα στα 3 και έβαλα τα 5 οκ?:lol::lol: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts