lewton Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Επαναλαμβάνω την ερώτηση για τη δημιουργία σημείου: Θυμάμαι ότι πριν λίγο καιρό έκανα από το κινητό δημιουργία ενός νέου σημείου και από ο,τι βλέπω έχει περαστεί κανονικά στους χάρτες (mobile και web). Πλέον δε μπορώ να βρω από που γίνεται η δημιουργία. Και πάντως μέσα από το νέο Nokia Suite βλέπω ότι υπάρχει σχετικό app κατεβασμένο: http://dl.dropbox.com/u/26168440/scrsht.png Ξέρει κανείς που έχει καταλήξει το σχετικό εικονίδιο ή η σχετική λειτουργία για να κάνουμε δημιουργία σημείων; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Επαναλαμβάνω την ερώτηση για τη δημιουργία σημείου: Αν μπεις στην εφαρμογή Check in από το Nokia Maps δίπλα από την αναβάθμιση τοποθεσίας υπάρχει ένα ροζ + σε λευκό φόντο. Εκεί είναι η δημιουργία σημείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Παίδες σας αρέσει καλύτερα η 3.08 απο την 3.06; Ποιές οι διαφορές τους; Είναι πιο εύχρηστη η 3.08; Διορθώθηκε η προβληματική 3.08 που είχε βγει προ ημερών(αυτή που βγάζει είναι οκ;); Όποιος εχει διάθεση ας μου πει την αποψη του...Είμαι ακόμα με την 3.06 και σκέφτομαι να το αλλάξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Όποιος εχει διάθεση ας μου πει την αποψη του...Είμαι ακόμα με την 3.06 και σκέφτομαι να το αλλάξω.. Γνώμη μου... Βάλτην. Αν δεις ότι δεν σου αρέσει τότε βρες σε ένα post πιο πάνω τι πρέπει να ξηλώσεις για τη βγάλεις και ξαναβαζεις την 3.06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Γνώμη μου... Βάλτην. Αν δεις ότι δεν σου αρέσει τότε βρες σε ένα post πιο πάνω τι πρέπει να ξηλώσεις για τη βγάλεις και ξαναβαζεις την 3.06. Θα τη βάλω....Φαντάζομαι έχει διορθωθεί η προβληματική 3.08 ετσι δεν είναι (θέλω να πω πως αυτή που μου βγάζει στην ενημέρωση λογισμικού <3.8(105)> έχει διορθωθεί και δεν είναι η προβληματική που εχει αναφερθεί προ ημερών έτσι δεν είναι; ) ; Οκ το έβαλα.. Φαίνεται αρκετα καλό... το μόνο που βλέπω είναι πως απο 125,5 mb στη ©, τώρα εχει πέσει στα 120..Τόσο απαιτητικό πρόγραμμα είναι; Edited November 20, 2011 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ναι εχει διορθωθεί μπορεις να την βαλεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Αφού κάνω εκκίνηση τους χάρτες, όταν πατάω Exit, το Process δεν τερματίζεται, ούτε από την εφαρμογή App Stop, οπότε και πρέπει να κάνω restart στη συσκευή για να τερματιστεί πλήρως... Η έκδοση των χαρτών που έχω είναι η: 3.08 11wk41 b02. Επίσης, μ' ένα γρήγορο ψάξιμο στον Application Manager του κινητού, δεν είδα κάπου στη λίστα με τις εφαρμογές τους χάρτες..... :worry: Μόνο το Check In Data υπάρχει, που είναι και το μοναδικό που σχετίζεται με τους χάρτες.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Αν μπεις στην εφαρμογή Check in από το Nokia Maps δίπλα από την αναβάθμιση τοποθεσίας υπάρχει ένα ροζ + σε λευκό φόντο. Εκεί είναι η δημιουργία σημείου. Thanks, σωστός. :) Εγώ έχω διαγράψει τα Places, Pulse & το Check In. Τα υπόλοιπα είναι όπως και σε εσένα. Εγώ τελικά σούταρα τελείως το Maps Suite και κρατάω μόνο τους χάρτες (και τα εικονίδια τους). :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Έχω την belle delight 3.4, και έχει περασμένους τους τελευταίους χάρτες στην αγγλική γλώσσα. Πως γίνεται να απεγκαταστήσω όλα τα προγράμματα από τη σουίτα και να βάλω την εληνική έκδοση? Στην απεγκατάσταση προγραμμάτων δε βρίσκω πουθενά το maps.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Έχει κανείς την έκδοση 3.06 11wk23 b05 που παίζει για N8 η οποία είναι και αυτή που έχει προεγκατεστημένη στο Nokia 500 που έχω!Δεν μπορώ να την βρώ επειδή την αφαίρεσαν από το nokia store εδω και λίγες μέρες!πήγα να περάσω την 3.08 η οποία έγινε εγκατάσταση αλλά δεν παίζει!Σε προηγούμενο μήνυμα έχουν ανεβάσει μια πιο παλιά έκδοση της 3.06 η οποία το αρχικό εικονίδο εικονίδιο το κάνει όπως παλιά και όχι εκείνο το πράσινο πυξίδα της symbian anna!Έψαξα στο ίντερνετ αλλά βρήκα μόνο για s60 v5 και η οποία δεν γίνεται εγκατάσταση σε s60 ^3!Όποιος μπορεί ας μου την στείλει! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπερα.Στο ν8 μου το οποιο φορα την belle v3.2 εχει την εκδοση maps v3.08 11wk34 με map version 0.2.44.110 και θελω να βαλω την νεα εκδοση v3.08 11wk45 δηλαδη την 3.08 (140) την εχει βαλει κανεις ειναι καλη αξιζει η αλλαγη?? Η προβληματικη που λενε μερικοι ποια ειναι?Ειναι η 3.08(140) που λεω να βαλω η αλλη?? :ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Καλησπερα.Στο ν8 μου το οποιο φορα την belle v3.2 εχει την εκδοση ... Μιας και η belle δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα μήπως να το ρώταγες αυτό στο topic για την belle? Πάντως όλο και κάτι θα φτιάχνει. Α! και το map version δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή. :) Edited November 27, 2011 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 μου ζηταει πολυ συχνα να περιστρεφω το κινητο μεχρι να συγχρονιστει η πυξιδα. σχεδον καθε φορα που το χρησιμοποιω. ειναι φυσιολογικο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εμένα μου το έκανε αυτό όταν πατούσα τη πυξίδα για να αλλάξει η φορά κίνησης (π.χ. βόρεια ή νότια). Εβγαζε και ένα κουτάκι απο κάτω που έλεγε αν δεν θέλω να ξαναεμφανιστεί το μήνυμα να το πατήσω. Το πάτησα και απο τότε δεν μου ξαναέβγαλε το μήνυμα να περιστρέψω το κινητό για να αλλάξει φορά. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 νεος ελληνικος χαρτης.... τον φορτωνω απο νοκιαsuite. ειναι ο 0.2.45.109 με μεγεθος 137mb σε belle με εκδοση maps v3.0811wk41 b02 Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 νεος ελληνικος χαρτης.... τον φορτωνω απο νοκιαsuite. ειναι ο 0.2.45.109 με μεγεθος 137mb σε belle με εκδοση maps v3.0811wk41 b02 και για ANNA βγήκε, τον εχω φορτώσει μέσω ovi από την Τετάρτη, έχει καταλάβει κανείς τις διαφορές με τον προηγούμενο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 με την τελευταία αναβάθμιση του Νοκια suite εμφανίστηκε και η επιλογή στην πλοήγηση αντρικής φωνής με τους δρόμους να σου τους αναφέρει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 με την τελευταία αναβάθμιση του Νοκια suite εμφανίστηκε και η επιλογή στην πλοήγηση αντρικής φωνής με τους δρόμους να σου τους αναφέρει Μετά την αναβάθμιση σε belle, εδώ και μέρες δηλαδή και αφού αναβάθμισα τους χάρτες, έχω την επιλογή αυτή χωρίς να έχω την τελευταία έκδοση του nokia suite. Το πρόβλημα είναι ότι κατά την εκφώνηση των ονομάτων των οδών, ο "τυπος" τα μπερδεύει κάπως. Ειδικά αν το περιβάλλον είναι λίγο θορυβώδες, δεν καταλαβαίνεις το όνομα της οδού. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα ονόματα των οδών συνθέτονται σε πραγματικό χρόνο από το πρόγραμμα σε αντίθεση με τις εντολές πλοήγησης που είναι κατά κάποιο τρόπο προεγγεγραμμένες στη βάση δεδομένων του προγράμματος και απλά επιλέγει το πότε και την χρονική σειρά με την οποία θα τις προφέρει. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Υπάρχουν ΡΟΙς για την ελλάδα; Ψάχνω κάμερες ταχύτητας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Mε την σημερινή αναβάθμιση άλλαξαν πολλά. Δημιουργηθηκαν 4 νέα εικονίδια εκτός από το Νοκια Maps. Νομίζω πριν ήταν πιο λειτουργικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 για ποια αναβάθμιση μιλάς ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 v3.08 11wk47 b04. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Εγώ πάντως ενημέρωση λογισμικού μέσω νοκια που έκανα δεν μου έβγαλε τέτοια αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Εγώ πάντως ενημέρωση λογισμικού μέσω νοκια που έκανα δεν μου έβγαλε τέτοια αναβάθμιση. είναι η βερσιον για την belle μάλλον Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoderzhets Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Μόλις αναβαθμίσα μέσω του Nokia Store. Έχουν όντως σπάσει την εφαρμογή σε μικρότερες. Ήταν όντως πιο εύχρηστο πριν άλλα βλέπω πως έχει κερδίσει αρκετά σε ταχύτητα! :) Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts