Jump to content

[Symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! :) Τελικά, μάθαμε τι βελτιώνει/προσθέτει το εν λόγω update; Στο Nokia Maps Suite 2.0 αναφέρομαι..
Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκανα update απο το ovi suite την νεα εκδοση για τους χαρτες και μου κατεβασε ενα προγραμα για τα μεσα μαζικης μεταφορας στο μενου το ποιο θελω να διαγραψω αλλα δεν ξερω πως γινετε .γιατι μου εχει φαει περιπου 10 ΜΒ απο την C ,δεν μπορω να το βρω στα εγκατεστημενα αρχεια ,,πεστε αν γινετε να το βρω με το x-plore και σε ποιο σημειο μπορει να εχει εγκατασταθει αυτη η μαλ.....α που εκανα

εκανα update απο το ovi suite την νεα εκδοση για τους χαρτες και μου κατεβασε ενα προγραμα για τα μεσα μαζικης μεταφορας στο μενου το ποιο θελω να διαγραψω αλλα δεν ξερω πως γινετε .γιατι μου εχει φαει περιπου 10 ΜΒ απο την C ,δεν μπορω να το βρω στα εγκατεστημενα αρχεια ,,πεστε αν γινετε να το βρω με το x-plore και σε ποιο σημειο μπορει να εχει εγκατασταθει αυτη η μαλ.....α που εκανα

Έχει εγκατασταθεί στη μνήμη C. Στις εγκατεστημένες εφαρμογές όμως οι χάρτες δεν φαίνονται πουθενά. Ισως πλέον ανήκουν στο λειτουργικό και δεν μπορείς να τους βγάλεις. Ψάξτο όμως αν θες.

καμια ιδεα πως μπορουμε να αφαιρεσουμε το update που εκανα για να αυξησω την μνημη στον C υπαρχει??

τελικα μου εφαγε κοντα στα 19ΜΒ απο το δισκο

με το x-plore βρηκα κατι αρχεια στον C που μπηκαν την ημερα και ωρα που το εκανα αλλα δεν ξερω αν τα διαγραψω μηπως δεν μου λειτουργουν καλα οι χαρτες .

Εσεις τι λετε να αρχησω να διαγραφω???

καμια ιδεα πως μπορουμε να αφαιρεσουμε το update που εκανα για να αυξησω την μνημη στον C υπαρχει??

τελικα μου εφαγε κοντα στα 19ΜΒ απο το δισκο

με το x-plore βρηκα κατι αρχεια στον C που μπηκαν την ημερα και ωρα που το εκανα αλλα δεν ξερω αν τα διαγραψω μηπως δεν μου λειτουργουν καλα οι χαρτες .

Εσεις τι λετε να αρχησω να διαγραφω???

Καλησπέρα! :) Μάλλον έχεις πολλά sms αποθηκευμένα και mails με μεγάλα συνημμένα αρχεία, γι'αυτό και έχεις τόση διαθέσιμη C:. Δες αν μπορείς να διαγράψεις κάποια από αυτά. Δυστυχώς, στο Symbian^3, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της μνήμης που θέλουμε να αποθηκεύονται sms και mails. :mad:

Σχετικά με το update, δε νομίζω να μπορείς να το απεγκαταστήσεις επίσημα. Πιθανόν να μπορείς να το ξεφορτωθείς μόνο με χακάρισμα της συσκευής σου.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

μαλλον δεν καταλαβες καλα φιλε ,μου

δεν ειπα οτι η μνημη εχει μονο 19 ΜΒ αλλα οτι το update που εκανα για τους χαρτες μου εφαγε 19 ΜΒ και πηγε απο τα 99ΜΒ στα 80ΜΒ ,

sms και mails δε εχω αρκετα και το εχω χακαρισμενο το τηλ.μου

μαλλον δεν καταλαβες καλα φιλε ,μου

δεν ειπα οτι η μνημη εχει μονο 19 ΜΒ αλλα οτι το update που εκανα για τους χαρτες μου εφαγε 19 ΜΒ και πηγε απο τα 99ΜΒ στα 80ΜΒ ,

sms και mails δε εχω αρκετα και το εχω χακαρισμενο το τηλ.μου

Λάθος ήταν η διατύπωσή μου. Ε, λογική η μείωση στη C σου. Στα specifications του update έγραφε πως ήταν 21mb. Λογικά με το πρόγραμμα X-plore, που πιστεύω ότι το έχω δει στο Nokia Store, θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις τα συγκεκριμένα αρχεία. Μπορείς να ρωτήσεις και στο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php/?t=315533. :) Πιστεύω εκεί θα ξέρουν καλύτερα

Huawei Nova 5T

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία στις οικογένειες μας!!Επί του θέματος τώρα εγώ είχα βάλει την beta έκδοση την 3.09 (5) την οποία εχω ακόμη με τους τελευταίους χάρτες φυσικά και πάει σφαίρα!!Σε εμένα στην διαχείριση εφαρμογών μου τα βγάζει ξεχωριστά και έτσι έσβησα τα μέσα μαζικής μεταφοράς συν ότι μετέφερα το adobe reader στην Ε συν ότι έσβησα κάτι αλλά από την C συν το quicke office κλπ και τώρα εχω στην μνήμη c του κινητού στα 112mb νομίζω ότι είναι αρκετά καλά αλλά αλήθεια η νέα αναβάθμιση εκτός από τα 19mb που πιάνει στην c έχει καμιά ουσιαστική διαφορά η λειτουργία αλλιώς να μείνω ως έχω τι λέτε σωστά??? ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία στις οικογένειες μας!!Επί του θέματος τώρα εγώ είχα βάλει την beta έκδοση την 3.09 (5) την οποία εχω ακόμη με τους τελευταίους χάρτες φυσικά και πάει σφαίρα!!Σε εμένα στην διαχείριση εφαρμογών μου τα βγάζει ξεχωριστά και έτσι έσβησα τα μέσα μαζικής μεταφοράς συν ότι μετέφερα το adobe reader στην Ε συν ότι έσβησα κάτι αλλά από την C συν το quicke office κλπ και τώρα εχω στην μνήμη c του κινητού στα 112mb νομίζω ότι είναι αρκετά καλά αλλά αλήθεια η νέα αναβάθμιση εκτός από τα 19mb που πιάνει στην c έχει καμιά ουσιαστική διαφορά η λειτουργία αλλιώς να μείνω ως έχω τι λέτε σωστά??? ;)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! :) Αφού σου δουλεύει σφαίρα, γιατί να τους πειράξεις; ;)

Η δική μου απορία: Ενώ είχε εμφανιστεί η συγκεκριμένη αναβάθμιση στη συσκευή μου ( Ν8 ), δεν την έκανα, αφού διάβασα τα σχόλια εδώ από παιδιά που την έκαναν και τώρα δεν εμφανίζεται. Να ανησυχήσω; :p

Τελικά, το update δεν εμφανίζεται στην αναβάθμιση λογισμικού πλέον, αλλά μέσω του Nokia Store, στις ενημερώσεις. Αυτό που με παραξενεύει είναι πως δείχνει σαν μέγεθος του update 355kb.. :confused:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Μια απορία που έχω : έστω μια φωτογραφία στην οποία έχουμε αποθηκεύσει την τοποθεσία. Αν τη μεταφέρω στον υπολογιστή μπορώ να δω την τοποθεσία αυτή με κάποιο πρόγραμμα? ( google maps, nokia maps?) Ή αυτό γίνεται μόνο μέσα από το κινητό?

Μια απορία που έχω : έστω μια φωτογραφία στην οποία έχουμε αποθηκεύσει την τοποθεσία. Αν τη μεταφέρω στον υπολογιστή μπορώ να δω την τοποθεσία αυτή με κάποιο πρόγραμμα? ( google maps, nokia maps?) Ή αυτό γίνεται μόνο μέσα από το κινητό?

νομίζω η τοποθεσία αποθηκεύεται στις πληροφορίες exif της εικόνας, οι οποιες εμφανίζονται σε κάθε σοβαρό πρόγραμμα προβολης εικόνων

• 4 weeks later...

παιδια μια απλη ερωτηση και απο μενα η οποια ισως εχει ξαναγραφτει.

επειδη σε συντομο χρονικο διαστημα σκεφτομαι να παω το Ν8 στα κεντρικα για την επιλυση ενος θεματος με το ηχειο,

γνωριζετε να μου πειτε πως μπορω να παρω backup τα favorites απο το nokia maps ωστε να τα ξαναπερασω αργοτερα με καποιο τροπο?

πριν παω το τηλεφωνο για service θελω να του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα να το παραδωσω.

αυτος ειναι ο λογος που ρωταω.

παιδια μια απλη ερωτηση και απο μενα η οποια ισως εχει ξαναγραφτει.

επειδη σε συντομο χρονικο διαστημα σκεφτομαι να παω το Ν8 στα κεντρικα για την επιλυση ενος θεματος με το ηχειο,

γνωριζετε να μου πειτε πως μπορω να παρω backup τα favorites απο το nokia maps ωστε να τα ξαναπερασω αργοτερα με καποιο τροπο?

πριν παω το τηλεφωνο για service θελω να του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα να το παραδωσω.

αυτος ειναι ο λογος που ρωταω.

τα favorites σε μένα αποθηκεύονται/συγχρονιζονται με το λογαριασμό μου στο ovi maps, και φαίνονται και στο maps.nokia.com, κάντο έτσι και θα σαι κομπλέ..διαφορετικά αν κάνεις backup παλι αποθηκεύονται λογικά

νέα έκδοση στους χάρτες με κωδικό 00.02.46.103 εμφανίστηκε μέσω ota στο Ν8 μου μόλις τώρα!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

νέα έκδοση στους χάρτες με κωδικό 00.02.46.103 εμφανίστηκε μέσω ota στο Ν8 μου μόλις τώρα!

Τωρα την βαζω και εγω φιλε για να δουμε γιατι ειναι και 164.9 mb τι νεο εχει..!!! ;) :rolleyes: ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Τωρα την βαζω και εγω φιλε για να δουμε γιατι ειναι και 164.9 mb τι νεο εχει..!!! ;) :rolleyes: ;)

αντικαθηστά την υπάρχουσα .....για να πω την αλήθεια εγώ λίγο που την έψαξα δεν είδα καμιά διαφορά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δε πιστεύω να έχει και τρομερές αλλαγές. Απλά θα έχει διορθώσεις για τους δρόμους και νέα σημεία POI.

αντικαθηστά την υπάρχουσα .....για να πω την αλήθεια εγώ λίγο που την έψαξα δεν είδα καμιά διαφορά

Δε πιστεύω να έχει και τρομερές αλλαγές. Απλά θα έχει διορθώσεις για τους δρόμους και νέα σημεία POI.

Μαλλον ετσι ειναι παιδια!!!Παντως εγω που το εβαλα το απογευμα μια χαρα με πηγε χωρις οντως να εχει και τρομερες αλλαγες

σιγουρα θα εχει διορθωσεις για τους δρομους δεν μπορει και γενικα καλο ειναι να εχουμε παντα τους νεους χαρτες!!!! ;) ;)

Μόλις είδα τις αλλαγές (μονοδρόμηση) για δρόμους κοντά σε εμένα που είχα ενημερώσει τη NAVTEQ πριν κάνα 2μηνο.

Δεν ξέρω αν γινόταν στην προηγούμενη έκδοση, αλλά η πιο πρόσφατη μου δείχνει στο χάρτη τις geotagged φωτογραφίες που έχω τραβήξει με το κινητό. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 4 weeks later...
θελω να καταγγειλω την νοκια για τους χαρτες της κυπρου τους οποιους δεν παρουσιαζει ουτε οδο ουτε τιποτα γιατι ελαβε παραπονα απο την τουρκικη πλευρα.ξερετε αν υπαρχει καποια αρμοδια αρχη στην Ε.Ε ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΟΙΔΙΑ οτι δεν παρουσιαζει οδους και δρομους για να μην δυσαρεστησει την τουρκικη πλευρα Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• 4 weeks later...

Γεια χαρά. Έχουμε κάποια λύση για sharing των τοποθεσιών και των διαδρομών μας με άλλα κινητά με Nokia Maps; Παλιότερα υπήρχε η εφαρμογή «Ορόσημα», μέσα από την οποία μπορούσες να στείλεις ό,τι ήθελες μέσω μηνύματος πολυμέσων ή Bluetooth. Τώρα αν στείλω μέσα από την επιλογή share, το κινητό στέλνει ένα μήνυμα κειμένου με ένα σύνδεσμο ο οποίος όταν ανοιχθεί, ανοίγει μία σελίδα στον Ιστό, στην οποία υπάρχει μόνο μία εικόνα, ουσιαστικά ένα snapshot του χάρτη.

Υπάρχει η εφαρμογή GPSinfoQt, η οποία στέλνει όντως μήνυμα κειμένου το οποίο όταν ανοιχθεί αποθηκεύει τη θέση στους Χάρτες, άλλα το κάνει μόνο για την τρέχουσα θέση που είμαστε, όχι για κάποια αποθηκευμένη θέση ή διαδρομή.

Καμία λύση κανείς; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

http://store.ovi.com/content/291145

Track my route .

Βολεύει καθόλου ??

Βολεύει, άλλα όχι όπως ακριβώς περίμενα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ που έψαξες. :)

Γεια χαρά. Έχουμε κάποια λύση για sharing των τοποθεσιών και των διαδρομών μας με άλλα κινητά με Nokia Maps; Παλιότερα υπήρχε η εφαρμογή «Ορόσημα», μέσα από την οποία μπορούσες να στείλεις ό,τι ήθελες μέσω μηνύματος πολυμέσων ή Bluetooth. Τώρα αν στείλω μέσα από την επιλογή share, το κινητό στέλνει ένα μήνυμα κειμένου με ένα σύνδεσμο ο οποίος όταν ανοιχθεί, ανοίγει μία σελίδα στον Ιστό, στην οποία υπάρχει μόνο μία εικόνα, ουσιαστικά ένα snapshot του χάρτη.

Υπάρχει η εφαρμογή GPSinfoQt, η οποία στέλνει όντως μήνυμα κειμένου το οποίο όταν ανοιχθεί αποθηκεύει τη θέση στους Χάρτες, άλλα το κάνει μόνο για την τρέχουσα θέση που είμαστε, όχι για κάποια αποθηκευμένη θέση ή διαδρομή.

Καμία λύση κανείς; :what:

θες κάτι τέτοιο?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490