mits1978 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Είμαι από Θεσσαλονίκη..Ψάχνω συμπαίκτη για να κάνουμε την προπόνησή μας...Επίπεδο μέτριο ως καλό....Στείλτε προσωπικό μήνυμα.....ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. Σήμερα αγόρασα ρακέτα και η αλήθεια είναι ότι κινήθηκα βιαστικά λόγω ανυπομονησίας και χωρίς να το έχω συζητήσει πολύ με τον προπονητή μου. Καταρχήν να πω ότι είμαι τελείως αρχάριος (είμαι 22 ετών και πηγαίνω τένις περίπου 3 μήνες για πρώτη φορά στη ζωή μου). Η ρακέτα που πήρα είναι η Head PCT Ti Four. http://www.ionas.gr/showproduct/RdXNHyxv0h4e/PCT-TiFour Δύο πράγματα με ανησυχούν σε αυτή, πρώτων ότι είναι μόλις 245g και επίσης ότι έχει λαβή L2. Διάβασα ότι οι L2 είναι καταλληλότερες για γυναίκες, αν και στο site του Intersport τη δηλώνουν ως "Men". Να πω ότι η ρακέτα που μου δίνουν όλον αυτόν τον καιρό στον σύλλογο είναι πολύ πιο βαριά (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το βάρος της) από αυτή που πήρα, συγκεκριμένα με κούραζε, έπρεπε να κοπιάσω για να περάσω τη μπάλα και, που και που μου γύρναγε στο χέρι η λαβή κατά το χτύπημα. Γενικά πάντως δεν έχω πολύ δύναμη / δεν είμαι γυμνασμένος. Θα ήθελα να μου πείτε, αν γνωρίζετε, σχετικά με το βάρος της και το θέμα του L2 ή και ό,τι άλλο έχεις να πεις για τη συγκεκριμένη ρακέτα (τα χαρακτηριστικά της στο λινκ πάνω). Φυσικά αύριο το βράδυ θα την δείξω στον προπονητή μου να μου πει κι αυτός και άμα είναι να πάω να την αλλάξω, αλλά μέχρι τότε, θα ήθελα να μου φύγει ο προβληματισμός αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PavlosA Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Αν έχεις πραγματικά όρεξη να μάθεις, επισκέψου αυτή τη σελίδα και ειδικά για το θέμα της ρακέτας, δες εδώ και εδώ Για τη λαβή θα σου πω ότι εξαρτάται καθαρά από το μέγεθος του χεριού σου (βλ. εδώ), άσχετα με το φύλο... Ως προς το βάρος θα έλεγα ότι κινήθηκες προς τα άκρως ελαφρά όρια, σίγουρα θα σου είναι πολύ ξεκούραστη η ρακέτα αλλά καθώς γίνεσαι καλύτερος θα χρειαστεί να την αλλάξεις γιατί τότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας επιλογής. Edited November 24, 2011 by PavlosA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 για αρχαριο πως σας φαίνεται αυτή η ρακέτα; Wilson Roger Federer 110 Racquet ή ποια να δω μέχρι 50-60€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 @mol ξέρω πως είσαι Θεσσολονίκη έτσι δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιο μαγαζί. Αθήνα πάντως υπάρχουν καταστήματα tennis που έχουν και αρκετά καλές μεταχειρισμένες λίγο πιο παλιά μοντέλο, κάνεις και ένα δέσιμο καινούριο και είσαι κομπλέ. Δηλ. με 50-60€ βρίσκεις μεταχειρισμένες κλάσεις ανώτερες από καινούριες. Ψάξε μήπως βρεις κάποιο μαγαζί να σου προτείνει κάτι, αν έχει και μεταχειρισμένες... Head πάντως πιστεύω είναι τα καλύτερα μοντέλα! Αν κατέβεις Αθήνα έχει καλό μάστορα στο CITY PLAZA Γλυφάδα, τουλάχιστον πριν 1-2 χρόνια... Πάντως αν υπάρχει κάποιος από Ν.Φιλαδέφλεια ας κανονίσουμε κανα παιχνίδι! Τα έχω παρατήσει κανα χρόνο αλλά κάνω ψιλό καλό παιχνίδι αν το βρω... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Θενξ για την απαντηση. Η ρακετα που εδωσα παραπανω αξιζει τουλαχιστον τα χρηματα της; Αρχικα δε θελω να παρω κατι σουπερ ουαου, αλλα να κανει τη δουλεια της. Τι λες; Προχθες ξεκινησα να παιζω. Ενδιαφερων και αρκετα κουραστικο αθλημα παντως Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Eίναι καλή για να μάθεις τα βασικά χτυπήματα... Μετά που θα δυναμώσει το παιχνίδι σου δεν θα σε καλύπτει. Για αρχή μια χαρά είναι! Σκέψου μπορεί να σου πέσει από τα χέρια, θες να έχει μεγάλη επιφάνεια κτλ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 μιας και είναι αρχή, ακόμη μαθαίνω τα βασικά! ελπίζω να με καλύψει. αν όλα παν καλά, μέσα στην άλλη εβδομάδα θα την έχω ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 και πάλι εδώ γιατί ακόμη δε πήρα ρακετα :( ακόμη με δανική παίζω :p λοιπόν, λέω να πάρω αυτη τελικά Wilson US Open Racquet 2012 μέγεθος λαβής 4. θέλω την γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 κατέληξα σε αυτή τη ρακέτα Head Nano Ti.Tour Racquet Grey έπαιξα καμιά δεκαριά ώρες και ευτυχώς με βόλεψε! που έχει γήπεδα (free) στη Θεσσαλονίκη; εκτος της πολιχνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 κατέληξα σε αυτή τη ρακέτα Head Nano Ti.Tour Racquet Grey έπαιξα καμιά δεκαριά ώρες και ευτυχώς με βόλεψε! Κάτι παρόμοιο είχα κι εγώ στις αρχές... πριν 3-4 χρόνια Θυμάμαι μου είχε πέσει μια φορά από το χέρι, όχι φύγει σε χτύπημα, από ένα μικρό ύψος έτσι όπως την κράταγα και χτύπησε στο λαιμό και ράγισε! Ε μετά από τα χτυπήματα διαλύθηκε τελείως. Το πλέξιμο ήταν στα τελευταία του, είχα βάλει ταινία αν θυμάμαι καλά στο λαιμό για να την κρατάει... Ένας φίλος μου με Prince την πέταγε από εδώ από εκεί από τα νεύρα του και δεν είχε τίποτα εκτός από γρατζουνιές! PS: Πάντως παιδιά όσοι μπορείτε ασχοληθείτε και με ρακέτα παραλίας... Ανεβαίνει πολύ το επίπεδο αν κάνεις καρφιά από πάνω, και δεν παίζεις σε μεγάλη απόσταση σαν να παίζεις tennis στη θάλασσα! Βρείτε ένα σημείο πάνω από την παραλία (δεν φταίει ο κόσμος σε κάτι) και δουλέψτε το! Γρήγορος ρυθμός και κάθετα το μπαλάκι... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Σήμερα είναι οι 2 ημιτελικοί του Rolland Garros για τους άντρες, αυτή την ώρα ο φερέρ με τον ναδάλ και αργότερα τζόκοβιτς-φέντερερ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Στα του Roland Garros πολύ εύκολα και ο Nadal και ο Djokovic πέρασαν! Από τον Nadal το περίμενα έτσι, αλλά στον 2ο ημιτελικό κατώτερος του αναμενομένου ο Federer (πάρα πολλά λάθη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ναι, συμφωνώ. Ο Roger δυστυχώς κάνει πάρα πολλά αβίαστα λάθη... Που και που βέβαια κάνει και κάτι μαγικό όπως παλιά αλλά μάλλον πρέπει να αποδεκτεί ότι δεν μπορεί πλέον. Ούτε καν κυνηγούσε τα χτυπήματα του Djokovic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lugano Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Λοιπον εγω ειμαι 14 χρονων και παιζω τεννις κανεις για να παιξουμε στην θεσσαλονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Χαιρετω και εγω την παρεα! Θελω να ξαναρχισω το τεννις μετα απο πολλα χρονια παυσης, εχετε να προτεινεται ελευθερα γηπεδα κατα το περιστερι μερια? δυτικα προαστια γενικοτερα? P.s. εψαχνα τοσες μερες στο net για μια τετοια κουβεντουλα και τελικα την βρηκα στο myphone απο εξωτερικο Link κιολας !! Αυτα ειναι.... :D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Χαιρετω και εγω την παρεα! Θελω να ξαναρχισω το τεννις μετα απο πολλα χρονια παυσης, εχετε να προτεινεται ελευθερα γηπεδα κατα το περιστερι μερια? δυτικα προαστια γενικοτερα? P.s. εψαχνα τοσες μερες στο net για μια τετοια κουβεντουλα και τελικα την βρηκα στο myphone απο εξωτερικο Link κιολας !! Αυτα ειναι.... :D Έχει στην Πετρούπολη φίλε στο Αθλητικό κέντρο (Γρηγορίου) δωρεάν κάποια γήπεδα. Εδώ φαίνεται και στο maps που βρίσκεται. Μπορεί να σε βολέψει αν δεν μένεις πολύ χαμηλά στο Περιστέρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Λοιπον εγω ειμαι 14 χρονων και παιζω τεννις κανεις για να παιξουμε στην θεσσαλονικη? που πας συνήθως; πόσο καιρό παίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ευχαριστω paris θα το τσεκαρω...!!!:cool: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Για Πάτρα έχετε να προτείνετε εκπαιδευτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lugano Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 5 χρονια συνηθως στο παρκο του γαλαξια και στην χανθ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SotirisGR Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Pezw 5 xronia tennis kai thelw na asxolithw epagelmatika...Opoios kserei tpt parakalw na m stilei minima...Thelw na proponoume h kai kanena filiko matsaki etsi kalo tha htan..:))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Αν υπάρχει κανας κόουτς περιοχή Ν.Φιλαδέλφεια ας στείλει PM Προπόνηση για ένα άτομο, αρχάριο επίπεδο thx Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odirules Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) παιδιά είμαι λάτρης του Τέννις και ψάχνω αντιπαλο . πήγαινα λίγους μήνες προπονήσεις αλλα λογω τραυματισμου σε αγώνα ποδοσφαίρου αναγκάστηκα να σταματησω. Μένω βέροια αλλά έρχομαι συχνά και θεσσαλονίκη. οποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ ας μου στειλει ενα μηνυμα. Μπορώ να αντιμετωπίσω μέχρι και εναν μετριο παικτη, καποιον που κανει χρονια προπονησεις νομιζω πωσ θα δυσκολευτο. παντως γενικα μαθενω πολυ γρηγορα είμαι 22 ετων και για τους λιγους μηνες που πηγαινα εχω μαθει αρκετα πραγματα. Edited January 5, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) http://www.tennisnews.gr/images/Tournaments/2014/Open/SUMMER_OPEN_forty_love.jpg Καποιος που εχει δηλωσει ή σκεφτεται να δηλωσει συμμετοχη στο open του Forty Love στην Βαρη ? Εχω ακουσει καλα λογια για τις εγκαταστασεις και σκεφτομαι να παρω μερος (στο ερασιτεχνικο ταμπλο εννοειται). Γενικα παντως οποιος ασχολειται ας ενημερωνει στο θεμα για επερχομενα τουρνουα ;) Edited May 31, 2014 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts