Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) Χρήστο στην metalounay 1.2 σου δουλεύουν iGO My Way και NDrive; Στην 1.1 δεν είχα πρόβλημα. Εδώ δεν δουλεύουν. :confused: EDIT: Το καλό είναι ότι μετά από μερικά wipe και επανεγκαταστάσεις της rom... δούλεψε. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω πως. Edited February 4, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 έχεις στην κάρτα ext-partition; εγώ ναι και την ρομ την έβαλα 2 φορές,γιατί την πρώτη φορά είχα την 1.1 και χωρίς wipe έβαλα την 1.2.ως launcher χρησιμοποιώ τον zeam launcher και μετά την πρώτη εκκίνηση,μου έβγαλε μηνυμα ποιον launcher θέλω.επέλεξα τον zeam και τσεκάρισα να είναι προεπιλεγμένος.τότε πήρα ένα ωραιότατο force close που δεν έφευγε με τίποτε και δε μπορούσα να μπω και στο μενού.έτσι μπήκα πάλι στο recovery και έκανα ένα wipe all userdata και ένα re-partition την sd μέσω recovery για να είμαι σίγουρος ότι δεν έμεινε κανένα "σκουπίδι" και μετά ξανααντέγραψα την ρομ στην κάρτα και ξαναφλάσαρα και μέχρι στιγμής όλα οκ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ναι, είναι αλήθεια ότι με ενεργοποιημένο το ext partition στην κάρτα πρέπει να κάνεις πολλές δοκιμές για να σου "κάτσει" σωστά το λειτουργικό. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους συνδυασμούς. :wacko: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Mε το hd2 δεν έχω παρόμοια προβλήματα.από την πρώτη στιγμή που έκανα το ext partition δούλεψε άψογα.εδώ βλέπω ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στο recovery με το wipe του ext partition Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Αυτό έχει να κάνει καθαρά με τη recovery. Έχεις το Sygic Mobile Maps; Για κάποιο λόγο δεν μου βρίσκει δορυφόρους. Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει; Χρειάστηκε να πειράξεις κάτι στο settings.ini; Μπορείς να το ανεβάσεις εδώ; Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο άνετα παίζει το NDrive με όλα τα Rasterdata φορτωμένα! Α... νομίζω έχεις και το Don't Panic; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 To sygic mm δεν το έβαλα καθόλου. Sent from my Liquid Metal using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 bbbb said: To sygic mm δεν το έβαλα καθόλου. Αφού δεν δουλεύει το Aura εδώ... αναγκαστικά έβαλα το Mobile Maps. Anyway... θα το βρω που θα πάει! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Γιάννη μήπως βρήκες κάποια λύση για να ανοίγει η συσκευή και από άλλα κουμπιά,εκτός από το power; Kαι έχεις παρατηρήσει ότι η μπαταρία δε κατεβαίνει ανά 1% αλλά ανά 5%; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 bbbb said: Γιάννη μήπως βρήκες κάποια λύση για να ανοίγει η συσκευή και από άλλα κουμπιά,εκτός από το power; Η μόνη λύση που έχω υιοθετήσει είναι πατώντας το button του hands-free μου (το οποίο ενεργοποιεί το voice dialer αλλά δεν με ενοχλεί) και μετά το button της φωτογραφικής αφού έχω μόνιμα εγκατεστημένο το nolock αλλά και έχω ενεργοποιήσει από τα scripts το wake on. bbbb said: Kαι έχεις παρατηρήσει ότι η μπαταρία δε κατεβαίνει ανά 1% αλλά ανά 5%; Ναι, κανένας μετρητής δεν μπορεί να μετρήσει ανά 1% καθώς και τα εργαλεία που κυκλοφορούν δεν μπορούν να διαβάσουν θερμοκρασία αλλά και κατανάλωση ρεύματος. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Για την μπαταρία δοκιμάστε το defybat από το μάρκετ. Το defy έχει το ίδιο πρόβλημα κ αυτό το widget δείχνει ακριβώς το ποσοστό % μπαταρίας. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 demolition22 said: Για την μπαταρία δοκιμάστε το defybat από το μάρκετ. "There are no matches..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 athanaso77 said: Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. :rolleyes: Eχεις δίκιο αλλά όσο βλέπω κάτι τέτοια προβλήματα και άλλα όπως π.χ. ότι δεν τρέχει aura,το fixed system partition,εκτιμώ ακόμη περισσότερο την δουλειά του cotulla και των υπόλοιπων devs του xda στο hd2... To defybat κοστίζει 0,68$ και το βρήκα με το market enabler και εξομοίωση t-mobile us αλλά δεν έχω κάνει ακόμη google checkout και έτσι δεν το αγόρασα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Για το Aura δεν φταίει η συσκευή. Το aura δεν είναι συμβατό με το hardware configuration της συσκευής. Δεν το έχω ψάξει αλλά έχω την απορία αν δουλεύει στο Desire Z που έχει τον ίδιο επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Για το defybat ψάξε στο xda το έχει δωρεάν.η έκδοση στο μάρκετ είναι για όποιον θέλει να βοηθήσει τον dev. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Σωστά το βρήκα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=930457 πάντως όσο και αν μου αρέσει το κινητό,έχει 1-2 μικρά θεματάκια που με αποτρέπουν από το να χρησιμοποιώ ως βασικό κινητό.έχει δυνατότερο σήμα και κινητής και wifi από το hd2 αλλά π.χ. σήμερα προσπάθησα να κατεβάσω ένα 7z αρχείο απευθείας από τον browser του κινητού και μου έλεγε ότι δε γίνεται,γιατί δεν υποστηρίζεται αυτός ο τύπος αρχείου από το κινητό.δε θα με χαλούσε αν δε δοκίμαζα το ίδιο αρχείο στο hd2,όπου και κατέβηκε κανονικά και με παλιότερη έκδοση android αφού στο hd2 εκείνη την στιγμή είχα ρομ 2.2.1 ενώ στο acer έχω την τελευταία 2.2.2. επίσης έχει θέμα με το user agent στον browser.Κάποιες σελίδες θέλω να αναγνωρίζουν τον browser σε desktop mode αλλά με όποιον browser και αν δοκίμασα,δε γίνεται κάτι τέτοιο.αντίθετα στο hd2 όλα δουλεύουν κανονικά,σε αυτό το κομμάτι.άρα δε πρόκειται για πρόβλημα του λειτουργικού αλλά του κινητού ή μάλλον της έκδοσης android που φοράει.είναι εκνευριστικό ρε γμτ ένα κινητό που φοράει android από 5-6 χομπίστες,να δουλεύει σε κάποια καίρια σημεία(π.χ. browsing) καλύτερα από ένα native android κινητό :( Edited February 9, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ωραιο και το acer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Tελικά ούτε το defybatt λειτουργεί σωστά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 bbbb said: επίσης έχει θέμα με το user agent στον browser.Κάποιες σελίδες θέλω να αναγνωρίζουν τον browser σε desktop mode αλλά με όποιον browser και αν δοκίμασα,δε γίνεται κάτι τέτοιο.αντίθετα στο hd2 όλα δουλεύουν κανονικά,σε αυτό το κομμάτι.άρα δε πρόκειται για πρόβλημα του λειτουργικού αλλά του κινητού ή μάλλον της έκδοσης android που φοράει. Έχεις δοκιμάσει με άλλον browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Φυσικά.Για τα αρχεία η λύση ειναι το download all files από το market.Aλλά για το user agent,δε βρήκα κάτι. Από ότι φαίνεται η μόνη ελπίδα για να απογειωθεί πλήρως το κινητό ειναι να το πάρουν κάποιοι δυνατοί developers από το xda,ώστε ο vache σε συνεργασία με αυτούς να κάνουν θαύματα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ο Vache τεστάρει καινούργιο kernel. Οσονούπω έρχεται ανανεωμένη metalounay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Από ότι είδα εμφανίστηκε νέος chef και ο vache έβγαλε την 1.2.1 Δυστυχώς καμμία από τις 2 ρομ,δεν έλυσε τα μικροπροβλήματα που έχω με το κινητό.Αντε να δούμε τι θα γίνει με τον νέο kernel που ετοιμάζει ο vache Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Προς το παρόν μόνο ο Vache έχει ένα υψηλό επίπεδο και στην ουσία "παίζει" μόνος του. Θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Επιτέλους και η dalvik-cache στο ext-partition της sd http://android.modaco.com/content-page/328884/rom-metalounay-1-2-1-acerless-09-02-2011/page/200/ και έτσι ξεκινάμε με κάπου 170mb ελεύθερη εσωτερική μνήμη και που μειώνεται πολύ πιο αργά από ότι πριν. μετά την εντολή στο τερματικό, το κινητό έκανε συνεχώς reboot και τελικά αφού έκανα wipe δούλεψε αλλά δεν είχα wifi.Με το zip που ανέβασε ο vache όλα πλέον καλά. :cool: Εν τω μεταξύ κάτι πρέπει να έκανα ή να έγινε μόνο του ( ; ) και χωρίς να έχω τρέξει το wakeon.sh script η συσκευή ανοίγει και από το κουμπί της κάμερας και της φωνής. Το nolock το έχω εγκαταστήσει αλλά πριν πάλι δεν άνοιγε από τα κουμπιά αυτά και τώρα ανοίγει :blink: edit Γιάννη μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω; Συνδέσου στο wifi και βάλε τη συσκευή στην αναμονή.Ανοίγει τώρα από το κουμπί της κάμερας και της φωνής; Kλείσε το wifi και βάλε τη συσκευή στην αναμονή.Συνεχίζει να ανοίγει από αυτά τα κουμπιά; Επίσης παρατήρησα ότι μετά από reboot,μέχρι να κάνω αυτό το trick με το wifi,δεν ανοίγει από άλλα κουμπιά πλην του power :blink: Edited February 11, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) bbbb said: Επιτέλους και η dalvik-cache στο ext-partition της sd http://android.modaco.com/content-page/328884/rom-metalounay-1-2-1-acerless-09-02-2011/page/200/ και έτσι ξεκινάμε με κάπου 170mb ελεύθερη εσωτερική μνήμη και που μειώνεται πολύ πιο αργά από ότι πριν. μετά την εντολή στο τερματικό, το κινητό έκανε συνεχώς reboot και τελικά αφού έκανα wipe δούλεψε αλλά δεν είχα wifi.Με το zip που ανέβασε ο vache όλα πλέον καλά. :cool: Εμένα μου δούλεψε αυτό αλλά με την εντολή apps2sd on --data --dalvik. Πολύ καλό! Επίσης δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Έβαλα μετά την 1.2.1, έκανα μερικές επανεκκινήσεις, ξαναέκανα apps2sd και έμεινα με 174ΜΒ free! :) bbbb said: Εν τω μεταξύ κάτι πρέπει να έκανα ή να έγινε μόνο του ( ; ) και χωρίς να έχω τρέξει το wakeon.sh script η συσκευή ανοίγει και από το κουμπί της κάμερας και της φωνής. Το nolock το έχω εγκαταστήσει αλλά πριν πάλι δεν άνοιγε από τα κουμπιά αυτά και τώρα ανοίγει :blink: edit Γιάννη μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω; Συνδέσου στο wifi και βάλε τη συσκευή στην αναμονή.Ανοίγει τώρα από το κουμπί της κάμερας και της φωνής; Kλείσε το wifi και βάλε τη συσκευή στην αναμονή.Συνεχίζει να ανοίγει από αυτά τα κουμπιά; Επίσης παρατήρησα ότι μετά από reboot,μέχρι να κάνω αυτό το trick με το wifi,δεν ανοίγει από άλλα κουμπιά πλην του power :blink: Το δοκίμασα και δουλεύει όπως το λες αλλά μόνο για λίγο. Αν αφήσω τη συσκευή για πολύ ώρα σε stand by δεν επανέρχεται παρά μόνο με το power button ή το bluetooth όπως έχω αναφέρει παραπάνω. Αν βρεις κάτι πες μου, με ενδιαφέρει. Edited February 12, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Πράγματι μετά από κάποια ώρα,σταματά να δουλεύει.Μόνη λύση για να ανοίγει πάντα και από τα άλλα κουμπιά,ειναι να μένει ανοιχτό το wifi Για το apps2sd μετά την εφαρμογή της εντολής και το απαραίτητο reboot επί 15 λεπτά έκανε μόνο του reboot.Εμπαινε στο μενού για λίγο και πριν προλάβω να το ακουμπήσω καν,έκανε πάλι reboot. και αφού φλάσαρα από πάνω την 1.2.1 κόλλησε στο animation σήμα του android.μετά έκανα wipe μέσω recovery και αφού άνοιξε τελικά,δεν είχα wifi.Γενικά με ταλαιπώρησε αρκετά αλλά άξιζε τον κόπο Πάντως μετά από όλες αυτές τις μέρες χρήσης,οι εντυπώσεις μου από το κινητό ειναι ως το επι πλείστον θετικές και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα για αγορά.Αν και πλέον με λίγα παραπάνω χρήματα,κάποιος μπορεί να πάει στο htc desire που μπορεί να μην έχει πολύ ανώτερο hardware από το metal,αλλά έχει δεκάδες "vache" να ασχολούνται και να το βελτιώνουν Edited February 12, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts