eirhnh_k Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Οχι παληκαρι μου δεν πειραζω ποτε τα κινητα μου. Μαμα ηταν. Δεν κανω κατι που δεν γνωριζω !! Απλα ΕΣΒΗΣΕ και ΤΕΛΟΣ ! Αστα..Ελπιζω το δευτερο να αντεξει αλλιως παω σε Galaxy. (Αν δεν περασουν οι 7 ημερες,DOA). πωπω οντως! Αστοχια υλικου! Αντικατασταση επεμεινε γιατι πολυ σπανια να γινει επισκευη κι αυτη να πετυχει ωστε να μην ξαναβγαλει προβλημα. Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παιδια sos!! Ξαφνικα σβηστηκαν ολολα τα μηνυματα απο τη μαμα εφαρμογη! Πως εγινε αυτο και υπαρχει τροπος να τα επαναφερω; Σημειωνω οτι δεν εκανα τιποτα για να τα σβησω. Ανοιξα τη μαμα εφαρμογη και διαπιστωσα οτι δεν υπηρχε κανενα μηνυμα! Τι κανω; http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ηδη εχω νεα συσκευη στα χερια μου. Θα δειξει αν ειναι καλη...Αν χαλασει και αυτη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbthemis Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καποιος να με βοηθησει με αυτο please..... το πρόβλημα με το HTC LIKES μου λύθηκε αμέσως γυρίζωντας τη γλώσσα του τηλεφώνου από τα settings sτα Αγγλικά. Αμέσω μπήκξε μετά. Την ξαναγυρίζεις στα ελληνικά όταν κατεβάσεις ότι χρειάζεσαι... μάλλον έχει να κάνει με πρόβλημα της ελληνικής αντιπροσωπείας και των ρυθμίσεων που εισήγαγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Παντως παιδια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πραγματα για τοσο ακριβο κινητο. Το Ν95 το αγορασα 10/1/2008 και απο τοτε εχει πεσει κατω πανω απο 50 φορες εχω αλλαξει 4 φορες πλαστικα κτλ. Και παλι ειναι σκυλι-ΠΕΤΑΕΙ. Μα τοσο ψευτικα τα κανουν αυτοι οι κινεζοι γμτ... *** ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ : ΤΟ DESIRE HD TO ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ-ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑΖΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΤΥΧΟΣ! :) Edited January 27, 2011 by Barman25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπέρα παιδιά!! μπορώ να βάλω θέματα στο desire hd?αν ναι πως γίνετε? πρέπει να είναι ρουτ? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbthemis Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπέρα, είμαι κάτοχος και εγω ενός μαμίσιου desire HD έχω ένα πρόβλημα με το καινούριο μου τηλέφωνο... Είχα το htc HD με windows mobile.. εκείνο είχε 6 μικρά εικονίδια όταν καλούσες ή σε καλούσαν τα οποία σου επέτρεπαν τα ακόλουθα: 1) αναμονή -> έπαιζε μουσική κιόλας και ο άλλος καταλάβαινε πως είναι σε αναμονή. και σίγαση (6ο πλήκτρο) Με το καινούριο τώρα έχω μόνο σίγαση. 2) Ηχείο -> αυτό το έχω και τώρα. 3) επαφές -> για να βρείς γρήγορα μια επαφή ενόσω μιλάς, χρήσιμο αλλά το κάνω πατώντας 2 πλήκτρα παραπάνω και με το καινούριο. 4) Προσθήκη... εδώ αρχίζουν τα καλά... έβαζες σε τηλεδιάσκεψη και άλλους και μιλούσατε όλοι... αυτο δεν το έχει το καινούριο...!!! (έχω κατεβάσει μια εφαρμογή για τηλεδιάσκεψη αλλά άλλη ευχρηστία να το έχεις με ένα κλικ) 5) Σημείωση-> αμέσως άνοιγε η εφαρμογή των σημειώσεων και σημείωνες ότι ήθελες. τώρα πρέπει να πατήσεις διάφορα πλήκτα για να το κάνεις... ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ !!! πατώντας το κουμπί του handsfree Παρατεταμένα (ή του bluetooth) αμέσως ενεργοποιούσε το voice dialing !!! τώρα μόνο να καλέσεις το τελευταίο αριθμό που σε πήρε μπορείς. Στο μεταξύ είχες προηχογραφήσει ποιες επαφές θες να καλείς και αναγνώριζε την προηχογραφημένη φωνή σου και αμέσως καλόυσε την επαφή. Ακόμα και με τρομερό θόρυβο περιβάλλοντος γύρω σου αναγνώριζε ποιν θές και τον καλούσε. Τώρα μόνο αν έχω αγγλικά ονόματα καταλαβαίνει και αυτό με πολλά κλικ Μέχρι που να ανοίξει την εφαρμογή και να καταλάβει τη φωνή μου. Παιδιά οδηγώ σκούτερ για τη δουλειά μου και περα από θέμα ευχρηστίας είναι θέμα δουλειάς και ασφάλειας. όποιος ξέρει κάποια για τα παραπάνω ευπρόσδεκτα... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με ηχογραφημένη voice dialing? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_ Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 γιατι στο handcent sms δε φαινονται τα ονοματα των επαφων που στελνουν sms ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 γιατι στο handcent sms δε φαινονται τα ονοματα των επαφων που στελνουν sms ? Μιας και η ερώτηση αφορά κάποια εφαρμογή, θα ήταν καλύτερα να ρωτούσες στο αντίστοιχο thread. Πιστεύω ότι εκεί θα βρεις πιο γρήγορα απάντηση. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παιδια sos!! Ξαφνικα σβηστηκαν ολολα τα μηνυματα απο τη μαμα εφαρμογη! Πως εγινε αυτο και υπαρχει τροπος να τα επαναφερω; Σημειωνω οτι δεν εκανα τιποτα για να τα σβησω. Ανοιξα τη μαμα εφαρμογη και διαπιστωσα οτι δεν υπηρχε κανενα μηνυμα! Τι κανω; Δοκίμασε εδώ... εδώ και εδώ Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδια sos!! Ξαφνικα σβηστηκαν ολολα τα μηνυματα απο τη μαμα εφαρμογη! Πως εγινε αυτο και υπαρχει τροπος να τα επαναφερω; Σημειωνω οτι δεν εκανα τιποτα για να τα σβησω. Ανοιξα τη μαμα εφαρμογη και διαπιστωσα οτι δεν υπηρχε κανενα μηνυμα! Τι κανω; Ποιο firmware εχεις; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ποιο firmware εχεις; Εχω το 1.72.405.3 http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 το software varsion 1.72.405.3 βελτιωνει κατι στο βιντεο????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 το software varsion 1.72.405.3 βελτιωνει κατι στο βιντεο????? Ναι δεν κανει σπασιματα το βιντεο πλεον Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) ουτε στο σκοταδι δεν κανει σπασιματα???????? σε ελληνικο htc με την 1.32.405.6 δεν θα επρεπε να βγαζει το update??? τι δεν γινεται σωστα??? πως μπορω να την περασω???? Edited January 28, 2011 by mikemilos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά λίγο τα φώτα σας και την γνώμη σας. Τοκινητό μια χαρά αλλά λίγο με προβληματίζει το σήμα του. οκ πιάνει καλά, μία γραμμή ίσως πιο κάτω από το wildfire αλλά αυτό που με έχει προβληματίσει είναι όταν φοράω θήκη πλαστική. τότε το σήμα πέφτει. χαρακτηριστικά σήμερα ήμουν στο super market και φορούσα τη θήκη και είχε 1 το πολύ δύο γραμμές. έβγαλα τη θήκη και αμέσως πήγε στις 3-4 γραμμές. είναι πρόβλημα της συσκευής και πρέπει να πάει σερβις; χωρίς θήκη να πω οτι οκ το σήμα. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ουτε στο σκοταδι δεν κανει σπασιματα???????? σε ελληνικο htc με την 1.32.405.6 δεν θα επρεπε να βγαζει το update??? τι δεν γινεται σωστα??? πως μπορω να την περασω???? κανεις τιποτα? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 κανεις τιποτα? :( Εαν κοιτάξεις λίγες σελίδες πιο πίσω θα δεις την απαντηση :) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Σημερα μιλησα με Htc και μου ειπαν οτι Η 1.72.405.3 ΔΕΝ διατιθεται πλεον !!! Ισχυει κατι τετοιο ;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά λίγο τα φώτα σας και την γνώμη σας. Τοκινητό μια χαρά αλλά λίγο με προβληματίζει το σήμα του. οκ πιάνει καλά, μία γραμμή ίσως πιο κάτω από το wildfire αλλά αυτό που με έχει προβληματίσει είναι όταν φοράω θήκη πλαστική. τότε το σήμα πέφτει. χαρακτηριστικά σήμερα ήμουν στο super market και φορούσα τη θήκη και είχε 1 το πολύ δύο γραμμές. έβγαλα τη θήκη και αμέσως πήγε στις 3-4 γραμμές. είναι πρόβλημα της συσκευής και πρέπει να πάει σερβις; χωρίς θήκη να πω οτι οκ το σήμα. Αν θέλεις ανέφερε ποια θήκη έχεις. Παρόλα αυτά έχει αναφερθεί πως κάποιες θήκες του στυλ "Hydro Gel" (κάτι σαν αυτό φαντάζομαι) λόγω της βασικής τους πρώτης ύλης (νερό ; ) δημιουργούν πρόβληματα στη λειτουργία της κεραίας και κατά συνέπεια στο σήμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αν θέλεις ανέφερε ποια θήκη έχεις. Παρόλα αυτά έχει αναφερθεί πως κάποιες θήκες του στυλ "Hydro Gel" (κάτι σαν αυτό φαντάζομαι) λόγω της βασικής τους πρώτης ύλης (νερό ; ) δημιουργούν πρόβληματα στη λειτουργία της κεραίας και κατά συνέπεια στο σήμα. αυτή έχω. είναι πλαστικό και γι αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση! http://www.case-mate.com/getDynamicImage.aspx?path=desirehdBT-MSLV3.jpg&w=385&h=385 και το θέμα είναι οτι την αγόρασα τα χριστούγεννα και μόλις παρατήρησα το πρόβλημα δεν την έβαλα ξανά. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Κοιτα φιλε χωρις παρεξηγηση,επειδη εχω και εγω την ιδια απορια με το θεμα αναβαθμισης rom σε νεοτερη και επειδη και απο το νουμερο τηλεφωνικης υποστηριξης της htc ,τα ¨¨¨νουμερᨨ¨ της htc που καταντησε σαν υποστηριξη χειροτερη της samsung hellas,δεν γνωριζαν να μου πουνε κατι!!! Θα σε παρακαλουσα εαν εχεις να πεις κατι για επισημη αναβαθμιση σε 1.72. Μην μας παραπεμπεις σε προηγουμενες σελιδες,διαβασα ολο το post και δεν βρηκα κατι που "κανετε" γιατι ο φιλος ρωτα "κανεις κατι? και εχεις την 1.72? εαν εχεις να πεις κατι πες το σε παρακαλω πολυ! Απάντηση no1 Htc Hellas: Δεν δινουμε πλεον το update, αποσυρθηκε (χωρις προφανη λογο) Απάντηση no2 Htc Hellas: Το Update γίνεται αναλόγως το ΙΜΕΙ και στα αλλα κινητα θα εμφανιστουν (μαγικα; ) σε λιγες εβδομαδες Απάντηση no3 Htc Αγγλιας: Το Update δινεται κανονικα, δεν ξέρουμε γιατί δεν το περνετε εσείς οι Ελληνες, υπευθυνη ειναι η Htc hellas, ποιες θα παρουν το update και ποιες οχι (ΙΜΕΙ check) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 αυτή έχω. είναι πλαστικό και γι αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση! http://www.case-mate.com/getDynamicImage.aspx?path=desirehdBT-MSLV3.jpg&w=385&h=385 και το θέμα είναι οτι την αγόρασα τα χριστούγεννα και μόλις παρατήρησα το πρόβλημα δεν την έβαλα ξανά. Εχει αναφερθει και στο XDA οτι με την συγκεκριμενη θηκη παρουσιαζει προβλημα και στο σημα του δικτυου αλλα και στο GPS... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Εχει αναφερθει και στο XDA οτι με την συγκεκριμενη θηκη παρουσιαζει προβλημα και στο σημα του δικτυου αλλα και στο GPS... καλά τώρα μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος γιατί ήμουν έτοιμος την δευτέρα να το στείλω αθήνα για service ( :( ) θα ψάξω τώρα για το θέμα στο xda. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αν θέλεις ανέφερε ποια θήκη έχεις. Παρόλα αυτά έχει αναφερθεί πως κάποιες θήκες του στυλ "Hydro Gel" (κάτι σαν αυτό φαντάζομαι) λόγω της βασικής τους πρώτης ύλης (νερό ; ) δημιουργούν πρόβληματα στη λειτουργία της κεραίας και κατά συνέπεια στο σήμα. Mε αυτη http://www.htcdesirehdcases.com/Green-Gel-Skin-275.html που ειναι hydro gel δεν εχω κανενα προβλημα παντως. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts