Boss82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Για να δουλέψεις το GPS ενεργοποιείς το 3G ? Όχι, το GPS λειτουργεί και χωρίς 3g. Αλλά τα κινητά πλέον έχουν A-GPS (Assisted GPS) που σημαίνει πως το 3g δίκτυο (ή το WiFi) δίνει μια πρώτη καθοδήγηση για το που περίπου βρίσκεσαι έτσι ώστε το GPS να lockάρει πιο γρήγορα. Αν παρατηρήσεις, αν είσαι σε κλειστό χώρο (με 3G ή WiFi) και ανοίξεις τους χάρτες το κινητό σου δείχνει που βρίσκεσαι κατά προσέγκιση. Επειδή λοιπόν όταν οδηγούμε δεν έχουμε WiFi, το 3G είναι το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. έχω ψιλο-απογοητευτεί να πω την αλήθεια... εκτός το ότι δυο εφαρμογές δεν μου επιτρέπει να τις κάνω απεγκατάσταση, τώρα αρχίζει και κολάει. άνοιξα το market να κάνω αναβάθμιση σε 2 εφαρμογές και την πρώτη φορά μου έβγαλε FC και την δεύτερη έγινε πιο αργό και από την καθυστέρηση. όσον αφορά τις εφαρμογές δεν το έχω φορτώσει, ακόμα τουλάχιστον, και όχι δεν έτρεχαν από πίσω πολλές. δηλ και το wildfire με πιο αφύναμα χαρακτηριστικά και δεν κολούσε έτσι.... Ούτε αυτά που περιγράφεις είναι λογικό να συμβαίνουν. Έχεις τσεκαρισμένο το USB debugging? Επίσης δοκίμασες να κάνεις τα ίδια πράγματα έχωντας αφαιρέσει την SD? (πρέπει να την κάνεις unmount πρώτα) Αν χωρίς την SD δεν έχει πρόβλημα κάνε ένα format στην SD (αφού πρώτα πάρεις Backup ότι χρειάζεσαι) Επίσης δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τις εφαρμογές που έβαλες τελευταία μήπως φταίει κάποια από αυτές. Κάνε τα παραπάνω και αν δεν δουλέψουν και δεν έχει κάποιος άλλος καλύτερη ιδέα εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι reset στο κινητό... Edited December 12, 2010 by Boss82 Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Δοκίμασε χωρίς την χρήση του 3G πόσο θα χρειαστεί για να κλειδώσει το GPS δορυφόρους. Το 1-2 λεπτά που αναφέρω είναι χωρίς την χρήση του 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Ούτε αυτά που περιγράφεις είναι λογικό να συμβαίνουν. Έχεις τσεκαρισμένο το USB debugging? Επίσης δοκίμασες να κάνεις τα ίδια πράγματα έχωντας αφαιρέσει την SD? (πρέπει να την κάνεις unmount πρώτα) Αν χωρίς την SD δεν έχει πρόβλημα κάνε ένα format στην SD (αφού πρώτα πάρεις Backup ότι χρειάζεσαι) Επίσης δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τις εφαρμογές που έβαλες τελευταία μήπως φταίει κάποια από αυτές. Κάνε τα παραπάνω και αν δεν δουλέψουν και δεν έχει κάποιος άλλος καλύτερη ιδέα εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι reset στο κινητό... τα ίδια... συγκεκριμένα πατάω να κάνει αναβάθμιση στην εφαρμογή SoundHound, κάνει FC το Market,το ανοίγω πάλι, ξεκινάει η αναβάθμιση. τώρα βέβαια χωρίς κάρτα μνήμης δεν κολάει και τόσο. για hard reset υπάρχει καλύτερος τρόπος εκτός από τις ρυθμίσει μέσα; να γίνει διαγραφή και της εσωτερικής (1.5GB) μνήμης που έχει η συσκευή. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 τα ίδια... συγκεκριμένα πατάω να κάνει αναβάθμιση στην εφαρμογή SoundHound, κάνει FC το Market,το ανοίγω πάλι, ξεκινάει η αναβάθμιση. τώρα βέβαια χωρίς κάρτα μνήμης δεν κολάει και τόσο. για hard reset υπάρχει καλύτερος τρόπος εκτός από τις ρυθμίσει μέσα; να γίνει διαγραφή και της εσωτερικής (1.5GB) μνήμης που έχει η συσκευή. Νομίζω πως με το hard reset διαγράφονται όλα στην εσωτερική μνήμη (εκτός από το χώρο που καταλαμβάνει ήδη το λειτουργικό). Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Να ξέρεις πως μετά το κινητό θα ξανακατεβάσει όσες εφαρμογές είχες εγκατεστημένες, αλλά τις ρυθμήσεις των εφαρμογών και ότι δεδομένα είχες νομίζω πως δεν τα κρατάει εκτώς αν αυτά είναι στην SD Δοκίμασε χωρίς την χρήση του 3G πόσο θα χρειαστεί για να κλειδώσει το GPS δορυφόρους. Το 1-2 λεπτά που αναφέρω είναι χωρίς την χρήση του 3G Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα σου πω πόσο έκανε. Πάντως χωρίς 3G παίζει σημαντικό ρόλο που ήσουν την τελευταία φορά που χρησιμοποίησες GPS και πριν πόση ώρα ήταν αυτό. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Νομίζω πως με το hard reset διαγράφονται όλα στην εσωτερική μνήμη (εκτός από το χώρο που καταλαμβάνει ήδη το λειτουργικό). Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Να ξέρεις πως μετά το κινητό θα ξανακατεβάσει όσες εφαρμογές είχες εγκατεστημένες, αλλά τις ρυθμήσεις των εφαρμογών και ότι δεδομένα είχες νομίζω πως δεν τα κρατάει εκτώς αν αυτά είναι στην SD . νομίζω μου είχες απαντήσει εσύ και την προηγούμενη φορά αλλά και στο δικό σου κατεβαίνει το soundhound και το facebook? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 νομίζω μου είχες απαντήσει εσύ και την προηγούμενη φορά αλλά και στο δικό σου κατεβαίνει το soundhound και το facebook? Ναι δεν έχω πρόβλημα. Και λογικά ούτε τα άλλα παιδιά γιατί όλο και κάποιος θα είχε μιλήσει αν αντιμετώπιζε το ίδιο θέμα. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Έχω κάνει μέχρι στιγμής δύο hard reset. Δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα, απλά τα έκανα. Το ένα ήταν για να βγάλω το S-OFF. Eν πάση περιπτώση μπορείς να κάνεις και hard reset χωρίς να σου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές. Όταν ξεκινήσει η διαδικασία για το setup του τηλεφώνου δηλώνεις να μην κάνει επαναφορά των ρυθμίσεων σου. Φυσικά όταν το έκανα το τελευταίο hard reset έκανα και format την sd card αφού φυσικά πέρασα τα άρχεια που χρειαζόμουν στον υπολογιστή. Πάντως hard reset για ποιο λόγο να γίνεται ;. Ειλικρινά νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για αυτό το κινητό. ΕDIT: Βλέπω μια καλυτέρευση της διάρκειας της ζωής της μπαταρίας. 40 ώρες σίγουρα πλέον με αρκετή χρήση. Internet-email (3g/wi-fi)-τηλεφωνικές κλήσεις. Όσο διάστημα ήμουν στο Βελιγράδι με άφησε το κινητό πολύ ευχαριστήμενο με την διάρκεια της μπαταρίας. Μόνο τα attachments από email (λήψη+αποστολή) ήταν 620 Mb, και παρόλα αυτά μου κράτησε 40 ώρες Βέβαια πρώτη φορά έχω δει κινητό να φορτίζει τόσο γρήγορα. Μήπως αν το φορτίζαμε με usb από κάποιο Laptop θα ήταν καλύτερα ; Edited December 12, 2010 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τι προτεινεις ??? λοιπον επειδει η φωτογραφικη μηχανη εχει ενα προβλημα στις φωτο (βγαζει μια κριτρινιλα) υπαρχει εν τιπς : μολις ανοιξετε την φωτογραφικη πατε στο menu και βαζετε τιν ισσοροποια λευκου στον φθορισμο(για νυχτερινες ληψης και σε κλειστο χωρο) εχω το πρωι κανονικα το βαζετε στο αυτοματο! Δοκιμαστετο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mi-man Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το facebook for htc sense. Παω ρυθμίσεις->λογαριασμοί και συγχρονισμός->προσθήκη νέου->fb for htc sense και βάζω email και κωδικό και μου λέει ότι δεν ειναι διαθέσιμο προς το παρον. Κάνω κάποιο λάθος; Εσεις συνδέεστε κανονικά;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 τα μηνυματα που διαγραφουμε υπαρχουν καπου και πρεπει να κανουμε αδειασμα διεγραμμενων,η διαγραφονται οριστικα? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Έχω κάνει μέχρι στιγμής δύο hard reset. Δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα, απλά τα έκανα. Το ένα ήταν για να βγάλω το S-OFF. Eν πάση περιπτώση μπορείς να κάνεις και hard reset χωρίς να σου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές. Όταν ξεκινήσει η διαδικασία για το setup του τηλεφώνου δηλώνεις να μην κάνει επαναφορά των ρυθμίσεων σου. Φυσικά όταν το έκανα το τελευταίο hard reset έκανα και format την sd card αφού φυσικά πέρασα τα άρχεια που χρειαζόμουν στον υπολογιστή. Πάντως hard reset για ποιο λόγο να γίνεται ;. Ειλικρινά νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για αυτό το κινητό. ΕDIT: Βλέπω μια καλυτέρευση της διάρκειας της ζωής της μπαταρίας. 40 ώρες σίγουρα πλέον με αρκετή χρήση. Internet-email (3g/wi-fi)-τηλεφωνικές κλήσεις. Όσο διάστημα ήμουν στο Βελιγράδι με άφησε το κινητό πολύ ευχαριστήμενο με την διάρκεια της μπαταρίας. Μόνο τα attachments από email (λήψη+αποστολή) ήταν 620 Mb, και παρόλα αυτά μου κράτησε 40 ώρες Βέβαια πρώτη φορά έχω δει κινητό να φορτίζει τόσο γρήγορα. Μήπως αν το φορτίζαμε με usb από κάποιο Laptop θα ήταν καλύτερα ; Τοσο γρηγορα?Εμενα κανει παντα 2 ωρες για να γεμισει...οι υπολοιποι τι λενε? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τοσο γρηγορα?Εμενα κανει παντα 2 ωρες για να γεμισει...οι υπολοιποι τι λενε? Και μένα. Ίσως και λίγο περισσότερο, δεν το έχω χρονομετρήσει:p Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) παιδες εβαλα το swype ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ πληκτρολογιο.το συνηστω για πλακα. επισης βαλτε κ το gallery 3D ,αλλη αισθηση σταν προγραμμα στις φωτο. Edited December 12, 2010 by yiannisv2000 Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarxon Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 παιδες εβαλα το swype ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ πληκτρολογιο.το συνηστω για πλακα. επισης βαλτε κ το gallery 3D ,αλλη αισθηση σταν προγραμμα στις φωτο. Μπορείς να μου πεις από που κατεβασες το swype. Κατεβασα μια έκδοση την εγκατέστησε λέει αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιείσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο. οταν παω στην galery για να δω της φωτογραφιες μου το προγραμμα θελει περιπου 5 λεπτα για να μου ανοιξει 18 φωτογαφιες. εχω 4 καρτες 8gb η καθε μια και ειναι class 6 και ολες κανουν το ιδιο πραγμα sos μια βοηθεια!! τι μπουρδες ειναι αυτες ; και κολανε και τα παιχνιδια που εχω μεσα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παιδια εχω φαει ενα σκαλωμα.... Στα sms μπορειτε να γραψετε μικρους ελληνικους χαρακτηρες; εγω εχω την εντυπωση πως μπορουσα αλλα τωρα μαλλον κατι εκανα και πλεον δε μου δινει αυτη τη δυνατοτητα το πληκτρολογιο. Και αυτο μονο στα sms. Υπαρχει καποια επιλογη που δεν βλεπω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Το δικό σας τζαμάκι πίσω στην κάμερα κουνίεται ή μόνο το δικό μου είναι gay??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παιδια εχω φαει ενα σκαλωμα.... Στα sms μπορειτε να γραψετε μικρους ελληνικους χαρακτηρες; εγω εχω την εντυπωση πως μπορουσα αλλα τωρα μαλλον κατι εκανα και πλεον δε μου δινει αυτη τη δυνατοτητα το πληκτρολογιο. Και αυτο μονο στα sms. Υπαρχει καποια επιλογη που δεν βλεπω; και σε μενα μια απο τα ιδια.μονο κεφαλαια γραφει στα μηνυματα Να ρωτήσω κάτι? Το δικό σας τζαμάκι πίσω στην κάμερα κουνίεται ή μόνο το δικό μου είναι gay???το δοκιμασα αλλα δεν κουνιεται καθολου στο δικο μου:):) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Τι κουφα ακουω ρε παιδες; Μαλλον καποιοι ειναι ατυχοι απο τη συσκευη τους. Διαβαζοντας τα λιγο παραπανω posts εχω να πληροφορησω τα παρακατω: Μπορω να γραφω sms με κεφαλαια και μικρα. Δεν κουνιουντσι τζαμακια καμερας. Δε κουνιεται τιποτα. Δε κολλαει τιποτα. Το gps εντοπιζει σε λιγοτερο απο λεπτο ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ. Χρονος φορτισης μπαταριας περιπου μιαμισι ωρα (...θσ σας γελασω για να πω την αληθεια). Φτου μου, φτου μου, να μη με ματιασω. Το κινητο ειναι αερας. Το συγκρινα ηδη με ενα xperia x10 (το μεγαλο) και ο φιλος παραλιγο να κλαψει με το δικο του! Τωρα ψαχνω κανεναν με iphone4 για να τον συντριψω και αυτον (δε θα χρειαστουν πανω απο 10 λεπτα επιδειξης της συσκευης, πιστευω).:p http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 @depmode Να πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και εκεί που αναφέρει Ελληνική Κωδικοποίηση να πας στην επιλογή 16bit. @dimitriossara Σε εμένα δεν κουνιέται. Εάν σου συμβαίνει αυτό πέρνα το μια βόλτα από την ACE HELLAS. @chrisdental Σε όσα γράφεις συμφωνώ. Και σε εμένα το πολύ σε 1 ώρα και κάτι φορτίζει πλήρως το κινητό. Το GPS συνήθως μέσα σε 1-2 λεπτά με βρίσκει. Και πάλι όμως είναι μεγάλος ο χρόνος αναμονής γιατί με το HTC HD2 που έχω επίσης χρειάζομαι δευτερόλεπτα. Για τον λόγο αυτό γκρινιάζω. Δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης με άλλα τηλέφωνα. Όλοι έχουν διαφορετικά μέτρα σύγκρισης. Σε αυτό που δεν παίζεται στα σίγουρα το κινητό αυτό είναι στην πλοήγηση στο Ιντερνετ. Είναι ένα λάπτοπ 4.3 ιντσών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Παιδιά εγκτάστησα το swype. Πού μου το εμφανίζει; Επίσης μου έστειλαν με bt μερικές photo... Που τις αποθηκεύει αυτές; Επίσης ένα 3d starfield screensaver, που ούτε και αυτό μπορώ να βρω... Και ένα ελληνικό εορτολόγιο, αυτό πάω να το κάνω σαν widget και μου βγάζει μήνυμα ότι είναι γεμάτη η κεντρική σελίδα, ενώ δεν είναι... :( Συγγνώμη αν είναι χαζές οι ερωτήσεις, αλλά είμαι ακόμα καινουργιος στο android και μαθαίνω... Για πλοήγηση δοκιμάζω τώρα το sygic aura και μου φαίνεται πάρα πολύ καλό... Edited December 13, 2010 by KostasNK Προσθήκη RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Το swype που έχεις εγκαταστήσει έχει ελληνικά ; Edited December 13, 2010 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Δεν ξέρω, λέει έκδοση 1.25.16.5652. Δεν έχουν όλα ελληνικά; RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoRia Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλημέρα σε όλους έχω το swype και δουλεύει άψογα, σε δύο εκδόσεις με πολλές γλώσσες περιλαμβανομένων των ελληνικών και σε ελληνικά- αγγλικά μόνο. Όποιος το θέλει ας μου στείλει pm και ποιά έκδοση θέλει....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prof_poulidious Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 καλημερα σε ολους. Ξερει κανεις που μπορω να δω το κινητο LIVE; Οπου εχω παει εχουν μονο την απομιμηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts