Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει και βίντεο στο youtube γιά αυτή...

http://www.youtube.com/watch?v=XxSvcHPRipg

Υπάρχει και σε λευκό

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45881

και σε metallic silver

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45882

Προστατεύει αυτή το κινητό όμως; Αν φάει μια πτώση -μακριά από εμάς- θα την γλυτώσει ή θα κάνει βαθούλωμα το αλουμίνιο;

Αυτή που λέει από σιλικόνη την έχει δοκιμάσει κανένας;

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21010

Κανένας που να έχει δοκιμάσει και τις δύο; Πρέπει να αποφασίσω να πάρω σήμερα,επειδή αύριο θα μου έρθει...

:)

Πάντως εμφανισιακά μου αρέσει η case - mate barely there σε metallic silver και παίρνω και screen protector μαζί που για να πάρω θα έδινα ένα 10euro σίγουρά..

Αυτό που έχει μέσα είναι καλύτερο ποιοτικά από της htc που είναι συνήθως πολύ λεπτά και ευαίσθητα;

http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-Desire-Hd-THiki-silikonis-Hydro-high-Gloss-Aqua.286398.html

μια καλη προταση ειναι και αυτη. ειχα βαλει πανω στο hd2 και ηταν αψογη και σε κραδασμουσ και σε εφαρμογη και ομορφη.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οριζοντια θηκη ζωνης για το HD μπορουμε να βρουμε στην Ελλαδα ?Εχω μια απο το HD2 αλλα δεν κανει 100%.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Οριζοντια θηκη ζωνης για το HD μπορουμε να βρουμε στην Ελλαδα ?Εχω μια απο το HD2 αλλα δεν κανει 100%.

Πως και δεν κάνει; Ελάχιστα μεγαλύτερο είναι το Desire HD από το HD2.

Modpic.gif

Πως και δεν κάνει; Ελάχιστα μεγαλύτερο είναι το Desire HD από το HD2.

Για αυτο το ελαχιστο μιλαω Γιαννη.Ασε που εχει παλιωσει....

Η HTC δεν βγαζει τετοιες θηκες ?

Φιλικά Γιάννης

• Administrators

Παιδιά είμαι σε δίλλημα . εδώ και πόσες μέρες διαβάζω posts και έχω καταλήξει ότι τελικά δεν έχω καμένο pixel στην οθόνη μου . και δεν ξέρω τι να κάνω , γιατί υπάρχει ένα μαύρο στίγμα στο κέντρο της οθόνης και δεν φεύγει είναι εσωτερικό , όταν το πήγα πίσω μου είπαν ότι έχει μπει σκουπίδι απλά ΣΤΟ ΚΕΝΤΩ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ !!!! δεν ξέρω τι να κάνω να το δώσω πάσο παίζει να μην κάνουν τίποτα.. παρατήρησα ένα ακόμα φαινόμενο δεν το έχω συνδέσει με υπολογιστή να το φορτώσω ούτε έχω πράξει room άλλα … το κινητό κολάι . αυτό πως μπορείς να το μεταδώσεις σε έναν πολωτή και μάλιστα στον germano.??

Ανέβασα και φωτογραφίες μπας και με κατατοπίσει κανείς

http://img88.imageshack.us/img88/9358/pc070096.jpg

http://img821.imageshack.us/img821/1558/pc070097.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/7743/pc070100.jpg

καλημερα κ απο μενα απο χτες εγινα κατοχος της συσκευης..ερχομαι απο γαλαξια μερια κ να σας πω την αληθεια βαρεθηκα πραγματικα την παντελη ελλειψη υποστηριξης απο samsung(ακομη περιμενουν το froyo) αλλιως δεν θα τον αλλαζα με τιποτα...ειχα ορκιστει να μην ξαναπαρω htc μετα απο το hd2 διοτι ειχα βαρεθει να φλασαρω ρομ για να παρω τα αυτονοητα απο το κινητο..ελπιζω με το ανδροιντ να μην εχω τα ιδια...

3 ερωτησεις

εχει μεσα η συσκευασια screen protector??δεν το βρισκω..

επισης καναν οδηγο για ρουτ εχουμε???

στο σαμσουνγ ειχε μια εφαρμογη που εβλεπες ποια προγραμματα τρεχουν επελγες ποια να κλεισεις η σε αλλο tab να κανεις free ram κ εκλεινε προγραμματα που ετρεχαν background..εχουμε κατι αντιστοιχο εδω???

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

• Administrators
Παιδιά είμαι σε δίλλημα . εδώ και πόσες μέρες διαβάζω posts και έχω καταλήξει ότι τελικά δεν έχω καμένο pixel στην οθόνη μου . και δεν ξέρω τι να κάνω , γιατί υπάρχει ένα μαύρο στίγμα στο κέντρο της οθόνης και δεν φεύγει είναι εσωτερικό , όταν το πήγα πίσω μου είπαν ότι έχει μπει σκουπίδι απλά ΣΤΟ ΚΕΝΤΩ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ !!!! δεν ξέρω τι να κάνω να το δώσω πάσο παίζει να μην κάνουν τίποτα.. παρατήρησα ένα ακόμα φαινόμενο δεν το έχω συνδέσει με υπολογιστή να το φορτώσω ούτε έχω πράξει room άλλα … το κινητό κολάι . αυτό πως μπορείς να το μεταδώσεις σε έναν πολωτή και μάλιστα στον germano.??

Ανέβασα και φωτογραφίες μπας και με κατατοπίσει κανείς

http://img88.imageshack.us/img88/9358/pc070096.jpg

http://img821.imageshack.us/img821/1558/pc070097.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/7743/pc070100.jpg

Οι φωτογραφίες δεν είναι κατατοπιστικές για να ξεχωρίσουμε αν όντως πρόκειται για καμένο pixel ή για σκουπίδι πάνω από την οθόνη και κάτω από το digitizer. Από κοντά πάντως θα μπορούσα να το ξεχωρίσω. Εντούτοις το δεύτερο το θεωρώ δύσκολο μιας και θεωρώ σχεδόν απίθανο κάποιο σκουπίδι να έχει μπει από κάποια εγκοπή και να έφτασε σε μια στιγμή στο κέντρο της οθόνης. Θα έλεγα αν είσαι Αθήνα να το πας μια βόλτα να το δουν και από το service.

Modpic.gif

καλημερα κ απο μενα απο χτες εγινα κατοχος της συσκευης..ερχομαι απο γαλαξια μερια κ να σας πω την αληθεια βαρεθηκα πραγματικα την παντελη ελλειψη υποστηριξης απο samsung(ακομη περιμενουν το froyo) αλλιως δεν θα τον αλλαζα με τιποτα...ειχα ορκιστει να μην ξαναπαρω htc μετα απο το hd2 διοτι ειχα βαρεθει να φλασαρω ρομ για να παρω τα αυτονοητα απο το κινητο..ελπιζω με το ανδροιντ να μην εχω τα ιδια...

3 ερωτησεις

εχει μεσα η συσκευασια screen protector??δεν το βρισκω..

επισης καναν οδηγο για ρουτ εχουμε???

στο σαμσουνγ ειχε μια εφαρμογη που εβλεπες ποια προγραμματα τρεχουν επελγες ποια να κλεισεις η σε αλλο tab να κανεις free ram κ εκλεινε προγραμματα που ετρεχαν background..εχουμε κατι αντιστοιχο εδω???

Δεν έχει screen protector

Οδηγός root

Υπάρχει η native λύση στις settings>applications>manage applications>running αλλιώς πας για κάποιο task killer από το market.

Λεωνίδας

στο yahoo.gr δεν γινεται να ενεργοπιοισεις το pop. σε αντιθεση με το yahoo.com. το ειχα ψαξει και εγω παλια για αλλο λογο. δεν ειναι free αυτη η λειτουργια οπως ειναι στο ahoo.com.

Το κάνει το κινητό σου (DHD) αυτό που λές

Απλά πάς στις ρυθμίσεις του e-mail που θες να χειριστής με αυτόν τον τρόπο και το ρυθμίζεις.

Εγώ έτσι τα έχω τα e-mail μου (έχω και gmail και Hotmail και yahoo) και τα χειρίζομαι από το htc DHD και δεν μπαίνω με το pc στο e-mail.

Έχω ζητήσει από τις ρυθμίσεις να βλέπω όλα τα e-mail και όχι μόνο των τελευταίων ημερών και καθώς επίσης όταν κάνω κάποια διαγραφή ή έχω διαβάσει ένα μήνυμα να γίνετε αυτόματα και στο e-mail στο internet και όχι μόνο στο κινητό.

Θα σου ηταν κοπος αν μου περιεγραφες πως κανεις αυτες τις ρυθμισεις στο gmail ωστε να τα σβηνεις ολα (αν θες) απο το κινητο;; Σε ρωταω γιατι μαλλον ειναι μπροστα στα ματια μου και ...δεν το βρισκω το ρημαδι!!:wacko:

υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα?μου ζυταει χωρις wifi κατι με συνδεση στον διακομιστη.εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς γραφει ;

Θα σου ηταν κοπος αν μου περιεγραφες πως κανεις αυτες τις ρυθμισεις στο gmail ωστε να τα σβηνεις ολα (αν θες) απο το κινητο;; Σε ρωταω γιατι μαλλον ειναι μπροστα στα ματια μου και ...δεν το βρισκω το ρημαδι!!:wacko:

Στο μενού με της εφαρμογές πατάς επάνω στην εφαρμογή e-mail

Σε αυτό που θα σου ανοίξει πάνω πάνω βλέπεις σε ποιον λογαριασμό e-mail είσαι (πχ αν έχεις 3 λογαριασμούς σου λέει το όνομα από αυτόν που βλέπεις την συγκεκριμένη στιγμή).

Τώρα πάτησε menu>περισσότερα>ρυθμίσεις>αποστολή και λήψη> και εδώ τσεκάρισε το συγχρονισμός διαγραμμένων και το διαγραφή e-mail στο διακομιστεί και ότι άλλο θές όπως επιλογές λήψης αν θες να βλέπεις όλα τα e-mail ή των τελευταίων ημερών.

Αν θες κάτι άλλο μου λές.

Εγώ έχω και χειρίζομαι πλήρως και @yahoo.gr και @hotmail.com και @gmail.com

να ρωτησω οταν μπαινετε να δειτε βιντεο,φωτο,μουσικη στο συνδεση με πολυμεσα που εχει μαζι αυτους τους τρεις φακελους σας πεταει ενα μνμ. ''συδεση με WiFI?

Και μενα οταν ανοιγω την εφαρμογη Connected media και θελω να ακουσω πχ μουσικη μου γραφει: "This feature requires WiFi access. Please turn on WiFi to use network media servers and players" και σου δινει 2 επιλογες settings και cancel. Αν πατησεις cancel απλα φευγει το παραθυρο αυτο και μετα παιζει κανονικα χωρις να χρειαζεται να ανοιξεις WiFi.

Απ'την αλλη αν θες ανοιγεις το wifi και τοτε ψαχνει να βρει players για να επιλεξεις εναν. Παντα ομως βρισκει μονο αυτον που εχει το τηλεφωνο απο τη μαμα του.

Σε αυτό που θα σου ανοίξει πάνω πάνω βλέπεις σε ποιον λογαριασμό e-mail είσαι (πχ αν έχεις 3 λογαριασμούς σου λέει το όνομα από αυτόν που βλέπεις την συγκεκριμένη στιγμή).

Τώρα πάτησε menu>περισσότερα>ρυθμίσεις>αποστολή και λήψη> και εδώ τσεκάρισε το συγχρονισμός διαγραμμένων και το διαγραφή e-mail στο διακομιστεί και ότι άλλο θές όπως επιλογές λήψης αν θες να βλέπεις όλα τα e-mail ή των τελευταίων ημερών.

Εχω παει εκει και αλλη φορα και εχω βαλει τις εξης επιλογες (συγνωμη θα τα γραψω στα αγγλικα)

mail size limit

50KB

update schedule

every 5 minutes

download options

By days: 3 Days

Auto download message

Download message body when I scroll down

Send settings

Reply with original text

Οι δυο τελευταιες επιλογες εχουν κουτακι που το εχω τσεκαρισμενο.

Μαλλον θα εννοεις το προτελευταιο κουτακι να εχω τσεκαρισμενο (Auto download message)...αν και δε ταιριαζει η μεταφραση (Εννοω αυτο που γραφει το μενου σου).

Edited by chrisdental

παιδια ενα καλο widjet που να αφορα των καιρο στην ελλαδα υπαρχει...αυτο που εχει ειναι λιγο #$^#^$%$65 με εκνευριζει γιατι δεν αλλαζει πολεις...εχει κολλησει οπου και να ειμαι....αλλο με γραφηκα που να λεει και παραπανω στοιχεια αυτη τη στιγμη

Εχω παει εκει και αλλη φορα και εχω βαλει τις εξης επιλογες (συγνωμη θα τα γραψω στα αγγλικα)

mail size limit

50KB

update schedule

every 5 minutes

download options

By days: 3 Days

Auto download message

Download message body when I scroll down

Send settings

Reply with original text

Οι δυο τελευταιες επιλογες εχουν κουτακι που το εχω τσεκαρισμενο.

Μαλλον θα εννοεις το προτελευταιο κουτακι να εχω τσεκαρισμενο (Auto download message)...αν και δε ταιριαζει η μεταφραση (Εννοω αυτο που γραφει το μενου σου).

Τώρα πάτησε menu > περισσότερα > ρυθμίσεις > αποστολή και λήψη> και εδώ τσεκάρισε το συγχρονισμός διαγραμμένων και το διαγραφή e-mail στο διακομιστεί και ότι άλλο θές όπως επιλογές λήψης αν θες να βλέπεις όλα τα e-mail ή των τελευταίων ημερών.

Το By days: 3 Days είναι να σου εμφανίζει μηνύματα 3 ημερών.

Δες και τις άλλες ρυθμίσεις που λέει για διαγραφή (στα αγγλικά δεν ξέρω την μετάφραση πως την έχει)

Edited by agriniopk

Παιδιά μόλις το πήρα. Έβαλα το micro usb επάνω το οποίο έχει δύο άγκιστρα και κουμπώνει...

Πώς θα το αφαιρέσω; Δεν θέλω να βάλω πίεση, μην κάνω καμιά ζημιά...

Πρέπει να πιέσω τίποτα; Τα άγκιστρα πως απασφαλίζουν;

RX8 rules!

Μπαίνει σπρώχνοντας και βγαίνει τραβώντας, τίποτε άλλο.

ή Το πατάς μέσα για να βγει έξω (Εμένα έτσι βγαίνει)

• Administrators
παιδια ενα καλο widjet που να αφορα των καιρο στην ελλαδα υπαρχει...αυτο που εχει ειναι λιγο #$^#^$%$65 με εκνευριζει γιατι δεν αλλαζει πολεις...εχει κολλησει οπου και να ειμαι....αλλο με γραφηκα που να λεει και παραπανω στοιχεια αυτη τη στιγμη

Υπάρχουν διάφορα, πχ... snowstorm

Modpic.gif

Μολις μου ηρθε αυτη η επιτραπεζια βαση/φορτιστης με δευτερη μπαταρια που χωραει μεσα και φαινεται μια χαρα !!!

:):):):)

Φιλικά Γιάννης

Παιδιά είμαι εδώ και 24 ώρες κάτοχος του desire HD. οι προηγούμενες συσκευές ήταν ΝΟΚΙΑ (παλιό αρκετά) και εδώ κ 2 χρόνια σχεδόν το LG ARENA. :X

Όντως παίζει ρόλο με τι το συγκρίνεις αλλά αντικειμενικά μαζί με το Galaxy (&το ολοκαίνουριο αδερφάκι του το NEXUS S) καθώς και το IPHONE 4 είναι at the top of the creme αυτή τη στιγμή!!! :O

Οι απορίες αρκετές (δεν γνώριζα έως χθες το android πόσο μάλλον την τελευταία του version) κ θα μου πάρει καιρό να τα μάθω όλα! :rolleyes: Ευχαριστούμε τους εμπειρότερους για τις πολύτιμες συμβουλές τους! :D

Καλησπέρα σε όλους.Το μηχανάκι πραγματικά πετάει!Το πήρα από το ebay από ενα Ιρλανδο που το πήρε με επιδότηση και το πουλούσε.490 ευρω!Η τιμή είναι άσχετη(απλα με χαροποιει) αλλα επειδη το πήρα απο εξωτερικό και είμαι και αρχάριος στο android,ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος πιο έμπειρος γνωρίζει τα εξής:

1)Πώς βάζω ελληνικό μενού?Διάβασα εδω που ενας φίλος είπε ότι όταν πρωτοέβαλε την sim υπήρχε επιλογή γλώσσας για το μενού.Και σε εμενα ρωτούσε στα ελληνικα να επιλέξω γλώσσα αλλά τα ελληνικά δεν ήτανε στις διαθέσιμες επιλογές!!!

2)Πώς απεγκαθιστώ,uninstall εφαρμογές που εγκατέστησα κατεβάζοντας από άλλες ιστοσελίδες και όχι από το market?

3)Το παλικάρι που το πήρα μου έστειλε και την απόδειξη αγοράς vodafone.Μπορώ να την χρησιμοποιήσω για εγγύηση?

Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς γραφει ;

θα σου πω ακριβως τις κινησεις μου.

1ον,απενεργοποιημενο το wifi.

2ον,παω στο μενου επιλεγω συνδεση με πολυμεσα(το εικονιδιο με την νοτα την φωτογραφια κ το βιντεο) ,ανοιγει ενα παραθυρο με τα τρια αυτα εικονιδια σε μεγαλητερες εικονες.

3ον παταω φωτο ανοιγουν ολες κ οταν επιλεξω μια μου πεταει το εξης ''αδυνατη η συνδεση.Για την λειτουργεια αυτην απαιτειται προσβαση WIFI .ενεργοποιηστετο wifi για να χρησιμοποιηστε δικτυακους διακομιστες και προγραμματα αναπαραγωγης πολυμεσων'' και εχει δυο επιλογες η μια λεει ρυθμισεις για να ενεργ.το wifi κ την δευτερη που λεει ακυρωση.

4ον στα βιντεο τα ιδια και

5ον στην μουσικη βγαζει αυτο το μυνημα αλλα αν πατησεις ακυρωση κ πατησεις play παιζει η μουσικη.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...