Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοίγουμε το Desire HD easy radio tool.exe (σε Windows 7/Vista δεξί κλικ και Run As Administrator), επιλέγουμε την πρώτη επιλογή και Do it.

Αυτο το κανω απο το pc η απο το κινητο? Και που βρισκεται αυτο ρε παιδια...?το κατεβαζω? Και το επομενο βημα θελει ιστορια που κατανοω δυσκολα αλλα ας μου πει καποιος για αυτο πρωτα...απορω πως το κανετε τοσο ευκολα...:(

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανοίγουμε το Desire HD easy radio tool.exe (σε Windows 7/Vista δεξί κλικ και Run As Administrator), επιλέγουμε την πρώτη επιλογή και Do it.

Αυτο το κανω απο το pc η απο το κινητο? Και που βρισκεται αυτο ρε παιδια...?το κατεβαζω? Και το επομενο βημα θελει ιστορια που κατανοω δυσκολα αλλα ας μου πει καποιος για αυτο πρωτα...απορω πως το κανετε τοσο ευκολα...:(

οπως μου ειχανε πει και εμενα μερικα ποστ πιο πισω θα σου προτεινα να μην το κανεις γιατι δεν εισαι ετοιμος ακομα οπως δεν το εκανα κ εγω...λιγο διαβασμα χρειαζεται να τα κατανοησεις για να μην κανεις καμια πιτα κ το μετα κλαις το τηλεφωνο σου...εγω αυτες τις συμβουλες ακολουθησα..τωρα οτι νομιζεις εσυ:shifty::shifty:

Everything Is Possible....

• Administrators

Αυτο το κανω απο το pc η απο το κινητο?

Από το PC φυσικά.

Και που βρισκεται αυτο ρε παιδια...? το κατεβαζω?

Εδώ.

Και το επομενο βημα θελει ιστορια που κατανοω δυσκολα αλλα ας μου πει καποιος για αυτο πρωτα...απορω πως το κανετε τοσο ευκολα...:(

Αν δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις... ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ μέχρι να εξοικειωθείς με τις διαδικασίες.

Modpic.gif

Απλά λέω οτι οι περισσότερες ροm προτείνουν 2.5.1.3

Είσαι σίγουρος; Εγώ νομίζω πως οι περισσότερες προτείνουν 3.0.0.6, άρα η 3.0.1.9 απλά είναι πιο ενημερωμένη. Τέλος πάντων. :shifty:

αν παω σε 1.32 εκτος των δυνατοτητων οπως root κτλ , υπαρχει καποιο μειονεκτημα σε σχεση με την 1.72 ?

Ποιος ο λογος να κανεις downgrade αν δε θες να κανεις root;;;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ποιος ο λογος να κανεις downgrade αν δε θες να κανεις root;;;

Δεν ειπα οτι δεν θελω να κανω root , ρωτω αν χανω κατι απο την μεταβαση απο 1.72 σε 1.32

Edited by kollatos

ρε παδια εχει καποιο προβλημα στους xda παω μπω και μου λεει οτι εχει αλλαξει IP δεν πολυκαταλαβα....:wacko:

ρε παδια εχει καποιο προβλημα στους xda παω μπω και μου λεει οτι εχει αλλαξει IP δεν πολυκαταλαβα....:wacko:

Καποιο προβλημα με το server μπορει να υπαρχει...Κι εμενα εκανε κατι κουλα απο το πρωι...

Οποιος ξερει αν μπορει να ισχυει αυτη http://htcpedia.com/news/htc-desire-hd-inspire-4g-extended-battery.html η ειδηση,ας μας κανει χαρουμενους η ας μας απογοητευσει για αλλη μια φορα....

Edit: μαλλον προς απογοητευση παει το πραγμα...Πιστευω οτι ΜΟΝΟ η htc μπορει να μας κανει αυτο το δωρο.....

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Καποιο προβλημα με το server μπορει να υπαρχει...Κι εμενα εκανε κατι κουλα απο το πρωι...

ναι αλλα εγω δεν μπορω να μπω ακομα:(

μου λεει να κανω dns cashe πως το κανω αυτο?

ναι αλλα εγω δεν μπορω να μπω ακομα:(

μου λεει να κανω dns cashe πως το κανω αυτο?

Αρκεί να κάνεις μια επανεκκίνηση, για να καθαρίσει το dns cache, αλλά εάν είναι πρόβλημα του server, αυτό δε θα δώσει λύση.

Συγγνωμη για τα συνεχομενα post αλλα μολις διαβασα μια πολυ δυσαρεστη ειδηση για ολους εμας που χρησιμοποιουμε καποια custom rom...Ευχομαι η htc να μη κανει το λαθος...

http://m.engadget.com/default/article.do?artUrl=http://www.engadget.com/2011/03/24/htc-locks-down-incredible-s-against-custom-roms-too-starts-a-fi/&category=classic&postPage=1

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Δεν ειπα οτι δεν θελω να κανω root , ρωτω αν χανω κατι απο την μεταβαση απο 1.72 σε 1.32

Mα αν πάς σε 1.32 θα κάνεις root και θα βάλεις custom rom αλλιώς ποιός ο λόγος να μπείς στη διαδικασία;

Οποιος ξερει αν μπορει να ισχυει αυτη http://htcpedia.com/news/htc-desire-hd-inspire-4g-extended-battery.html η ειδηση,ας μας κανει χαρουμενους η ας μας απογοητευσει για αλλη μια φορα....

Edit: μαλλον προς απογοητευση παει το πραγμα...Πιστευω οτι ΜΟΝΟ η htc μπορει να μας κανει αυτο το δωρο.....

Sent from my Desire HD

Μάλλον μούφα η μπαταρία αν και πιστεύω οτι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και rom κρατάει άνετα δυο ημέρες η μπαταρία, φόρτισα χτές στις 10 το πρωί και ακόμα έχω 25% με αρκετό browsing και λίγο GPS.

• Administrators
Συγγνωμη για τα συνεχομενα post αλλα μολις διαβασα μια πολυ δυσαρεστη ειδηση για ολους εμας που χρησιμοποιουμε καποια custom rom...Ευχομαι η htc να μη κανει το λαθος...

http://m.engadget.com/default/article.do?artUrl=http://www.engadget.com/2011/03/24/htc-locks-down-incredible-s-against-custom-roms-too-starts-a-fi/&category=classic&postPage=1

Sent from my Desire HD

Είναι γνωστό αυτό πλέον. Το ίδιο κλείδωμα έχει κάνει και στην 1.72 γιαυτό και δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί. Όλες οι μελλοντικές αναβαθμίσεις χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο.

Modpic.gif

Sent from my Desire HD

Ε και τι μας απασχολεί πλέον. Downgrade σε 1.32 κι όλα καλά. ;)

Συμφωνώ, το πρόβλημα υπάρχει στα νέα μοντέλα όπου δεν υπάρχει έκδοση για downgrade.

Μετά από αρκετό καιρό με το DHD μου και το προβληματικό του wifi, αποφάσισα να δοκιμάσω το service της HTC...

Παράδοση κινητού την Δευτέρα στις 11 το πρωί... Μήνυμα ότι ήταν έτοιμο την Τετάρτη στις 9 το πρωί... :D

Απλά ΑΨΟΓΟΙ. Γρήγοροι και εξυπηρετικοί, τουλάχιστον στην περίπτωση μου. Αλλαγή καλωδιοταινίας και αναβάθμιση sw...

Και επιτέλους, εγένετο φως... Το wifi έφτιαξε και αν και περάσανε την 1.72 ξανά το τηλ μου φαίνεται ότι πάει καλύτερα... Οπότε όσοι έχετε προβληματικό wifi στο DHD σας, επίσκεψη στην Ace...

Συμφωνώ, το πρόβλημα υπάρχει στα νέα μοντέλα όπου δεν υπάρχει έκδοση για downgrade.

Είναι γνωστό αυτό πλέον. Το ίδιο κλείδωμα έχει κάνει και στην 1.72 γιαυτό και δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί. Όλες οι μελλοντικές αναβαθμίσεις χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο.

Παιδια μιλαω για οσους απο εμας ειμαστε fun της HTC και θα θελαμε και η επομενη μας συσκευη να ειναι HTC...Ευχομαι να μη τη ''δει'' apple η εταιρια γιατι το μονο που θα καταφερει θα ειναι να χασει πελατες...Εδω ειμαστε πολλοι (sense+android) μονο και μονο γιατι εχουμε χομπυ να ''παιζουμε'' με το κινητο μας να αλλαζουμε interface, να μη το βαριομαστε ευκολα, να χρησιμοποιουμε εφαρμογες εκτος μαρκετ κτλ γνωστα...Αν τη δουν αλλιως προσωπικα θα αλλαξω εταιρια με μεγαλη μου λυπη...Απο το μηλο εφυγα για αυτο το λογω και μονο....Βλεπω τι τραβανε τωρα για να ξεκλειδωσουν το ios και γελαω...Και κακα τα ψεμματα,android official vs ios official υπαρχει δυστυχως ξεκαθαρος νικητης...

Επισης ποιος μου λεει οτι οταν βγει official η 2.3 στο δικο μας δε θα βαλουν καποια δικλειδα ασφαλειας για να μη μπορουμε να κανουμε dowgrade(ελαχιστες πιθανοτητες);;;

Οπότε όσοι έχετε προβληματικό wifi στο DHD σας, επίσκεψη στην Ace...

Το προβληματικο πως το κρινουμε;;;Ρωταω γιατι εχω σαφως χαμηλοτερο σημα απο το απλο desire,χωρις ομως αποσυνδεσεις κτλ...Ειδες μεγαλη βελτιωση;

Edited by elthis

Follow me on XDA

• Administrators

Μην το βλέπεις έτσι απλά... ότι δηλαδή βρήκες τη λύση και βολεύτηκες!

Δες το γενικότερα ότι η HTC δείχνει να αλλάζει την πολιτική της και αυτό δεν είναι καλό. Και εσύ που βολεύτηκες... δεν θα μείνεις για πάντα με το Desire HD, θα θελήσεις κάποια στιγμή να πας σε άλλο HTC. Τότε τι θα λες;

Modpic.gif

Έχει δοκιμάσει ΚΑΝΕΊΣ την καινούρια coreDroid v4.7???

Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk

Την εχω ηδη ''παρκαρει'' στην sd, ετοιμη για flashαρισμα,αλλα απο τη μια ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την RCMix και απο την αλλη περιμενω να δω σχολια για τυχον προβληματα....

Νομιζω οτι πλεον βγαινουν καλες custom roms με ginger+sense, απλα λειπει ο kernel που θα κανει τη διαφορα...

Follow me on XDA

Την εχω ηδη ''παρκαρει'' στην sd, ετοιμη για flashαρισμα,αλλα απο τη μια ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την RCMix και απο την αλλη περιμενω να δω σχολια για τυχον προβληματα....

Νομιζω οτι πλεον βγαινουν καλες custom roms με ginger+sense, απλα λειπει ο kernel που θα κανει τη διαφορα...

*** ΠΡΟΣΟΧΗ ***

Την 4.6 την εγκατέστησα χθες και σε σχέση με την 4.5 είχε ένα bug στα μηνύματα. Ενώ ρύθμιζες τα ελληνικά να τα έχει με κωδικοποίηση 7 bit όταν έγραφες μήνυμα ο μετρητής έπεφτε στο 70. Το παράξενο είναι ότι αν έγραφες μόνο ελληνικούς χαρακτήρες (θπλξγφδψω) έστελνε 160 χαρακτήρες. Αν έβαζες και γράμματα που υπάρχουν και στο λατινικό αλφάβητο (ερτυιοαηκμνβχζ) έπεφτε στους 70.

Μην το βλέπεις έτσι απλά... ότι δηλαδή βρήκες τη λύση και βολεύτηκες!

Δες το γενικότερα ότι η HTC δείχνει να αλλάζει την πολιτική της και αυτό δεν είναι καλό. Και εσύ που βολεύτηκες... δεν θα μείνεις για πάντα με το Desire HD, θα θελήσεις κάποια στιγμή να πας σε άλλο HTC. Τότε τι θα λες;

Ναι. Το πήρα λίγο ελαφρά τη καρδία. Δίκιο έχετε. Νόμιζα το άρθρο απλά αναφερότανε στα επόμενα DHD που θα βγουν από το εργοστάσιο. Ελπίζω να μην αλλάξει πολιτική η HTC γιατί και μένα θα είναι η πρώτη και η τελευταία μου συσκευή από την εν λόγω εταιρεία. :shifty:

*** ΠΡΟΣΟΧΗ ***

Την 4.6 την εγκατέστησα χθες και σε σχέση με την 4.5 είχε ένα bug στα μηνύματα. Ενώ ρύθμιζες τα ελληνικά να τα έχει με κωδικοποίηση 7 bit όταν έγραφες μήνυμα ο μετρητής έπεφτε στο 70. Το παράξενο είναι ότι αν έγραφες μόνο ελληνικούς χαρακτήρες (θπλξγφδψω) έστελνε 160 χαρακτήρες. Αν έβαζες και γράμματα που υπάρχουν και στο λατινικό αλφάβητο (ερτυιοαηκμνβχζ) έπεφτε στους 70.

Το δοκιμασα τωρα στη 4.7....No problem mate....;)

Οσοι απο εσας θελετε μια cutom giger rom με θεμα, ειναι πολυ καλη...Οσοι απο τη αλλη θελετε official look, δοκιμαστε RCMix....

Θεμα γουστου ειναι ολα στη ζωη....:)

Follow me on XDA

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...