Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα μια ερωτησουλα.για να δουμε αν ειμαστε s-off ανοιγουμε τον bootloader κ πανω πρεπει να γραφει s-off?αν ναι μετα μπορουμε να περασουμε αλλο ραδιο ετσι?
Everything Is Possible....

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα μια ερωτησουλα.για να δουμε αν ειμαστε s-off ανοιγουμε τον bootloader κ πανω πρεπει να γραφει s-off?αν ναι μετα μπορουμε να περασουμε αλλο ραδιο ετσι?

Πρεπει να εισαι και eng s-off επισης για να αλλαξεις radio...

Υ.Γ.:Φαινεται στο bootloader...;)

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πρεπει να εισαι και eng s-off επισης για να αλλαξεις radio...

αυτο το βλεπουμε στο bootloader σωστα?

εμενα γραφει αυτο:

ace pvt eng s-off

Edited by mgeo81

Εγγυηση στο υπογραφω εγω οτι δεν εχεις απο ace.Αν χτυπα ξυλο παθει κατι πρεπει να το στειλεις εξω.Αν διαβασεις την εγγυηση προσεκτικα θα το διαπιστωσεις.Με ολα τα αλλα που ρωτας δεν υπαρχει θεμα.

Αν δεν είναι branded συσκευή και είναι ευρωπαϊκή (WWE) καλύπτεται κανονικά. Δοκιμασμένα πράγματα (με διάφορες συσκευές της εταιρίας).

Είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος funkyjohny.

Σήμερα ήμουν στο service της Ace και μου είπαν κατηγορηματικά ότι δεν καλύπτουν κανένα ευρωπαϊκό κινητό το οποίο έχει ελληνική απόδειξη...

Κινητά αγορασμένα από Ευρώπη με απόδειξη από την αντίστοιχη χώρα αγοράς, καλύπτονται κανονικά...

• Administrators
Κινητά αγορασμένα από Ευρώπη με απόδειξη από την αντίστοιχη χώρα αγοράς, καλύπτονται κανονικά...

Δεν διαφωνώ σε αυτό και ούτε αναιρεί αυτό που είπα παραπάνω.

Modpic.gif

Για να περάσεις νέο radio χρειάζεσαι ENG Hboot (S-OFF δηλαδή) και radio S-OFF.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μια ερωτησούλα στα γρήγορα. Έχω την stock rom 2.2.1 του DHD και μάλλον όπως οι περισσότεροι από εδώ μέσα, έχουν τις επαφές τους, γραμμένες στα Ελληνικά.

Στις Επαφές του κινητού όμως όταν ξεκινάς το scroll, εμφανίζονται "bookmarks" μόνο αγγλικών χαρακτήρων. Προφανώς με τη stock app αυτό δεν αλλάζει ώστε να υποστηρίξει και ελληνικά. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή η οποία μπορεί να παρέχει αυτή τη δυνατότητα; Ή κάποιος τρίτος τρόπος που μου διαφεύγει;

εχει γινει root στην τελευταια επισημη rom της συσκευης μας,η ακομα περιμενουμε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να περάσεις νέο radio χρειάζεσαι ENG Hboot (S-OFF δηλαδή) και radio S-OFF.

eng s-off ειμαι το γραφει στο bootloader το radio s-off που το δειχνει?

κ κατι αλλο τον kernel τον αλλαζουμε μεσω recovery?

λογικα μπορω αφου ειμαι eng s-off?

• Administrators
εχει γινει root στην τελευταια επισημη rom της συσκευης μας,η ακομα περιμενουμε?

Όχι, πρέπει να επιστρέψεις στην 1.32.

Modpic.gif

Παίδες ξαφνικά χωρίς ν' αλλάξω τίποτα (από την υπογραφή μου) όταν απενεργοποιώ τη συσκευή (μέσω Advanced Power Menu) και τη βάζω για φόρτιση ανοίγει σε Recovery. Μόνο στην Αδρανοποίηση "κλείνει" - όχι πλήρως όπως θα ήθελα, αλλά τουλάχιστον κλείνει.

Το ξέρω πως πρόκειται για γνωστό bug, αλλά ξαφνικά χωρίς να αλλάξω τίποτα μου εμφανίστηκε; Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί;

Καλημερα...Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια πολυ καλη εφαρμογη για οσους εκνευριζονται με το να κλειδωνουν/ξεκλειδωνουν τη συσκευη τους με το power button!

Λεγεται ''Proximity Screen Off'' και μπορειτε να τη κατεβασετε απο εδω η απο το market...

Αυτο που κανει η εφαρμογη αυτη ειναι να κλειδωνει/ξεκλειδωνει τη συσκευη μας με ενα απλο αγγιγμα του proximity senser...Δουλευει αψογα....:)

Follow me on XDA

• Administrators
Καλημερα...Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια πολυ καλη εφαρμογη για οσους εκνευριζονται με το να κλειδωνουν/ξεκλειδωνουν τη συσκευη τους με το power button!

Λεγεται ''Proximity Screen Off'' και μπορειτε να τη κατεβασετε απο εδω η απο το market...

Αυτο που κανει η εφαρμογη αυτη ειναι να κλειδωνει/ξεκλειδωνει τη συσκευη μας με ενα απλο αγγιγμα του proximity senser...Δουλευει αψογα....:)

Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Διευκρίνισε κάτι αν θες... Το άγγιγμα στον proximity sensor κλειδώνει/ξεκλειδώνει τη συσκευή (όπως λες) ή κάνει screen on/off (με τη συσκευή κλειδωμένη);

Modpic.gif

Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Διευκρίνισε λίγο αν το άγγιγμα στον proximity sensor κλειδώνει/ξεκλειδώνει τη συσκευή ή κάνει screen on/off (με τη συσκευή κλειδωμένη);

Επειδη ακομα ψαχνω τις ρυθμισεις,αυτη τη στιγμη κλειδωνει κανονικα την οθονη και τη ξεκλειδωνει...Δε κανει δηλ screen off/on οπως το nolock...

Follow me on XDA

• Administrators
Επειδη ακομα ψαχνω τις ρυθμισεις,αυτη τη στιγμη κλειδωνει κανονικα την οθονη και τη ξεκλειδωνει...Δε κανει δηλ screen off/on οπως το nolock...

Είναι έτσι ασφαλές όταν το έχεις σε μία τσέπη όμως;

Modpic.gif

Είναι έτσι ασφαλές όταν το έχεις σε μία τσέπη όμως;

Μα δε σε βγαζει στη κυρια οθονη κατευθειαν!Σε βγαζει στη lock screen οπως ακριβως κι οταν πατας το power button...

Να σου πω την αληθεια το προτιμω απ το να χαλασω το power button με τη πιεση που βαζω πανω απο τη θηκη...:p

Follow me on XDA

eng s-off ειμαι το γραφει στο bootloader το radio s-off που το δειχνει?

κ κατι αλλο τον kernel τον αλλαζουμε μεσω recovery?

λογικα μπορω αφου ειμαι eng s-off?

Αν δεν θυμάσαι τι έχεις κάνει στη συσκευή δεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Τρέξε αν είναι το Radio S-OFF tool και κάνε radio s-off αν είναι για να είσαι σίγουρος ότι έχεις και radio s-off.

Kernel περνάς όπως και τη rom δεν αλλάζει κάτι απλά δεν κάνεις wipe τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδια καλημερα..φλασαρα απο το cwm τον Kernel: 2.6.32.33 - 1.3.8.2 Buzz OC/UV..τωρα πρεπει να κανω κατι αλλο για να τον αξιοποιησω, οπως set cpu? Σε γενικες γραμμες τι θα προσφερει στη συσκευη ?

• Administrators
Μα δε σε βγαζει στη κυρια οθονη κατευθειαν!Σε βγαζει στη lock screen οπως ακριβως κι οταν πατας το power button...

Να σου πω την αληθεια το προτιμω απ το να χαλασω το power button με τη πιεση που βαζω πανω απο τη θηκη...:p

A ok, αυτό σε ρωτούσα εξ' αρχής. :rolleyes:

(Συμφωνώ και εγώ για αυτό το θέμα με το power button)

παιδια καλημερα..φλασαρα απο το cwm τον Kernel: 2.6.32.33 - 1.3.8.2 Buzz OC/UV..τωρα πρεπει να κανω κατι αλλο για να τον αξιοποιησω, οπως set cpu? Σε γενικες γραμμες τι θα προσφερει στη συσκευη ?

Άλλαξες kernel χωρίς να γνωρίζεις για ποιο λόγο το έκανες; :confused:

Modpic.gif

Έχω ορίσει όταν ανοίγω ιστοσελίδα να χρησιμοποιείτε ο explorer που είναι προεγκατεστημένος

Τώρα θέλω να το αλλάξω αυτό. Από πού το αλλάζω?

Βασικα νομιζα οτι βοηθαει στην ταχυτητα..αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο ρωταω..επισης οι περισσοτεροι με την rom arhd ειχαν αυτον τον κερνελ και λεω ας το δω..τελικα τι ισχυει απο αυτο που ρωτησα και πρεπει να χρησημοποιηθει set cpu? ευχαριστω πολυ =)

Βασικα νομιζα οτι βοηθαει στην ταχυτητα..αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο ρωταω..επισης οι περισσοτεροι με την rom arhd ειχαν αυτον τον κερνελ και λεω ας το δω..τελικα τι ισχυει απο αυτο που ρωτησα και πρεπει να χρησημοποιηθει set cpu? ευχαριστω πολυ =)

Ο κυριως λογος που οι περισσοτεροι αλλαζουν kernel ειναι λογω αποδοσης μπαταριας.Επισης μερικοι φτανουν o/c μεχρι και 1.8,αλλα δεν εχει κανενα νοημα για μενα.Δε θα δεις καμια διαφορα εκτος αν ειναι καποιος κολλημενος με τα αποτελεσματα των benchmarks...Αυτο το ρυθμιζεις με το setcpu...Oι καλυτεροι kernels για sense ειναι του Lee παντως....

Follow me on XDA

δηλαδη η ταχυτητα αποκρισης εξαρταται κυριως απο τη rom?

Εννοειται οτι για το ποσο smooth ειναι το κινητο σου 1ο ρολο παιζει η rom που εχεις.Ο kernel οπως ανεφερα παιζει (βασικα)ρολο στη μπαταρια και στο χρονισμο του επεξεργαστη...

Edited by elthis

Follow me on XDA

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...