spdrosin Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Νew radio: Στο ιδιο σημειο ακριβως που βρισκομαι,με το προηγουμενο ειχα 45 Mbps και τωρα 54 Mbps!(και δεν ειναι στιγμιαια μετρηση).3g πολυ καλο,grs επισης πολυ καλο!!! Να δουμε και με τη μπαταρια τι γινεται...;) To oποίο είναι; Kαι "συμβατό" με ποια βάση; Πες μας 2 πράγματα ντες. ;) Y.Γ.: Αυτό λες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 To oποίο είναι; Kαι "συμβατό" με ποια βάση; Πες μας 2 πράγματα ντες. ;) Y.Γ.: Αυτό λες; Απο μια new leak version ginger απο κινα.Προσπαθουν οι cookers να τη φερουν στα μετρα μας αλλα εχουν μπλεξει με τα κινεζικα...:p Συμβατο αν δε το δοκιμασεις δε μπορεις να ξερεις.Εγω αυτη τη στιγμη εχω leedroid, αλλα απ οτι ειδα δοκιμαστηκε και σε miui και σε cm7. Οποιος θελει πληροφοριες μπορει να κοιταξει εδω Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 παιδια παλι δεν μπαινει η revolution 3.2 παλι κολαει στο λογκο εκανα ολα τα wipes κ με το full wipe αλλα κ manual κ παλι τιποτα. Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 παιδια παλι δεν μπαινει η revolution 3.2 παλι κολαει στο λογκο εκανα ολα τα wipes κ με το full wipe αλλα κ manual κ παλι τιποτα. Τσεκαρες md5 να δεις αν ειναι οκ το zip που κατεβασες;Για δες μηπως εχει κανενα προβλημα το αρχειο.Επισης στα wipe πηγαινε advance και format system... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Νew radio: Στο ιδιο σημειο ακριβως που βρισκομαι,με το προηγουμενο ειχα 45 Mbps και τωρα 54 Mbps!(και δεν ειναι στιγμιαια μετρηση).3g πολυ καλο,grs επισης πολυ καλο!!! Να δουμε και με τη μπαταρια τι γινεται...;) Την δοκίμασα... δε μου δουλεύει καλα... πολύ ασθενές σημα... εχω leeDroid v2.2.2... Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 παιδια παλι δεν μπαινει η revolution 3.2 παλι κολαει στο λογκο εκανα ολα τα wipes κ με το full wipe αλλα κ manual κ παλι τιποτα. Περίμενες κανένα 10λεπτο; Μετά από full wipes αργεί το πρώτο boot. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Περίμενες κανένα 10λεπτο; Μετά από full wipes αργεί το πρώτο boot. ολα ενταξει τελικα ξανακατεβασα το αρχειο γιατι μαλλον το πρωτο δεν το ειχε κατεβασει καλα κ δημιουργουσε το προβλημα ευχαριστω παιδια. εχει δοκιμασει κανεισ την beta του lee με ginger?? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) εγω κανω το εξης οταν βαζω φλας σε σκοτεινο μερος πας στην ισοροποια λευκου και βαζω λαμπα φθορισμου και βγαινουν πολυ καλες. Δοκιμασε το και πες μου για να το περασουμε πρεπει να ειμαστε root η οχι Edited March 17, 2011 by kollatos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 για να το περασουμε πρεπει να ειμαστε root η οχι Για να περάσεις ποιο; (Μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση".) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 ολα ενταξει τελικα ξανακατεβασα το αρχειο γιατι μαλλον το πρωτο δεν το ειχε κατεβασει καλα κ δημιουργουσε το προβλημα ευχαριστω παιδια. εχει δοκιμασει κανεισ την beta του lee με ginger?? Eσύ έβαλες Revolution εγω μόλις την έβγαλα :p Λοιπόν δεν έμεινα ικανοποιημένος απο τις τελευταίες αναβαθμίσεις και τις συνεχείς αλλαγές της base rom και του radio, τελικά το μονο που έφεραν ήταν προβλήματα και μπέρδεμα. Γύρισα σε LeeDroid και όταν βρούν το δρόμο προς Cyanogen7 τα αρχεία που χρειάζονται για την Adreno 205 GPU και ληθούν παιδικές ασθένειες θα τη δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jagg Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Εμφανίστηκε μια νέα (και πολύ πιο απλή μέθοδος που δεν απαιτεί καν τη χρήση PC για το downgrade). Ρίξε μια ματιά και περίμενε για κάποια comments μιας και δεν είναι πολυ-δοκιμασμένη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=996761 Mπααα, έκλεισε και το thread. Δεν πρέπει να ήταν και πολύ σόι .... Ευχαριστώ πάντως φίλε. Μάλλον δεν ξαναγίνομαι root :( Κανένας άλλος βοήθεια ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Απο μια new leak version ginger απο κινα.Προσπαθουν οι cookers να τη φερουν στα μετρα μας αλλα εχουν μπλεξει με τα κινεζικα...:p Συμβατο αν δε το δοκιμασεις δε μπορεις να ξερεις.Εγω αυτη τη στιγμη εχω leedroid, αλλα απ οτι ειδα δοκιμαστηκε και σε miui και σε cm7. Οποιος θελει πληροφοριες μπορει να κοιταξει εδω Εγώ πάντως μόλις έβαλα ARHD 3.2. Δέκα μέρες με GB (RCMix και Revolution) φούλαρα στο σύρσιμο. Έχει πολύ ψωμί ακόμα το θέμα - μέχρι να βγει επίσημη 2.3 GB δηλαδή. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Εγώ πάντως μόλις έβαλα ARHD 3.2. Δέκα μέρες με GB (RCMix και Revolution) φούλαρα στο σύρσιμο. Έχει πολύ ψωμί ακόμα το θέμα - μέχρι να βγει επίσημη 2.3 GB δηλαδή. :shifty: Με την 2.3 Revo εμένα η συσκευή πετάει. Και η μπαταρία μου βγάζει 1+ μέρα... LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Με την 2.3 Revo εμένα η συσκευή πετάει. Και η μπαταρία μου βγάζει 1+ μέρα... Για να δούμε. Εγώ έμεινα πολύ δυσαρεστημένος από την αντίστοιχη σε GB. Μέσα σε 3-4 ώρες "έτρωγε" 10% της μπαταρίας με κινητό "απενεργοποιημένο". Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν είχα το Advanced Power Menu που απενεργοποιεί τη συσκευή πραγματικά, αν θες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Mπααα, έκλεισε και το thread. Δεν πρέπει να ήταν και πολύ σόι .... Ευχαριστώ πάντως φίλε. Μάλλον δεν ξαναγίνομαι root :( Κανένας άλλος βοήθεια ρε παιδιά? To thread το έκλεισαν για άλλους λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε εδώ. Πάντως φαίνεται να δουλεύει (αλλά τον "έφαγαν" τα διαπλεκόμενα και εκεί μέσα!). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 παιδια για να σβησουμε μια εφαρμογη που κατεβασαμε που παμε??? εχω κατεβασει σαν file manager to ASTRO. Με τον ηχο τι κανουμε ακουστικο μεταβιας ακουγεται.:mad: ειναι το μονο αρνιτικο που εχω βρει πως μπορουμε να το φτιαξουμε το ηχειο? Ευχαριστω! Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 παιδια για να σβησουμε μια εφαρμογη που κατεβασαμε που παμε??? εχω κατεβασει σαν file manager to ASTRO. Με τον ηχο τι κανουμε ακουστικο μεταβιας ακουγεται.:mad: ειναι το μονο αρνιτικο που εχω βρει πως μπορουμε να το φτιαξουμε το ηχειο? Ευχαριστω! Και στον astro εχει επιλογη να σβησεις εφαρμογες αλλα και απο τις ρυθμισεις,εφαρμογες,κλικαρεις κι εχει απεγκατασταση.Για τους ηχους μονο custom rom... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 παιδια για να σβησουμε μια εφαρμογη που κατεβασαμε που παμε??? εχω κατεβασει σαν file manager to ASTRO. Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Διαχείριση εφαρμογών / (Επιλέγεις την εφαρμογή σου) / Κατάργηση εγκατάστασης Με τον ηχο τι κανουμε ακουστικο μεταβιας ακουγεται.:mad: ειναι το μονο αρνιτικο που εχω βρει πως μπορουμε να το φτιαξουμε το ηχειο? Ευχαριστω! Βάλε δυνατότερους "πειραγμένους" ήχους ή cooked rom. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 τι εννοεις πειραγμενους ηχουσ? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 τι εννοεις πειραγμενους ηχουσ? Προφανως εννοει να τους ''πειραξεις'' στο pc σου και να ανεβασεις τα dB πριν τα βαλεις στη καρτα σου.... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 τι εννοεις πειραγμενους ηχουσ? Το αυτό... Προφανως εννοει να τους ''πειραξεις'' στο pc σου και να ανεβασεις τα dB πριν τα βαλεις στη καρτα σου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλημερα. Εχω μια ερωτηση. Η οθονη του htc ειναι λιγο χαλια?Σερνω σιγα σιγα το δαχτυλο επανω-κατω στις εφαρμογες και μου φαινεται σαν τα εικονιδια να αφηνουν αποτυπωμα Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλημερα. Εχω μια ερωτηση. Η οθονη του htc ειναι λιγο χαλια?Σερνω σιγα σιγα το δαχτυλο επανω-κατω στις εφαρμογες και μου φαινεται σαν τα εικονιδια να αφηνουν αποτυπωμα Μιλας για official να υποθεσω...Οσο την ειχα δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.Ουτε τωρα βεβαια με custom rom,που σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα της οθονης.Βεβαια επειδη ειναι μεγαλη η οθονη,η αναλυση των εικονιδιων θα μπορουσε να προσαρμοστει καλυτερα για εμας κατα την αποψη μου... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Μιλας για official να υποθεσω...Οσο την ειχα δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.Ουτε τωρα βεβαια με custom rom,που σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα της οθονης.Βεβαια επειδη ειναι μεγαλη η οθονη,η αναλυση των εικονιδιων θα μπορουσε να προσαρμοστει καλυτερα για εμας κατα την αποψη μου... Σε official και CM7 τα εικονιδια ειναι τεραστια και χαλια.Μειωσα το lcd density απο το build.prop αρχειο αλλα εχει καποιες εφαρμογες που μετα δεν φαινονται σωστα.Αν δεν το εξεφρασα σωστα στο προηγουμενο μηνυμα μου, οταν σερνεις αργα το δαχτυλο πανω κατω το περιγραμμα των εικονιδιων κινειται. Το θεμα ειναι αν υπαρχει τροπος να μειωθει το lcd density και οι εφαρμογες οταν τις ανοιγεις να φαινονται σωστα (πχ το fm radio στην cm7) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niathan Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 To thread το έκλεισαν για άλλους λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε εδώ. Πάντως φαίνεται να δουλεύει (αλλά τον "έφαγαν" τα διαπλεκόμενα και εκεί μέσα!). Συμφωνω , μαλλον αλλος ηταν ο λογος παρα το οτι δεν δουλευει ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts