Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισης οταν περναω νεα full rom (κι οχι καποιο update) επιλεγω να κανω επισης format data-format cache-format system μεσω της επιλογης mounts and storage στο CWM

Συμφορουμίτη elthis, αυτό το βήμα το κάνεις με το που τελειώσει μια νέα εγκατάσταση ROM - πριν κάνεις το πρώτο boot;

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφορουμίτη elthis, αυτό το βήμα το κάνεις με το που τελειώσει μια νέα εγκατάσταση ROM - πριν κάνεις το πρώτο boot;

Αυτο το κανω ακριβως μετα τα wipes και πριν flashαρω τη νεα rom...Δες τον οδηγο στην υπογραφη που εχει αναλυτικα τα βηματα...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτο το κανω ακριβως μετα τα wipes και πριν flashαρω τη νεα rom...Δες τον οδηγο στην υπογραφη που εχει αναλυτικα τα βηματα...;)

Οκ. Θα το κάνω κι εγώ από δω και πέρα, γιατί είμαι πολύ της "καθαριότητας" γενικά. Χαχα. Thanx. ;)

παιδια τωρα με την νεα 2.3.3 τι παιζει με το usb debugging?? κανει καμια διαφορα? η αυτο ισχυε στην παλια ρομ..? να τ αφησω ενεργοποιημενο η δεν εχει εννοια?

παιδια τωρα με την νεα 2.3.3 τι παιζει με το usb debugging?? κανει καμια διαφορα? η αυτο ισχυε στην παλια ρομ..? να τ αφησω ενεργοποιημενο η δεν εχει εννοια?

Παντα και σε ολες τις εκδοσεις το αφηνουμε ενεργοποιημενο.

Follow me on XDA

Επίσης να ρωτήσω και το εξής elthis:

Γιατί "Έχουμε φροντίσει να φορτίσουμε τη μπαταρία μας 100%" ; Το έχω διαβάσει κι αλλού, αλλά δεν έχω δώσει σημασία. Φαντάζομαι πως μια ικανοποιητική φόρτιση τη χρειαζόμαστε για να μη ξεμείνουμε στο δρόμο του φλασαρίσματος. Αλλά 100% γιατί; Έχει να κάνει με τη σωστότερη διαχείριση της μπαταρίας από τη νέα ROM ;

Επίσης να ρωτήσω και το εξής elthis:

Γιατί "Έχουμε φροντίσει να φορτίσουμε τη μπαταρία μας 100%" ; Το έχω διαβάσει κι αλλού, αλλά δεν έχω δώσει σημασία. Φαντάζομαι πως μια ικανοποιητική φόρτιση τη χρειαζόμαστε για να μη ξεμείνουμε στο δρόμο του φλασαρίσματος. Αλλά 100% γιατί; Έχει να κάνει με τη σωστότερη διαχείριση της μπαταρίας από τη νέα ROM ;

Ειναι λογω καλιμπραρισματος της μπαταριας και επειδη κανουμε και wipe battery stats ειναι καλο να ειναι σε πληρη φορτιση...Αυτο με το καλιμπραρισμα βεβαια μπορει να γινει και στη συνεχεια κι ενω εχουμε βαλει τη ρομ.Στην επομενη δηλαδη πληρη φορτιση,να μπουμε recovery και να κανουμε wipe stats.

Follow me on XDA

Παιδιά γεια σας και να χαίρεστε τις μαμάδες σας! Μια ερώτηση αν είναι εύκολο. Παίζει πολύ ψηλά η χρήση της CPU. Εχω βάλει πρόγραμμα και έχω απενεργοποιήσει τα Sense και άλλα. Μου δίνει όμως κοντά στο 65% το σύστημα Android. Τι γίνεται... εκεί; Πως το παλεύω;
Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

Γεια σας εχει βαλει κανεις την ρομ RCMix HD KINGDOM v 0.1 για να μας πει εντυπωσεις για το sense 3.0 ? Στην δεξια πλευρα της οθονης την κοβει λιγο και δεν φαινεται καλα οπως εχω δει σε μερικα video στο youtube ή δεν υπαρχει τετοιο προβλημα ? Για καθημερινη χρηση συνισταται ή θα κολαει πολυ ?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Γεια σας εχει βαλει κανεις την ρομ RCMix HD KINGDOM v 0.1 για να μας πει εντυπωσεις για το sense 3.0 ? Στην δεξια πλευρα της οθονης την κοβει λιγο και δεν φαινεται καλα οπως εχω δει σε μερικα video στο youtube ή δεν υπαρχει τετοιο προβλημα ? Για καθημερινη χρηση συνισταται ή θα κολαει πολυ ?

Φίλε μου δες αν θες εδώ, που έκανα μια παρουσίαση στο site μου με τα νέα χαρακτηριστικά. Θα δεις και πώς πηγαίνει στα μενού.

Φίλε μου δες αν θες εδώ, που έκανα μια παρουσίαση στο site μου με τα νέα χαρακτηριστικά. Θα δεις και πώς πηγαίνει στα μενού.

Η παρουσιαση που εχεις κανει ειναι για την ρομ που ρωτησα γιατι δεν ειδα πουθενα το ονομα της ρομ !

Εσυ την εχεις καιρο ? Πως σου φαινεται ?

Η παρουσιαση που εχεις κανει ειναι για την ρομ που ρωτησα γιατι δεν ειδα πουθενα το ονομα της ρομ !

Εσυ την εχεις καιρο ? Πως σου φαινεται ?

Ναι αυτή η Rom είναι απλά δεν το αναφέρω στο άρθρο γιατί αφορούσε απλά το sense. Από χτες την έχω πάνω, είναι πολύ ωραία και πέρα από κάποια bugs που έχει και έχουν ήδη αναφερθεί στο thread στο xda, δεν έχει κάτι σοβαρό. Θα μπορούσες να την έχεις για καθημερινή χρήση αν παραβλέπεις τα μικροbugs.

Προσωπικά θα την αλλάξω γιατί όσο δελεαστική και αν είναι θέλω κάτι πλήρως 100% λειτουργικό. Είναι σε πολύ καλό δρόμο βέβαια και σίγουρα μετά από μερικές νεότερες εκδόσεις θα την περάσω σαν βασική.

Ναι αυτή η Rom είναι απλά δεν το αναφέρω στο άρθρο γιατί αφορούσε απλά το sense. Από χτες την έχω πάνω, είναι πολύ ωραία και πέρα από κάποια bugs που έχει και έχουν ήδη αναφερθεί στο thread στο xda, δεν έχει κάτι σοβαρό. Θα μπορούσες να την έχεις για καθημερινή χρήση αν παραβλέπεις τα μικροbugs.

Προσωπικά θα την αλλάξω γιατί όσο δελεαστική και αν είναι θέλω κάτι πλήρως 100% λειτουργικό. Είναι σε πολύ καλό δρόμο βέβαια και σίγουρα μετά από μερικές νεότερες εκδόσεις θα την περάσω σαν βασική.

Δηλαδη τι μειονεκτηματα εχει και θα την βγαλεις ?

Οταν λες οτι δεν ειναι 100 % λειτουργικο τι εννοεις ?

Είχα θέμα με το gps και τις μισές φορές δεν κλείδωνε και τις άλλες έκανε αρκετή ώρα, αλλά δε το έχουν αναφέρει πολλοί, οπότε maybe it was just me for some reason.

Από εκεί και πέρα στα Quick settings τα strings κάτω από κάθε επιλογή γράφουν αρλούμπες (στο βίντεό μου στο 4.30 μπορεί να φανεί αν το παγώσεις) και ορισμένα htc widgets κ το weather app θέλουν ακόμα λίγο δούλεμα.

Πέρα από το gps που είχα κάποια θεματάκια άλλο ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπήρχε. Το 100% λειτουργικό αφορά την ρομ χωρίς κανένα απολύτως ζήτημα που θέλω εγώ για καθημερινή χρήση :P (δεν αναφέρομαι σε χαρακτηριστικά της συσκευής που δεν λειτουργούν στην kingdom).

Είχα θέμα με το gps και τις μισές φορές δεν κλείδωνε και τις άλλες έκανε αρκετή ώρα, αλλά δε το έχουν αναφέρει πολλοί, οπότε maybe it was just me for some reason.

Από εκεί και πέρα στα Quick settings τα strings κάτω από κάθε επιλογή γράφουν αρλούμπες (στο βίντεό μου στο 4.30 μπορεί να φανεί αν το παγώσεις) και ορισμένα htc widgets κ το weather app θέλουν ακόμα λίγο δούλεμα.

Πέρα από το gps που είχα κάποια θεματάκια άλλο ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπήρχε. Το 100% λειτουργικό αφορά την ρομ χωρίς κανένα απολύτως ζήτημα που θέλω εγώ για καθημερινή χρήση :P (δεν αναφέρομαι σε χαρακτηριστικά της συσκευής που δεν λειτουργούν στην kingdom).

Σε ευχαριστω για την αποψη σου και για το link που μου εστειλες θα το σκεφτω και μπορει να την βαλω και το πολυ πολυ να κανω backup αυτη που εχω τωρα ! Ξερεις ποτε θα την τελειωποησουν για τις cooked rom δηλαδη οπως ειναι τωρα το official sense 3.0 ?

Θα σε γελάσω, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν αυτό! Πάντως θα έπρεπε η HTC να βγάλει το Sense 3.0 στο Desire HD και επίσημα. Η συσκευή το σηκώνει χωρίς προβλήματα.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την επιλογή αυτή της HTC. Δεν είναι δα ότι δεν έδωσε την 2.3, που είναι το σημαντικό...

Το Sense 3 είναι ένα από τα selling points του Sensation. Άμα το έδινε στο DHD θα έκοβε αρκετά από τις πωλήσεις του...

Θα σε γελάσω, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν αυτό! Πάντως θα έπρεπε η HTC να βγάλει το Sense 3.0 στο Desire HD και επίσημα. Η συσκευή το σηκώνει χωρίς προβλήματα.

φιλε τι να κανουμε η HTC κανει κουμαντο και εμεις απλα κανουμε υπομονη !

Παντως πολυ καλη δουλεια το βιντεο που εχεις ανεβασει !

Κατι τελευταιο : Η ΗΤC δεν θα το βγαλει σε επίσημη ρομ για το DHD δηλαδη μονο με ροοτ θα το εχουμε ?

H HTC μέσα από το twitter account της ανέφερε ότι "μόνο ορισμένα στοιχεία" του sense 3.0 θα δούμε σε άλλες συσκευές. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβα :P Λογικά σε παλαιότερες συσκευές δε θα περαστεί ποτέ full sense 3.0 επίσημα. Όπως λέει πιο πάνω και ο JoeBar αν το κάναν θα είχαν μειωμένες πωλήσεις στα επόμενα κινητά.

H HTC μέσα από το twitter account της ανέφερε ότι "μόνο ορισμένα στοιχεία" του sense 3.0 θα δούμε σε άλλες συσκευές. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβα :P Λογικά σε παλαιότερες συσκευές δε θα περαστεί ποτέ full sense 3.0 επίσημα. Όπως λέει πιο πάνω και ο JoeBar αν το κάναν θα είχαν μειωμένες πωλήσεις στα επόμενα κινητά.

Σωστο αυτο που λες !

Δηλαδη μονο με ροοτ σενσ 3 δεν πειραζει !

Εγώ πάντως έστω και με κάποια στοιχεία sense 3 θα είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος από το support της HTC...

Περισσότερη ικανοποίηση βέβαια με στοιχεία sense 3 και 2.3.4... :D

Υπαρχει η εφαρμογη tap tap αλλα δεν ειναι και τοσο βολικη αφου λειτουργει με τον αισθητηρα...Δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχουν αλλες λυσεις...

Τί εννοείς με τον αισθητήρα και γιατί δεν είναι βολική;

RX8 rules!

Τί εννοείς με τον αισθητήρα και γιατί δεν είναι βολική;

Περνας το δαχτυλο σου πανω απο τον αισθητηρα 2 φορες κι ετσι κλειδωνει-ξεκλειδωνει.Μερικες φορες δε θα σου πιασει ενω εχει ακουστει οτι τρωει λιγο μπαταρια περισσοτερο.

Πολυ καλη δουλεια εχεις κανει.Παρακολουθω το site κι ειναι σουπερ...;)

Θα συμφωνησω μαζι σου και για το gps που ειχα προβληματα μεχρι να κλειδωσει..

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανείς καμία ιδέα πως σταματάνε τα σύννεφα από την αρχική οθόνη; Στα wm υπήρχε ρύθμιση . Εδώ;
Γιώργος

Να ρωτήσω κάτι, ΠΑΛΙ :s

Κατέβασα το AdFree Και έκανα copy τα hosts αλλα ακομα οι εφαρμογές μου εμφανιζουν διαφημίσεις...

Εκανα και restart το ηλεφωνο οπως λεει η εφαρμογη αλλα τπτ, τι κανω λαθος παλι :p

p.s Χιλια ευχαριστω για τις προηγουμενες απαντησεις σας!!!!!

“May the source be with you.”

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...