Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 θελω να ρωτισω κατι λιγο χαζο αλλα μπορω ν διαβασω καπου η να μαθω με καποιον τροπο για αυτο το λεγομενο root που υπαρχουν πολλα ερωτηματα και αποριες?δεν εχω καταλαβει τι ειναι..πειραζεις της δυνατοτητες του τηλεφωνου? http://android-dls.com/wiki/index.php?title=Why_Root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Παιδιά βλέπω εδώ πως χθες 22/3 βγήκε νέος ClockworkMod Recovery (3.0.1.9) κι αναφέρει πως θα το περάσουμε. Δε θα 'πρεπε όμως να γίνει ενημέρωση όπως συνηθίζεται από το Market και μέσω του ROM Manager ή δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο ; Edited March 23, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dmzz Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ξεκλειδωνεις τις δυνατοτητες του τηλεφωνου.Σα να εχεις ενα αυτοκινητο χωρις το κλειδι και καποιος στο δινει...Απο εκει και περα εχεις το ελευθερο να ανοιξεις το καπο και να πειραξεις τη μηχανη(το αμαξι εχει κοφτη απο ''μαμα'')!Το root ομως ειναι μονο το κλειδι για το αυτοκινητο...Για να πειραξεις τη μηχανη του πρεπει να εχεις και τα καταλληλα εργαλεια(τα βλεπεις στην υπογραφη μου)... edit: Μπορεις να διαβασεις και εδω καποια πραγματα....;) Οταν παταω στο temproot now mou leei usb debbuging must be enabled ωστε να τρεξει.. τι πρεπει να κανω? Ακολουθω οδηγιες απο το πρωτο λινκ στην υπογραφη σου. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδιά βλέπω εδώ πως χθες 22/3 βγήκε νέος ClockworkMod Recovery (3.0.1.9) κι αναφέρει πως θα το περάσουμε. Δε θα 'πρεπε όμως να γίνει ενημέρωση όπως συνηθίζεται από το Market και μέσω του ROM Manager ή δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο ; Κι εγω εχω αυτη την απορια... Οταν παταω στο temproot now mou leei usb debbuging must be enabled ωστε να τρεξει.. τι πρεπει να κανω? Ακολουθω οδηγιες απο το πρωτο λινκ στην υπογραφη σου. Ευχαριστω Πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξυ και τικαρε τον εντοπισμο σφαλματων usb... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Δεν συμβαδίζουν πάντα αυτά.Μπορεί να βγαίνει νέα έκδοση rom manager και το CWM να μένει σταθερό. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Δεν συμβαδίζουν πάντα αυτά.Μπορεί να βγαίνει νέα έκδοση rom manager και το CWM να μένει σταθερό. Μα για το αντιθετο λεμε!Επισης πολλες custom rom ακομα ειναι συμβατες με 2.Χ.Χ.Χ ακομα,αρα μεσω rom manager μπορεις ευκολα να κανεις την αλλαγη...Flashαρωντας ομως αυτη την εκδοση θα πρεπει μετα να κανουμε downgrade στη 2.Χ.Χ.Χ αν χρειαστει και μετα μετα παλι μεσω pc να το pushαρουμε τη 3.0.1.9...Και δεν εχω καταλαβει ακομα τη διαφορα...Αν καποιος γνωριζει,ας μας πει αν αξιζει... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μετα απο αρκετο διαβασμα στο forum,σχετικα με root κτλ, αποφασισα να κανω ROM upgrade στο DHD μου. Λεω να βαλω Gingerbread based Rom. Εχει να μου προτεινει κατι καποιος φιλος; Ευχαριστω..... Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μετα απο αρκετο διαβασμα στο forum,σχετικα με root κτλ, αποφασισα να κανω ROM upgrade στο DHD μου. Λεω να βαλω Gingerbread based Rom. Εχει να μου προτεινει κατι καποιος φιλος; Ευχαριστω..... εγω θα σου προτεινα την miui 1.3.18 με GB κ το ελληνικο πακετο του φιλου finn...:) αλλα νομιζω οτι καλο θα ηταν να δοκιμασεις και αναλογα οτι σου αρεσει κρατας:D εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την miui παει σφαιρα... θα την βρεις εδω http://forums.miui-dev.com/showthread.php?4125-Gingerbread-MIUI-1.03.18-Greek-pack-for-Desire-HD Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 εγω θα σου προτεινα την miui 1.3.18 με GB κ το ελληνικο πακετο του φιλου finn...:) αλλα νομιζω οτι καλο θα ηταν να δοκιμασεις και αναλογα οτι σου αρεσει κρατας:D εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την miui παει σφαιρα... θα την βρεις εδω http://forums.miui-dev.com/showthread.php?4125-Gingerbread-MIUI-1.03.18-Greek-pack-for-Desire-HD Την εχω υπ οψιν μου... Διαβασα ομως οτι εχει καποια θεματακια με sms κτλ. Εχεις εντοπισει κατι?? Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Την εχω υπ οψιν μου... Διαβασα ομως οτι εχει καποια θεματακια με sms κτλ. Εχεις εντοπισει κατι?? η αληθεια ειναι οτι στα sms κανει force close αλλα ο finn μας εχει πει οτι το φτιαξει συντομα αλλα εγω χρησιμοποιω το hansent sms τωρα και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα:rolleyes: αλλα κατα τα αλλα η ρομ πραγματικα παει σφαιρα:O Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 θελω να ρωτισω κατι λιγο χαζο αλλα μπορω ν διαβασω καπου η να μαθω με καποιον τροπο για αυτο το λεγομενο root που υπαρχουν πολλα ερωτηματα και αποριες?δεν εχω καταλαβει τι ειναι..πειραζεις της δυνατοτητες του τηλεφωνου? Γι'αυτήν και για άλλες πιθανές απορίες σου, μπορείς (εσύ και όλοι μας γενικότερα) να βρεις απάντηση εδώ! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Και ποιος φταίει δλδ ; ..πάντως ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω root στην 1.72. Σε τι επηρεάζει ο μεταφραστής της ΗΤC το Sense μου δεν μπορώ να καταλάβω!! :( Ε πηγαινε στην 1,32 και ξεσκισε τα ολα!:) Κανε root, βαλε rom, βγαλε rom και γενικοτερα παιρνα η ωρα ευχαριστα;) http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Δεν πάω φίλε μου. Εξάλλου δεν χρειάζομαι root ούτε νέα ROM. Δεν με ενδιαφέρει ο καιρός σε όλες τι πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού (άσχετα εάν ταξιδεύω) ούτε με πειράζει να χρησιμοποιώ το Gps status για να βρίσκω καλύτερο σήμα gps, ούτε με ενδιαφέρει που η μπαταρία στο κινητό δεν κρατάει και τόσο πολύ, ούτε με ενδιαφέρει αν οι cooked roms είναι ποιο γρήγορες γιατί απλά μας τα δίνει όλα η HTC απλόχερα, όπως και με το HTC HD2. Όλα καλά είναι :D . Βασικά πρέπει να το πάω για σέρβις την Δευτέρα γιατί έχει πρόβλημα μάλλον (γιατί δεν μπαίνει σε safe mode, έχω πρόβλημα με το scrolling στο κινητό, ποιος ξέρει...software/hardware -και η πλάκα είναι ότι δεν το έχω πειράξει σε τίποτα, και όλα από χθες που πέρασα το update του adobe flash player 10.2). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Βασικά πρέπει να το πάω για σέρβις την Δευτέρα γιατί έχει πρόβλημα μάλλον (γιατί δεν μπαίνει σε safe mode, έχω πρόβλημα με το scrolling στο κινητό, ποιος ξέρει...software/hardware -και η πλάκα είναι ότι δεν το έχω πειράξει σε τίποτα, και όλα από χθες που πέρασα το update του adobe flash player 10.2). Επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης (για να έρθει σε φάση προ flash player 10.2) έκανες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Τα πάντα έκανα. Και με τα παιδιά από την HTC που πήρα τηλέφωνο με παρέπεμψαν στο σέρβις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Τα πάντα έκανα. Και με τα παιδιά από την HTC που πήρα τηλέφωνο με παρέπεμψαν στο σέρβις Αν βρίσκεσαι στην περιοχή που αναφέρεις κάτω από το avatar σου, είναι και πολύ κοντά! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Έχει πλάκα να μου περάσουν την 1.32 ... σαν να μου λένε άντε φλάσαρε άλλη ρομ. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, πρόσπαθησαν τα παιδιά απλά αυτό που πρέπει να βελτιώσουν είναι η ποιότητα κλήσης. Δεν ακούγονται καθαρά και συνέχεια διακοπές κάνει. Δεν βαριέσαι...ας πάω και εγώ στο σέρβις για πρώτη φορά σε όλα τα κινητά που έχω αγοράσει !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Πάτησα επαναφορά στα APN και μου έσβησε το internet και το MMS APN... Πώς τα επαναφέρω τώρα; Δοκίμασα με Titanium και επανέφερα αυτό που λέει SMS/MMS/APN αλλα δεν έγινε τίποτα. Άκυρο το βρήκα http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Edited March 23, 2011 by Spyr0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dmzz Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Γι'αυτήν και για άλλες πιθανές απορίες σου, μπορείς (εσύ και όλοι μας γενικότερα) να βρεις απάντηση εδώ! Δεν ξερω αν ειναι δικο σου αυτο που διαβασα αλλα μπορω να εποικινωνισω μαζι σου? το προβλημα μου ειναι πως δεν ξερω πως να το κανω αυτο και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια...ηδη επιχειρησα να το κανω μια φορα αλλα βγηκαν κατι κοκκινα τριγωνακια μπροστα απο ενα κινητο στην επανεκκινηση και επανεφερα εργοστασιακες ρυθμισεις...δεν θελω να το καταστρεψω ακομα ακομα δεν το πηρα....ειμαι λιγο ασχετος και εχω ψαρωσει....τα διαβασα αυτα αλλα δεν βρηκα οδηγιες για να το εφαρμοσω..:/ και μετα που ΄΄θα γινω root ΄΄ πως θα εχω προσβαση για να το αλλαξω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδιά εγώ πέρασα τη νέα Recovery έκδοση. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται και θέλει να είναι ενημερωμένος εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dmzz Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Δεν ξερω αν ειναι δικο σου αυτο που διαβασα αλλα μπορω να εποικινωνισω μαζι σου? το προβλημα μου ειναι πως δεν ξερω πως να το κανω αυτο και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια...ηδη επιχειρησα να το κανω μια φορα αλλα βγηκαν κατι κοκκινα τριγωνακια μπροστα απο ενα κινητο στην επανεκκινηση και επανεφερα εργοστασιακες ρυθμισεις...δεν θελω να το καταστρεψω ακομα ακομα δεν το πηρα....ειμαι λιγο ασχετος και εχω ψαρωσει....τα διαβασα αυτα αλλα δεν βρηκα οδηγιες για να το εφαρμοσω..:/ και μετα που ΄΄θα γινω root ΄΄ πως θα εχω προσβαση για να το αλλαξω? Δεν μπορω να το κανω....θα το χαλασω....:/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδιά εγώ πέρασα τη νέα Recovery έκδοση. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται και θέλει να είναι ενημερωμένος εδώ. Αν οι roms δεν υποστηρίζουν φλασάρισμα με 3.0.1.9 ποιός ο λόγος να την περάσουμε και λογικά θα βγεί κάποια στιγμή στον Rom Manager οπότε γιατι να μπούμε στον κόπο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Αν οι roms δεν υποστηρίζουν φλασάρισμα με 3.0.1.9 ποιός ο λόγος να την περάσουμε και λογικά θα βγεί κάποια στιγμή στον Rom Manager οπότε γιατι να μπούμε στον κόπο; Είναι δυνατόν να βγάλουν στο xda recovery update που να μην υποστηρίζει φλασάρισμα; :wacko: Είναι σαν να λες πως θα πας σε φυλακή και δε θα βρεις κακοποιούς. (Μια από τις δεκάδες "παραβολές" που σκέφτηκα) Edited March 23, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) καλησπερα παιδια..2 ερωτησεις μιας και εγινα προσφατα ρουτ.. 1)Περασα την arhd η οποια παροτι τρεχει μια χαρα θελω να την αλλαξω λιγο στα εικονιδια κτλ..εχω βρει θεματα,αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως τα περναω..Ειναι zip. οποτε απλα τα φλασαρω? Η πχ εικονιδια για την μπαταρια πως αλλαζω? 2)Θελω να δοκιμασω και αλλες ρομ απλα προβληματιζομαι μη χρειαστει παλι στησιμο απο την αρχη..Backup λοιπον που θα κρατησει τα παντα βαζοντας μια αλλη ρομ πως κανω? ευχαριστω εκ των προτερων Edited March 23, 2011 by sober13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Είναι δυνατόν να βγάλουν στο xda recovery update που να μην υποστηρίζει φλασάρισμα; :wacko: Είναι σαν να λες πως θα πας σε φυλακή και δε θα βρεις κακοποιούς. (Μια από τις δεκάδες "παραβολές" που σκέφτηκα) Απλά λέω οτι οι περισσότερες ροm προτείνουν 2.5.1.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts