Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@KostasNK

Πηγαίνεις Menu-->Πληροφορίες--Διαδρομή και εκεί σταματάς την προηγούμενη πλοήγηση

@htcdesirefun

Θα πας επάνω στο ρολόι . Μετά πας επάνω στο ξυπνητήρι και και βλέπεις τις ώρες για ξυπνητήρι. Πάτησε επάνω σε μία ώρα και με το που θα βγεις στην οθόνη κύλισε προς τα κάτω και θα δεις την επιλογή για δόνηση

Edited by apitsakis

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυο ερωτησεις παιδια!

Μπορω να διαγραψω κατι αρχεια που κατεβασα απο mail?

Γιατι δεν βρισκω το πως.. ειναι 1 .pdf και 2 .doc

και δευτερη ερωτηση οσο αναφορα τη πλοηγηση. ειναι με συνδεση στο ιντερνετ ετσι;

N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

και δευτερη ερωτηση οσο αναφορα τη πλοηγηση. ειναι με συνδεση στο ιντερνετ ετσι;

Αν βαλεις προγραμμα πλοηγησης δεν χρειαζεται συνδεση σε internet αλλα μονο gps ανοιχτο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

@htcdesirefun

Θα πας επάνω στο ρολόι . Μετά πας επάνω στο ξυπνητήρι και και βλέπεις τις ώρες για ξυπνητήρι. Πάτησε επάνω σε μία ώρα και με το που θα βγεις στην οθόνη κύλισε προς τα κάτω και θα δεις την επιλογή για δόνηση

Καταπληκτικό φίλε. Ευχαριστώ. Έφτανα πάντα μέχρι αυτό το σημείο, αλλά δεν μπορούσα να περάσω την "πίστα". Αρκετά κρυμμένη η επιλογή. ;-)

Χάρης

αμα ρωτησω πως σβηνουμε μια επαφη απο το κινητο θα γινω αρκετα ρεζιλι?:blink:

οταν κραταω πατημενο για λιγο ενα ονομα μου βγαζει διαφορες επιλογες οπως επεξεργασια κτλ..αλλα οχι διαγραφη.τι το σερνω τι το κανω παλι τπτ..:worry:

Edited by inflames99

Γειας σας! Αγόρασα πρόσφατα ένα Desire HD. Στο σταθερό υπολογιστή χρησιμοποιώ Win7 με Outlook 2010. Όταν καταγράφω μια συνάντηση στο κινητό, συγχρονίζεται μέσω Google Calendar με το Outlook, αλλά εμφανίζεται στο Outlook ως σύσκεψη και όχι συνάντηση (meeting vs appointment). Αυτό συμβαίνει τόσο με το Ημερολόγιο όσο και με το Pocket Informant. Ψάχνοντας βρήκα ότι είναι μάλλον θέμα του Android και όχι του Google Calendar. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας.

οταν κραταω πατημενο για λιγο ενα ονομα μου βγαζει διαφορες επιλογες οπως επεξεργασια κτλ..αλλα οχι διαγραφη.τι το σερνω τι το κανω παλι τπτ..:worry:

Εκει που εχει για επεξεργασια εχει και για διαγραφη.

Λεει:

Κλιση κινητου

Επεξεργασια επαφης

Διαγραφη επαφης

Αποστολη επαφης ως vScard

Φιλικά Γιάννης

Πηγαινεις people. Μετα σε βγαζει στις επαφες. Αν πατησεις παρατεταμενα την επαφη θα βγει ενα παραθυρο που εχει επιλογη "delete contact" δηλαδη διαγραφη. (Ακριβως κατω απο το "επεξεργασια επαφης");)

Edit: Με προλαβε ο Γιαννης!

Δυο ερωτησεις παιδια!

Μπορω να διαγραψω κατι αρχεια που κατεβασα απο mail?

Γιατι δεν βρισκω το πως.. ειναι 1 .pdf και 2 .doc

Εγω εχω βαλει μια εφαρμογη ASTRO file manager (ειναι free απο market) και μεσα απο αυτη την εφαρμογη πηγαινεις SDcard>download οπου αποθηκευονται αυτα που κατεβαζεις. Εκει λοιπον υπαρχει επιλογη για διαγραφη των αρχειων που κατεβασες.

Εκει που εχει για επεξεργασια εχει και για διαγραφη.

Λεει:

Κλιση κινητου

Επεξεργασια επαφης

Διαγραφη επαφης

Αποστολη επαφης ως vScard

Πηγαινεις people. Μετα σε βγαζει στις επαφες. Αν πατησεις παρατεταμενα την επαφη θα βγει ενα παραθυρο που εχει επιλογη "delete contact" δηλαδη διαγραφη. (Ακριβως κατω απο το "επεξεργασια επαφης");)

Edit: Με προλαβε ο Γιαννης!

Μηπως εχει καποια root εκδοση και δεν ειναι ετσι ?

Φιλικά Γιάννης

Το απόγευμα ξεκίνησα να δοκιμάσω το Sygic Aura όσο αφορά την πλοήγηση στη πεζοπορία. Ανοίγω το Gps και με ευχαρίστηση βλέπω ότι το πρόγραμμα βρήκε αμέσως δορυφόρους, εδώ να σημειώσω ότι η απόσταση που ήθελα να διανύσω ήταν περίπου 1000 με 1200 μέτρα (από κάτω τούμπα στην άνω τούμπα), πληκτρολογώ την διεύθυνση (Γρηγορίου Λαμπράκη) και εδώ ξεκινάει η πλάκα με αρκετό γέλιο.

Αφού κλείδωσε, έβαλα προορισμό πατάω το κουμπί πεζοπορία και με έκπληξη ανακαλύπτω ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα περπατούσα στον περιφερειακό από ότι έλεγε γύρω στα 4 χιλ. μακριά κάποιο λάθος είπα θα έγινε, αμ δε, έκανα 5-6 προσπάθειες, αυτό τίποτα, τρέχουσα θέση μου πάνω στο περιφερειακό και η πλάκα είναι ότι δούλευε κανονικά δηλαδή έδειχνε το ανθρωπάκι να περπατάει και να μειώνει την υπολειπόμενη απόσταση.

Το αφήνω κάνω τη δουλεία που είχα και λέω να ξαναδοκιμάσω, βάζω τώρα σα προορισμό το σπίτι μου (κάτω τούμπα) και πατάω πεζοπορία, και διαπιστώνω ότι ως δια μαγείας βρίσκομαι να περπατάω κάπου στον Άγιο Παύλο περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά.

Ας ξεμαρκάρω λέω την επιλογή προσδιορισμού θέσης από wi-fi και δικτύου κινητής τηλεφωνίας μήπως μπερδεύετε το πρόγραμμα από καμία κεραία του δικτύου κινητής , εκεί ξεκινάει άλλη παράξενη ιστορία, στην βασική οθόνη του προγράμματος να δείχνει στις μπάρες δορυφόρων που έχει 5-8 δορυφόρους και δίπλα να γράφει αναζήτηση GPS τουλάχιστον για κανένα 10 λεπτο έως έφτασα σπίτι και το έκλεισα.

Μετά τη σημερινή δοκιμή μου φαίνετε ότι το sigic παίρνει άδοξα την άγουσα για τον κάλαθο των αχρήστων του DHD, μάλλον οι φίλοι μας οι Σλοβάκοι έχουν πάρα πολύ δρόμο μπροστά τους για πλησιάσουν τους Ολλανδούς της Τοm Tom (όχι βέβαια να τους φτάσουν, πόσο μάλλον να τους ξεπεράσουν), κρίμα και έλεγα να το αγοράσω τώρα που το είχε η sygic και σε προσφορά.

Αλήθεια τι γίνετε έχει ακούσει κανείς τίποτα αν θα μας κάνει η Tom Tom την τιμή και σε μας τα Ανδροειδή, η να ψαχτούμε για άλλες πολιτείες τύπου ΝDrive, Igo κτλ.

Γεια σας παιδια μια ερωτηση

οταν κανω συγχρονισμο στο λογαριασμο google κανει συγχρονισμο σε τρεις εφαρμογες, στην εφαρμογη επαφες,Gmail και ημερολογιο.Σε εμενα κανει κανονικα συγχρονισμο στο Gmail και στο ημερολογιο ομως στην εφαρμογη επαφες δεν κανει και μου γραφει ''ο συγχρονισμος αντιμετωπιζει προβληματα,θα επανελθει συντομα''

οποιος γνωριζει κατι ας βοηθηση, ευχαριστω!!!

ενταξει λυθηκε το προβλημα!!!!

Edited by marinos5
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Θυμάμαι ότι κάποιος από εδώ μέσα έχει αγοράσει την πλοήγηση για το κινητό. Μια ερώτηση. Όταν βάζω προορισμό πατάω το ''Κορυφαία πλοήγηση''. Αν πατήσω πλοήγηση με google θα πρέπει να είμαι με 3g ; Το αγόρασα σήμερα και εγώ για ένα χρόνο.

Πολύ καλό πάντως το πρόγραμμα. ΑΑΑ και από όταν κατέβασα από το GPS Status Α-GPS assistance εδώ και 3 ημέρες οι δορυφόροι κλειδώνουν μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Έχω κάνει απενεργοποίηση τηλεφώνου, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν έχω κάνει soft reset ακόμα για να δω αν παραμένει έτσι όπως είναι.

Ουυφ ποιος κάνει hard reset τώρα... :wacko: σκέφτομαι να βγάλω εντελώς το S-OFF. Bασικά από ότι έχω δει για να πάρεις μελλοντικές αναβαθμίσεις (και να την κάνει setup) θα πρέπει το τηλέφωνο να είναι unroot.

Το απόγευμα ξεκίνησα να δοκιμάσω το Sygic Aura όσο αφορά την πλοήγηση στη πεζοπορία. Ανοίγω το Gps και με ευχαρίστηση βλέπω ότι το πρόγραμμα βρήκε αμέσως δορυφόρους, εδώ να σημειώσω ότι η απόσταση που ήθελα να διανύσω ήταν περίπου 1000 με 1200 μέτρα (από κάτω τούμπα στην άνω τούμπα), πληκτρολογώ την διεύθυνση (Γρηγορίου Λαμπράκη) και εδώ ξεκινάει η πλάκα με αρκετό γέλιο.

Αφού κλείδωσε, έβαλα προορισμό πατάω το κουμπί πεζοπορία και με έκπληξη ανακαλύπτω ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα περπατούσα στον περιφερειακό από ότι έλεγε γύρω στα 4 χιλ. μακριά κάποιο λάθος είπα θα έγινε, αμ δε, έκανα 5-6 προσπάθειες, αυτό τίποτα, τρέχουσα θέση μου πάνω στο περιφερειακό και η πλάκα είναι ότι δούλευε κανονικά δηλαδή έδειχνε το ανθρωπάκι να περπατάει και να μειώνει την υπολειπόμενη απόσταση.

Το αφήνω κάνω τη δουλεία που είχα και λέω να ξαναδοκιμάσω, βάζω τώρα σα προορισμό το σπίτι μου (κάτω τούμπα) και πατάω πεζοπορία, και διαπιστώνω ότι ως δια μαγείας βρίσκομαι να περπατάω κάπου στον Άγιο Παύλο περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά.

Ας ξεμαρκάρω λέω την επιλογή προσδιορισμού θέσης από wi-fi και δικτύου κινητής τηλεφωνίας μήπως μπερδεύετε το πρόγραμμα από καμία κεραία του δικτύου κινητής , εκεί ξεκινάει άλλη παράξενη ιστορία, στην βασική οθόνη του προγράμματος να δείχνει στις μπάρες δορυφόρων που έχει 5-8 δορυφόρους και δίπλα να γράφει αναζήτηση GPS τουλάχιστον για κανένα 10 λεπτο έως έφτασα σπίτι και το έκλεισα.

Μετά τη σημερινή δοκιμή μου φαίνετε ότι το sigic παίρνει άδοξα την άγουσα για τον κάλαθο των αχρήστων του DHD, μάλλον οι φίλοι μας οι Σλοβάκοι έχουν πάρα πολύ δρόμο μπροστά τους για πλησιάσουν τους Ολλανδούς της Τοm Tom (όχι βέβαια να τους φτάσουν, πόσο μάλλον να τους ξεπεράσουν), κρίμα και έλεγα να το αγοράσω τώρα που το είχε η sygic και σε προσφορά.

Αλήθεια τι γίνετε έχει ακούσει κανείς τίποτα αν θα μας κάνει η Tom Tom την τιμή και σε μας τα Ανδροειδή, η να ψαχτούμε για άλλες πολιτείες τύπου ΝDrive, Igo κτλ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα, κρίμα πάντως γιατί είναι αρκετά ωραίο :cry:

Το απόγευμα ξεκίνησα να δοκιμάσω το Sygic Aura όσο αφορά την πλοήγηση στη πεζοπορία. Ανοίγω το Gps και με ευχαρίστηση βλέπω ότι το πρόγραμμα βρήκε αμέσως δορυφόρους....................Αλήθεια τι γίνετε έχει ακούσει κανείς τίποτα αν θα μας κάνει η Tom Tom την τιμή και σε μας τα Ανδροειδή, η να ψαχτούμε για άλλες πολιτείες τύπου ΝDrive, Igo κτλ.

Εγω παντως με Νdrive Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.. σε Magic & Desire(απλο).. σε ΗD δεν το εχω δοκιμασει ακομη γιατι θα το χω σε κανα 10ημερο lol!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εκανα εγκατασταση το htcsync αλλα μου γραφει δεν υπαρχει συνδεδεμενη συσκευη.RNDIS προγραμμα οδηγησης δεν βρεθηκε... τι κανω λαθος?

Στο desire το μαρκετ έχει πάρει την αναβάθμιση ,αντιθέτως στο desise hd δεν την εχει πάρει...Ξέρει κανεις το γιατί????

Την εχει παρει και στο DHD .

Όσοι είστε κάτοχοι το DHD,,,

To κινητό πέρα από ότι παίρνει κάρτα μνήμης έχει και 1,5GB εσωτερική μνήμη σωστά???

Σας δίνει η εφαρμογή της κάμερας την επιλογή να γράφετε τα Βιντεο που τραβάτε στην εσωτερική μνήμη των 1,5GB ή υποχρεωτικά μόνο στην κάρτα μνήμης μπορείτε??

Δηλαδή το 1,5GB είναι μόνο για τις εφαρμογές ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για εγγραφή Βίντεο???

Ευχαριστώ....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

να ρωτησω κατι εχει φτιαξει καποιος e-mail απο forthnet; στο smtp τι εβαλε ; εγω ηξερα οτι επρεπε να βαλω ή smtp-auth.forthnet.gr ή mailgate.forthnet.gr. αλλα τιποτα και με τα δυο.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Το 1.5GB ειναι για εφαρμογες φιλε μου
Άρα το 720p Βίντεο γράφεται μόνο στην κάρτα...

Παρατηρεί λοιπόν κάποιος από σας κάποιο lag όταν γράφει ή όταν αναπάραγει βίντεο 720p HD τραβηγμένο από την κάμερα του κινητού???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παρατηρεί λοιπόν κάποιος από σας κάποιο lag όταν γράφει ή όταν αναπάραγει βίντεο 720p HD τραβηγμένο από την κάμερα του κινητού???

Κατι ειχε αναφερθει παλιοτερα Γιαννη.

Δεν ξερω αν εχει διορθωθει με καποιο update.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καθώς είμαι νέος χρήστης, μάλλον θα σας τρελάνω με ερωτήσεις. Στην αναπαραγωγή μουσικής κάποια τραγούδια (με ελληνικούς χαρακτήρες) εμφανίζονται με σκανδιναυικά, είτε έχω αγγλικά είτε έχω ελληνικά για τη γλώσσα. Γιατί; Πώς διορθώνεται;

Το 1.5GB ειναι για εφαρμογες φιλε μου

Αν θελήσουμε να την φορμάρουμε πως το καταφέρνουμε;

Εγώ έχω παρατηρήσει κάποιο lag μόνο στην αναπαραγωγή, όχι στην εγγραφή.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Tο ίδιο lag το βλέπεις και όταν το αναπαράγεις στο pc το συγκεκριμένο βίντεο???

Γιατί αν συμβαίνει αυτό, σημαίνει τα lags προέρχονται από την λήψη...

Πράγμα που πρακτικά σημαίνει για μένα, καλό το 720p αλλά όταν το τραβάει σωστά και όχι με κοληματακια...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...