Γιάννης Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Μια χαρά εφαρμόζουν. Κάποιος φίλος που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα, ανέφερε οτι μετά απο δυο-τρία ''άνοιξε-κλείσε'', κουμπώσαν τέλεια. Τα εχω βγαλει και ξαναβαλει 3-4 φορες χωρις αποτελεσμα.Φοβαμαι μηπως σπασει και καποιο... +1 ακριβως το ιδιο και σε εμενα αλλα για να πω την αληθεια δεν με ενοχλει.Βεβαια ξερω οτι θα πεις οτι ειναι 600ε κινητο αλλα μου αρεσει τοσο σε ολα τα αλλα που το παραβλεπω Απαραδεκτο παντως... Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONN Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Απαραδεκτο παντως... συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτο.το οτι μου αρεσει το καινουργιο μου παιχνιδι και παραβλεπω καποιες ατελειες δε δικαιολογει το φαουλ της εταιρειας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Αν βλεπεις το Surepuser σημαινει οτι εισαι rooted κανονικα. Βαλε Market Enbaler, διαλεξε ενα ευρωπαικο δικτυο και μετα θα δεις κανονικα και paid εφαρμογες στο market.σ ευχαριστω πολυ για ολα! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Ρε παιδια μηπως δεν τα εχετε κουμπωσει καλα?!!?Ρωταω γιατι τα ιδια ελεγε και ενας φιλος μου και οταν ειδα την συσκευη,γελουσα!!!!Κουμπωνουν απολυτα σωστα και εχω δει απο κοντα 7 συσκευες διαφορετικες!!!Απλα εχουν οδηγους/μικρες ραγες που πρεπει να "συρταρωσουν". Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 (edited) Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το Fast Boot feature από το καινούριο HTC Sense? Settings -> Applications -> Τέρμα κάτω βγάζεις το Fast Boot (αν θυμάμαι καλά). Έπειτα ακολουθείς πάλι τις οδηγίες που έγραψα παραπάνω. Εναλλακτικά με USB debugging ενεργοποιημένο καρφώνεις το usb cable πάνω στο τηλέφωνό σου, ανοίγεις command prompt/console και δίνεις: adb reboot bootloader (προϋποθέτει να έχεις εγκαταστήσει το Android-sdk στο pc σου). Ρε φίλε...με έσωσες!!! αυτό ήταν!!! να σε καλά!! Και επειδή είσαι ψαγμένος έχεις περάσει νέο kernel ; και αν ναι..αξίζει τον κόπο ; Υ.Γ Βέβαια τώρα δεν bootarei γρήγορα..αλλά εντάξει θα το ξαναενεργοποίησω. Απλά ήθελα να δω εάν έχω κάνει σωστά και το S-OFF Edited December 1, 2010 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Ρε παιδια μηπως δεν τα εχετε κουμπωσει καλα?!!?Ρωταω γιατι τα ιδια ελεγε και ενας φιλος μου και οταν ειδα την συσκευη,γελουσα!!!!Κουμπωνουν απολυτα σωστα και εχω δει απο κοντα 7 συσκευες διαφορετικες!!!Απλα εχουν οδηγους/μικρες ραγες που πρεπει να "συρταρωσουν". Ξαναδοκιμασα τωρα βγαλε βαλε αλλα τιποτα.:(:(Δεν μιλαω για κενα τεραστιο χασμα αλλα και φαινεται με το ματι και πιο καλα το νοιωθεις με το δαχτυλο στην επιφανεια συνδεσης. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 παιδια καλησπερα ηρθε ο καιρος να δωσω το wave μου και με ενδιαφερει το desire hd παρα πολυ, θελω να μαθω απο καμερα τη ρολο παιζει( βιντεο κ φωτο). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Να ρωτησω κατι παιδια.. Τα δυο καπακια του κινητου κουμπωνουν απολυτα με την σταθερη πλευρα του κινητου ? Εμενα και το καπακι που ειναι η μπαταρια και το κατω καπακι που ειναι η sim δεν εφαρμοζουν απολυτα αλλα κανουν "δοντι" εκει που ενωνοντε με την σταθερη πλευρα. Το καπακι της μπαταριας σε ολο το μηκος του και το καπακι της sim ειδικα στο μεσον της πλευρας του. Ευχαριστω. και μενα ετσι ειναι.... ακου τι θα κανεις για να μην σου κανει ΄δοντι' την ωρα που το βαζεις πριν το κουμπωσεις πιεσε το στο κεντρο και μετα κουμπωστο για να εφαρμοσει σωστα.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Για ριξτε μια ματια στο παρακατω link. Για οποιον ενδιαφερεται βγηκε ενα μικρο προγραμματακι για windows, για να μπορειτε ευκολα και απλα να περνατε αλλο kernel στο desire hd. εδω ειναι : http://www.xda-developers.com/android/flash-kernels-easily-with-kernel-update-utility-tool/ LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 και μενα ετσι ειναι.... ακου τι θα κανεις για να μην σου κανει ΄δοντι' την ωρα που το βαζεις πριν το κουμπωσεις πιεσε το στο κεντρο και μετα κουμπωστο για να εφαρμοσει σωστα.;) Λοιπόν είχα και εγώ πρόβλημα μόνο στο καπάκι της sim. To κάλλυμα είναι πλαστικό. Πριν το κουμπώσω πήρα το καπάκι στα χέρια μου και το πίεζα προς το κάτω..και μετά το κούμπωσα μια χαρά πίσω. Αφού τα καπάκια είναι πλαστικά μπορούμε να τα πιέζουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 και μενα ετσι ειναι.... ακου τι θα κανεις για να μην σου κανει ΄δοντι' την ωρα που το βαζεις πριν το κουμπωσεις πιεσε το στο κεντρο και μετα κουμπωστο για να εφαρμοσει σωστα.;) Τιποτα..Ισως φοβαμαι να το πιεσω οσο πρεπει. Λοιπόν είχα και εγώ πρόβλημα μόνο στο καπάκι της sim. To κάλλυμα είναι πλαστικό. Πριν το κουμπώσω πήρα το καπάκι στα χέρια μου και το πίεζα προς το κάτω..και μετά το κούμπωσα μια χαρά πίσω. Αφού τα καπάκια είναι πλαστικά μπορούμε να τα πιέζουμε. Τα πλαστικα δεν σπανε ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 μην το φοβασαι...πιεσε το μονο στην μεση. οχι,βεβαια και το σπασεις κατι δυσκολο βεβαια ισα-ισα να ερθει εκει που πρεπει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 μην το φοβασαι...πιεσε το μονο στην μεση. οχι,βεβαια και το σπασεις κατι δυσκολο βεβαια ισα-ισα να ερθει εκει που πρεπει. Αυριο θα παω ετσι κι αλοιως στην ACE Hellas να παρω το απλο desire που δεν δουλευαν τα πλαϊνα πληκτρα ηχου.Αν μπορουν θα πω να το κοιταξουν επι τοπου. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Στο δικό μου τα πλαστικά εφαρμόζουν μια χαρά χωρίς κενά και "δόντια"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Αυριο θα παω ετσι κι αλοιως στην ACE Hellas να παρω το απλο desire που δεν δουλευαν τα πλαϊνα πληκτρα ηχου.Αν μπορουν θα πω να το κοιταξουν επι τοπου. Αν το προβλημά σου είναι κάπως έτσι η λύση είναι εδώ. Αν το πρόβλημα είναι διαφορετικό, μπορείς να βγάλεις φωτο να μας δειξεις τι εννοεις. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 (edited) ακριβως αυτο εννοω.... οπως λεει και ο φιλος πιο πανω. δες τις foto και καντο ετσι.:) υ.γ.παρατηρησα οταν καμια φορα μιλαω που και που ακουγεται σαν θορυβος στο ακουστικο. Εχετε ακουσει τιποτα?η λετε επειδη το εχω τερμα? Edited December 1, 2010 by aris_21 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μπα, τίποτα μέχρι στιγμής . Κανένας περίεργος θόρυβος. Στο κάνει τακτικά ;. Έχω αγοράσει θήκη σιλικόνης . Δυστυχώς όχι την αυθεντική. Δεν έχει κενό στο power button ψηλά ή κάποιο εξόγκωμα. Εν πάση περιπτώση έχει αγοράσει κανείς την αυθεντική θήκη σιλικόνης για το DHD?. Aγόρασα χθες από το Πλαίσιο για το απλό Desire, 20 ευρώ!!!. Screen protector έχει αγοράσει κανείς ;. Νομίζετε ότι πρέπει να του φοράμε ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Αν το προβλημά σου είναι κάπως έτσι η λύση είναι εδώ. Αν το πρόβλημα είναι διαφορετικό, μπορείς να βγάλεις φωτο να μας δειξεις τι εννοεις. ακριβως αυτο εννοω.... οπως λεει και ο φιλος πιο πανω. δες τις foto και καντο ετσι.:) υ.γ.παρατηρησα οταν καμια φορα μιλαω που και που ακουγεται σαν θορυβος στο ακουστικο. Εχετε ακουσει τιποτα?η λετε επειδη το εχω τερμα? Ευχαριστω.Αν καταλαβα να λιγυσω το πλαστικο πριν κουμπωσει ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μπα, τίποτα μέχρι στιγμής . Κανένας περίεργος θόρυβος. Στο κάνει τακτικά ;. Έχω αγοράσει θήκη σιλικόνης . Δυστυχώς όχι την αυθεντική. Δεν έχει κενό στο power button ψηλά ή κάποιο εξόγκωμα. Εν πάση περιπτώση έχει αγοράσει κανείς την αυθεντική θήκη σιλικόνης για το DHD?. Aγόρασα χθες από το Πλαίσιο για το απλό Desire, 20 ευρώ!!!. Screen protector έχει αγοράσει κανείς ;. Νομίζετε ότι πρέπει να του φοράμε ; οχι παντα...καμια φορα. εχω και εγω σιλικονης και επειδη ητανε πολυ δυσκολο να παταω το κουμπι power το εκοψα εκεινο το κομματι για να ειναι χωρις πλαστικο με χαρτοκοπτη και ολα ειναι τελεια. Ευχαριστω.Αν καταλαβα να λιγυσω το πλαστικο πριν κουμπωσει ? ναι.πιεσε το λιγο την ωρα που το κουμπωνεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Έχω αγοράσει θήκη σιλικόνης . Δυστυχώς όχι την αυθεντική. Δεν έχει κενό στο power button ψηλά ή κάποιο εξόγκωμα. Εν πάση περιπτώση έχει αγοράσει κανείς την αυθεντική θήκη σιλικόνης για το DHD?. Aγόρασα χθες από το Πλαίσιο για το απλό Desire, 20 ευρώ!!!. Screen protector έχει αγοράσει κανείς ;. Νομίζετε ότι πρέπει να του φοράμε ; Εγώ παρήγγειλα αυτήν και περιμένω να έρθει την επόμενη εβδομάδα , νομίζω είναι κρίμα να μην βάλεις Screen protector. Αυτό το ακουστικό μπορώ να το συνδέσω στο Desire HD? Δοκίμασα αλλά δεν μου το βράσκη στη λίστα με τα Bluetooth... Όταν το κινητό είναι κλιστώ το ξυπνητήρι δεν κτυπάει? Καμία καλή εφαρμογή για τον καιρώ έχει βρει κάνεις έστω και επί πληρωμή, να δείχνει στατιστικά βροχής, άνεμου, θερμοκρασίας, χιονοπτώσεων. Πως μπορώ να δημιουργήσω φάκελους ώστε να ταχτοποιήσω της εφαρμογές σε κατηγορίες game, multimedia κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pHuNkY Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ρε φίλε...με έσωσες!!! αυτό ήταν!!! να σε καλά!! Και επειδή είσαι ψαγμένος έχεις περάσει νέο kernel ; και αν ναι..αξίζει τον κόπο ; Ναι μπορείς να το ενεργοποιήσεις όποτε θες μόλις τελειώσεις με τα reboot σου :) Custom Kernel είχα περάσει τις πρώτες μέρες, μόλις είχε πρωτοβγεί ο Buzz Supercharged στα 1,5Ghz, αλλά δε βρίσκω το λόγο για τώρα. Υπάρχει μια σχετική άνοδο στις επιδόσεις (τουλάχιστον στα benchmarks) αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει τον κόπο. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα. HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 μετα απο hard reset πρεπει να ξανακανω root,η παραμενει ξεκλειδωτη η συσκευη? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 γεια σας παιδια εχω το εξης θεμα οταν κανω ανανεωση στον καιρο μεσω το wifi μου βγαζει τοποθεσια Ηρακλειο Αττικης ενω μενω στη Μεταμορφωση Αττικης ενω αν συνδεθω με το internet μεσω της vodafone μοθ βγαζει κανονικα περιοχη Μεταμορφωση απο χθες το βραδι μου το κανει αυτο.....ευχαριστω εκ τον προτερων Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 υπαρχει καμμια εφαρμογη σαν το mymobiler των windows για να συνδεουμε το DHD με usb και να απεικονιζεται η οθονη του στο σταθερο υπολογιστη? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 γεια σας παιδια εχω το εξης θεμα οταν κανω ανανεωση στον καιρο μεσω το wifi μου βγαζει τοποθεσια Ηρακλειο Αττικης ενω μενω στη Μεταμορφωση Αττικης ενω αν συνδεθω με το internet μεσω της vodafone μοθ βγαζει κανονικα περιοχη Μεταμορφωση απο χθες το βραδι μου το κανει αυτο.....ευχαριστω εκ τον προτερων Μου εκανε και εμενα κατι παρομοιο, απλα αντι να λεει καποια αλλη περιοχη οπως εσενα, ελεγε current location. Απο mobile data εβγαζε κανονικα περιοχη οπου και αν ημουν. Εγω το ελυσα πηγαινοντας σπιτι με κλειστα τα παντα (wifi, mobile internet) εκανα ενα restart το modem μου και αφου συνδεθηκε ξανα ανοιξα το wifi του κινητου εκανε κανονικα sync και εβγαλε την περιοχη χωρις κανενα προβλημα. Αυτο συνεβη την περασμενη βδομαδα και εκτοτε λειτουργει τελεια. If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts