Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα υπαρχει τροπος να αλλαξουμε το ονομα σε ενα νεο φακελο ετσι ωστε να μην λεει "Φακελος" ;

Ευχαριστω

N9 Best phone ever

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά πρέπει να είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω θέματα (μικρή εμβέλεια και connect/disconnect όταν απομακρύνεσαι) με το wifi του DHD?

Τελικά δεν το γύρισα πίσω στην πρώτη βδομάδα και βλέποντας σας ότι δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα, αρχίζω να σκέφτομαι ότι μάλλον δεν ήταν καλή επιλογή να μην το πάω πίσω... :(

εμένα με ανοιχτό το 3g και ελάχιστη χρήση σε 10-12 ώρες έχει κλείσει από μπαταρία (wifi και bluetooth κλειστά). Με κλειστό το 3g μπορεί να βγάζει και 3 μέρες. Υπάρχει τρόπος να δω ποιά εφαρμογή μου τρώει τη μπαταρία τόσο γρήγορα?

Τα εχω γραψει σε καμια δεκαρια νηματα, ας το αναφερω κι εδω. Μην περιμενετε ρε παιδια απο android συσκευη, με 3g, wifi, push, sync, καμια δεκαρια processes στο παρασκηνιο και δε συμμαζευεται να σας βγαζει πανω απο μερα.

Για αυτο το πηρατε (η θα επρεπε να παρετε) ενα τετοιο θηριακι, χαρειτε το και το βραδυ ριχτε του και μια φορτιση...

Δεν θα το ανέφερα αν κρατούσε όλη μέρα.

Αν διάβασες το post μου θα δεις ότι δεν βγάζει τη μέρα και με ελλάχιστη χρήση σε 10-12 ώρες είναι νεκρό. Ναι έχω ενεργοποιημένο 3g και δύο push mail (το gmail και ένα exchange της δουλειάς), αλλά το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής τις 11 από τις 12 ώρες που αναφέρω.

Τέλος πάντων, δεν παραπονιέμαι για το κινητό, απλά επειδή ερχόμενος από το magic στο κινητό εγκαταστάθηκαν με το που το ανοιξα 50 εφαρμογές, θα ήθελα να ξέρω ποιες από αυτές τρώνε περισσότερη μπαταρία.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν υπάρχει λύση? Δηλαδή αν μπορώ να δω ποια εφαρμογή καταναλώνει άσκοπα πόρους?

ρε παιδια για ονομα δλδ

παρτε μια 2η μπαταρια

http://shop.brando.com/search.php?ke...Product+Search

και σταματηστε την γκρινια,κανενα κινητο δε βγαζει πανω απο μερα με μαμα μπαταρια

Ρώτησα κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο δύο φορές (λέγοντας ότι δεν παραπονιέμαι), και πήρα δύο άκυρες και αυτονόητες απαντήσεις εμπλουτισμένες με επικριτικά σχόλια. Σιγά ρε παιδιά, μη βγαίνετε από τα ρούχα σας. Δόξα το θεό μετά από 1.5 χρόνο στο android ξέρω και πως λειτουργεί και που έχει μπαταρίες. Αν δεν ξέρετε να απαντήσετε μην απαντάτε καθόλου και σίγουρα μην απαντάτε σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Αν ήθελα να γκρινιάξω θα έπαιρνα τηλέφωνο στην ACE που πλήρωσα και δεν θα το έλεγα σε ένα φορουμ που σκοπό έχει την ανταλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ των μελών του. Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει επι της ουσίας ας το κάνει.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έβγαλα κι άλλους από τα ρούχα τους με τις εξωπραγματικές μου ερωτήσεις.

Λεωνίδας

Καλησπερα υπαρχει τροπος να αλλαξουμε το ονομα σε ενα νεο φακελο ετσι ωστε να μην λεει "Φακελος" ;

Ευχαριστω

Δεν ξέρω αν είναι όπως στο Wildfire που εγώ εγώ... Αν όμως ναι, άνοιξε το φάκελο που έφτιαξες και πάτησε παρατεταμένα πάνω πάνω που λέει φάκελος

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Τhe end of an era...

Δεν ξέρω αν είναι όπως στο Wildfire που εγώ εγώ... Αν όμως ναι, άνοιξε το φάκελο που έφτιαξες και πάτησε παρατεταμένα πάνω πάνω που λέει φάκελος

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Σωστος σε ευχαριστω :)

N9 Best phone ever

παιδες το αποκτησα κ εγω απο την περασμενη τριτη(πλαισιο Πειραια για οποιον ενδιαφερεται).δεν εχω λογια για το κινητο οσο για τον ηχο με αριστα το 10 ,7.κατι ψιριστικο θελω να ρωτησω το ledaki για την επενθυμηση sms ,αναπαντητων κλησεων κ.λ.π ποση ωρα σας κραταει ,???εμενα για κανα λεπτο μονο.

τοσο κραταει και μπορει και λιγοτερο.

δεν ξερω αμα υπαρχει κανενα app που να το

ρυθμιζεις αναλογα στα ποσα λεπτα θελεις.:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρώτησα κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο δύο φορές (λέγοντας ότι δεν παραπονιέμαι), και πήρα δύο άκυρες και αυτονόητες απαντήσεις εμπλουτισμένες με επικριτικά σχόλια. Σιγά ρε παιδιά, μη βγαίνετε από τα ρούχα σας. Δόξα το θεό μετά από 1.5 χρόνο στο android ξέρω και πως λειτουργεί και που έχει μπαταρίες. Αν δεν ξέρετε να απαντήσετε μην απαντάτε καθόλου και σίγουρα μην απαντάτε σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Αν ήθελα να γκρινιάξω θα έπαιρνα τηλέφωνο στην ACE που πλήρωσα και δεν θα το έλεγα σε ένα φορουμ που σκοπό έχει την ανταλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ των μελών του. Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει επι της ουσίας ας το κάνει.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έβγαλα κι άλλους από τα ρούχα τους με τις εξωπραγματικές μου ερωτήσεις.

Εάν το 3g είναι απλά ενεργοποιημένο και έχεις μάλιστα και ενημερώσεις για email, πιστεύω ότι μπορεί να σε πάει περίπου μισή ημέρα η μπαταρία. Υπάρχει τρομερή κατανάλωση όταν το 3g είναι ανοιχτό και όχι τόσο το wi-fi. To που καταναλώνεται η μπαταρία, μόνο στις ρυθμίσεις-->σχετικά με το τηλέφωνο-->μπαταρία-->χρήση μπαταρίας μπορώ να το δω, και αν είναι μόνο εκεί δεν ξέρω. Βασικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα 3g απλά ενεργοποιημένο αλλά χωρίς ενεργοποίηση φόντου και αυτόματων συγχρονισμών πόσο κρατάει. Η μπαταρία του είναι αίσχος . Έπρεπε να βάλουν μια στα 1800mAh. (Να τη φτιάξουν. Πρόβλημα τους). Από ότι κατάλαβα η χρήση Bluetooth δεν το επηρεάζει τόσο, και ευτυχώς ούτε η χρήση ραδιοφώνου. Φταίει ο kernel μάλλον.

Δεν γίνεται συνέχεια να κυκλοφορούμε με έναν φορτιστή. Έχουμε την ίδια μπαταρία με το wildfire/desire σε mah. Aπλά αίσχος!!!

Δλδ να έχουμε μία μπαταρία εναλλακτικά μαζί μας, έναν deck. Πιστεύω ότι δεν χαιρόμαστε το κινητό όσο πρέπει. Ναι έχει πολλές δυνατότητες. Ε και;. Να φοβόμαστε να μην μείνουμε από καύσιμα;. Δεν έχω την απαίτηση να με κρατάει 2 ημέρες με 3g ανοιχτό αλλά έχω την απαίτηση να το έχω ανοιχτό και να μην φοβάμαι ότι η μπαταρία κάθε μια ώρα πέφτει εώς και 4-5%. Γιατί τότε μου έχουνε εφαρμογές (tweeter/facebook/αυτόματες άλλες ενημερώσεις κλπ), ενώ ξέρουν ότι η μπαταρία θα τα φτύσει σύντομα. Τέλος πάντων ας πάμε να αγοράσουμε και άλλες μπαταρίες...ποιος ξέρει, ίσως στα επόμενα μοντέλα η HTC να βάζει και μπαταρία στα 1000mah.

Όπως βλέπεις φίλε μου εγώ γκρινίαζω ;)

Edited by apitsakis

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η ελληνική rom και αν μπορούμε να την περάσουμε στο κινητό.

Σας ευχαριστώ

Φιλικά

Γιάννης

Για να δείτε το ιστορικό της μπαταρίας και διάφορα στατιστικά όπως και άλλες επιλογές, στην οθόνη του τηλεφώνου με τα αριθμητικά πλήκτρα, πληκτρολογήστε *#*#4636#*#*

Θα σας βγει ένα κρυφό μενού. Πατήστε ιστορικό μπαταρίας για να δείτε που ξοδεύεται η μπαταρίας σας.

Στο galaxy s δουλεύει αυτός ο κωδικός. Δοκιμάστε μήπως δουλεύει και στο δικό σας.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Για να δείτε το ιστορικό της μπαταρίας και διάφορα στατιστικά όπως και άλλες επιλογές, στην οθόνη του τηλεφώνου με τα αριθμητικά πλήκτρα, πληκτρολογήστε *#*#4636#*#*

Θα σας βγει ένα κρυφό μενού. Πατήστε ιστορικό μπαταρίας για να δείτε που ξοδεύεται η μπαταρίας σας.

Στο galaxy s δουλεύει αυτός ο κωδικός. Δοκιμάστε μήπως δουλεύει και στο δικό σας.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Λειτουργεί κανονικά και στο desire HD.

Σε ευχαριστώ πολύ

Edited by giannis11

Φιλικά

Γιάννης

Λειτουργεί κανονικά και δτο desiree HD.

Σε ευχαριστώ πολύ

Μία που δουλεύει και σε σας να σας πω τα εξής :

1) Η επιλογή "χρήση cpu"σας δείχνει ποιες εφαρμογές και ποσό χρησιμοποιούν την cpu, το οποίο είναι ο βασικός αίτιος για την κατανάλωση της μπαταρίας.

2) η χρήση αισθητήρα σας δείχνει ποσό χρόνο και ποια εφαρμογή χρησιμοποίησε τον αισθητήρα που περιστρέφεται η οθόνη αυτόματα από portrait σε landscape και αντίστροφα.

3) η μερική ενεργοποίση σας δείχνει ποιες εφαρμογές ξεκινούν από μονές τις για να κάνουν κάποιο αυτόματο συγχρονισμό η κάποια ανανέωση.

Μην ξεχάσετε να επιλέξετε στην δεύτερη επιλογή να δείτε για «όλο τον χρόνο», ώστε να σας δείχνει αποτελέσματα από την πρώτη μέρα λειτουργίας μέχρι σήμερα για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

1) Η επιλογή "χρήση cpu"σας δείχνει ποιες εφαρμογές και ποσό χρησιμοποιούν την cpu, το οποίο είναι ο βασικός αίτιος για την κατανάλωση της μπαταρίας.

2) η χρήση αισθητήρα σας δείχνει ποσό χρόνο και ποια εφαρμογή χρησιμοποίησε τον αισθητήρα που περιστρέφεται η οθόνη αυτόματα από portrait σε landscape και αντίστροφα.

3) η μερική ενεργοποίση σας δείχνει ποιες εφαρμογές ξεκινούν από μονές τις για να κάνουν κάποιο αυτόματο συγχρονισμό η κάποια ανανέωση.

Μην ξεχάσετε να επιλέξετε στην δεύτερη επιλογή να δείτε για «όλο τον χρόνο», ώστε να σας δείχνει αποτελέσματα από την πρώτη μέρα λειτουργίας μέχρι σήμερα για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Και στο δικο μου Desire HD δουλευει κανονικα το κρυφο μενου. Πολυ καλο!;)

καλησπερα,,εγω πηρα το τηλ και τελικα ηταν προβληματικο και μου το αντικαστεστησε ο γερμανοσ,, ρε παιδια εχετε μερικεσ φορεσ τιποτα κολυματα στο κινητο σασ΄;;;;

λοιπον το παμε και σε προηγουμενο ποστ.....εαν πατε στο usb debbuging και το ενεργοποιησετε το κινητο φυσαει...λες και παιρνεισ αλλο κινητο ειναι

λοιπον το παμε και σε προηγουμενο ποστ.....εαν πατε στο usb debbuging και το ενεργοποιησετε το κινητο φυσαει...λες και παιρνεισ αλλο κινητο ειναι

Που ειναι αυτο ? Στα ελληνικα πως λεγεται ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Που ειναι αυτο ? Στα ελληνικα πως λεγεται ?

menu>settings>applications>Development>Usb debugging

Άρα στα ελληνικά θα είναι κάτι σαν : Μενου > ρυθμίσεις > εφαρμογές > ανάπτυξη > usb debugging (είναι το πρώτο κουτάκι από τα τρία)

Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες TonyK

Το μενού αυτό το είχα στο magic φανερό λόγω cyanogen mod rom 6.1

Στη χρήση cpu πρώτο πρώτο μου βγάζει την εφαρμογή "init". Έχει περίπου 5 φορές μεγαλύτερη κατανάλωση ακόμη και από το android system. Ξέρουμε τι είναι αυτό? Αν πατήσω πάνω του μου βγάζει "starts:0" άρα δεν είναι κάτι που ανοίγω εγώ.

edit--> ok, βρήκα λύση για το init στο xda. Ουσιαστικά αυτό είναι το "πρόβλημα" που διορθώνεται με την ενεργοποίηση του usb debugging.

Edited by Boss82
Λεωνίδας

menu>settings>applications>Development>Usb debugging

Άρα στα ελληνικά θα είναι κάτι σαν : Μενου > ρυθμίσεις > εφαρμογές > ανάπτυξη > usb debugging (είναι το πρώτο κουτάκι από τα τρία)

Ευχαριστω.Το κλικαρα αν και δεν καταλαβα τι κανει ωστε να ειναι πιο γρηγορο το κινητο.

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Το κλικαρα αν και δεν καταλαβα τι κανει ωστε να ειναι πιο γρηγορο το κινητο.

εμενα στο δικο μου γενικα λαγκαρε οταν πηγαινα απο δεξια αριστερα στα μενου....μετα που το κανα απλα δεν κολλαει πουθενα....δεν νομιζω να ισχυειειι μονο σε μενα

ασχετο....θελει καποιοσ να μου πει τα προγραμματα που εχει το κινητο οσον αφορα το gps δηλαδη navigon, place, location lantidude που χρησμοποιουνται και πως δουλευουν????

Edited by re33m

ασχετο....θελει καποιοσ να μου πει τα προγραμματα που εχει το κινητο οσον αφορα το gps δηλαδη navigon, place, location lantidude που χρησμοποιουνται και πως δουλευουν????

Εχω βαλει το Sigyc aura με ελληνικο χαρτη και πλοηγηση και φαινεται καλο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα μιας και εχω navibox στο αμαξι.

Φιλικά Γιάννης

Εχω βαλει το Sigyc aura με ελληνικο χαρτη και πλοηγηση και φαινεται καλο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα μιας και εχω navibox στο αμαξι.

Το εχεις βρει στο android Market?

N9 Best phone ever

εμενα στο δικο μου γενικα λαγκαρε οταν πηγαινα απο δεξια αριστερα στα μενου....μετα που το κανα απλα δεν κολλαει πουθενα....δεν νομιζω να ισχυειειι μονο σε μενα

Ισχύει και σε μένα και όταν το πρωτοέκανα δεν το πίστευα. Στο προηγούμενο κινητό που είχα δεν έκανε καμία διαφορά το usb debugging. Τουλάχιστον όχι κάτι που να μπορείς να παρατηρήσεις. Εδώ είδα σημαντική βελτίωση ειδικά στο sense ui.

Λεωνίδας

Δεν νομίζω ότι είναι το 3G απο μόνο του που γονατιζει την μπαταρία.

Πρέπει να γίνονται αυτοματες ενημερώσεις οταν ειναι σε sleep εκτος απο mail και σε όλα τα social nets, καιρο κ.λ.π.

Φυσικά και έχει κάποια κατανάλωση Το 3g ειδικά στην Ελλάδα που στα περισσότερα σημεία είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσιας, οπότε με χαμηλό σημα η συσκευη ξοδεύει περισσότερη ενέργεια.

Μετα είναι και κάποιες κακογραμενες εφαρμογές που καταναλώνουν περισσότερο απ ότι θα έπρεπε.

Επίσης τα πολλα widgets καταναλώνουν ενέργεια και μνήμη.

Δοκιμάστε να κλείσετε όσες αυτοματες ενημερώσεις δεν σας είναι απαραίτητες.

Τα exange mails καταναλώνουν παρα πολυ περισσότερο απο ένα απλο gmail.

To iPhone4 που φημίζεται για την μπαταρία του κάποιες φορές μπορει να χάσει και 8% αν γράψω 2-3 μηνύματα στο tapatalk. Αντίθετα στο mail τα ίδια μηνύματα δεν θα καταναλώσουν ούτε 3%.

Εκει που γλυτωνουμε εμείς είναι στο sleep mode.

Με τα notifications ακόμα και με κλειστό το msn η το yahoo messenger λαμβάνουμε ειδοποιησεις αν μας στείλει μήνυμα κάποιος.

Δηλαδή ενω τσεκαροντας τα proxies της CPU βλέπεις ότι δεν τρέχει η εφαρμογη, φαινεσαι συνδεδεμένος κανονικά στο msn.

Για τα mail, το twitter και facebook, χρησιμοποιω μια εφαρμογη που μου στέλνει notification για κάθε καινούργιο.

Οπότε τα έχω ρυθμισει όλα στο manual ώστε να μην συνδέεται συνεχώς με τους σερβερ τους για να ψάχνει.

Αν έχω κάποιο mail η twit με ειδοποιει προβαλοντας στην οθόνη το όνομα του αποστολέα συν ένα μέρος απο το mail η το μήνυμα. Αν κρίνω ότι μ ενδιαφέρει πηγαίνω στην εφαρμογη και το διαβάζω.

Φυσικά η ενεργοποίηση των notifications καταναλώνει κάποια ενέργεια, αλλα δεν συγκρίνεται μ αυτήν που χρειάζεται κάθε εφαρμογη για να συνδέεται κάθε 10-15' με το server του gmail, twitter και facebook.

Στα android είχα ρυθμισει ένα widget που είχα για twitter & face book να κάνει ανανέωση manual και είχα μεγάλη διάφορα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι λέτε για αυτήν την κάρτα?

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=32419

Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση γιατί τα 8gb που έχει μέσα στο κινητό δεν μου φτάνουν

Βρηκα μια πολυ αστεια εφαρμογη στο market

Talking tom λεγεται

Αν ξερετε και αλλες βαλτε τις εδω.

Φιλικά Γιάννης

γεια σε ολους ειμαι και εγω κατοχος του DHD και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος, φοβερο τηλ ,θα ηθελα να ρωτησω αν δουλευει σε εσας το htc likes σε εμενα γραφει 'αδυνατη συνδεση με το διακομιστη htc sense και εχω κανει login στο σαιτ απο το pc οποιοσ ξερει ας βοηθιση....
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...