Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να κάνω το κινητό να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο με τον υπολογιστή ώστε να ξαναεγκαταστήσω το Clockwork και να κάνω την υπόλοιπη διαδικασία. Βγάζει ένα απλό μήνυμα "waiting for device" και αυτό είναι όλο. (Δεν είναι θέμα οδηγών κλπ κλπ...) Το κινητό "τελείωσε" αμέσως μετά την εγκατάσταση του Ουγγρικού ROM και στην επανεκίνησή του... μόνο που δεν επανεκίνησε ποτέ και παρέμεινε κολλημένο στο πράσινο android. Όλα έγιναν σωστά μέχρι εκείνο το σημείο και δεν είχα κανένα πρόβλημα όπως περιέγραψα στα προηγούμενα μυνήματα. Από εκεί και μετά με όποιον τρόπο/τρόπους προσπάθησα δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στη συμπεριφορά του. Μέχρι και την εγκατάσταση του Ουγγρικού ROM είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλα έγιναν σωστά (άλλωστε μου έβγαλε μήνυμα επιβεβαίωσης με μικρά πράσινα γραμματάκια "100% success" ) . Μετά περίμενα να επανακινήσει όπως περιγράφει στη διαδικασία. Αυτό δεν έγινε ποτέ... Μετά προσπάθησα όλα τα "γιατροσόφια" των ειδικών εδώ και στο Modaco αλλά τίποτα... Αν έκανα κάτι λάθος από εκεί και μετά δεν ξέρω... Πάντως το κινητό "παρέδωσε ψυχή"... Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν που σκέφτεται να επιχειρήσει το σχετικό "ξεκλείδωμα" μνήμης σε 512MB αλλά ας έχει στην άκρη του μυαλού του τις ενναλακτικές επιλογές του σε περίπτωση που του κάτσει κάτι ανάλογο...:O οχι φιλε μου δεν παρεδωσε το κιν πνευμα εσυ κατι κανεις λαθος. Οταν σου λεει wating for device σημαινει οτι εχεις κανει λαθος στην συνταξη της εντολης. Επαθα ακριβως το ιδιο γιατι δεν ειχα γραψει 2 φορες την λεξη recovery γιατι νομιζα οτι ηταν ορθογραφικο λαθος! Ξαναθυμιζω! fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img και θα δεις κάτι νούμερα σαν αποτέλεσμα. Αυτο στο γραφω σαν παραδειγμα με την version που εχω εγω και εκανα την δουλεια. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Edited January 4, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 καλησπερα ,εχω εδω και 5 μερες το κινητο και ειναι απλα τελειο ,και εγω παρατηρησα τις γραμμες στην οθονη.Επισης θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι.Λεγεται πως με την αναβαθμιση της wind θα αλλαξει το firmware και θα ξεκλειδωθουν τα 512μβ ισχυει κατι τετοιο ,αξιζει να περιμενω α και αν κατι παθει μπορω να αλλαξω το firmware για να το παω εκει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 καλησπερα ,εχω εδω και 5 μερες το κινητο και ειναι απλα τελειο ,και εγω παρατηρησα τις γραμμες στην οθονη.Επισης θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι.Λεγεται πως με την αναβαθμιση της wind θα αλλαξει το firmware και θα ξεκλειδωθουν τα 512μβ ισχυει κατι τετοιο ,αξιζει να περιμενω α και αν κατι παθει μπορω να αλλαξω το firmware για να το παω εκει; οι μπλε γραμμες φευγουν με το ουγγρικο. μεχρι να βγει το firmware δεν μπορεις να ξερεις αν θα ξεκλειδωσουν τα 512 η οχι. Λογικα ναι αλλα.. μπορει να ειναι και ενας τροπος να καταλαβαινουν ποιοι παιζουν με clockwork και ποιοι οχι.. :X το stock της wind μπορεις να το βαλεις ξανα ευκολα, δεν ξερω ομως αν μπορεις να εμφανισεις ξανα 256mb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Παιδια οτι ερωτησεις και να εχετε εχουν απαντηθει πιο πανω... Επισης μπορειτε ολες μα ολες τις roms και guides στο modaco.com.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 παιδια ποια ειναι η καλυτερη rom δοκιμασμενη απο εσας 100 τα 100 γιατι πηρα mail απο wind και βλεπω χλωμη την πολυαναμενομενη αναβαθμηση...:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Για μενα η alpha 5...τι ελεγε το e-mail??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 παιδια ποια ειναι η καλυτερη rom δοκιμασμενη απο εσας 100 τα 100 γιατι πηρα mail απο wind και βλεπω χλωμη την πολυαναμενομενη αναβαθμηση...:mad: Και τι σου ειπε η Wind??? η japanese jellyfish rl3b απο μενα, η alpha5 ειναι αργη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη δυνατότητα για αναβάθμιση της συγκεκριμένης συσκευής. Τί πρόβλημα αντιμετωπίζετε; From: billy niotis <billy.niotis@gmail.com> Date: 26 Δεκεμβρίου 2010 13:05:38 GMT+02:00 To: i.anastaxxxx@wind.com.gr Subject: ZTE BLADE firmware update info Κυρία Ανασταxxxxx έχω αγοράσει από κατάστημα WIND το κινητό τηλέφωνο ZTE Blade. Θα ήθελα να ενημερωθώ πως μπορώ να αναβαθμίσω το εν λόγω κινητό τηλέφωνο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -- BILLY ELECTRONICS billy.niotis@gmail.com Electronic engineer Edited January 4, 2011 by billyniotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη δυνατότητα για αναβάθμιση της συγκεκριμένης συσκευής. Τί πρόβλημα αντιμετωπίζετε; From: billy niotis <billy.niotis@gmail.com> Date: 26 Δεκεμβρίου 2010 13:05:38 GMT+02:00 To: i.anastasiadou@wind.com.gr Subject: ZTE BLADE firmware update info Κυρία Αναστασιάδου έχω αγοράσει από κατάστημα WIND το κινητό τηλέφωνο ZTE Blade. Θα ήθελα να ενημερωθώ πως μπορώ να αναβαθμίσω το εν λόγω κινητό τηλέφωνο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -- BILLY ELECTRONICS billy.niotis@gmail.com Electronic engineer Ε νταξ αυτο δεν λεει κατι. Παντως για οποιον βιαζεται υπαρχουν αξιολογες rom για καθημερινη λειτουργια. Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 δεν ειναι θεμα βιασυνης πιστευω οτι πρεπει να υποστηριζεται κατι επισημα και φυσικα ουτε λογος για την wind , η zte μας τα χαλαει λιγο γιατι και στον δικτυακο τοπο της δεν εχει υποστηριξη του blade παρα μονο το manual. ισως βεβαια να υπερβαλω.. θα δειξει:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Και τι σου ειπε η Wind??? η japanese jellyfish rl3b απο μενα, η alpha5 ειναι αργη.... Eχεις δοκιμασει και τις 2?? Σκεφτομαι να βαλω την jellyfish τωρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Eχεις δοκιμασει και τις 2?? Σκεφτομαι να βαλω την jellyfish τωρα.. Ναι και τις 2! οπως και την alpha3 (γρηγορη αλλα με σοβαρα bugs) εμενα με βολεψε πολυ η 3b:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purplehead Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Και πρέπει να το κάνω κάθε φορά αυτό;; όχι φιλαράκο, μόνο την πρώτη φορά για να σου ξεμπλοκάρει το λογαριασμό του google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ναι και τις 2! οπως και την alpha3 (γρηγορη αλλα με σοβαρα bugs) εμενα με βολεψε πολυ η 3b:) παιδια αυτες οι rom εχουν ελληνικα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 εβαλα το clockworkmod με βασει τον οδηγο απο το blog ενος παιδιου απο δω και ηταν πολυ ευκολο και εκανα και backup .Το θεμα ειναι οτι ψιλοφοβαμαι γιατι με κατι βλακειες μπρικαρα το παλιο μου samsung για ασχετο λογο βεβαια .Υπαρχει περιπτωση να το χαλασω και να τρεχω παλι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 δεν ειναι θεμα βιασυνης πιστευω οτι πρεπει να υποστηριζεται κατι επισημα και φυσικα ουτε λογος για την wind , η zte μας τα χαλαει λιγο γιατι και στον δικτυακο τοπο της δεν εχει υποστηριξη του blade παρα μονο το manual. ισως βεβαια να υπερβαλω.. θα δειξει:( Το καλο ειναι οτι εχει αρχιζει και αναπτυσεται μια αξιολογη κοινοτητα απο ανθρωπους που ασχολουνται με την συσκευη μας οποτε το μονο που δεν πρεπει να μας απασχολει ειναι οι roms! και 2.3 θα δουμε στην συσκευη μας και πιστευω θα υπαρχει και συνεχεια. αν βγουν και tools για o/c και αντεξει το τηλ τα 800mhz παμε και την honey :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Το καλο ειναι οτι εχει αρχιζει και αναπτυσεται μια αξιολογη κοινοτητα απο ανθρωπους που ασχολουνται με την συσκευη μας οποτε το μονο που δεν πρεπει να μας απασχολει ειναι οι roms! και 2.3 θα δουμε στην συσκευη μας και πιστευω θα υπαρχει και συνεχεια. αν βγουν και tools για o/c και αντεξει το τηλ τα 800mhz παμε και την honey :) απτο στομα σου και στων rom builder το αυτι:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 παιδια αυτες οι rom εχουν ελληνικα; ναι εχουν :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olhol Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εχω το Blade στο σπίτι εδώ και καιρό και ειναι χωρίς rooted και με την επισημη 2.1. Πως μπορω τελικα να το αναβαθμισω και να βαλω αλλη ρόμ για να έχω 512 ΜΒ χωρίς ομως να διαγραφούν τα δεδομένα στην sd καρτα? Αν λές για εικόνες-μουσικη κλπ ασχετα στην sd δεν πειράζονται απο τις αλλαγές. Μπορεις μεσα απο το κινητό να σωσεις τις επαφες σου στην sd επίσης. Ψάχνω εφαρμογή για ράδιο χωρίς ίντερνετ , ξέρει κανείς ? :):):):):):):) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υπάρχει αυτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) την παραπανω εφαρμογη fmradio την εχει παντως μεσα η jellyfish 3b Edited January 4, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Παίδες μια απορία περί custom rom.... Λέω να μεταβώ από την Jellyfish R2 στην R4 και αναρωτιέμαι, οι εφαρμογές που έχω μετακομίσει στην SD Card, τι θα πάθουν μετά το φλασάρισμα;; Θα πρέπει να τις εγκαταστήσω εκ νέου μέσω Titanium και αυτό θα τις επαναφέρεις ακριβώς; Το έχει δοκιμάσει κανείς για να μου πει τι να προσέξω;; Edited January 4, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Για μενα η alpha 5...τι ελεγε το e-mail??? Και τι σου ειπε η Wind??? η japanese jellyfish rl3b απο μενα, η alpha5 ειναι αργη.... Συμφωνώ με τον Kostas_falcon. Η japanese jellyfish rl3b είναι αισθητά πιο γρήγορη από την alpha 3 και 5. Και από ότι είδα ίσως κι από την japanese jellyfish rl4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Συμφωνώ με τον Kostas_falcon. Η japanese jellyfish rl3b είναι αισθητά πιο γρήγορη από την alpha 3 και 5. Και από ότι είδα ίσως κι από την japanese jellyfish rl4. οποτε ιαπωνεζο και ξερο ψωμι... αλλα θα μπορω να τρεχω εφαρμογες στην sdcard; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Συμφωνώ με τον Kostas_falcon. Η japanese jellyfish rl3b είναι αισθητά πιο γρήγορη από την alpha 3 και 5. Και από ότι είδα ίσως κι από την japanese jellyfish rl4. Για αυτο και εκανα τον κοπο και την ανεβασα στο rapidshare, οχι μονο γρηγορη αλλα και σταθερη απο τι διαπιστωνω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Για αυτο και εκανα τον κοπο και την ανεβασα στο rapidshare, οχι μονο γρηγορη αλλα και σταθερη απο τι διαπιστωνω :) ειμαι σιγουρος οτι θα τα ακουσω τωρα αλλα που μπορω να δω πληροφοριες για την rom;:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts