Voltron Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Εγω παντως ξαναφορεσα την stock rom και τωρα που κατευασα 161 mb εφαρμογες μου πεταει συνεχεια μηνυμα "εχει απομεινει λιγος ελευθερος αποθηκευτικος χωρος στο τηλεφωνο".. αλλα οταν παω στις πληροφοριες λεει Μνημη : 24% , Ελευθερη μνημη 312,68 ΜΒ Συνολικη μνημη 414,81 ΜΒ. Αυτο ειναι περιορισμος της 2.1 ? :confused: ρε συ αλλο η εσωτερικη μνημη και αλλο η ram. το λιγος αποθηκευτικος χωρος στο λεει για την εσωτερικη μνημη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Quadrant Advanced ROM Alpha 3 http://www.uploadgeek.com/thumb-FE5D_4D19F81A.jpg Quadrant ROM Alpha 3 http://www.uploadgeek.com/thumb-8E0E_4D19F793.jpg Quadrant Advanced ROM r0.2: de-softened http://www.uploadgeek.com/thumb-AC41_4D19F81A.jpg Neocore ROM Alpha 3 http://www.uploadgeek.com/thumb-7EED_4D19F81A.jpg Δεν κρατησα φωτο απο τη Finnish, αλλα η μετρηση με Quadrant Advanced εδωσε 425. Η συσκευη μου ειναι San Francisco. ΥΓ Δεν υπαρχει ρε παιδια κανεις να δωσει Score πριν και μετα την αλλαγη στη RAM; ΥΓ 2 Απο το tip του Νονού παραπανω σχετικα με το ειδος της οθονης, και σ' εμενα λεει LCD. Ετσι, για να ξερουμε, λεει σε κανεναν OLED; Εγω δεν ειδαι τοση διαφορα... 901 πρωτα και τωρα 907! Τωρα το ξανακανα και μου εβγαλε 990.... Edited December 28, 2010 by KAJWBTFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ρε συ αλλο η εσωτερικη μνημη και αλλο η ram. το λιγος αποθηκευτικος χωρος στο λεει για την εσωτερικη μνημη. και ποση εσωτερικη εχω για εφαρμογες? 161? γιατι εκατσα και εκανα την προσθεση απο αυτες που κατευασα και τοσο βγαινει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Εγω δεν ειδαι τοση διαφορα... 901 πρωτα και τωρα 907! Τωρα το ξανακανα και μου εβγαλε 990.... Οχι, δεν καταλαβες. Εγω δεν εκανα καμια αλλαγη. Και το 425 και το 950 ειναι με τη Ram του San Francisco 512 (και καλα...) Η ROM αλλαζει. Εσυ ποια ROM εχεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspap79 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά με τα 512 είναι πολύ πιο γρήγορο. Τουλάχιστον σε εμένα που έχω βάλει της παναγιάς τα μάτια μέσα. Τρέχω Alpha4 2.2 από Modaco. Για τους φιλους που δεν τα καταφέρνουν θα σας πω τι έκανα εγώ: 1. Πήρα backup πρώτα με ClockWorkMod 2.5.1.3 που είχα. 2. Έκανα το Update όπως το περιγράφει ο φίλος. 3. Όταν έκανα reboot και άνοιξε ήταν στα φιλανδικά και ζητούσε unlock. Χρησιμοποιόντας αυτό http://arrtoo.x10.mx/unlockBlade.php ξεκλείδωσα την SIM και μπήκε στο φιλανδικό. 4. Σύνδεσα το τηλέφωνο στον Η/Υ και έσβησα τον κατάλογο image από την SD. 5. Έκλεισα το κινητό, έβγαλα την μπαταρία, την έβαλα πάλι και το άνοιξα κρατώντας πατημένο το vol up. το κινητό "κόλλησε" στο σηματάκι του Android. 6. Σύνδεσα το κινητό με το Η/Υ και ακόλουθησα της οδηγίες εδώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/319565/oled-tft-30-nov-2-5-1-3-clockworkmod-recovery/ για να ξαναπεράσω το ClockWorkMod (γιατί μετά το Update σβήνετε και αν πάτε να μπείτε βγάζει FTE). 7. Αφού πέρασα το CWM έκανα βοοτ πάλι με πατημένο το vol dow, μπήκε στο CWM και από εκεί έκανα restore το backup Που κράτησα πριν. 8. Έκανα reboot χωρίς wipe cache και TATAMMMMM το κινητό ήταν όπως πριν με όλες τις ρυθμίσεις μου αλλά με 416 πλέον συνολική RAM και ΣΦΕΡΑΤΕΣ επιδόσεις! Άντε και update για να κάνουμε την κάμερα 5MP χαχαχαχ :lol::lol: Εκανα και εγω τα παραπάνω και ειμαι πλεον με 512 MB RAM!Σε μένα βλέπω διαφορά γιατι πριν ψιλοκολουσε (ισως επειδη εχω βαλει πολλες εφαρμογες) ενώ τώρα - εδω και καμια ωρα που το έκανα - παει σφαιρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Eκανα και γω την moda. It worked :lol: 512 MB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ειναι ευκολο σε καποιον να μου δωσει ενα λινκ για να βλεπει ο υπολογιστης το blade σε recovery mode? ευχαριστω. Εμενα σε WinXP Home δεν το βλεπει. Σε Win 7 ειμαι μια χαρα. Μηπως παιζει κατι τετοιο σε 'σενα; Αν καποιος εχει δοκιμασει και ξερει, ποια να βαλω? Alpha 3 η Alpha 4? Alpha 3 και ποση εσωτερικη εχω για εφαρμογες? 161? γιατι εκατσα και εκανα την προσθεση απο αυτες που κατευασα και τοσο βγαινει.. Βαλε, αν θελεις, το Elixir και θα σου δωσει ολες τις πληροφοριες. Η Internal Memory ειναι 208,1 ΜΒ (σε μενα) Ξερει κανεις γιατι δεν κανει με τιποτα update??Ενω μπορω να κανω τη 2.2 update αυτη δεν μπορω με τιποτα.Με το που παταω update from sd τρεχει κατι γρηγορα και μετα τιποτα...Ξερει κανεις να βοηθησει? Δεν ξερω αν γραφω καμια παπαρ*α αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να ονομασεις τη ROM "update". Υπαρχει η επιλογη "install zip from sd card" και στη συνεχεια "chose zip from sd card". Επισης στο RomManager υπαρχει η επιλογη "Install rom from SD Card" η οποια εγκαθιστα ROM χωρις να μπεις χειροκινητα σε Recovery Mode. Διορθωστε καποιος αν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgy21 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γεια σε όλους , Έχει κάποιος κάποιον χάρτη Ndrive της NAVTEQ ανανεωμένο ; εχω ενα χαρτη αλλα δεν ειναι τοσο καλος :( Ευχαριστω zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/ μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Εμενα σε WinXP Home δεν το βλεπει. Σε Win 7 ειμαι μια χαρα. Μηπως παιζει κατι τετοιο σε 'σενα; Alpha 3 Βαλε, αν θελεις, το Elixir και θα σου δωσει ολες τις πληροφοριες. Η Internal Memory ειναι 208,1 ΜΒ (σε μενα) Δεν ξερω αν γραφω καμια παπαρ*α αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να ονομασεις τη ROM "update". Υπαρχει η επιλογη "install zip from sd card" και στη συνεχεια "chose zip from sd card". Επισης στο RomManager υπαρχει η επιλογη "Install rom from SD Card" η οποια εγκαθιστα ROM χωρις να μπεις χειροκινητα σε Recovery Mode. Διορθωστε καποιος αν κανω λαθος. Βασικα τη συγκεκριμενη rom αφου την κατεβασα εφτιαξα ενα φακελο image στο root της sd και το εκανα extract εκει μεσα.Με το που εβαλα την μπαταρια ξεκινησε να κανει flasharisma μονο του χωρις να του πατησω + η -.Εδειχνε τη προοδο του flasharismatos με κατι πρασινα γραμματα σε μαυρο φοντο.Δηλαδη καμια σχεση με την διαδικασια που κανουμε για να βαλουμε καποια custom rom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Γεια σε όλους , Έχει κάποιος κάποιον χάρτη Ndrive της NAVTEQ ανανεωμένο ; εχω ενα χαρτη αλλα δεν ειναι τοσο καλος :( Ευχαριστω Νομιζω, ειναι πολυ καλος αυτος που εχεις RasterData εχεις; Παντως ειμαι βεβαιος οτι ο Αγιος Βασιλης κατι θα σου φερει στα Pm σου Edited December 28, 2010 by kolkoskylo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ΥΓ 2 Απο το tip του Νονού παραπανω σχετικα με το ειδος της οθονης, και σ' εμενα λεει LCD. Ετσι, για να ξερουμε, λεει σε κανεναν OLED; Σε εμενα λεει oled και εχω το San Francisco (την "καλη" version) :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Άρα μια χαρά δουλέυει το κολπάκι!! ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgy21 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Νομιζω, ειναι πολυ καλος αυτος που εχεις RasterData εχεις; Παντως ειμαι βεβαιος οτι ο Αγιος Βασιλης κατι θα σου φερει στα Pm σου εχω ενα απο Teleatlas , καλος ειναι αλλα μονο 57 Μb ενω τα trial απο Navteq ειναι περιπου 89 Μb , και μαλλον θα εχουν περισσοτερα πραγματα γιαυτο :) anyway :D ευχαριστω πολυ :D :D :D Santa Kolkoskylo :D :D :D zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/ μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 που βρισκεις την εφαρμογη ClockWorkMod 2.5.1.3; τη βρηκα στο modaco αλλα δεν μπορω να την ανοιξω στο pc. Help!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Εχει καταλήξει κανείς σε καλό screen protector?Αν είναι ας γράψει κάνα link γιατί στο ebay γίνεται πανικός! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Τα εχω κανει ολα.....περασα και την modaco alpha 3. Το θεμα ειναι οτι βλεπω ενα http://www.modaco.com και απο πανω εναν τυπο να κραταει ενα κινητο.....αυτο αναβοσβηνει ανα 4 - 5 δευτερολεπτα δεν παει παρακατω....μια βοηθεια ρε παιδια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Πέρνει λίγα λεπτά για να περάσει από αυτό το στάδιο. Άμα μετά απο κάνα 5λεπτο δεν έχει νιώσει (κανονικά κανει γυρω στα 3-4 λεπτά) βγάλτου την μπαταρία και ξαναάνοιξε το. ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 που βρισκεις την εφαρμογη ClockWorkMod 2.5.1.3; τη βρηκα στο modaco αλλα δεν μπορω να την ανοιξω στο pc. Help!!! εχει κανεις καποιο link; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Πέρνει λίγα λεπτά για να περάσει από αυτό το στάδιο. Άμα μετά απο κάνα 5λεπτο δεν έχει νιώσει (κανονικά κανει γυρω στα 3-4 λεπτά) βγάλτου την μπαταρία και ξαναάνοιξε το. ;) Εκανα κατι αλλο....ελπιζω οχι μ@λ@κι@.....εκανα ενα factory reset και μπουταρε κανονικα.....αλλα ειδα και κατι format να γραφει......θα το κοιταξω καλυτερα τωρα.....παντως μου λεει android 2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Νομιζω, ειναι πολυ καλος αυτος που εχεις RasterData εχεις; Παντως ειμαι βεβαιος οτι ο Αγιος Βασιλης κατι θα σου φερει στα Pm σου καλησπερα και χρονια πολλα ειμαι κι εγω καλο παιδι ενα χρονο τωρα Αγιε αν μπορεις να κανεις κατι και για μενα....:) History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος 144MB χωρις καμια εφαρμογη περασμενη....μια τρυπα στο νερο......:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Πήγαινε στην εφαρμογή "Διαχείριστης Έργου" και κοίτα στην καρτέλα "Πηγή Πληροφοριών" και δες εκεί τι γράφει... ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainlag Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 512mb ram @ZTE BLADE: ) Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 με το fix αυτο και την Alpha3 το κινητο παει καλυτερα απο τις πρωτες φουρνιες του galaxy s (χωρις lagfix Κτλ) :P Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainlag Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Αχχχχ πριν το fix έλεγες τι ωραίο κινητό στα όρια της εποχής του. Τώρα λες τι ωραίο κινητό θα το φτάσω στα όρια του :) [Εάν είμαι εκτός topic ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων] Γνωρίζει κανείς αν αλλάζει η lock screen ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts