pan82 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Γεια σου Παναγιώτη :) Με launcher pro,512 ram και froyo , το κινητό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδες στο stand της wind. το ευχομαι γιατι κοιτώντας τοσο καιρό το motorola defy είδα σήμερα τη ταχύτητα του blade και απογοητευτικα πολύ οπότε πλέον αφού τα δυο βασικά προβλήματα ήχος και ταχύτητα δεν υφίστανται απλά περιμένουμε τη wind να το παραλάβει... παν82 σκεψου ποσες εφαρμογες τρεχουν απο πισω εκεινη την στιγμη και σκεψου οτι ξεκλειδωνει η μνημη και γινεται 512 + 2.2 froyo και με μια σωστη παραμετροποιηση απο σενα στα μετρα σου θα πηγαινει σφαιρα Απλά υπέθετα ότι το δείγμα που ειχαν δε θα έτρεχαν και πολλά από πίσω και δεν ηξερα πως μπορούσα να το δω αυτό, εγώ έβαλα λίγο το angry birds κι ενα αλλο παιχνίδι που επαιζαν κομπλέ και μετά τα έκλεισα οπότε δε το σκέφτηκα αυτό που λες και έχοντας symbian τόσα χρόνια δεν έχω μπει στη λογική του android γι΄αυτό έλεγα να ξεκινήσω και με κάτι οικονομικό γι΄αρχή απλά επειδή το σπάσιμο στο symbian είναι η αργοπορία ειδικά αν έχει κανά εφέ το μενού πάει τα ζώα μου αργά οπως όλα τα symbian 350-500€ που χω πάρει τα τελευταία 5 χρόνια γι΄αυτο ειπα να δοκιμάσω το android και με κάτι αρκετά φθηνό και άφησα στην άκρη το defy που σκεφτόμουν γι΄αρχή Edited February 11, 2011 by pan82 Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Οσο αφορά το bluetooth headset, οταν παταω το βασικο κουμπί, που παιρνεις/κλήνεις κλήση, οταν δεν βρίσκεσε σε κλήση, τότε ανοίγει το "Bluetooth voice Dialer" και παίρνει φόρα και καλει ότι θέλει... μπορει να αλλάξει το event του κουμπιού? Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Eυχαριστώ φίλε μου για την απάντηση για καλή μου τύχη κι εγώ ΒΤ εχω το MW600 οπότε δε θα χω πρόβλημα οπως καταλαβαίνω. Μια ακόμα ερώτηση μιας και σήμερα το βρήκα στη wind της Ν. Σμύρνης ανοιχτό και το επεξεργάστηκα αρκετά. ωραίο και εντυπωσιακή πραγματικά η οθόνη αλλά αυτό που με απογοητευσε είναι επειδή ασχολήθηκα αρκετά λεπτά ότι σα να κόλλαγε ελάχιστα στη κύλιση στο μενού όχι έντονα βεβαια να σε ενοχλεί αλλά οταν παίζοντας με τις ρυθμίσεις έβαλα μια κινούμενη ταπετσαρία σερνόταν κανονικά με δυσκολία άλλαζε αρχικές οθόνες σαν αργή κίνηση και απόρησα, βεβαια σκεφτηκα οτι εχει 256ΜΒ μνήμη ίσως με το ξεκλείδωμα στα 512ΜΒ να ναι κομπλέ. Δε με νοιαζει η κινουμενη εννοείται απλά ανησυχησα αν βαραινει τοσο πολυ με βαριες εφαρμογές και διαφορα να τρέχουν τι μπορεί να γίνεται Η stock rom έχει απενεργοποιημένο το hardware acceleration. Εγώ το ενεργοποίησα. Σε μερικά σημεία (π.χ. εμφάνιση μενού) η ταχύτητα είναι η μέρα με τη νύχτα. Σε άλλα (π.χ. angry birds) δεν έχει κάνει καμία διαφορά. @icecbr Με stock rom και το δικό μου BT, δε παρατηρώ κάτι τέτοιο. Edited February 11, 2011 by pan05 Προσθήκη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Η stock rom έχει απενεργοποιημένο το hardware acceleration. Εγώ το ενεργοποίησα. Σε μερικά σημεία (π.χ. εμφάνιση μενού) η ταχύτητα είναι η μέρα με τη νύχτα. Σε άλλα (π.χ. angry birds) δεν έχει κάνει καμία διαφορά. @icecbr Με stock rom και το δικό μου BT, δε παρατηρώ κάτι τέτοιο. Απο που το ενεργοποιησες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Γεια σας, λεω να παρω και εγω αλλα αφου δεν υπαρχει στην ποια στην Ελλαδα λογω εξαντλησης λεω να χτυπησω καποιο απο ebay. Υπαρχει περιπτωση να μην αναγνωριζεται το δικτυο ή να μην βλεπω ελληνικα? λεει ενα που βρηκα Simlock: Unlocked. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 καλημέρα,, έβαλα την modaco r12 (ειχα μεινει πισω στην japanese RLS7) και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα πληρως. 1. η ρομ ειναι γεματη με ενα σωρο ενσωματωμενες εφαρμογες, οι περισσοτερες αχρηστες 2. απο τις χρησιμες ενσωματωμενες (πχ titanium) τα κολληματα και οι καθυστερησεις κατα την εκκινηση τους πολλα 3. Μεχρι και το android market κολλαει (δεν ξεκιναει το downloading με το ok στα ta permissions αλλα οποτε θελει) 4. το wifi δουλευει οποτε θελει 5. η μπαταρια δεν εχει αριθμηση 1-100 ισως να φταιει το OSF μου. εκανα wipe data / cache πριν την περασω. επρεπε να κανω και μετά την εγκατασταση της νεας ρομ? ποια αλλη εκδοση μου προτεινετε? light εκδοση υπαρχει ? χωρις πολλα μπιχλιμπιδια? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 καλημέρα,, έβαλα την modaco r12 (ειχα μεινει πισω στην japanese RLS7) και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα πληρως. 1. η ρομ ειναι γεματη με ενα σωρο ενσωματωμενες εφαρμογες, οι περισσοτερες αχρηστες 2. απο τις χρησιμες ενσωματωμενες (πχ titanium) τα κολληματα και οι καθυστερησεις κατα την εκκινηση τους πολλα 3. Μεχρι και το android market κολλαει (δεν ξεκιναει το downloading με το ok στα ta permissions αλλα οποτε θελει) 4. το wifi δουλευει οποτε θελει 5. η μπαταρια δεν εχει αριθμηση 1-100 ισως να φταιει το OSF μου. εκανα wipe data / cache πριν την περασω. επρεπε να κανω και μετά την εγκατασταση της νεας ρομ? ποια αλλη εκδοση μου προτεινετε? light εκδοση υπαρχει ? χωρις πολλα μπιχλιμπιδια? ευχαριστώ Εγώ έχω δοκιμάσει 9, 11 & 8 (με τη σειρά που στις είπα). Στην 9 δε μ' άρεσε ο dialer και το addon τα σκάτωνε όλα (έβγαζε συνέχεια μηνύματα λάθους). Η πιο γρήγορη και απροβλημάτιστη ήταν η 11 μάλλον, μου την έσπαγε όμως που έβγαζε κουτάκια στο call logs αντί για φωτογραφίες και εμφάνιζε φωτογραφία όταν έπαιρνα τηλέφωνο όποτε ήθελε (αμελητέο bug είναι αυτό εδώ που τα λέμε, απλά ντάξει επειδή είχα καιρό ναχω μοντέρνο κινητό, εγώ ήθελα τη παραμικρή χαζολεπτομέρεια να δουλεύει). Τελικά έβαλα την 8. Και όλα μου δουλεύουν jet. Τα πάντα όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Σε επικοινωνία με Wind, μου απάντησαν: "θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σχετικά με τη διάθεση της συσκευής Zte Blade υπάρχει κάποιο κώλυμα στην παραγωγή και διανομή της συσκευής από την κατασκευάστρια εταιρία και ακολούθως στη δική μας διαθεσιμότητα. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να παραληφθούν οι συσκευές όσο το δυνατόν συντομότερα. Η ενημέρωση που έχουμε αυτή τη στιγμή, αναφέρεται σε παραλαβή τους σε δύο εβδομάδες περίπου." Άρα προς το τέλος του μήνα περίπου. MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Εγώ έχω δοκιμάσει 9, 11 & 8 (με τη σειρά που στις είπα). Στην 9 δε μ' άρεσε ο dialer και το addon τα σκάτωνε όλα (έβγαζε συνέχεια μηνύματα λάθους). Η πιο γρήγορη και απροβλημάτιστη ήταν η 11 μάλλον, μου την έσπαγε όμως που έβγαζε κουτάκια στο call logs αντί για φωτογραφίες και εμφάνιζε φωτογραφία όταν έπαιρνα τηλέφωνο όποτε ήθελε (αμελητέο bug είναι αυτό εδώ που τα λέμε, απλά ντάξει επειδή είχα καιρό ναχω μοντέρνο κινητό, εγώ ήθελα τη παραμικρή χαζολεπτομέρεια να δουλεύει). Τελικά έβαλα την 8. Και όλα μου δουλεύουν jet. Τα πάντα όλα. ευχαριστώ για το ποστ σου. θα συμφωνήσω μαζί σου για τις χαζολεπτομερειες. από τη στιγμή που μπαινουμε στη διαδικασια του φλασαρισματος, ειναι λογικό να αναζητουμε το βελτιστο δυνατο αποτέλεσμα. διαφορετικά θα ήμασταν ακόμα στην μαμισια ρομ! καλημερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 πως ενεργοποιειτε το το hardware acceleration στην αρχικη μνημη της wind??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Οσο αφορά το bluetooth headset, οταν παταω το βασικο κουμπί, που παιρνεις/κλήνεις κλήση, οταν δεν βρίσκεσε σε κλήση, τότε ανοίγει το "Bluetooth voice Dialer" και παίρνει φόρα και καλει ότι θέλει... μπορει να αλλάξει το event του κουμπιού?Παραλίγο να την πατήσω κι εγώ χτες με το voice dialer. Δε ξέρω αν αλλάζει το event, αλλά αν δε θες καθόλου τη δυνατότητα, απεγκατέστησε το voice dialer (με titanium backup chuck norris mode). Αν δε σε αφήνει, τότε ίσως γίνεται απλά αφαιρώντας το system/app/VoiceDialer.apk από το zip της rom και ξαναφλασάροντας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 πως ενεργοποιειτε το το hardware acceleration στην αρχικη μνημη της wind??? Αν εννοείς στην αρχική ρομ (όχι μνήμη) της Wind τότε αυτό δεν γίνεται γιατί είναι eclair rom (2.1) και το hw θέλει froyo (2.2) για αν ενεργοποιηθεί... ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Η stock rom έχει απενεργοποιημένο το hardware acceleration. Εγώ το ενεργοποίησα. Εχεις την stock eclair 2.1 και ενεργοποιησες το hardware acceleration?:blink: R U sure???:confused: Edited February 11, 2011 by wolf13 :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Μπορεις να το ενεργοποιησεις αλλα ειτε θα στο απενεργοποιησει αυτοματα ή θα το αφησει ενεργοποιημενο και θα εχεις προβλημα σε εφαρμογες/μενου κτλ που χρησιμοποιει το hardware acceleration (λοιπουν τα libs του hardware acceleration απο την 2.1 rom). Αν παλι θες να το δοκιμασεις και να δεις απο μονος σου, διαβασε εδω: http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/328943/quick-guide-to-modifying-build-prop-with-adb/ edit: αν δεν θες να μπεις σε adb για να κανεις edit το build.prop κατεβασε το root explorer κανε RW mount τον /system/ φακελο και κανε edit,save και μετα mount RD τον /system/ παλι. Edited February 11, 2011 by linkinpark4175 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Παραλίγο να την πατήσω κι εγώ χτες με το voice dialer. Δε ξέρω αν αλλάζει το event, αλλά αν δε θες καθόλου τη δυνατότητα, απεγκατέστησε το voice dialer (με titanium backup chuck norris mode). Αν δε σε αφήνει, τότε ίσως γίνεται απλά αφαιρώντας το system/app/VoiceDialer.apk από το zip της rom και ξαναφλασάροντας. την είχα κ γω αυτη τη ιδέα αλλα ελεγα οτι λογικα θα αλλάζει απο κάπου... το ξήλωσα και ολα καλα, απλα κανει ενα μπιπ κ τπτ αλλο! perfect Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Παραλίγο να την πατήσω κι εγώ χτες με το voice dialer. Δε ξέρω αν αλλάζει το event, αλλά αν δε θες καθόλου τη δυνατότητα, απεγκατέστησε το voice dialer (με titanium backup chuck norris mode). Αν δε σε αφήνει, τότε ίσως γίνεται απλά αφαιρώντας το system/app/VoiceDialer.apk από το zip της rom και ξαναφλασάροντας. Καλου κακου παρε και ενα cwm backup Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Απο που το ενεργοποιησες. πως ενεργοποιειτε το το hardware acceleration στην αρχικη μνημη της wind??? Εχεις την stock eclair 2.1 και ενεργοποιησες το hardware acceleration?:blink: R U sure???:confused: Μπορεις να το ενεργοποιησεις αλλα ειτε θα στο απενεργοποιησει αυτοματα ή θα το αφησει ενεργοποιημενο και θα εχεις προβλημα σε εφαρμογες/μενου κτλ που χρησιμοποιει το hardware acceleration (λοιπουν τα libs του hardware acceleration απο την 2.1 rom). Αν παλι θες να το δοκιμασεις και να δεις απο μονος σου, διαβασε εδω: http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/328943/quick-guide-to-modifying-build-prop-with-adb/ edit: αν δεν θες να μπεις σε adb για να κανεις edit το build.prop κατεβασε το root explorer κανε RW mount τον /system/ φακελο και κανε edit,save και μετα mount RD τον /system/ παλι. Μια χαρά ενεργοποιήθηκε σε stock 2.1 eclair ROM και το καταλαβαίνω γιατί: Τα μενού (και κυρίως το κεντρικό) είναι πολύ πιο smooth. Κάποια γραφικά καθώς εμφανίζονται και εξαφανίζονται (π.χ επιλεγμένες γραμμές στα μενού) αφήνουν μικρές γραμμές ως "κατάλοιπα". Δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα, είναι ένα side effect της ενεργοποίησης απ' ό,τι φαίνεται, αλλά εντάξει, μπορώ να ζήσω με αυτό. Πως το ενεργοποίησα: Με κάποιον root explorer, μπήκα στο /default.prop και άλλαξα τη γραμμή ro.secure από 1 σε 0. Αυτό πρέπει να γίνει, επειδή η ROM είναι signed και δεν επιτρέπει αλλαγές στο build.prop διαφορετικά. Στη συνέχεια έκανα reboot. Μετά την επανεκκίνηση, μπήκα στο /system/build.prop και άλλαξα το debug.sf.hw από 0 σε 1. Μετά την επανεκκίνηση ήμουν έτοιμος. Φυσικά είχα κρατήσει nandroid backup για τη περίπτωση που κάτι δε πήγαινε σωστά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Κάποια γραφικά καθώς εμφανίζονται και εξαφανίζονται (π.χ επιλεγμένες γραμμές στα μενού) αφήνουν μικρές γραμμές ως "κατάλοιπα". Δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα, είναι ένα side effect της ενεργοποίησης απ' ό,τι φαίνεται, αλλά εντάξει, μπορώ να ζήσω με αυτό. Αυτο εννοουσα και εγω, λογικα αμα βρεις και βαλεις τα libs που χρειαζεται ο kernel για το hardware acceleration δεν θα το εχει πλεον αυτο το προβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Παιδιά έβαλα την R12, πως μπορώ να βγάλω το Titanium Backup για να βάλω το donate που έχω? Και πως θα βγάλω το WaveSecure? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Παιδιά έβαλα την R12, πως μπορώ να βγάλω το Titanium Backup για να βάλω το donate που έχω? Και πως θα βγάλω το WaveSecure? Αμα εχεις την donate εκδοση το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις το .txt αρχειο που σου εδωσαν στον root φακελο της sdcard σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Αμα εχεις την donate εκδοση το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις το .txt αρχειο που σου εδωσαν στον root φακελο της sdcard σου ευχαριστώ... και μήπως ξέρει κάποιος που θα βρω το HTC IME??? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Οσον αφορα το σημα, θεωρω οτι η rls 7 εχει το καλυτερο. Δεν ειναι και τοσο bug η εμβελεια που δειχνει στην συσκευη καθως τωρα που εχω την 8αρα παλι δεν μπορω να μιλαω στο τηλ εκει που με την 7αρα μπορουσα. Για δοκίμασε και συ αυτό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 υπαρχει circle battery add on για την FLB R8? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Σε επικοινωνία με Wind, μου απάντησαν: "θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σχετικά με τη διάθεση της συσκευής Zte Blade υπάρχει κάποιο κώλυμα στην παραγωγή και διανομή της συσκευής από την κατασκευάστρια εταιρία και ακολούθως στη δική μας διαθεσιμότητα. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να παραληφθούν οι συσκευές όσο το δυνατόν συντομότερα. Η ενημέρωση που έχουμε αυτή τη στιγμή, αναφέρεται σε παραλαβή τους σε δύο εβδομάδες περίπου." Άρα προς το τέλος του μήνα περίπου. Εγώ το πήρα την Παρασκευή 28/01.Δύο ώρες αργότερα το touch πέθανε και το έδωσα πίσω.Όταν το είχα πάρει και κοίταξα αν η συσκευασία ήταν κλειστή φαινόταν οκ.Όταν πήγα σπίτι είδα ότι είχε ανοιχτεί.Τέσπα λέω αν δουλεύει δεν έχω πρόβλημα.Έλα όμως που δεν ήταν.Το πάω πίσω και μου λέει αντικατάσταση.Ρωτάω πότε και μου λέει ΣΙΓΟΥΡΑ Πέμπτη 03/02.Πάω τότε και μου λέει την άλλη Πέμπτη (10/02).Πήγα χθες και μου λέει ότι περιμένει 5 κομμάτια (όλα τους κλειστά) την Τρίτη 15/02.Εγώ από όσο ξέρω στην Κίνα η αλλαγή της χρονιάς ήταν 03/02/11 οπότε έχουν αργίες.Στην Ελληνική αγορά δεν υπάρχει ούτε σάλιο από το Blade.Αυτό που παίζει πολύ είναι γύρω στις 20-22/2 να υπάρχει διαθεσιμότητα.Μην ακούς τους φαφλατάδες τους πωλητές.Αυτοί λένε ότι θέλει ο πελάτης να ακούσει.Τρίχες από ουσία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 ευχαριστώ... και μήπως ξέρει κάποιος που θα βρω το HTC IME??? εγω αυτο εχω με την r12 μια χαρα παει: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/318710/06-dec-v27-2-1-2-2-htc-ime-mod-by-jonasl-repacked-for-the-blade/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts