wolf13 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Το παρελαβα σπιτι. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paslero Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Χτες κρατησα full backup την rls7 και εβαλα την modaco r11. Πριν απο λιγο το κινητο εσβησε στο 1% της μπαταριας, εκανα wipe battery stats και το φορτιζω. Μεχρι τωρα ολα καλα μου φαινονται. Δεν μου πολυαρεσει το skin, ειναι πολυ μικρα τα εικονιδια στο task bar και το ιδιο το bar ειναι μαυρο, μου αρεσε καλυτερα το ασπρο (γκρι τελοσπαντων). Το handsfree δουλευει οπως πρεπει, δλδ οταν εχεις κληση ο ηχος ακουγεται απο το μεγαφωνο του κινητου και οχι ΜΟΝΟ απο το handsfree, οπως στις γιαπωνεζες. Τα παιχνιδια ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (προσωπικη αποψη για τους "ευερεθιστους") πως πανε καλυτερα, δοκιμασα μεχρι τωρα δυο απο τα αγαπημενα μου, το MX Mayhem και το Airport Mania. Και τα δυο ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως αποκρινονται καλυτερα, καποιο ρολο παιζει τελικα το stagefright (αν το λεω καλα). Κοιταξα και το build.prop και ειδα πως εχει απο default το VM heap στα 32Μ. Μπορει να ειναι αυτο που παιζει. Δοκιμαστε στις γιαπωνεζες που το εχουν στα 24Μ να δειτε αν κανει διαφορα στα παιχνιδια. Δεν εχει καθολου επιλογη για a-GPS, απο οτι φαινεται ομως δουλευει, το app GPS Status καθε φορα που τρεχει λεει οτι ανανεωσε τα δεδομενα a-GPS. Στο θεμα του GPS, το iGO που μου αρεσει (καταλοιπο απο την WM εποχη :) ) δουλευει πιο ανετα απο οτι στη γιαπωνεζα, και στα μενου του και στη καθαυτη λειτουργια του. Το iGO, οπως και πολλα apps για android ειναι πολυ βασισμενο στην java, και πιθανον το οτι τρεχει καλυτερα να οφειλεται στο μεγαλυτερο VM Heap Size, ή/και στο stagefright. Η αποκριση γενικα ειναι μια χαρα, χρησιμοποιω βεβαια το Launcher Pro που ειναι σφαιρατος απο μονος του, δεν ειδα διαφορα με τη γιαπωνεζα. Μου φαινεται πως ο ηχος ειναι κατα-τι αυξημενος, εχω την εντυπωση πως στο μεγιστο vοlume "μπουκωνει" το ηχειακι. Το localization δεν ειναι και τελειο, αλλα ειναι σιγουρα καλυτερο απο τη γιαπωνεζα που λεει το snooze (στο ξυπνητηρι) "υπνακος" !!!!!!! και το "dismiss" το λεει "απωλεσθεντα στοιχεια" !!! Αυτα προς το παρον, αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω. Θα την κρατησω μερικες μερες για να τη δοκιμασω σε πραγματικη χρηση. --- edit ---- Θυμηθηκα: μου αρεσε που εχει συντομευση στο app drawer για το σημειωματαριο (κραταω πολλες σημειωσεις γενικα) και εχει προεγκατεστημενο το Quickoffice. Πολυ καλες επιλογες αμφοτερες. Επισης εχει προεγκατεστημενη μια εφαρμογη για java applets, δεν το εχω δοκιμασει ομως ακομα για να πω τι κανει και πως. Edited February 1, 2011 by paslero Huawei Honor 4X EU Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!) Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 για να μπαινω στο ιντερνετ με τα δωρεαν mb που μου δινει η voda ενεργοποιω μονο το ενεργοποιηση δεδομενω η και το περιαγωγη δεδομενων?στην περιαγωγη μου λεει οτι θα χρεωθω σημαντικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Έχω αλλάξει και εγώ αρκετές Rom... οχι μόνο στο ΖΤΕ.. Και όχι μόνο σε Android... Όντως μπορεί να μην μου έκατσε καλά η JJ9.. άλλα είναι ήδη τόσο φτωχή από εξοπλισμό "Applications" που με ξίνισε από την πρώτη... Edited February 1, 2011 by navi55 Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 @paslero Ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμένη απάντηση! :) Όντως πολύ σημαντικό που ακούγεται ο ήχος και από το ηχείο όταν έχεις τα ακουστικά! Το παρελαβα σπιτι. Εμένα τώρα μου ήρθε χαρτί από τα ΕΛΤΑ και λογικά θα την παραλάβω μέχρι το μεσημέρι.Αναμείνατε εντυπώσεις! :cool: για να μπαινω στο ιντερνετ με τα δωρεαν mb που μου δινει η voda ενεργοποιω μονο το ενεργοποιηση δεδομενω η και το περιαγωγη δεδομενων?στην περιαγωγη μου λεει οτι θα χρεωθω σημαντικα! Μόνο την ενεργοποίηση δεδομένων ενεργοποιείς.Η περιαγωγή δεν χρειάζεται..... Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 @paslero Μόνο την ενεργοποίηση δεδομένων ενεργοποιείς.Η περιαγωγή δεν χρειάζεται..... ευχαριστω μαφιοζε! υπαρχει και καποιπ widget να μπορω να ανοιγοκλεινω την ενεργοποιηση δεδομενων που να μην αλλαζει ομως τα ονοματα στις ρυθμισεις οπως κανουν οσα εχω χρησιμοποιησει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 ευχαριστω μαφιοζε! υπαρχει και καποιπ widget να μπορω να ανοιγοκλεινω την ενεργοποιηση δεδομενων που να μην αλλαζει ομως τα ονοματα στις ρυθμισεις οπως κανουν οσα εχω χρησιμοποιησει? Από την μάνα της η ρομ έχει το Widget "Έλεγχος Ισχύος" το οποίο έχει και κουμπί για το APN (τα data που λέμε....). ;) Τι εννοείς να αλλάζει τα ονόματα στις ρυθμίσεις;;; Ποιο το κάνει αυτό;;; :confused: Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 εχω βαλει rls9 αλλα εχω το widgetsoid. ας πουμε οταν παταγα να να αλλαζει 3g σε 2g για να ενεργοποιω και να απανεργοποιω το ιντερνετ στα προφιλ του apn εγραφε στο τελος (disabled) και κατι τετοια και μετα δεν λειτουργουσε το ιντερνετ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 παιδιά έχει κάποιος το λινκ για την R11? γιατί έψαξα παραπάνω και δεν το βρήκα... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα παιδια εχω παρακολουθησει και τις 331 σελιδες που εχουν γραφτει..... θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις στις οποιες δεν εχω καποια σαφη απαντηση(τουλαχιστον προσωπικα δεν την ειδα). 1ον Ιδέα μου ειναι ή η μουσικη που αναπαραγεται ειναι πολυ flat?(δν εχει μπασο κλπ) 2ον ολοκληρο android ενα equilizer δν εβαλαν ? :mad: 3ον ειχα 2.1 (με 512 ram) το οποιο υποστηριζε flash player (εστω το Lite). τι χανω τωρα που εχω 2.2 αλλα λογω του επεξεργαστη δεν μπορω να εγκαταστησω το flash player?(πηγα μεσω κανονικου browser στο youtube και δεν επεζε και εκανα install αναγκαστικα την εφαρμογη)....Περα απο αυτο που θα εχω disadvantage λογω έλλειψης του flash? 4on ειναι η ιδέα μου πηγαίνοντας απο home->menu ειναι λιγο laggy?(exw HW accel kai setcpu bla bla) 5on το καθε cpu μπορει να γινει μεχρι ενα σημειο overclock? δλδ σε καποιους μπορει να "crasarei?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 1. Δεν ειναι τοσο οτι ειναι επιπεδη (τα μαμισια ακουστικα ειναι μετρια), οσο το οτι η ενταση ειναι χαμηλη. Δοκιμασα το Audiohack που εχει προταθει αλλα διαφορα δεν ειδα. Δε ξερω αν καποια στοκ ΡΟΜ διορθωνει τη κατασταση, αλλα η αποσταση απο εμπορικα mp3 player ειναι μεγαλη 2. Υπαρχουν players με equilize, PowerAmp και MixZing ειναι δυο που μου ερχονται στο μυαλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Το αρχειο που λεει στο λινκ που εδωσες http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html που θα το βρουμε? Εχει διαγραφει απο ολους τους servers. Το εχει κανενας να το ανεβασει καπου; Αν το θες για "εκπαιδευτικούς" σκοπούς, το αρχείο θα το βρεις από εδώ. Αλλά πρόσεξε το εξής: Οι ρυθμίσεις στις εκδόσεις android 2.1 και πάνω αποθηκεύονται απευθείας στο framework και δεν τις διαβάζει το κινητό από το /system/etc, οπότε το αρχείο δεν θα δουλέψει. Καλύτερα βάλε τις ρυθμίσεις "χειροκίνητα" για να είσαι και σίγουρος. Αν τις βάλεις μία φορά χειροκίνητα, μπορείς μετά να κατεβάσεις από το market κάποιο APN backup application για να τις ξαναπεράσεις χωρίς πολύ κόπο αν θες να δοκιμάσεις κάποια άλλη rom. για να μπαινω στο ιντερνετ με τα δωρεαν mb που μου δινει η voda ενεργοποιω μονο το ενεργοποιηση δεδομενω η και το περιαγωγη δεδομενων?στην περιαγωγη μου λεει οτι θα χρεωθω σημαντικα! Μόνο την ενεργοποίηση δεδομένων θες... Καλησπέρα παιδια εχω παρακολουθησει και τις 331 σελιδες που εχουν γραφτει..... θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις στις οποιες δεν εχω καποια σαφη απαντηση(τουλαχιστον προσωπικα δεν την ειδα). 1ον Ιδέα μου ειναι ή η μουσικη που αναπαραγεται ειναι πολυ flat?(δν εχει μπασο κλπ) 2ον ολοκληρο android ενα equilizer δν εβαλαν ? :mad: 3ον ειχα 2.1 (με 512 ram) το οποιο υποστηριζε flash player (εστω το Lite). τι χανω τωρα που εχω 2.2 αλλα λογω του επεξεργαστη δεν μπορω να εγκαταστησω το flash player?(πηγα μεσω κανονικου browser στο youtube και δεν επεζε και εκανα install αναγκαστικα την εφαρμογη)....Περα απο αυτο που θα εχω disadvantage λογω έλλειψης του flash? 4on ειναι η ιδέα μου πηγαίνοντας απο home->menu ειναι λιγο laggy?(exw HW accel kai setcpu bla bla) 5on το καθε cpu μπορει να γινει μεχρι ενα σημειο overclock? δλδ σε καποιους μπορει να "crasarei?" 1. όντως ο ήχος δεν είναι καθόλου καλός από τα ακουστικά της συσκευής. Είναι εξαιρετικά χαμηλός, και σε λεωφορείο ή τρένο ακούγετε με δυσκολία. Ο λόγος είναι γιατί το audio chip δεν δίνει αρκετό ρεύμα στην 3.5mm έξοδο ώστε να έχεις πιο δυνατό ήχο. Για να το παρακάμψεις αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποίησε bluetooth stereo ακουστικά... με αυτό το τρόπο δεν χρησιμοποιείς το κύκλωμα των wired ακουστικών, οπότε ο ήχος είναι εξαιρετικά καλός και δυνατός. Εγώ αγόρασα κάποια φτηνά i-tech που τα βρήκα και μεταχειρισμένα 10ευρώ και έχω εντυπωσιαστεί. Πάντως δεν μπορείς να πεις, ο ήχος από το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι πολύ καλός :) 2. ο media player είναι ο stock android player, οπότε δεν έχει equalizer, αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, υπάρχουν στο market άλλοι player που έχουν. 3. μόνο με τον skyfire browser ή με το lite για 2.2 (έχει βγει άραγε;;;) θα μπορέσεις να δεις flash. 4. οι γνώμες διίστανται... εμένα δεν έχει lag, σε κάποιους όμως έχει, αλλά όχι σπουδαία πράματα. 5. ναι... και μάλιστα έχει φανεί πως μπορεί 2 blade που φοράνε την ίδια rom, να γίνονται o/c σε διαφορετικές ταχύτητες... ότι σου τύχει δηλαδή. Edited February 1, 2011 by kogos the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) άλλα είναι ήδη τόσο φτωχή από εξοπλισμό "Applications" που με ξίνισε από την πρώτη... Στο θεμα μας τωρα. Εγω προτιμω να μην εχει πολλες εφαρμογες παρα μονο τις βασικες(προσωπικα θεωρω το youtube βασικη εφαρμογη αλλα anyway) απο εκει και περα οποια θελουμε μπορουμε να την βρουμε με τον εναν η με τον αλλο τροπο. Αν εχεις την ορεξη δοκιμασε να την ξαναπερασεις να δεις αν οντως δεν σου εκατσε καλα η εφαρμογη η τελικα δεν σου κανει εσενα. Εξαλλου εδω ειμαστε να βρουμε λυση σε οτι χρειαστεις:) Νικο εσενα γιατι δεν στην εφεραν σπιτι? Edited February 1, 2011 by navi55 :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrokos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Ξέρετε αν η Orange θα βγάλει επίσημη ρομ με Froyo 2.2; Οι εκδόσεις που παίζουν από Modaco ξέρετε πότε θα φτάσουν σε μία τελική εκδοχή; Από τι εξαρτάται αυτό; Η τελική έκδοση θα είναι όταν προσαρμόσουν την επίσημη που θα βγάλει ο πάροχος κινητής ή είναι ανεξάρτητο αυτού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 3ον ειχα 2.1 (με 512 ram) το οποιο υποστηριζε flash player (εστω το Lite). τι χανω τωρα που εχω 2.2 αλλα λογω του επεξεργαστη δεν μπορω να εγκαταστησω το flash player?(πηγα μεσω κανονικου browser στο youtube και δεν επεζε και εκανα install αναγκαστικα την εφαρμογη)....Περα απο αυτο που θα εχω disadvantage λογω έλλειψης του flash? 4on ειναι η ιδέα μου πηγαίνοντας απο home->menu ειναι λιγο laggy?(exw HW accel kai setcpu bla bla) 5on το καθε cpu μπορει να γινει μεχρι ενα σημειο overclock? δλδ σε καποιους μπορει να "crasarei?"3. Δε θα μπορείς να βλέπεις σελίδες που χρησιμοποιούν flash. 4. Όταν λες μενού, εννοείς το app drawer, εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές; Εγώ παρόλο που έβαλα τον launcher pro, παρατηρώ λίγο lag στο πέρασμα από τη homescreen στο app drawer καθώς και στο scrolling στο app drawer. Αυτά με την jj9+hw_ui+32mb heap+512mb+OC@710mhz :( 5. Κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό. Εμένα πχ δουλεύει σταθερότατα στα 710mhz πιο πάνω κολλάει αργά ή γρήγορα, σε άλλους μπορεί να ανέβει πιο ψηλά, σε άλλους πιο χαμηλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paslero Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Η τελική έκδοση θα είναι όταν προσαρμόσουν την επίσημη που θα βγάλει ο πάροχος κινητής ή είναι ανεξάρτητο αυτού; Το πιο πιθανον. Ηδη ο ΚΚ ειπε πως "εχει ακουσει" για μια σουηδικη 2.2 οριτζιναλε και οχι leaked. Ειδομεν. Huawei Honor 4X EU Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!) Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 εχω βαλει rls9 αλλα εχω το widgetsoid. ας πουμε οταν παταγα να να αλλαζει 3g σε 2g για να ενεργοποιω και να απανεργοποιω το ιντερνετ στα προφιλ του apn εγραφε στο τελος (disabled) και κατι τετοια και μετα δεν λειτουργουσε το ιντερνετ. E ναι λογικό είναι άμα απενεργοποιούσες το APN να μην λειτουργούσε το Ιντερνετ! :p παιδιά έχει κάποιος το λινκ για την R11? γιατί έψαξα παραπάνω και δεν το βρήκα... http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504-12.html#post1062963040 Νικο εσενα γιατι δεν στην εφεραν σπιτι? Μένω σε μεγάλη πολυκατοικία στο κέντρο της Λάρισας και ο ταχυδρόμος (σοφά) αφήνει χαρτί ακόμη και για το πιο μικρό αντικείμενο.Βέβαια το συγκεκριμένο θα μπορούσε απλά να το πετάξει μέσα στο γραμματοκιβώτιο αλλά έχω συνηθίσει να κόβω βόλτες στο ταχυδρομείο πλέον! :p Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 E ναι λογικό είναι άμα απενεργοποιούσες το APN να μην λειτουργούσε το Ιντερνετ! :p ναι αλλα μολις το ξαναενεργοποιω δεν φευγει το (disabled) στο τελος απο το προφιλ του apn και αρα δεν μπαινει στο ιντερνετ και πρεπει να ξαναδιορθωσω το προφιλ χειροκινητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 1. όντως ο ήχος δεν είναι καθόλου καλός από τα ακουστικά της συσκευής. Είναι εξαιρετικά χαμηλός, και σε λεωφορείο ή τρένο ακούγετε με δυσκολία. Ο λόγος είναι γιατί το audio chip δεν δίνει αρκετό ρεύμα στην 3.5mm έξοδο ώστε να έχεις πιο δυνατό ήχο. Για να το παρακάμψεις αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποίησε bluetooth stereo ακουστικά... με αυτό το τρόπο δεν χρησιμοποιείς το κύκλωμα των wired ακουστικών, οπότε ο ήχος είναι εξαιρετικά καλός και δυνατός. Εγώ αγόρασα κάποια φτηνά i-tech που τα βρήκα και μεταχειρισμένα 10ευρώ και έχω εντυπωσιαστεί. Πάντως δεν μπορείς να πεις, ο ήχος από το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι πολύ καλός :) 2. ο media player είναι ο stock android player, οπότε δεν έχει equalizer, αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, υπάρχουν στο market άλλοι player που έχουν. 3. μόνο με τον skyfire browser ή με το lite για 2.2 (έχει βγει άραγε;;;) θα μπορέσεις να δεις flash. 4. οι γνώμες διίστανται... εμένα δεν έχει lag, σε κάποιους όμως έχει, αλλά όχι σπουδαία πράματα. 5. ναι... και μάλιστα έχει φανεί πως μπορεί 2 blade που φοράνε την ίδια rom, να γίνονται o/c σε διαφορετικές ταχύτητες... ότι σου τύχει δηλαδή. εχω παρει κατι AKG τα βαλα στο δικο μου το παλιο SE w595 και ακουγοταν πολυ τουμπανιαρικα(full μπασα και ετσι),στο αλλο ακουγετε μεν δυνατα αλλα οταν λεμε flat πολυ flat.... μπασο για κανενα λογο!(πολυ ενδιαφερον αυτο που μου ειπες για το audio chip !) 3. Δε θα μπορείς να βλέπεις σελίδες που χρησιμοποιούν flash. 4. Όταν λες μενού, εννοείς το app drawer, εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές; Εγώ παρόλο που έβαλα τον launcher pro, παρατηρώ λίγο lag στο πέρασμα από τη homescreen στο app drawer καθώς και στο scrolling στο app drawer. Αυτά με την jj9+hw_ui+32mb heap+512mb+OC@710mhz :( 5. Κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό. Εμένα πχ δουλεύει σταθερότατα στα 710mhz πιο πάνω κολλάει αργά ή γρήγορα, σε άλλους μπορεί να ανέβει πιο ψηλά, σε άλλους πιο χαμηλά. ναι εκει λεω που ειναι χυμα ολες οι εφαρμογες,εμενα παει μεχρι 768 παραπανω δεν το εχω παει :P κατι αλλο ειδα καποιον(παιζει να ναι απο την Ελλαδα) οπου εχει βαλει το hero of sparta στο zte 2.2 και του παιζει GG εγω οταν το βαζω και παω να παιξω μου λεει οτι δεν μπορει να παιξει το αρχικο βιντεακι(το οποιο μεσα απο το file manager που ειδα ειναι Mp4). ξερει κανεις σιγουρα αν εχει βγει flash lite για 2.2 :wacko::wacko::wacko: και κατι τελευταιο.... υπαρχουν πολλες εφαρμογες (flip2silent ) Κλπ (οι οποιες τρωνε απειρη μπαταρια).αλλα ειδα μεσα στις ρυθμισεις ηχου του 2.2 "turn to forbid" αυτο τρωει πολυ μπαταρια(αν το εχει δοκιμασει κανεις) και λειτουργει παντα η γινετε "enable" απο την στιγμη που παιρνουν τηλ?(ετσι ωστε να μν χαλαει ασκοπη μπαταρια) ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Αφαιρέθηκαν πάλι μηνύματα και έγιναν τροποποιήσεις. Τέτοιου είδους συζητήσεις δεν έχουν σχέση με το θέμα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τα προσωπικά μηνύματα. @giannisj5 μην ρωτάς συνέχεια τα ίδια πράγματα. Μέσα σε ένα τέταρτο ρώτησες 2 φορές για την R11 και αυτό έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν για άλλες απορίες σου. Δεν χρειάζεται να γίνονται συνεχώς οι ίδιες παρατηρήσεις. Ας συνεχίσουμε στο θέμα μας χωρίς σχόλια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Υπαρχουν players με equilize, PowerAmp και MixZing ειναι δυο που μου ερχονται στο μυαλο. Κι εγώ αυτά τα 2 ξέρω... Αν και στο MixZing ήταν προβληματικός. Κάποτε μου έπαιζε τα κομμάτια διπλή ταχύτητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Αυτή η εσωτερική μνήμη του κινητού είναι πρόβλημα. Σχεδόν όλες μου οι εφαρμογές εκτος από αυτές που χρησιμοποιώ στην home screen είναι στην SD. Παρόλα αυτά υποχρεώθηκα να ξηλώσω το IGO για να κερδίσω τα 20MB στην internal. Το βλέπω σειρά να παίρνει η Opera. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Αυτή η εσωτερική μνήμη του κινητού είναι πρόβλημα. Σχεδόν όλες μου οι εφαρμογές εκτος από αυτές που χρησιμοποιώ στην home screen είναι στην SD. Παρόλα αυτά υποχρεώθηκα να ξηλώσω το IGO για να κερδίσω τα 20MB στην internal. Το βλέπω σειρά να παίρνει η Opera. ασε και εγω αυτο διαπιστωσα μετα απο μερικη χρηση του κινητου μου....και δεν ειναι μονο οτι ειναι λιγη αλλα κανει και το κινητο πιο αργο.... και το χειροτερο που παρατηρησα ειναι οτι αφηνουν και καταλοιπα οι εφαρμογες βαλε βγαλε σαν τα windows! :X ξερετε κανενα καλο cleaner? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Αυτή η εσωτερική μνήμη του κινητού είναι πρόβλημα. Σχεδόν όλες μου οι εφαρμογές εκτος από αυτές που χρησιμοποιώ στην home screen είναι στην SD. Παρόλα αυτά υποχρεώθηκα να ξηλώσω το IGO για να κερδίσω τα 20MB στην internal. Το βλέπω σειρά να παίρνει η Opera. Η λύση είναι Custom Rom με 2.2 + move2SD Enabler! Αυτή τη στιγμή έχω 108 εφαρμογές χρήστη και 48ΜΒ μνήμης τηλεφώνου ελεύθερα.... :cool: Δυστυχώς δεν γίνεται με την μαμά ρομ..... ασε και εγω αυτο διαπιστωσα μετα απο μερικη χρηση του κινητου μου....και δεν ειναι μονο οτι ειναι λιγη αλλα κανει και το κινητο πιο αργο.... και το χειροτερο που παρατηρησα ειναι οτι αφηνουν και καταλοιπα οι εφαρμογες βαλε βγαλε σαν τα windows! :X ξερετε κανενα καλο cleaner? Define "κατάλοιπα;" Οι εφαρμογές απλά πακέτα είναι.Μόλις φεύγουν, παίρνουν και τα κατάλοιπα μαζί τους εκτός από τους φακέλους στη SD card. Edited February 1, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Define "κατάλοιπα;" Οι εφαρμογές απλά πακέτα είναι.Μόλις φεύγουν, παίρνουν και τα κατάλοιπα μαζί τους εκτός από τους φακέλους στη SD card. δεν αδειαζει ο χωρος οπως ηταν πριν την εγκατασταση των εφαρμογων. αυτα λεω ως καταλοιπα. επειδη το παρατηρησα γιαυτο το ρωταω. εβαλα εβγαλα τον launcher pro, adw launcher, go launcher και ειδα οτι εχουν μεινει πραγματα που τρωνε χωρο. ξαναεγκατεστησα τον launcher pro για παραδειγμα και τα settings μου τα ειχε κρατησει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts