billerr Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Επειδή είπα πριν ότι είχα πρόβλημα με το dialer της rls8, τελικά έκανα εγώ την βλακεία και τοποθέτησα το: "Japanese_Jellyfish_RLS8_smartdialer_addon.zip (Restore Smart Dialer and RLS7 version of Contacts)" Την ξαναπέρασα και όλα ok. Δυστυχώς το Radio μένει χωρίς ανοιχτή ακρόαση και σε αυτή την Rom billerr όταν λες "έκανα την βλακεία" τι εννοείς ακριβώς;; Μετά πια ξαναπέρασες και ήσουν οκ; την ρομ και το patch η μόνο την ρομ;; Δεν είμαι κουτσομπόλης, απλά για να μην την πατήσουν και άλλοι! :p Έβαλα την rls8 και μετά έκανα εγκατάσταση το add on. Αυτό λογικά επαναφέρει το dialer από την rls7. Σε εμενα δεν επανέφερε τίποτα και είχε εξαφανιστεί τελείως το dialer. Έκανα ξανά wipe και εγκατέστησα πάλι την Rom από την αρχή και όλα ok. Βλέπω ότι αρκετοί δουλεύουν το Go Louncher. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε εμενα δεν μπορεί να δουλέψει...Πρέπει να πατήσω την κάθε εφαρμογή από 10 φορες και πάλι ανοίγει δύσκολα. Έχει τίποτα settings που δεν βλέπω? Edited January 19, 2011 by billerr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) μολις μου ηρθε η συσκευη. τωρα την ανοιξα. αν θελετε κατι πειτε το παιδια. με πρωτη ματια φαινονται οκ. περναμε στον ελεγχο τον καθε τι http://android.podtwo.com/romdump/ για τον δευτερο τροπο. χρειαζεται να ειμαι ρουτ;; ξερω πως. το ειχα και παλια για αρκετες μερες το κινητο. Γιατι λεει να βαλω το τερμιναλ στο ρουτ της καρτας όχι, δεν χρειάζεται να είσαι root σε κανένα από τους τρόπους... Να σου θυμίσω μόνο πως είναι σημαντικό να κάνεις το wifi on και μετά off, και άσε το κινητό να τελειώσει ΕΝΤΕΛΩΣ πριν αρχίσεις να ψάχνεις τα αρχεία που έγραψε. Εγώ, με τον πρώτο τρόπο, με το που μου έβγαλε finished στο PC άρχισα να ψάχνω την SD και τελικά δεν είχε τίποτα γραμμένο εκεί. Ξαναέκανα την όλη διαδικασία και άφησα το κινητό κανα τέταρτο, και ήταν όλα τα backup στη θέση τους. Οπότε, ακόμα κι αν σου βγάλει finished/done δωστού 1-2 λεπτά ακόμα. Α, και το κινητό θα πηγαίνει πολύ πολύ αργά κατά την αντιγραφή του backup, οπότε καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσεις όσο πέρνει το backup για σιγουριά. Edited January 19, 2011 by kogos the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 τοτε ποιο ειναι το ρουτ της καρτας sd που λεει να βαλο το τερμιναλ; σορυ που ρωταω αλλα ο πρωτος μου φανηκε πιο δυσκολος Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Βλέπω ότι αρκετοί δουλεύουν το Go Louncher. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε εμενα δεν μπορεί να δουλέψει...Πρέπει να πατήσω την κάθε εφαρμογή από 10 φορες και πάλι ανοίγει δύσκολα. Έχει τίποτα settings που δεν βλέπω? Και σε μένα αυτό είναι το πρόβλημα του Go Launcher. Τώρα έχω βάλει και μου φαίνεται καλύτερο και από το LauncerProPlus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 το καινουργιο (rls8 για παραδειγμα) δεν ειναι παντα και το καλυτερο. Βαρεθηκα να παιζω συνεχεια με το blade και τις ρομς που σκανε σαν μανιταρια. Πιστευω οτι κουραζει και συναμα δεν ευχαριστιεσαι στο φιναλε την συσκευη. Περα απο το bug του σηματος λοιπον στην 6αρα ολα τα αλλα δουλευουν ρολοι. Να πω και κατι για το aura.... παρα την καλη του εμφανιση ειναι αρκετα αργο και εσκεμενα αν αλλαξεις διαδρομη αργει πολυ στην επαναπροσδιοριση της διαδρομης. Αντιθετως το ndrive ειναι σκυλι και ταχυτατο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Και σε μένα αυτό είναι το πρόβλημα του Go Launcher. Τώρα έχω βάλει και μου φαίνεται καλύτερο και από το LauncerProPlus Aμα βάλω υδρόψυξη στο ZTE και ανεβάσω την cpu στο 1Ghz θα τρέχω σαν το samsung που μου δείχνεις? :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 τοτε ποιο ειναι το ρουτ της καρτας sd που λεει να βαλο το τερμιναλ; σορυ που ρωταω αλλα ο πρωτος μου φανηκε πιο δυσκολος όταν λέει root εννοεί να μην το έχεις σε κάποιο folder στην κάρτα αλλά "χύμα" στην κάρτα. Για παράδειγμα, το root του drive c: είναι το C:\ Δεν έχει σχέση το root που σου δίνει δικαιώματα superuser (και περιγράφει μέθοδο) με το root της SD (που περιγράφει τοποθεσία αποθήκευσης) the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Οσον αφορα το o/c παντως επιβεβαιωνεται οτι ειναι αναλογα με το κοματι. Το δικο μου 691 δουλευει ρολοι χωρις καμια επανεκινηση και το εχω και set on boot. Σε ενος φιλου μου κολαει στα 691 αλλα και στα 670......τυχεροι αυτοι που τους παει πανω απο τα 710 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εμένα με WiFi μου δείχνει πλήρες σήμα(όλες τις γραμμές) σου δείχνω και με εικόνα με το WiFi Buddy. (Tώρα χρησιμοποιώ προς το παρόν το router Thompson TG585v7). http://img225.imageshack.us/img225/6761/wifib.png Ευχαριστώ. Με -39dBm έχεις σχεδόν τέλειο σήμα. Σε πόση απόσταση από το ρουτερ πήρες τη μέτρηση; Σε μένα στο 1 μέτρο έχει -80 ως -85dBm και στα μετά από 3 μέτρα (δίπλα δωμάτιο), πάει κάτω από το -90dBm όπου το WiFi αποσυνδέεται. Παραθέτω και τις εικόνες (με κόκκινο είναι το δικό μου WiFi) όπου το Blade βρίσκει μόνο 3 άλλα WiFi ενώ όλα τα άλλα κινητά μου εντοπίζουν 10-15 διαφορετικά Hotspots. http://img21.imageshack.us/img21/7863/snap20110119095109rr.png http://img15.imageshack.us/img15/509/snap20110119095255rr.png Μπορεί και κάποιος άλλος ή άλλοι να αναφέρουν πόσες γραμμές δείχνει το WiFi σε απόσταση 1-3m από τον router; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Aμα βάλω υδρόψυξη στο ZTE και ανεβάσω την cpu στο 1Ghz θα τρέχω σαν το samsung που μου δείχνεις? :lol::lol::lol: Και στο ΖΤΕ το ίδιο πάει μην νομίζεις...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3fisto Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 σχετικά με το DOA είμαι από τους άτυχους που όπως έγραψα και νωρίτερα (κάπου στην 230 σελίδα) μου έτυχε κομμάτι που δεν μπούταρε καν. Το κινητό το είχα πάρει απο κατάστημα wind του νομού Ηλείας. Θεώρησα λοιπόν οτι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε κατάστημα wind της Πάτρας όπου και διαμένω... μεγάλη πλάνη.. Οι πατρινοί(καταστήματα στην ΝΕΟ, στην Έλληνος στρατιώτου, στη Μαιζώνος και στη Γούναρη) δεν αναγνώριζαν την απόδειξη των Ηλείων και δεν έκαναν ούτε παραλαβή του νεκρού κινητού ούτε καμία άλλη διαπραγμάτευση. Τελικά έστειλα με κτελ το κινητό και το πήγε συγγενικό μου πρόσωπο στο κατάστημα αγοράς. Ο πωλητής ενώ είχε συσκευασμένο blade σε στοκ στο κατάστημά του ΔΕΝ το έδωσε γιατί είπε πως χρειάζεται έγκριση απο τα κεντρικά, κάτι που θα πάρει 1-2 εβδομάδες... άρα μη μας παραμυθιάζει η wind οτι παρέχει και εγγύηση και DOA.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 εσυ δεν το χειριστικες σωστα. δυο φορες εκανα αντικατασταση. την μια αμεσως στο ιδιο καταστημα που το αγορασα και την αλλη με ελεγχο σε διαφορετικο καταστημα. κανε λιγο τον τσαμπουκα. παρε τηλεφωνο στο 1260 να δεις πως γινονται αρνακια Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Και σε μένα αυτό είναι το πρόβλημα του Go Launcher. Τώρα έχω βάλει και μου φαίνεται καλύτερο και από το LauncerProPlus Σε μένα με RLS7 πάντως +o/c +bus o/c δεν υπάρχει ποιο smooth από LP. Ούτε κάν ο ADW. Μόλις του βάλεις ένα theme αρχίζει τα glitches. το καινουργιο (rls8 για παραδειγμα) δεν ειναι παντα και το καλυτερο. Βαρεθηκα να παιζω συνεχεια με το blade και τις ρομς που σκανε σαν μανιταρια. Πιστευω οτι κουραζει και συναμα δεν ευχαριστιεσαι στο φιναλε την συσκευη. Περα απο το bug του σηματος λοιπον στην 6αρα ολα τα αλλα δουλευουν ρολοι. Να πω και κατι για το aura.... παρα την καλη του εμφανιση ειναι αρκετα αργο και εσκεμενα αν αλλαξεις διαδρομη αργει πολυ στην επαναπροσδιοριση της διαδρομης. Αντιθετως το ndrive ειναι σκυλι και ταχυτατο! Τι πρόβλημα έχεις με την RLS8? Μου φαίνεται ποιο γρήγορη και δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα (μπορεί να είναι και placebo effect)! Δοκίμασε και το iGO πάντως δεν υπάρχει καλύτερο στην δρομολόγηση. Aμα βάλω υδρόψυξη στο ZTE και ανεβάσω την cpu στο 1Ghz θα τρέχω σαν το samsung που μου δείχνεις? :lol::lol::lol: Καλύτερα να μη βάλεις υδρόψυξη, είναι και χειμώνας άστο για θερμάστρα!:p Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 σχετικά με το DOA είμαι από τους άτυχους που όπως έγραψα και νωρίτερα (κάπου στην 230 σελίδα) μου έτυχε κομμάτι που δεν μπούταρε καν. Το κινητό το είχα πάρει απο κατάστημα wind του νομού Ηλείας. Θεώρησα λοιπόν οτι θα μπορούσα να απευθυνθώ σε κατάστημα wind της Πάτρας όπου και διαμένω... μεγάλη πλάνη.. Οι πατρινοί(καταστήματα στην ΝΕΟ, στην Έλληνος στρατιώτου, στη Μαιζώνος και στη Γούναρη) δεν αναγνώριζαν την απόδειξη των Ηλείων και δεν έκαναν ούτε παραλαβή του νεκρού κινητού ούτε καμία άλλη διαπραγμάτευση. Τελικά έστειλα με κτελ το κινητό και το πήγε συγγενικό μου πρόσωπο στο κατάστημα αγοράς. Ο πωλητής ενώ είχε συσκευασμένο blade σε στοκ στο κατάστημά του ΔΕΝ το έδωσε γιατί είπε πως χρειάζεται έγκριση απο τα κεντρικά, κάτι που θα πάρει 1-2 εβδομάδες... άρα μη μας παραμυθιάζει η wind οτι παρέχει και εγγύηση και DOA.. Μπορεί να σ'ενδιαφέρει --> http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=366336&dt=11/11/2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafx Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Χρησιμοποιώ το Fring για συνδέσεις SIP της Betamax και ο ήχος είναι κανονικά από το ακουστικό κι όχι απ' το ηχείο. Επίσης είναι το μόνο που κάνει το ίδιο cross platform, το έχω και στο WinMo κινητό και στο iPhone και σε όλα ο ήχος ακούγεται κανονικά απ' το ακουστικό. Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ για την υπόδειξη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 χρησιμοποιησα τον δευτερο τροπο για dump και με το που γραφω τον πρωτο κωδικα cat /sdcard/install >/data/local/install μου βγαζει permission denied Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Δυστιχως εχει πολλα καταστηματα που κανουν οτι τους καπνισει. Εδω πηγα σε καταστημα στην θεσ/νικη και ειχαν ολα τα blade με κομενη την ταινια ασφαλειας κατι που απαγορευεται και μαλιστα μου ειπαν οτι η εταιρεια τους το εχει πει! (και το ειπαν σε μενα που εργαζομουν στην Wind - αρα ξερω κατι παραπανω - δεν τους το ειπα ομως αυτο...) πηρα μετα για πλακα στο 1260 και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει....τι να τους κανεις τους καραγκιοζηδες....:mad: Το αστειο ειναι οτι πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο απο εκει που το πηρα και εδειξα στον πρωην συναδελφο μου το blade μου με την rls6 και του λεω....froyo....τα εχασε! μου λεει πως την εβαλες αφου δεν εχει βγει η επισημη...αντε να του εξηγησεις. Περα απο την πλακα σαφως και δεν ειναι υποχρεωμενοι να ξερουν τα παντα αλλα λοιπει το μερακι. Την εποχη του wind plus non stop, μου ερχοταν ολοι με τα windows mobile στο καταστημα που εργαζομουν και τους περνουσα χειροκινητα τις ρυθμισεις μιας που τις ηξερα απο εξω. Τα αλλα καταστηματα δεν ηξεραν καν οτι μπορει να γινει αυτο.....τελος παντων.... Edited January 19, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Και στο ΖΤΕ το ίδιο πάει μην νομίζεις...... Εντάξη επειδή τα έχω και τα 2 εδώ υπερβάλλεις... Δυστιχως εχει πολλα καταστηματα που κανουν οτι τους καπνισει. Εδω πηγα σε καταστημα στην θεσ/νικη και ειχαν ολα τα blade με κομενη την ταινια ασφαλειας κατι που απαγορευεται και μαλιστα μου ειπαν οτι η εταιρεια τους το εχει πει! (και το ειπαν σε μενα που εργαζομουν στην Wind - αρα ξερω κατι παραπανω - δεν τους το ειπα ομως αυτο...) πηρα μετα για πλακα στο 1260 και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει....τι να τους κανεις τους καραγκιοζηδες....:mad: Το αστειο ειναι οτι πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο απο εκει που το πηρα και εδειξα στον πρωην συναδελφο μου το blade μου με την rls6 και του λεω....froyo....τα εχασε! μου λεει πως την εβαλες αφου δεν εχει βγει η επισημη...αντε να του εξηγησεις. Περα απο την πλακα σαφως και δεν ειναι υποχρεωμενοι να ξερουν τα παντα αλλα λοιπει το μερακι. Την εποχη του wind plus non stop, μου ερχοταν ολοι με τα windows mobile στο καταστημα που εργαζομουν και τους περνουσα χειροκινητα τις ρυθμισεις μιας που της ηξερα απο εξω. Τα αλλα καταστηματα δεν ηξεραν καν οτι μπορει να γινει αυτο.....τελος παντων.... Έχεις απόλυτο δίκιο και το κακό είναι ότι αυτό δεν είναι μόνο στην wind, ισχύει παντού γύρω μας.. (έχει πάει κανείς ΠΛΑΙΣΙΟ για PC? παπαγαλάκια...) Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εντάξη επειδή τα έχω και τα 2 εδώ υπερβάλλεις... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.........:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.........:lol: Χεχε ναι... πάντως το Blade παίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για την κατηγορία και τα χρήματα που κοστίζει! Best value for money ever! (Ας το ξαναπούμε άλλη μία φορά:D) Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εντάξη επειδή τα έχω και τα 2 εδώ υπερβάλλεις... Έχεις απόλυτο δίκιο και το κακό είναι ότι αυτό δεν είναι μόνο στην wind, ισχύει παντού γύρω μας.. (έχει πάει κανείς ΠΛΑΙΣΙΟ για PC? παπαγαλάκια...) Παμε σε off topic....Δυστιχως ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να ακολουθει την γραμμη της εταιρειας που εργαζεται. Αλλα ειναι υποχρεωμενος επισης να ευχαριστησει και τον πελατη. Γιατι θα κανει μια ευκαιριακη πωληση και μετα θα τον χασει.....οι ισοροπιες ειναι λεπτες και πρεπει να ειναι καποιος καλος στα ακροβατικα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3fisto Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 στο 1260 ποιούν την νήσσαν και φυσικά κάλυψαν τόσο τους πατρινούς που δεν αναγνώριζαν την απόδειξη όσο και τον πυργαίο που επικαλέστηκε διαδικασία DOA. όταν τους είπα ότι σε άλλα καταστήματα ανά την Ελλάδα έγιναν αλλαγές επι τόπου μου είπε ο υπάλληλος πως κακώς έγιναν γιατί παραβίασαν διαδικασίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 χρησιμοποιησα τον δευτερο τροπο για dump και με το που γραφω τον πρωτο κωδικα cat /sdcard/install >/data/local/install μου βγαζει permission denied Τότε μάλλον τελικά θέλει να το κάνεις root... δικό μου λάθος, αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει αυτό τον τρόπο εγώ. Αν τελικά δεν τα καταφέρεις, έχω κρατήσει κι εγώ backup με το romdump, οπότε μπορώ να σου τα δώσω εγώ τα boot.img και recovery.img, από "παρθένα" συσκευή φυσικά. the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Ευχαριστώ. Με -39dBm έχεις σχεδόν τέλειο σήμα. Σε πόση απόσταση από το ρουτερ πήρες τη μέτρηση; Σε μένα στο 1 μέτρο έχει -80 ως -85dBm και στα μετά από 3 μέτρα (δίπλα δωμάτιο), πάει κάτω από το -90dBm όπου το WiFi αποσυνδέεται. Παραθέτω και τις εικόνες (με κόκκινο είναι το δικό μου WiFi) όπου το Blade βρίσκει μόνο 3 άλλα WiFi ενώ όλα τα άλλα κινητά μου εντοπίζουν 10-15 διαφορετικά Hotspots. Μπορεί και κάποιος άλλος ή άλλοι να αναφέρουν πόσες γραμμές δείχνει το WiFi σε απόσταση 1-3m από τον router; Το WiFi του Blade δεν είναι και το καλύτερο και αυτό είναι γνωστό. Δηλαδή, σίγουρα δεν βρίσκει τα wifi που βρίσκει ένα laptop ας πούμε αλλά είναι ικανοποιητικό. Δεν έχω κάνει μετρήσεις αλλά με router Thompson TG585 v7 δεν αποσυνδέεται λόγω απόστασης. Μάλιστα συνδέομαι από ισόγειο στον 2ο όροφο, με μικρό σήμα μεν, αλλά συνδέεται μια χαρά με σήμα που περνάει διαμέσου 2 ορόφων. Δες αυτό μήπως σε βοηθήσει. http://www.youtube.com/watch?v=YOBfxbpxosA http://freeantennas.com/projects/template2/index.html Edited January 19, 2011 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Τότε μάλλον τελικά θέλει να το κάνεις root... δικό μου λάθος, αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει αυτό τον τρόπο εγώ. Αν τελικά δεν τα καταφέρεις, έχω κρατήσει κι εγώ backup με το romdump, οπότε μπορώ να σου τα δώσω εγώ τα boot.img και recovery.img, από "παρθένα" συσκευή φυσικά. Γιατί παιδεύεστε να το κάνετε dump ρε παιδιά αφού υπάρχει έτοιμο? http://hotfile.com/dl/92562155/7e093d8/WIND_P729BV1.0.0B02_update_signed.zip.html Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts