Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

no problem και γω. φλασσαρα την r4 κανονικα και στο καπακι εκανα Update from zip διαλεξα τον kernel και reboot.. Οταν παω στις ρυθμισεις μου λεει Kernel version : 2.6.32.9-perf zte-kernel@Zdroid-SMT :)

Ας δωσω κ ενα quadrant καιρο εχουμε! Ειναι οριακα κατω και απο το xperia x10i.. 432!

Eχεις βαλει και το o/c zip??

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα Froyo Japanese Jellyfish R4.

Κατέβασα μόνο το kernel. Με clockworkmod φλάσαρα το Japanese_Jellyfish_RLS4_new_kernel_ahb_overclocked.zip

και μετά reboot.

Όλα μια χαρά.

Τώρα δείχνει έκδοση kernel 2.6.32.9-perf

Είχα Froyo Japanese Jellyfish R4.

Κατέβασα μόνο το kernel. Με clockworkmod φλάσαρα το Japanese_Jellyfish_RLS4_new_kernel_ahb_overclocked.zip

και μετά reboot.

Όλα μια χαρά.

Τώρα δείχνει έκδοση kernel 2.6.32.9-perf

Τρεξε κ συ ενα quad να δουμε διαφορα.. Εμενα χωρις oc 440 μου βγαζει μεσο ορο

(Λιγο εκτος θεματος...)

Διαβασα 169 σελίδες για το ZTE Blade που έχω εδώ και μια εβδομάδα, και σήμερα κέρδισα το σε διαγωνισμό του TechBlog (οχι... Δεν ειναι διαφήμιση, εχει προαναφερθεί το συγκεκριμενο site) το περήφημο HTC Desire HD και θα μου ερθει σε 2 εβδομαδες... Και αναρωτιεμαι, το Blade αξίζει να το κρατήσω? Το Desire θα με καλύπτει ως κύρια συσκευή?

Τρεξε κ συ ενα quad να δουμε διαφορα.. Εμενα χωρις oc 440 μου βγαζει μεσο ορο

quadrant 494 χωρίς Overclock

Edited by aristarhos

(Λιγο εκτος θεματος...)

Διαβασα 169 σελίδες για το ZTE Blade που έχω εδώ και μια εβδομάδα, και σήμερα κέρδισα το σε διαγωνισμό του TechBlog (οχι... Δεν ειναι διαφήμιση, εχει προαναφερθεί το συγκεκριμενο site) το περήφημο HTC Desire HD και θα μου ερθει σε 2 εβδομαδες... Και αναρωτιεμαι, το Blade αξίζει να το κρατήσω? Το Desire θα με καλύπτει ως κύρια συσκευή?

Αν θα σε καλύπτει λέει... Το μόνο πρόβλημα που ίσως ενοχλήσει σε σχέση με το Blade είναι το μέγεθος. Αλλά πολύ δύσκολα θα έχεις παράπονο από το Desire HD που κοστίζει 4 φορές το Blade...

overclock μπορεις να το κανεις

Χρειάζομαι το SetCPU ή κάποιο παρόμοιο και αυτά δεν είναι free.

Πρέπει να το ψάξω.

(Λιγο εκτος θεματος...)

Τι λες τώρα;;;; (άφωνος!)

Παίξε και ένα Τζόκερ :wacko:

καλορίζικο...μπορείς να ξεχάσεις το ZTE και να μεταφερθείς και κάποιο forum για το HTC Desire HD :)

Aμα ειναι το αρχειο zip το βαζουμε απο το clockworkmod...

Αμα ειναι rar τι κανουμε?

Άνοιξε το rar μέσα έχει 2 zip

All the addons (do note you need to install the actual ROM first) are slightly different:

Japanese_Jellyfish_RLS4_new_kernel_overclockable.zip = New custom kernel based upon code ZTE released today. Use SetCPU to overclock.

Japanese_Jellyfish_RLS4_new_kernel_ahb_overclocked.zip = Same as new_kernel_overclockable.zip, but additionally the AHB bus is overclocked aswell (by 50%).

Edited by aristarhos

(Λιγο εκτος θεματος...)

Πωωωω ρε Κώστα :blink:... Dont rub this at our faces :sick:

Nα το χαίρεσαι :happy:

Επισκέπτης
Εχω σε apk το setcpu 2.10 φυσικα δεν εχει το τηλ μας....απο κατι λιγες δοκιμες που εκανα δεν καταφερα κατι. Και επειδη φοβαμαι μην του κανω καμια ζημια το απεγκατεστησα προς το παρον....

Καλησπερα,αυριο λεω να παω να παρω το συγκεκριμενο κινητο απο τη Wind.Ομως διαβασα οτι αυτο που πουλιεται στην Αγγλια ειναι καλυτερο,τωρα που βλεπω υπαρχει και σε ασπρο.Υπαρχει καποιο site για να το αγορασω απο εκει εκτος ebay?

Τι λες τώρα;;;; (άφωνος!)

Παίξε και ένα Τζόκερ :wacko:

καλορίζικο...μπορείς να ξεχάσεις το ZTE και να μεταφερθείς και κάποιο forum για το HTC Desire HD :)

Άνοιξε το rar μέσα έχει 2 zip

All the addons (do note you need to install the actual ROM first) are slightly different:

Japanese_Jellyfish_RLS4_new_kernel_overclockable.zip = New custom kernel based upon code ZTE released today. Use SetCPU to overclock.

Japanese_Jellyfish_RLS4_new_kernel_ahb_overclocked.zip = Same as new_kernel_overclockable.zip, but additionally the AHB bus is overclocked aswell (by 50%).

Sorry για την ερωτηση αλλα πως το ανοιγουμε?

Καλησπερα,αυριο λεω να παω να παρω το συγκεκριμενο κινητο απο τη Wind.Ομως διαβασα οτι αυτο που πουλιεται στην Αγγλια ειναι καλυτερο,τωρα που βλεπω υπαρχει και σε ασπρο.Υπαρχει καποιο site για να το αγορασω απο εκει εκτος ebay?

Φίλε μου πλέον αυτό που πουλιέται στην αγγλία είναι το ίδιο με το δικό μας! Δεν αξίζει τον κόπο να το πάρεις από εκεί καί χωρίς εγγύηση...

Sent from my Blade

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Sorry για την ερωτηση αλλα πως το ανοιγουμε?

Τα αρχεία rar ανοίγουν με το WinRar συνήθως.

Από την ερώτησή σου ανησυχώ...:worry:...

Φίλε μου πλέον αυτό που πουλιέται στην αγγλία είναι το ίδιο με το δικό μας! Δεν αξίζει τον κόπο να το πάρεις από εκεί καί χωρίς εγγύηση...

Sent from my Blade

Χμμ,δηλαδη η μονη διαφορα ειναι στη RAM πλεον?Το ασπρο νομιζω δεν υπαρχει στην Ελλαδα,υπάρχει?

Τα αρχεία rar ανοίγουν με το WinRar συνήθως.

Από την ερώτησή σου ανησυχώ...:worry:...

Ασε κολλησα..ολη μερα ειμαι μπροστα απο το PC..

Πρεπει να κανω 1 διαλειματακι...:)

εκανα overclock στα 730mhz και το κινητο απενεργοιποιειται συνεχεια

Κι εμένα τα ίδια. Με SetCPU στα 729 κολλάει και κάνει reboot.

Δεν είδα και καμία διαφορά σε Angry Birds.

Uninstall. Καλά είναι και τα 600.

Quadrant

χωρίς overclocking: 494

με overclocking 691mhz : 535

με overclocking 710mhz : 551

Edit: Στα 710mhz δείχνει να μην κολλάει.

Edited by aristarhos

ενταξει ολα καλα στα 691mhz δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα:D:D θα δοκιμασω τωρα στα 710mhz

Πεφτει τρελο o/c...!!!

υπαρχει καποιος τροπος να μπορω να ακουω τα τραγουδια που εχω στο blade μου απο τα ηχεια του αυτοκινητου??

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...