Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισκέπτης
Κανονικά και με τον νόμο, όπως και πρόβλεψη λέξεων και ορθογραφικό έλεγχο!!

Μόνο καφέ δεν κάνει! :p

Γενικά δεν στέλνω μηνύματα με το Blade (έχω το Samsung i8910 για την What's up κάρτα μου....προς το παρόν :p) και δεν ξέρω πως στέλνει τα μηνύματα το handcent.Στην σύνταξη μια χαρά μπορεί κανείς να γράψει πεζά, αλλά δεν ξέρω αν κατά την αποστολή τα κάνει όλα κεφαλαία.... :confused:

Τα γραφει πεζα εφοσον το επιλεξεις αλλα δυστιχως παραδιδονται (και τα ληφθεντα) κεφαλαια.....

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει για κατέβασμα στο modaco, και το κατεβάζετε αναλόγως με την ρομ που φοράτε (2.1 ή 2.2). ;)

Το κατεβασα για την 2.2 και το rar περιεχει 2 αρχεια

Clicker_hi.apk και HTC_IME_hi22.apk

να υποθεσω χρησιμοποιω μονο το δευτερο?Το clicker_hi τι κανει?

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Το εχω αναφερει ηδη (δεν μου διαβαζεις θα σε μαλωσω) κατεβαζεις απο το market το keyboard on demand EL. μετα ρυθμισεις>γλωσσα και πληκτρολογιο>και το τσεκαρεις. μετα στα μυνηματα πατας το 123 παρατεταμενα και σου βγαζει τα διαθεσιμα πληκτρολογια επιλεγεις μεθοδο ειδοδου και βουαλα το ελληνικο πληκτρολογιο! παντως για γραφη με λατινικους χαρακτηρες προτιμω το πληκτρολογιο Gingerbread.

kosta ευχαριστω απο δω και μπρος θα το τρωω ολο το φαι μου:alien:

μου βγαζει ενα EL EN trial keyboard αυτο εννοεις;

Edited by billyniotis

εβαλα το πληκτρολογιο HTC IME για την 2.1 αφου δεν το χω πειραξει το κινητο οπως το πηρα απο την wind το επελεξα στις ρυθμισεις αλλα δεν μου το βγαζει το πληκτρολογιο. τι να κανω??

Το κατεβασα για την 2.2 και το rar περιεχει 2 αρχεια

Clicker_hi.apk και HTC_IME_hi22.apk

να υποθεσω χρησιμοποιω μονο το δευτερο?Το clicker_hi τι κανει?

Μόνο το HTC_IME_hi22.apk κάνεις εγκατάσταση και μετά θέλει ενεργοποίηση στο μενού με τα πληκτρολόγια.Το clicker hi είναι για calibration του πληκτρολογίου και το εγκαθιστάς προαιρετικά.Calibration για να γίνει πας στις επιλογές του HTC Ime και το έχει κάτω κάτω.Άλλοι λένε ότι το calibration τους βοήθησε να μειώσουν τα λάθη και άλλοι λένε ότι δεν είδαν διαφορά.Eγώ ως συνήθως είμαι κάπου στην μέση! :p

Απλά το καλιμπράρισμα σετάρει το κινητό σε ένα συγκεκριμένο σενάριο πληκτρολόγηση και σε περίπτωση που αρχίσεις να πληκτρολογείς διαφορετικά (με τα 2 χέρια πχ) τότε τα το καλιμπράρισμα κάνει τα πράγματα χειρότερα (όχι δραματικά χειρότερα).

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις! ;)

Edited by MaFiOzOS_88

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Επισκέπτης
kosta ευχαριστω απο δω και μπρος θα το τρωω ολο το φαι μου:alien:

μου βγαζει ενα EL EN trial keyboard αυτο εννοεις;

Ασε αυτο και βαλε το htc_ime αλλαξαν τα δεδομενα :lol::p

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Εχω μια ακομα απορια.Κατεβασα το elixir για να δω αν εχει την 256mb η' την 512mb RAM και προς μεγαλη μου εκπληξη γραφει 161mb total ram!τι παιζει ρε παιδια εδω;Εχει συμβει και σε αλλον;

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

εβαλα το πληκτρολογιο HTC IME για την 2.1 αφου δεν το χω πειραξει το κινητο οπως το πηρα απο την wind το επελεξα στις ρυθμισεις αλλα δεν μου το βγαζει το πληκτρολογιο. τι να κανω??

Θέλει ενεργοποίηση στο μενού με τα πληκτρολόγια στις ρυθμίσεις. ;)

:!:Παρακαλώ λίγη προσοχή με τα συνεχόμενα posts. Έχουν γίνει επανειλημμένες παρατηρήσεις!

navi55 μια απορία, αν και λογικά δεν είσαι υπεύθυνος για το θέμα....

Το vBulletin υποστηρίζει auto-merge τον μηνυμάτων νομίζω (στο adslgr.com τουλάχιστον το κάνει μια χαρά), γιατί δεν το εφαρμόζεται και εδώ για να ησυχάσετε από τα χειροκίνητα merges??

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Εχω μια ακομα απορια.Κατεβασα το elixir για να δω αν εχει την 256mb η' την 512mb RAM και προς μεγαλη μου εκπληξη γραφει 161mb total ram!τι παιζει ρε παιδια εδω;Εχει συμβει και σε αλλον;

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Ναι το κινητό για να εμφανίσει τα 512 θέλει ξεκλείδωμα! ;)

Δες στο πρώτο μήνυμα του νήματος που έχω μαζεμένα τα λινκς για ξεκλείδωμα/clockworkmod κλπ!

Για οσους ρωτανε πως αλλαζει ... αφου το ενεργοποιησετε απο τις ρυθμισεις πηαινετε καπου να γραψετε κατι ... αγγιξτε και κρατηστε το text box και θα σας βγαλει ενα menu για να επιλεξετε.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Μόνο το HTC_IME_hi22.apk κάνεις εγκατάσταση και μετά θέλει ενεργοποίηση στο μενού με τα πληκτρολόγια.Το clicker hi είναι για calibration του πληκτρολογίου και το εγκαθιστάς προαιρετικά.Calibration για να γίνει πας στις επιλογές του HTC Ime και το έχει κάτω κάτω.Άλλοι λένε ότι το calibration τους βοήθησε να μειώσουν τα λάθη και άλλοι λένε ότι δεν είδαν διαφορά.Eγώ ως συνήθως είμαι κάπου στην μέση! :p

Απλά το καλιμπράρισμα σετάρει το κινητό σε ένα συγκεκριμένο σενάριο πληκτρολόγηση και σε περίπτωση που αρχίσεις να πληκτρολογείς διαφορετικά (με τα 2 χέρια πχ) τότε τα το καλιμπράρισμα κάνει τα πράγματα χειρότερα (όχι δραματικά χειρότερα).

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις! ;)

Τα σεβη μου:cool:

Το περασα (χωρις το calibration) και δειχνει αρκετα ομορφο και ευκολο:happy:

Το vBulletin υποστηρίζει auto-merge τον μηνυμάτων νομίζω (στο adslgr.com τουλάχιστον το κάνει μια χαρά), γιατί δεν το εφαρμόζεται και εδώ για να ησυχάσετε από τα χειροκίνητα merges??

Εκει εχουμε καλομαθει ... :p

Να 'χαμε και tapatalk ...

Ασε αυτο και βαλε το htc_ime αλλαξαν τα δεδομενα :lol::p

να ειδες τελικα που απο αγνοια μου εκανε καλο που ρωτησα;

Επισκέπτης
να ειδες τελικα που απο αγνοια μου εκανε καλο που ρωτησα;

Αν παρακολουθεις τι ποσταρουμε τις περιοσοτερες φορες δεν ειναι απαραιτητο ;)

Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3441398#post3441398

Eγω προσπάθησε δυο φορές να το κατεβασω και μου βγάζει μήνυμα. ότι δεν το υποστηρίζει το τηλέφωνο. Κανω κάτι

λάθος;

Άλλη μια ψήφος στο HTC IME. Πολύ καλύτερο του Greek IME! :D

Υπάρχει για κατέβασμα στο modaco, και το κατεβάζετε αναλόγως με την ρομ που φοράτε (2.1 ή 2.2). ;)

Edited by nuvox
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Εκει εχουμε καλομαθει ... :p

Να 'χαμε και tapatalk ...

Ναι, θα βόλευε το tapatalk για το adslgr, αλλά και το mobile site εμένα με βολεύει αρκετά! ;)

Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3441398#post3441398

Χμμ, κρίμα....θα σας/μας έλυνε τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις! Εγώ το τιμάω το edit button πάντως! :)

Eγω προσπάθησε δυο φορές να το κατεβασω και μου βγάζει μήνυμα. ότι δεν το υποστηρίζει το τηλέφωνο. Κανω κάτι

λάθος;

Έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών, εκτός market??

Μια ερωτηση: ενα shortcut πηγε κατω απο την dockbar...πως το σβηνουμε/μετακινουμε;

Πως το κατάφερες βρε θηρίο;; :p

Άμα γυρίσεις την οθόνη σε landscape (οριζόντια) δεν γίνεται η δουλεία;;

Ναι, θα βόλευε το tapatalk για το adslgr, αλλά και το mobile site εμένα με βολεύει αρκετά! ;)

Χμμ, κρίμα....θα σας/μας έλυνε τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις! Εγώ το τιμάω το edit button πάντως! :)

Έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών, εκτός market??

Πως το κατάφερες βρε θηρίο;; :p

Άμα γυρίσεις την οθόνη σε landscape (οριζόντια) δεν γίνεται η δουλεία;;

Ναι κατεβαζω εφαρμογες και εκτος μαρκετ εκτος απο αυτη! Το εξαψα και στο google βρηκα κατι το κατεβασα αλλα δεν λειτουργει. Θα το ψαξω και αλλο αφου ολοι λετε οτι ειναι το καλυτερο.

Δουλευει το dektop σε landscape?

Το laucherpro δουλεύει μια χαρά! :)

Ναι κατεβαζω εφαρμογες και εκτος μαρκετ εκτος απο αυτη! Το εξαψα και στο google βρηκα κατι το κατεβασα αλλα δεν λειτουργει. Θα το ψαξω και αλλο αφου ολοι λετε οτι ειναι το καλυτερο.

Οι εκδόσεις που έχει στο modaco δουλέυουν μια χαρά με το Blade, είναι ειδικά moddαρισμένες γιαυτό τον σκοπό! ;)

Το laucherpro δουλεύει μια χαρά! :)

Οι εκδόσεις που έχει στο modaco δουλέυουν μια χαρά με το Blade, είναι ειδικά moddαρισμένες γιαυτό τον σκοπό! ;)

Ε μαλλον αυτο φταιει δεν ειμαι moddαρισμενη! Ειμαι εντελως ασχετη!

αποτι καταλαβα δεν πρεπει να εισαι εσυ moddαρισμενη ειναι οι εφαρμογες για εσενα:happy:

συ δεν εισαι modαρισμενη κατι που ειναι λογικο.

Η εφαρμογη ομως ειναι modαρισμενη και κανονικα θα επρεπε να μπορουσες να την περασεις.

Η ενεργειες που θα επρεπε να κανεις ειναι οι εξης:

Κατεβαζεις το αρχειο που ειναι για την δικη σου version (αν δεν εχεις πειραξει τιποτα τοτε εχεις την 2.1 αρα κατεβαζεις αυτο) επειτα ανοιγεις το αρχειο rar και αντιγραφεις το αρχειο HTC_IME_hi_blade.apk στην sd του κινητου σου. Επειτα ανοιγεις απο το κινητο οποιον file explorer εχεις και κλικαρεις το αρχειο HTC_IME_hi_blade.apk που βρισκεται πλεον στην καρτα του κινητου ωστε να κανει εγκατασταση. Τι δεν εκανες απο τα βηματα αυτα?

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...