kostast1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Τσεκαρετε λοιπον...........για να μην λεμε πολλα....προσεξτε τι λεει στο τελος το παλικαρι........ ZTE Blade WIND--> hands on απο xblog.gr !! :X:X:X Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisk Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Το ψήνω κι εγώ, ως αντικαταστάτη του iphone 3g. Δεν έχω δουλέψει βέβαια με android... Αυτό που έχω απορία, είναι τι προδιαγραφές έχει το ελληνικό. Γιατί διάβασα στο gsmarena ότι πωλείται και με oled και με tft, και με 256ram και με 512. Αν έχει πάρει κανείς αυτό που δίνει η wind ας μας πει! http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php Tonto el que no entienda! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Το ψήνω κι εγώ, ως αντικαταστάτη του iphone 3g. Δεν έχω δουλέψει βέβαια με android... Αυτό που έχω απορία, είναι τι προδιαγραφές έχει το ελληνικό. Γιατί διάβασα στο gsmarena ότι πωλείται και με oled και με tft, και με 256ram και με 512. Αν έχει πάρει κανείς αυτό που δίνει η wind ας μας πει! http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php Η διαφορα ειναι οτι το Ελληνικο εχει LCD capacitive multitouch και 256MBram.Kατα τα αλλα ειναι ολοιδια. Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 @sotirisk Στο κουτι γραφει TFT αλλα να σου πω την αληθεια δεν μου φανηκε σαν αλλες tft που εχω δει,εχει πολυ ωραια χρωματα και δεν βλεπεις πουθενα πιξελ ουτε και εντονο backlight bleeding.Αν ειναι θα ανεβασω μετα ενα βιντεακι διπλα απο το desire για να δειτε τι εννοω.To gsmarena ειναι ελλειπες προς το παρον γιατι δεν γραφει ολα του τα χαρακτηριστικα.Εδω μπορεις να δεις τα χαρακτηριστικα http://wwwen.zte.com.cn/en/press_center/news/201011/t20101108_194339.html http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 μπορει καποιος που το εχει παρει να το ψαξει λιγο και να μας πει αν εχει αυτοματη απαντηση οταν συνδεουμε ακουστικα θα του ημουν ευγνωμων.ειναι ο μονος λογος που δεν το εχω παρει ακομα Μεχρι αυτα που διαβασα στο εγχειρίδιο λεει οτι εχει επιλογή αυτοκινήτου, οταν σε παιρνουν να ανοίγει αυτόματα η γραμμή σε ανοιχτή ακρόαση...θα το ψαξω αυτο που λες κ θα σου πω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μεχρι αυτα που διαβασα στο εγχειρίδιο λεει οτι εχει επιλογή αυτοκινήτου, οταν σε παιρνουν να ανοίγει αυτόματα η γραμμή σε ανοιχτή ακρόαση...θα το ψαξω αυτο που λες κ θα σου πω σ ευχαριστω πολυ.θα περιμενω μ αγωνια.εχω ενα Ν900 και δεν εχει τετοια επιλογη.αν το εχει το κινεζακι τοτε ταχω δει ολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Η διαφορα ειναι οτι το Ελληνικο εχει LCD capacitive multitouch και 256MBram.Kατα τα αλλα ειναι ολοιδια. Ειμαι γραμμενος σε ενα ξενο φορουμ και το συζητουσα με καποια παιδια οτι ηρθε στην ελλαδα με LCD και η απαντηση τους ηταν "Ειστε πολυ τυχερη τελικα. Σε τετοια ηλιολουστη χωρα η AMOLED δεν θα βοηθουσα καθολου." Δεν το περιμενα η αληθεια αλλα οντως αυτη ηταν Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 σ ευχαριστω πολυ.θα περιμενω μ αγωνια.εχω ενα Ν900 και δεν εχει τετοια επιλογη.αν το εχει το κινεζακι τοτε ταχω δει ολα. Στο android market αν γράψεις στην αναζήτηση auto answer θα σου βγάλει αρκετές εφαρμογές που το κάνουν αυτό.π.χ. το autoanswer απαντάει αυτόματα στην κλήση μετά από χ δευτερόλεπτα που ρυθμίζεις,μόνο στις επαφές σου ή σε όλους που σε καλούν,με ή χωρίς ανοιχτή ακρόαση Δουλεύει σε android 2.1 και πάνω,οπότε λογικά θα λειτουργεί και στο blade.Κάποιος κάτοχος μπορεί να το δοκιμάσει και να αναφέρει αποτελέσματα [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αυριο θα αποκτησω και εγω το blade θελω να ρωτησω αυτους που εχουν το κινητο, ειναι συμβατο με ολες τις εφαρμογες? και απο παιχνιδια πως παι το εχει τεσταρει καποιος (στα τελευταιο παιχνιδια asphalt 5,nfs shift,κλ.π) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αυριο θα αποκτησω και εγω το blade θελω να ρωτησω αυτους που εχουν το κινητο, ειναι συμβατο με ολες τις εφαρμογες? και απο παιχνιδια πως παι το εχει τεσταρει καποιος (στα τελευταιο παιχνιδια asphalt 5,nfs shift,κλ.π) O μονος περιορισμος ειναι η αναλυση της οθονης και απο αυτη εχει μπολικη το blade....τωρα ποσο καλα τα τρεχει ειναι αλλο θεμα.Αλλα σε ενα βιντεο που ειδα μια χαρα τα παει,και εαν μπει και η 2.2 επανω.........σφαιρα λογικα θα τρεχει!! Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 O μονος περιορισμος ειναι η αναλυση της οθονης και απο αυτη εχει μπολικη το blade....τωρα ποσο καλα τα τρεχει ειναι αλλο θεμα.Αλλα σε ενα βιντεο που ειδα μια χαρα τα παει,και εαν μπει και η 2.2 επανω.........σφαιρα λογικα θα τρεχει!! γιατι ειναι περιορισμος η αναλυση της οθονης αφου εχει την ιδια αναλυση με το htc desire, και γενικα με ολα τα high end android smartphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 γιατι ειναι περιορισμος η αναλυση της οθονης αφου εχει την ιδια αναλυση με το htc desire, και γενικα με ολα τα high end android smartphone Βρε συ--->....και απο αυτη εχει μπολικη το blade... Εννοω οτι δεν εχει κανενα απολυτος θεμα εδω!!! Τρεχει τα παντα!!!!!!!!! :) Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Και για οσους βιαζονται......... Froyo 2.2 on ZTE Blade ---> http://www.youtube.com/watch?v=6pcLUnz3GB8&feature=player_embedded :D Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Οριστε και ενα Video-test - Dark( ΒΡΑΔΥ) [QVGA/240p] . Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Εχω κανει και εγω δυο βιντεακια που σας υποσχεθηκα.Ειναι λιγο προχειρα απλα για να δειτε την οθονη του.Το ενα ειναι με κλειστο φως και το αλλο με ανοιχτο. http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 μηπως, λεω μηπως υπαρχει καποιο shop της orange στο Δουβλινο?γνωριζει κανεις? θα παει μια φιλη και λεω να τολμησω την αγορα του sf απο κει (ΑΝ υπαρχει βεβαια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 με μια ματιά εκεί γύρω δεν έχει. http://search.orange.co.uk/ouk/portal/storelocator.html http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Ειμαι γραμμενος σε ενα ξενο φορουμ και το συζητουσα με καποια παιδια οτι ηρθε στην ελλαδα με LCD και η απαντηση τους ηταν "Ειστε πολυ τυχερη τελικα. Σε τετοια ηλιολουστη χωρα η AMOLED δεν θα βοηθουσα καθολου." Δεν το περιμενα η αληθεια αλλα οντως αυτη ηταν Εγω διαφωνω γιατι η χρηση του κινητου τηλεφωνου νταλα κατω απο τον ηλιο θα γινεται σε μικρο ποσοστο και μονο καλοκαιρι. Εγω ακομα περιμενω το SF απο Αγγλια και μολις το παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εγω διαφωνω γιατι η χρηση του κινητου τηλεφωνου νταλα κατω απο τον ηλιο θα γινεται σε μικρο ποσοστο και μονο καλοκαιρι. Εγω ακομα περιμενω το SF απο Αγγλια και μολις το παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις. Αν ειχα εγγυηση απο το SF εννοειτε πως και εγω αυτα θα προτειμουσα. Απλα στο modaco που διαβαζα εχουν επιστραφει παααρα πολλα πισω με εγγυηση και δεν θελω να το διακινδυνεψω Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Που το ελεγε?Δεν το προσεξα. Ο λογος που τα στειλανε πισω? Απο το ebay το πηρα εγω οποτε δεν παιζει εγγυηση. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Που το ελεγε?Δεν το προσεξα. Ο λογος που τα στειλανε πισω? Απο το ebay το πηρα εγω οποτε δεν παιζει εγγυηση. Δεν ξερω αν μπορω να δωσω λινκ απο αλλο φορουμ, παντως το ονομα του θεματος ειναι How many San Francisco mobiles returned?. Αν μπεις και διαβασεις ειναι αρκετοι αυτοι που λενε πως το γυρισαν. Ειναι καποιοι που το γυρισαν και δυο φορες. Υπαρχουν ομως και αυτοι που δεν τους εβγαλε προβλημα που ειναι και αυτοι πααρα πολυ Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Δεν ξερω αν μπορω να δωσω λινκ απο αλλο φορουμ, παντως το ονομα του θεματος ειναι How many San Francisco mobiles returned?. Αν μπεις και διαβασεις ειναι αρκετοι αυτοι που λενε πως το γυρισαν. Ειναι καποιοι που το γυρισαν και δυο φορες. Υπαρχουν ομως και αυτοι που δεν τους εβγαλε προβλημα που ειναι και αυτοι πααρα πολυ Πολύ σωστά τα λες,αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να το λάβουμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν.Το σχετικό θέμα το διάβασα και εγώ. Επίσης πολύ δηλώνουν ότι στην oled οθόνη παρατηρούν έναν υπερβολικό χρωματισμό ειδικά κατά την παρακολούθηση ταινιών,σε σύγκριση με tft, όντως η ταινία δεν χρωματιζόταν στο σωστό βαθμό από τις εικόνες που είδα. http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/318600/screen-questions-some-pictures/ Μια χαρά με βλέπω και με την tft αλλά και την εγγύηση των 2 ετών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 θελω να μου απαντησετε και παω αμεσως να το αγορασω.θα εχω προβλημα με τη ραμ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 θελω να μου απαντησετε και παω αμεσως να το αγορασω.θα εχω προβλημα με τη ραμ? Στο ιδιο σταδιο με σενα ειμαι φιλε μου. Ψαχνω να δω τι γινεται με την RAM. Τα λιγα που καταφερα να μαθω σχετικα ειναι 1) Γενικα στα αντροιτ οσο μεγαλυτερη ραμ τοσο καλυτερα 2) Εκτος απο καποια πολυ απαιτητικα παιχνιδια (οπως nova) παιζουν σχετικα καλα 3) Η ραμ θα σε εμποδιζει να ανοιγεις ταυτοχρονα πολλες εφαρμογες. (παραδειγμα, παιζεις ενα παιχνιδι, το κατεβαζεις για να στειλεις ενα μηνυμα με αλλο προγραμμα και ξαφνικα θυμασαι οτι εψαχνες ενα τραγουδι στο youtube.Τοτε πιστευω θα κλαταρει) 4) Αρχες του 2011 θα βγει η οφισιαλ φρογιο και το κινητο θα πηγαινει ακομη καλυτερα. Εγω περιμενω να πληρωθω για να το παρω :Ρ :Ρ :Ρ Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εγώ πάλι θα περιμένω να βγει επίσημα η Froyo και θα ξανακρίνω τότε... Προσωπικά θα ήθελα να έχει μια μπροστινή κάμερα για skype, να ελπίζω σε κανένα revision; Όχι πως είναι πολλά τα android με μπροστινή camera (ούτε το Nexus One έχει) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts