Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είχε απαντήσει σε πριν 2 περίπου σελίδες, εάν σε ενδιαφέρει:

Αυτά τα link είναι από ebay.Εγώ δεν έχω λογαριασμό τέτοιο,οπότε τα link...Θέλω από εκεί που αγοράζω το τηλέφωνο και λένε ότι αναλαμβάνουν το service,να το κάνουν κιόλας...Λογικό;

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτά τα link είναι από ebay.Εγώ δεν έχω λογαριασμό τέτοιο,οπότε τα link...Θέλω από εκεί που αγοράζω το τηλέφωνο και λένε ότι αναλαμβάνουν το service,να το κάνουν κιόλας...Λογικό;

Όπως κατάλαβες δεν υπάρχει service μόνο να το αλλάξεις τελείως από wind εφόσον είναι στην εγγύηση. Μετά η λύση είναι αυτή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Εϊπα να βοηθήσω γι' αυτό και σου έδωσα αυτά τα λινκς σαν εναλλακτική.;)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Τον έβαλα κανονικά το λογαριασμό μου, είναι στην εσωτερική μνήμη αλλά δεν υπάρχει στα γραφικα στοιχεία

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Τον έβαλα κανονικά το λογαριασμό μου, είναι στην εσωτερική μνήμη αλλά δεν υπάρχει στα γραφικα στοιχεία

φιλε μου ισως δεν εχεις το pro...

Κάνε ένα reboot και θα το δεις στα γραφικά σου στοιχεία :happy:

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Για το τελευταίο σου ερώτημα δοκίμασε το Diskusage το οποίο θα σου δώσει να καταλάβεις τι ακριβώς καταλαμβάνει τον υπερπολίτιμο χώρο της internal storage...

Τέλειο το προγραμματάκι. Γενικά διαπίστωσα ότι υπάρχει πολύ σαβούρα εκεί μέσα αλλά δεν ξέρω τι μπορώ να σβήσω. Εσείς πως πάτε από εσωτερική μνήμη και πως την διαχειρίζεστε?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Παιδια καλησπερα.

Τελικα αποφασισα μετα απο καιρο να ασχοληθω με το update σε 512 μνημη και custom rom.

Αν μπορειτε να μου πειτε που θα βρω οδηγο με live αρχεια για κατεβασμα για να κανω τα 512 θα ειμουν υποχρεος.

Επισης ποια ειναι αυτη την στιγμη η καλητερη ρομ με ελληνικα και με τα λιγοτερα bugs.

Συγουρα αυτα εχουν απαντηθη αλλα να διαβασω 385 σελιδες ειναι λιγακι δυσκολο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Παιδια καλησπερα.

Τελικα αποφασισα μετα απο καιρο να ασχοληθω με το update σε 512 μνημη και custom rom.

Αν μπορειτε να μου πειτε που θα βρω οδηγο με live αρχεια για κατεβασμα για να κανω τα 512 θα ειμουν υποχρεος.

Επισης ποια ειναι αυτη την στιγμη η καλητερη ρομ με ελληνικα και με τα λιγοτερα bugs.

Συγουρα αυτα εχουν απαντηθη αλλα να διαβασω 385 σελιδες ειναι λιγακι δυσκολο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

για το 512 δες το 1ο post.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Παιδια ολα οκ με τα 512.

Εβαλα ξανα απο restore και την κανονικη rom.

Περιμενω καποιος να μου πει ποια ειναι καλυτερη custom με ελληνικα και χωρις bugs.

Ευχαριστω για ολα.

Παιδια ολα οκ με τα 512.

Εβαλα ξανα απο restore και την κανονικη rom.

Περιμενω καποιος να μου πει ποια ειναι καλυτερη custom με ελληνικα και χωρις bugs.

Ευχαριστω για ολα.

Φιλε μου εγω μετα απο αρκετες custom rom που δοκιμασα, αυτη που κρατησα και θεωρω καλυτερη ειναι η FLB r9b (συγκριτικα με τις jjrls9 & modaco r12).Μη φανταστεις τιποτα το ιδιαιτερο μικροδιαφορες.Εγω θα σου λεγα chek-αρε τις και μονος σου (η διαδικασια ειναι ευκολη εως γελοια, αν την κανεις μια φορα), δεν εχεις να χασεις τιποτα!

Edited by ntsingos

Φιλε μου εγω μετα απο αρκετες custom rom που δοκιμασα, αυτη που κρατησα και θεωρω καλυτερη ειναι η FLB r9b (συγκριτικα με τις jjrls9 & modaco r12).Μη φανταστεις τιποτα το ιδιαιτερο μικροδιαφορες.Εγω θα σου λεγα chek-αρε τις και μονος σου (η διαδικασια ειναι ευκολη εως γελοια, αν την κανεις μια φορα), δεν εχεις να χασεις τιποτα!

Τώρα τελευταία την έχω βάλει και εγώ την FLB r9b και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι εξίσου καλή με την jj rls9, η μόνη διαφορά είναι ότι η πρώτη ακόμα εξελίσσεται:) και ότι έχω την αμυδρά εντύπωση ότι κρατά λίγο παραπάνω η μπαταρία.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Βασικα στην JJ rls9 ειχα προβλημα με το vibration...Ειτε το απενεργοποιουσα ειτε οχι το ιδιο κι το αυτο ηταν (δεν ξερω αν αντιμετωπισε κανεις αλλος το ιδιο θεαμα)!!!Και χειροκινητα που το βαλα στο 0ms/χρονο αποκρισης παλι το ιδιο.

Τωρα για την Modaco r12 στην αρχη με εντυπωσιασε μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας κι αφου περασα μερικες εφαρμογες, μου κανε μερικα κολληματα τα οποια ισως φταιγανε στο οτι ζηταγανε extra δικαιωματα για να επεμβαιναν στο λειτουργικο...

Το ZTE blade δεν υπάρχει πουθενά (μάλλον το ξέρετε). Κατέληξα στη σελίδα του εισαγωγέα μέσω skroutz.gr στο armaoeshop.gr όπου αναφέρει :

Διαθεσιμότητα:

Καλέστε μας για χρόνους αποστολής.

Θα είναι ξανά διαθέσιμο στις: 08.03.2011

Καλά κρασά. Κάτι πιο σύντομο γνωρίζει κανείς;

ΥΓ: καλώς σας βρήκα

το έχω αναφέρει από μέρες, αν και αναμενόταν 23/2 πλέον το συγκεκριμένο κατάστημα έβαλε διαθεσιμότηταν 8/3 οπότε θ΄αργήσει αρκετά και σήμερα που ρώτησα αθήνα σε καταστημα μου ειπαν οτι δεν εχουν καμια ενημερωση

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Φιλε μου μολις τωρα εβαλα την FLB r9b.

Πρωτη εντυπωση , δεν βλεπω διαφορες τεραστιες απο την 2.1.

Και απο ταχυτητα παλι δεν βλεπω διαφορα.

Βεβαια απο οτι εχω δει εχει διαφορα στην ταχυτητα στα παιχνιδια.

Κατι τελευταιο , τωρα οι εφαρμογες που υποστηριζουν αποθηκευση στην sd το κανουν αυτοματα ?

Ευχαριστω και παλι.:)

Κατι τελευταιο , τωρα οι εφαρμογες που υποστηριζουν αποθηκευση στην sd το κανουν αυτοματα ?

Όχι, θέλεις το Move2SD ή το App 2 SD. Διαλέγεις και παίρνεις.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το πρώτο.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Hmmmm, μου φαινεται το κινητο μου τα εχει παιξει.

Χρησιμοποιω 3 ηχους. 1 για κλησεις, 1 για αλαρμ, και 1 για notifications.

Τωρα τελευταια για αλαρμ και notifications παιζει οτι θελει, μια το σωστο (πχ για αλαρμ ηχους παιζει αυτο που εβαλα για alarm) και μια το αλλο (δηλαδη αν επρεπε να παιξει αλαρμ ηχο τοτε παιζει τον ηχο που εβαλα για notifications).

Κοιταξα τις ρυθμισεις και ολα φαινοται σωστα εκει...

Αναγκαστηκα το βαζω στο αθορυβο γιατι το notifications εχει εναν πολλλλυ ενοχλητικο ηχο :Ρ και φανταστειτε τα νευρα μου αν το ακουω συνεχεια οταν παιρνω μηνυματα, mails κτλ

Ξεκλειδωσες την μνημη στα 512mb;Αν οχι καντο!Βαλε κι ενα Launcher Pro και θα δεις οτι θα ειναι ταχυτατο.

Επισκέπτης
Καλημερα.Ψαχνω να βρω πως ξεκλειδωνει το Orange για να δεχτει αλλα sim και δεν μπορω να εντοπισω απαντηση.Μπορει να με παραπεμψει κανεις με λινκ?

για 2.2 απο wind δεν εχουμε κανα νεο?

Ρώτησα χθες. Σε καταστημα δεν στο κάνουν. Αν δεν εισαι Αθήνα πρέπει να τους το δώσεις να το στείλουν στο service. Αν εισαι Αθήνα δεν ξέρω :p

Καλημερα.Ψαχνω να βρω πως ξεκλειδωνει το Orange για να δεχτει αλλα sim και δεν μπορω να εντοπισω απαντηση.Μπορει να με παραπεμψει κανεις με λινκ?

http://www.nextgenserver.com/calculator/

παιδια το blade μου κατι εχει παθει.. θερμοκρασια μπαταριας δειχνει μονιμως πανω απο 40 εφτασε να δειχνει και 52!!! κ επισης οταν μου στελνουν μηνυματα ι με παιρνουν τηλεφωνο χτυπαει η δονηση η ο ηχος κανονικα αλλα δεν μπορω να δω τπτ απο τα 2.. και μου λεει σφαλμα andoid και μου ζηταει κωδικο.. αυτο δε γινεται συνεχεια μετα στρωνει αλλα μετα απο καποιες ωρες το ξαναπαθαινει.. αυτο αρχισε απο χτες να μου το κανει. (τη μαμα ρομ εχω και το χω κανει και σε 512)
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...