Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι προδιαγραφές του φορτιστή είναι 5V~1200mAh ενώ στον stock φορτιστή του blade γράφει 5V~700mAh,

Ξέρετε αν κάνει ο συγκεκριμένος φορτιστής ή αν θα υπάρχει πρόβλημα;

Θα στο φορτιζει αλλα το εχουμε ξαναπει οτι δεν ειναι καλο να ειναι τοσο "δυνατος" ο φορτιστης. Θα βρεις παρα πολλους με microusb.. Δες για παραδειγμα nokia n85, η motorola razr2 v8/v9 δεν θυμαμαι τωρα ποσα mah βγαζουν αυτοι

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι γίνεται ρε παιδιά???

Τα πήραμε με το τσουβάλι και τώρα παρακαλάμε να τα δώσουμε???

Sent from my Desire HD using Tapatalk

ένα έχω φίλε μου... και αυτό δικό μου... είπα άμα θέλει κανείς να κάνω μια εξυπηρέτηση..

Edited by ZeroCool
Keep Away from CooliCool

Καλημέρα,

Αν μπορέι κάποιος να με βοηθήσει ,έχω πρόβλημα με τα GPS software , το Navigon δεν βλέπει καν το GPS (είναι ανοιχτό) , το Sygic μόλις το ανοίγω κλείνει αμέσως και το iGo φαίνεται στο 1/4 της οθόνης .....δεν ξέρω τι άλλο να κάνω , είμαι με stock 2.1 .

Ευχαριστώ

Το igo σου βλέπει το GPS;;; Έστω και στο 1/4 της οθόνης... Αν ναι, τότε μάλλον κάτι φταίει με το install των άλλων προγραμμάτων... Τα έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα που αναφέρεις, χωρίς πρόβλημα με το gps στο blade...

edit: έχεις PM που μάλλον θα σου λύσει το πρόβλημα :) Για σιγουριά, κατέβασε και το GPS Test από το market να είσαι σίγουρος ότι το GPS του κινητού σου είναι μια χαρά...

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Το igo σου βλέπει το GPS;;; Έστω και στο 1/4 της οθόνης... Αν ναι, τότε μάλλον κάτι φταίει με το install των άλλων προγραμμάτων... Τα έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα που αναφέρεις, χωρίς πρόβλημα με το gps στο blade...

η απαντηση σου για το Full Screen iGO

Το iGO θελει skin για να παιξει το βρήκα! iGOMyWay_800x480_MotoGIS
Keep Away from CooliCool

Ψάχνω για φορτιστή και βάση αυτοκινήτου, ωστόσο δυσκολεύομαι λίγο στο φορτιστή, βρήκα αυτό το σετ:

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/ck100

η βάση φαίνεται ok αλλά οι προδιαγραφές του φορτιστή είναι 5V~1200mAh ενώ στον stock φορτιστή του blade γράφει 5V~700mAh,

Ξέρετε αν κάνει ο συγκεκριμένος φορτιστής ή αν θα υπάρχει πρόβλημα;

Δέν ξέρω αν παίζει σε όλα τα saturn και αν σε ενδιαφέρει, άλλα είχαν με 20€ πακετάκι motorola carkit bluetooth μαζί με βάση αυτοκινήτου που ταιριάζει με το blade και όσον αφορά φορτιστή αυτοκινήτου, με 3€ έχει στα carrefour για usb, χωρίς καλώδιο (είτε παίρνεις το δικό σου είτε αγοράζεις άλλο) με 500mA οπότε και δεν φοβάσαι μή σου χαλάσει την μπαταρία και πιό ομαλή φόρτιση έχεις (απλά λίγο πιο αργή)

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

@samniotis φαίνεται ενδιαφέρον αυτό θα το κοιτάξω, αλλιώς σκέφτομαι για τον Nokia CR-115 (το κακό με αυτόν είναι ότι έχει μικρό βραχίονα)

θα προσπαθήσω να βρω με 700mAh φορτιστή για να είμαι άνετος.

Sent neither from iphone nor android phone

@samniotis φαίνεται ενδιαφέρον αυτό θα το κοιτάξω, αλλιώς σκέφτομαι για τον Nokia CR-115 (το κακό με αυτόν είναι ότι έχει μικρό βραχίονα)

θα προσπαθήσω να βρω με 700mAh φορτιστή για να είμαι άνετος.

Αν θες ντε και καλά 700mah ζήτα για Galaxy S. Και με 500άρι μια χαρά είσαι, 500mah βγάζει η usb του υπολογιστή σου, άρα είναι σαν να το φορτίζει από το Pc ;)

Καλησπερα. Σε JJ 7 μπαινουν αυτο τα θεμα? (Blue Gingerbread Circle Mod) Ρωταω, γιατι λεει για JJ 9, πριν κανω καμμια στραβη και παιδευομαι, και το'χω στρωσει και καλα τωρα!!! Μεχρι στιγμης μετα απο 2 μηνες περιπου και αφου εχω κανει την moda με τα 512 και εχω την JJ 7 πανω ολα πανε μια χαρα...... :D το iphone εχει μεινει στην τσεπη του σακακιου.... :X. Το μονο παραπονο ειναι οτι στο αμαξι στην οθονη του αυτοκινητου οταν συνδεεται το τηλεφωνο δεν φαινονται ολες οι επαφες σταματαει στο Σ. Αυτο αν δεν ηταν το iphone θα ειχε παρει τον δρομο για τα αποδυτηρια (συγνωμη, για τον γιο μου :!: )

Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68.

Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1.

Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80.

Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade.

Καλημερα

Εφτασε η Nillkin απο το ebay.

Μαζι της ηρθαν ολα τα παρελκομενα που αναγραφοταν στην αγγελια. Η θηκη καθ'εαυτη ειναι αρκετα tight στο τηλεφωνο, με τα κουμπια να λειτουργουν ολα κανονικα. Μονο το πληκτρο power που δεν το αισθανεσαι να υποχωρει στην πιεση, δουλευει κανονικα ομως.

Για τα χρηματα της ειμαι ικανοποιημενος.

Welcome to the club!

Άμα εξαιρέσεις ότι δεν κουμπώνει καλά το usb η θηκούλα είναι super!

Πάρτε και μερικές φωτογραφίες οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι να δείτε περί τίνος πρόκειται!! :)

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Welcome to the club!

Πάρτε και μερικές φωτογραφίες οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι να δείτε περί τίνος πρόκειται!! :)

ειναι πλαστικη η σιλικονουχα??το usb δηλαδη δεν μπορεις να το βαλεις ενω εχεις τη θηκη?

Welcome to the club!

οποίος ξανά κάνει παραγγελιά , πείτε τίποτα να πάρουμε 2-3 μαζί .. αντί να να είμαστε όλοι μοναχούς μοναχούς.. για Αθήνα λέω.. :D

Keep Away from CooliCool

Καλησπερα. Σε JJ 7 μπαινουν αυτο τα θεμα? (Blue Gingerbread Circle Mod) Ρωταω, γιατι λεει για JJ 9, πριν κανω καμμια στραβη και παιδευομαι, και το'χω στρωσει και καλα τωρα!!! Μεχρι στιγμης μετα απο 2 μηνες περιπου και αφου εχω κανει την moda με τα 512 και εχω την JJ 7 πανω ολα πανε μια χαρα...... :D το iphone εχει μεινει στην τσεπη του σακακιου.... :X. Το μονο παραπονο ειναι οτι στο αμαξι στην οθονη του αυτοκινητου οταν συνδεεται το τηλεφωνο δεν φαινονται ολες οι επαφες σταματαει στο Σ. Αυτο αν δεν ηταν το iphone θα ειχε παρει τον δρομο για τα αποδυτηρια (συγνωμη, για τον γιο μου :!: )

Εφόσον έχεις πάρει backup με το cwm μπορείς να πειραματιστείς με τα θέματα και όποιο κάτσει! Εμένα μου έκατσε το TrueGingerbread-circlemod το οποίο έχω έκτοτε..... :)

ειναι πλαστικη η σιλικονουχα??το usb δηλαδη δεν μπορεις να το βαλεις ενω εχεις τη θηκη?

Το usb μπαίνει όταν έχεις την θήκη απλά η οπή δεν είναι αρκετά καλή για να μπει βαθιά :p και να διατηρηθεί σταθερό! Με ενα κούνημα μπορει να βγει εύκολα....

Για την φόρτιση αναγκαστικά το βγάζω από την θήκη του, ίσα ίσα για να μπει ο φορτιστής και μόλις τελειώσει το πιέζω και επανέρχεται στη θέση του.

Νομίζω σιλικονούχα είναι η θήκη.Πλαστική δεν είναι με τίποτα πάντως!

Welcome to the club!

Μήπως δεν τι φέρατε στα ίσια της ρε παιδιά? μια χαρά μου κουμπώνει εμένα το usb (από netimes.com).

Και το Screen protector που είχε μέσα δεν είναι καθόλου άσχημο!

Μήπως δεν τι φέρατε στα ίσια της ρε παιδιά? μια χαρά μου κουμπώνει εμένα το usb (από netimes.com).

Και το Screen protector που είχε μέσα δεν είναι καθόλου άσχημο!

Το μαμά usb καλώδιο μπαίνει λίγο καλύτερα αλλά πάλι είναι επιρρεπές στο να βγει, και ο φορτιστής του Omnia HD (micro usb @700Mah) μπαίνει ίσα ίσα και με το παραμικρό βγαίνει.....

Ε δεν νομίζω τόσες μέρες να την έχω τοποθετήσει λάθος!! Δες και τις φωτογραφίες Stinger!! :p

link για τη θηκη αυτη εχουμε γιατι στις προηγουμενες σελιδες που εψαξα δεν λειτουργουν τα λινκς. ποσο κοστιζει?

link για τη θηκη αυτη εχουμε γιατι στις προηγουμενες σελιδες που εψαξα δεν λειτουργουν τα λινκς. ποσο κοστιζει?

Link

Κοστίζει 7.83€ τελική τιμή με τα μεταφορικά! ;)

Έχω πάρει αυτά και ο ήχος είναι φοβερός, και στην μουσική αλλά και στην ομιλία... καμία σχέση με τα ενσύρματα. Πολύ πιο καθαρός και πολύ πιο δυνατός.

φίλε μπορώ να βάλω δικά μου ακουστικά πάνω σε αυτό το a2dp;

Link

Κοστίζει 7.83€ τελική τιμή με τα μεταφορικά! ;)

out of stock ομως:(αν παρω 2 τα πληρωνω επι 2 τα μεταφορικα η μονο μια φορα? δηλαδη κανει το ενα 5,45€ και μαζι με τα μεταφορικα 7,83€.στα 2 θα πληρωσω 7,83*2 η 7,83+5,45€?

Χμμ τώρα είδα ότι έγινε Sold Out! Ε αφού πέσαμε με τα μούτρα! :p

Λογικά θα ξαναγίνει διαθέσιμο σύντομα γιατί και παλιότερα ήταν out of stock και φέρανε.Τώρα για τα μεταφορικά μάλλον 1 φορά θα τα χρεωθείς άμα πάρεις 2 θηκές αλλα δεν ξέρω σίγουρα.....

Γεια

Λεω να χτυπυσω ακι εγω ενα ZTE, (οταν ξαναφερει η Wind). Το ερωτημα μου ειναι επειδη ενας φιλος μου πηρε ενα κινεζικο το οποιο μεν ολα καλα αλλα ΔΕΝ! επιανε σημα με τιποτα ή μαλλον με τα χιλια 2 ζόρια. Οποτε ρωταω και εγω το ιδιο γαι το ZTe αν παρουσιαζει παρομοιο προβλημα. Αν δεν το φερουν τελικα υπαρχει καποιο αλλο ενναλακτικό μοπντελο?

αν κανουμε τη μοντα με τα 512 mb ram και χρειαστει να το παμε για σερβις, θα εχουμε προβλημα?

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα με άρνηση εγγύησης.

Γεια

Λεω να χτυπυσω ακι εγω ενα ZTE, (οταν ξαναφερει η Wind). Το ερωτημα μου ειναι επειδη ενας φιλος μου πηρε ενα κινεζικο το οποιο μεν ολα καλα αλλα ΔΕΝ! επιανε σημα με τιποτα ή μαλλον με τα χιλια 2 ζόρια. Οποτε ρωταω και εγω το ιδιο γαι το ZTe αν παρουσιαζει παρομοιο προβλημα. Αν δεν το φερουν τελικα υπαρχει καποιο αλλο ενναλακτικό μοπντελο?

Το ΖΤΕ δεν είναι κινεζιά του κερατά αλλά κυριλέ κινέζικο! :p

Μια χαρά σήμα έχει.... ;)

χαιρομαι :D

και μια ερωτηση για την θηκη που αναφερεται παραπανω. ειναι απο σκληρο πλαστικο? ή σιλικονη?

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...