gorillaz_gr Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) δεν θυμαμαι να το έχω παρατηρήσει κάπου αλλού να έχει αναφερθεί, μπορεί κ να θεωρήται λογικό, αλλά παρολα αυτά θα το επισημάνω κ εγώ. περιεργαζόμενος χθες την οθόνη, για να ελεγξω σε ποια προγραμματα λειτουργει το θέμα με το ζουμ , με την ανάλογη κίνηση των 2 δαχτύλων, συνειδητοποίησα ότι αρκει το ενα απο τα δυο δαχτυλα να ειναι σταθερο σε οποιοδηποτε σημείο της οθόνης κ το άλλο να κινήται! (!?) εγώ προσωπικά πάντα απομάκρυνα και τα 2 δαχτυλα ( ή έφερνα πιο κοντα) για να πετυχω το ζουμ ή το αντίθετο. τώρα μου φαίνεται πιο ευκολο! απλα σε μία γωνία κρατάω σταθερο το ένα κ με το αλλό κινούμε πάνω στην οθόνη. :X Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει stereo bluetooth δέκτη που να έχει 3.5mm υποδοχή για ακουστικά και να δουλεύει καλά με το blade; ναι , για κοίτα τα προϊόντα της i-tech. για παράδειγμα: αυτό -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 28, 2011 by navi55 Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 περιεργαζόμενος χθες την οθόνη, για να ελεγξω σε ποια προγραμματα λειτουργει το θέμα με το ζουμ , με την ανάλογη κίνηση των 2 δαχτύλων, συνειδητοποίησα ότι αρκει το ενα απο τα δυο δαχτυλα να ειναι σταθερο σε οποιοδηποτε σημείο της οθόνης κ το άλλο να κινήται! (!?) εγώ προσωπικά πάντα απομάκρυνα και τα 2 δαχτυλα ( ή έφερνα πιο κοντα) για να πετυχω το ζουμ ή το αντίθετο. τώρα μου φαίνεται πιο ευκολο! απλα σε μία γωνία κρατάω σταθερο το ένα κ με το αλλό κινούμε πάνω στην οθόνη. :X :lol::lol: το ζοομ απλα μετραει την αποσταση μεταξυ των 2 δαχτυλων που απομακρυνονται αν κουνας και τα 2 δαχτυλα κανεις μεγαλυτερο ζοομ στην ιδια αποσταση προφανως. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 mafioze μπορούμε να έχουμε κάπου μαζεμένες τις απαντήσεις που δίνεις εσύ και ο wolf μιας και οι δύο είστε κινητές εγκυκλοπαίδειες για το blade; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) καλησπερα , Επειδη ψαχνω να το βρω ξερετε κανα μαγαζι του "αερα" που το εχει??? Επισις , να ρωτησω και κατι αλλο, Εχει δει κανεις αν υπαρχουν προσοψεις για το κινητο? παιζει κανενα κονε στην Αγγλια να παρουμε το κινητο? εννοειται οτι και τα μεταφορικαι ειναι δικα. Edited January 28, 2011 by jote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 mafioze μπορούμε να έχουμε κάπου μαζεμένες τις απαντήσεις που δίνεις εσύ και ο wolf μιας και οι δύο είστε κινητές εγκυκλοπαίδειες για το blade; Ειναι και αλλα παιδια που εχουν βηθησει παρα πολυ στην "λεπιδα". Ολες οι πληροφοριες ειναι μαζεμενς στο πρωτο post στην πρωτη σελιδα. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 γιατι το button savior με 2.1 δεν λειτουργει παρα μονο το κουμπι που παει στην αρχικη οθονη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORAKI123 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 γιατι το button savior με 2.1 δεν λειτουργει παρα μονο το κουμπι που παει στην αρχικη οθονη? Αν το αγοράσεις λειτουργεί κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Αν το αγοράσεις λειτουργεί κανονικά. και γιατι στην 2.2 που ειχα βαλει λειτουργουσε κανονικα? edit:το αγορασα και εγινε pro αλλα και παλι τα ιδια.καμια ιδεα? Edited January 28, 2011 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORAKI123 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 και γιατι στην 2.2 που ειχα βαλει λειτουργουσε κανονικα? Eγώ 2.2 έχω και δεν λειτουργεί παρα μόνο το home κουμπί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Σήμερα επειδή με ενοχλούσαν με τηλεφωνήματα απο απόκρυψη, έψαξα και βρήκα απο τον "πλανήτη των εφαρμογών" την εφαρμογή Gblocker η οποία λειτουργεί άψογα στο λεπίδι μας! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα ακόμα και όταν θέλετε να αποφύγετε κάποιον χωρίς να το καταλάβει. Όταν σας καλεί ο blacklisted αριθμός, χωρίς να χτυπήσει καθόλου το τηλέφωνο, τον στελνει απευθείας στον τηλεφωνητή ή στο κλασικό μνμ "ο αριθμός που καλέσατε είναι εκτός δικτύου κτλ" σαν να είναι το τηλέφωνο κλειστό! Απλά θεικό!!!! LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORAKI123 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ψήνομαι πολυ να πάρω αυτο το skin από ebay. To έχει κανείς για να μας πεί εντυπώσεις. http://cgi.ebay.co.uk/Orange-San-Francisco-ZTE-Blade-Carbon-Fiber-Skin-Black_W0QQitemZ190493315931QQcategoryZ57253QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D190490345569%252B190490345569%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D6689622170822666292 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Σήμερα επειδή με ενοχλούσαν με τηλεφωνήματα απο απόκρυψη, έψαξα και βρήκα απο τον "πλανήτη των εφαρμογών" την εφαρμογή Gblocker η οποία λειτουργεί άψογα στο λεπίδι μας! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα ακόμα και όταν θέλετε να αποφύγετε κάποιον χωρίς να το καταλάβει. Όταν σας καλεί ο blacklisted αριθμός, χωρίς να χτυπήσει καθόλου το τηλέφωνο, τον στελνει απευθείας στον τηλεφωνητή ή στο κλασικό μνμ "ο αριθμός που καλέσατε είναι εκτός δικτύου κτλ" σαν να είναι το τηλέφωνο κλειστό! Απλά θεικό!!!! χτυπαει φιλε μια φορα πρωτα.υπαρχει κανενα προγραμμα που να μην χτυπαει καν?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δοκιμαστε το easy filter. Ειναι free στο market. Μπλοκαρει και απορητα αλλα και νουμερα που προσθετεις εσυ.. ειτε κλησεις ειτε sms.. πολυ χρησιμο για οσους εχουν παρανομες... :-) Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα να περάσω κ εγώ μια custom rom στο orange san francisco μου. Επειδή έχω χαθεί λίγο με τις διαδοχικές JJ εκδόσεις, ποια release θα μου προτείνατε με γνώμωνα τη σταθερότητα και την ταχύτητα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δοκιμαστε το easy filter. Ειναι free στο market. Μπλοκαρει και απορητα αλλα και νουμερα που προσθετεις εσυ.. ειτε κλησεις ειτε sms.. πολυ χρησιμο για οσους εχουν παρανομες... :-) Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk δεν το βρησκω:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nklive Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μόλις γράφτηκα στο φόρουμ που το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ZTE Blade λόγω τιμής, ανάλυση και μέγεθος οθόνης και android OS. Δυστυχώς, όμως σε όποιο κατάστημα WIND έχω πάει (Αθήνα, πάνω από 10) δεν το έχει κανένα και δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν. Ξέρετε τίποτε παραπάνω; Α, στο techblog.gr διάβασα ότι η επίσημη αναβάθμιση Froyo 2.2 θα έρθει τέλος Μαρτίου!!! Καλά, τότε θα βγει το 2.4 (άνοιξη 2011) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 δεν το βρησκω:( Αν γραψεις "easy filter" στο market ειναι το δευτερο που βγαζει με το κιτρινομαυρο εικονιδιο. Call & sms filter το εχει και απο κατω λεει Easyfilter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αν γραψεις "easy filter" στο market ειναι το δευτερο που βγαζει με το κιτρινομαυρο εικονιδιο. Call & sms filter το εχει και απο κατω λεει Easyfilter δεν μου το βγαζει δυστυχως:(το Call & sms filter μου το βγαζει παντως.που μπορω να το βρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Γίνεται να κάνω overclock την stock rom της wind;αν ναι πως;αν όχι ποια rom το επιτρέπει αυτο;πιστεύω πολλοί από εδώ μέσα ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 χτυπαει φιλε μια φορα πρωτα.υπαρχει κανενα προγραμμα που να μην χτυπαει καν?? :blink: Εγώ που έχω την Full έκδοση όπως προείπα, δέν έχω τέτοιο πρόβλημα! Πήρα τηλέφωνο απο το blade της γυναίκας μου αφού πρώτα το είχα βάλει στην απόκρυψη και 1 - το δικό μου δεν χτύπησε 2 - Στης γυναίκας μου φάνηκε ότι το δικό μου ήταν κλειστό 3 - Στο δικό μου φάνηκε αναπάντητη (παρόλο που δεν χτύπησε) και ήρθε και μήνυμα ότι με κάλεσε άγνψστος αριθμός ενώ ήμουν εκτός δικτύου :lol: LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ψήνομαι πολυ να πάρω αυτο το skin από ebay. To έχει κανείς για να μας πεί εντυπώσεις. http://cgi.ebay.co.uk/Orange-San-Francisco-ZTE-Blade-Carbon-Fiber-Skin-Black_W0QQitemZ190493315931QQcategoryZ57253QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D190490345569%252B190490345569%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D6689622170822666292 την εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη δευτερα (12 μερες κοντα) και περιμενω να ερθει. Οταν την περασω θα σου πω γνωμη. Στειλε μου αν θες εσυ τριτη τεταρτη ενα pm σε περιπτωση που το ξεχασω Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αν το αγοράσεις λειτουργεί κανονικά. και γιατι στην 2.2 που ειχα βαλει λειτουργουσε κανονικα? edit:το αγορασα και εγινε pro αλλα και παλι τα ιδια.καμια ιδεα? δεν είναι θέμα pro ή όχι για να λειτουργήσουν και τα άλλα κουμπιά πρέπει 1.να ειναι rooted το κινητό 2.να ειναι ενεργοποιημένο στο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->ανάπτυξη το usb debugging [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μόλις γράφτηκα στο φόρουμ που το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ZTE Blade λόγω τιμής, ανάλυση και μέγεθος οθόνης και android OS. Δυστυχώς, όμως σε όποιο κατάστημα WIND έχω πάει (Αθήνα, πάνω από 10) δεν το έχει κανένα και δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν. Ξέρετε τίποτε παραπάνω; Α, στο techblog.gr διάβασα ότι η επίσημη αναβάθμιση Froyo 2.2 θα έρθει τέλος Μαρτίου!!! Καλά, τότε θα βγει το 2.4 (άνοιξη 2011) ZTE τερμα στη Λαρισα. Γυρισα ποσα καταστηματα, δεν υπαρχει πουθενα. Μου ειπαν πως αναμενεται συντομα στα κεντρικα, οποτε μεχρι να εφοδιαστουν τα κατα τοπους καταστηματα, θα περασει τουλαχιστον ενα 20ημερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 δεν μου το βγαζει δυστυχως:(το Call & sms filter μου το βγαζει παντως.που μπορω να το βρω? βάζοντας easy filter μου βγαζει μόνο το call & sms filter .... ειναι η ίδια εφαρμογή με αυτήν που λέτε τελικά? που την βρίσκουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 βάζοντας easy filter μου βγαζει μόνο το call & sms filter .... ειναι η ίδια εφαρμογή με αυτήν που λέτε τελικά? που την βρίσκουμε? Ναι αυτο ειναι, προσοχη μονο μην το σκοτωνετε με κανενα task killer αλλιως θα κανει τη δουλεια του μια χαρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts