Prestige1 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Bγηκε το καινουριο kernel.zip για την jellyfish RLS4..!!!! Οποιος την εχει ας το δοκιμασει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 το angry birds ανοιξα και εγω τωρα αφου περασα τα 512 και ενω σερνωταν πριν δεν κολλαει ουτε στο ελαχιστο τωρα.μεγαλη διαφορα!αν βαλω hd games τα σηκωνει τωρα?? Τα σηκώνει αλλά πρέπει να βάλεις 2.2 για να δεις διαφορά... Bγηκε το καινουριο kernel.zip για την jellyfish RLS4..!!!! Οποιος την εχει ας το δοκιμασει.... Θα το δοκιμάσω το βράδυ... Sent from my Blade Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Το θεμα μπαταρια με εχει κουρασει και μενα που το φορτιζω 3 φορες σε ενα 24ωρο! Εγω απλα θελω να ρωτησω το εξης: χωρις wifi,blutooth ανοιχτα με φωτεινοτητα στο πιο χαμηλο σερφαρω ασταματητα για 4-5 περιπου ωρες πριν χρειαστει φορτιση. Αυτο για ενα smartphone ειναι ικανοποιητικο η οχι; Με ποια ρομ εισαι;Θα κοιταξω να κανω μαγειρεματα με τις ρομς γιατι εχω μια εντυπωση πως με την ρομ της wind ειχε καλυτερες αντοχες η μπαταρια και θα ποσταρω.Οχι δεν ειναι ικανοποιητικο,αν και το desire π.χ. λιγο πολυ τα ιδια χαλια εχει.Μου θυμιζει εποχες που ειχα το HTC Diamod 2 με την 1100mAh μπαταρια που ετρεμα οταν με επαιρναν τηλεφωνο μην αδειασει.Εκει ευτυχως ειχα ενα παιδι που ψαχνοταν και βρηκε λυση να το κανει αξιοπρεπες,μαζι με την αγορα μιας 1700mAh κινεζικης μπαταριας(15 ευρω περιπου εκανε).Παντως μου κανει εντυπωση που το ebay εχεις εκατομμυρια κινεζικες μπαταριες για πολλα κινητα αλλα οχι για ενα κινεζικο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Bγηκε το καινουριο kernel.zip για την jellyfish RLS4..!!!! Οποιος την εχει ας το δοκιμασει.... εγω εβαλα χθες την rls4 τι πρεπει να κανω για να το βαλω? αυτο δηλαδη θα ειναι το official? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εγω επειδη ειμαι εντελως ασχετη (ακομα) δεν το εχω "πειραξει" και ειμαι με τη ρομ της Wind. Διαβαζω συνεχεια ομως και ελπιζω συντομα να ειμαι ετοιμη. Παντως και στο Samsung f700 που ειχα (καμια σχεση βεβαια) τοσο μου κραταγε η μπαταρια. Μακαρι να βρεθει καποια λυση με τη μπαταρια γιατι ειναι κριμα να μην μπορεις να κανεις την δουλεια σου και να εισαι στη τσιτα συνεχεια. Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 έχω βάλει και κατεβαίνει η japanes r4 το overclok πλυσιαζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μια ερωτηση και θα παρακαλουσα αν γινεται μια οσο το δυνατον ποιο αμεση απαντηση.......εχω περασει τους driver για το zte στο pc μου και εκανα την διαδικασια για την 512 :happy: ......τωρα θελω να κανω το ιδιο και στο κινητο ενος φιλου.....θα πρεπει να ξαναπερασω τους driver απο την αρχη? :blink: γιατι σε καποιο σημειο αναφερη πως {Σε αυτό το σημείο πιάνουμε στα χέρια μας το τηλέφωνο για πρώτη φορά ως τώρα, το κλείνουμε, βγάζουμε την μπαταρία και αμέσως μετά την ξαναβάζουμε. Ανοίγουμε το τηλέφωνο κρατώντας πατημένο παράλληλα το κουμπί "volume up" . Η συσκευή δεν θα μπουτάρει κανονικά αλλά θα παραμείνει στην οθόνη με το πράσινο ανθρωπάκι του android. Με το USB καλώδιο συνδέουμε τη συσκευή στο pc και περιμένουμε να περάσει εκ νέου τους drivers (Είναι απαραίτητη και ενεργή σύνδεση στο internet για το pc). }:worry: ....θα εκτιμουσα μια οσο το δυνατον μια ποιο αμεση απαντηση,γιατι ειμαστ εδω και τελιωνει και ο καφες :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 έχω βάλει και κατεβαίνει η japanes r4 το overclok πλυσιαζει Δεν εχω καταλαβει τι παιζει με το overclock... Με το καινουριο kernel θα γινεται απλα με το κατεβασμα του app set cpu η θελει και τιποτα αλλο..?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια 3 ερωτησεις.... ποσο αξιοπιστη ειναι η "ΖΤΕ" ? αν το παρω απο τη wind θα μπορω να βαλλω sim αλλης εταιριας? υπαρχει αποθεμα? αν παω αυριο παιζει να το βρω? Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια 3 ερωτησεις.... ποσο αξιοπιστη ειναι η "ΖΤΕ" ? αν το παρω απο τη wind θα μπορω να βαλλω sim αλλης εταιριας? υπαρχει αποθεμα? αν παω αυριο παιζει να το βρω? 1)Στη κινητή τηλεφωνία είναι άπειρη αλλά γενικά είναι μεγάλη εταιρια 2)Ναι κανονικά 3)Από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να το ψάξεις λιγάκι γιατί έχει γίνει ανάρπαστο! Sent from my Blade Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εχω χασει επεισοδια? Τι παιζει με την 4? Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Κανεις μια απαντηση:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Κανεις μια απαντηση:( Απο τη στιγμη που εχεις περασει τους drivere στον ΗΥ σου οσα διαφορετικα blade και να συνδεσεις θα τα αναγνωριζει. Αν πας σε αλλο pc θα ξαναχρειαστεις τα drivers... Αυτο εννοεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 δεν κατάφεραν να κάνω overclock γιατί στο setcpu. έχει επιλογή έως 806mhz και ενδιάμεσα δεν μπορουσα να το μετακινήσω πχ στα 700mhz πιγενε κατευθείαν στα 806mhZ και μετά το κινητό εκλινε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 EΙδες καμια διαφορα?..Σε οτιδηποτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 EΙδες καμια διαφορα?..Σε οτιδηποτε.. μου φάνηκε πιο γρυγορη σε σχέση με την κανονική jellyfish r4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Απο την R3? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Απο την R3? νομίζω και από την r3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Θα την βαλω και εγω τοτε να δουμε τι γινεται...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Έβαλες όλη την R4 ή μόνο το kernel 3.5 ΜΒ;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Έβαλες όλη την R4 ή μόνο το kernel 3.5 ΜΒ;; έβαλα όλη την r4 και μετά το flashαρα με το kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosf1996 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 έβαλα όλη την r4 και μετά το flashαρα με το kernel εχεις καποιο προβλημα? πως flashαρες το κερνελ ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 εχεις καποιο προβλημα? πως flashαρες το κερνελ ? με τον ίδιο τρόπο που περνάνε τα custom rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) έβαλα όλη την r4 και μετά το flashαρα με το kernel Προφανώς δεν είχες φλασάρει το R4; Εγώ έχω R4 οπότε θα φλασάρω μόνο το kernel overclocked και ο Θεός βοηθός. Θα πάρω clockwork backup πριν για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει βάλει και οδηγίες ο τύπος. Ούτε αν χρειάζεται wipe Edited January 6, 2011 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 εχεις καποιο προβλημα? πως flashαρες το κερνελ ? no problem και γω. φλασσαρα την r4 κανονικα και στο καπακι εκανα Update from zip διαλεξα τον kernel και reboot.. Οταν παω στις ρυθμισεις μου λεει Kernel version : 2.6.32.9-perf zte-kernel@Zdroid-SMT :) Ας δωσω κ ενα quadrant καιρο εχουμε! Ειναι οριακα κατω και απο το xperia x10i.. 432! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts