Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Rooting με το universal androot έχει κάνει κανείς να πει αν συνάντησε κανένα πρόβλημα;

εγω το εχω κανει ειναι πανευκολο και αξιοπιστο

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί η wind δεν το έχει? ρωτάω επειδή ενδιαφέρεται ένας φίλος μου να παει ν το πάρει αυτές τις μέρες αλλα σίγουρα στο κατάστημα δεν θα το έχουν.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Γιατί η wind δεν το έχει? ρωτάω επειδή ενδιαφέρεται ένας φίλος μου να παει ν το πάρει αυτές τις μέρες αλλα σίγουρα στο κατάστημα δεν θα το έχουν.

γιατι εχει κανει τρελες πωλησεις και εγω το εψαχνα την προηγουμενη εβδομαδα και δεν το βρηκα με το που το εφερναν εξαφανιζοταν

ναι αλλα γραφει: This ROM is only for OLED equipped San Franciscos - do not attempt to install on TFT equipped devices!

δεν αντιμετωπισες κανενα προβλημα?

οχι μια χαρα παιζει

η κανει κ για tft η το δικο μου ΖΤΕ εχει AMOLED:D:D

γιατι εχει κανει τρελες πωλησεις και εγω το εψαχνα την προηγουμενη εβδομαδα και δεν το βρηκα με το που το εφερναν εξαφανιζοταν

Τώρα δεν ξέρω και αν το έχει το κατάστημα εδω στην Βέροια για να παει να το αγοράσει, σίγουρα θα πρέπει να το παραγγείλει όμως.

Αυτός θέλει ένα κινητο να παιζει τα πάντα και κατα την γνώμη μου είναι το καλύτερο σε αυτα τα λεφτά.

Τις wind λένε είναι TFT ενω αν πάρεις την έκδοση San Francisco εινα με την AMOLED οθόνη.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

αληθεια ξερετε πως βλεπουμε αν εχουμε την amoled η την tft?

Το πιο έυκολο που μπορείς να κάνεις είναι να παρατηρήσεις την μάυρη οθόνη όταν ξεκινάει να φορτώνει το κινητό, έχοντας κλειστά τα φώτα στο δωμάτιο.

Εαν το μάυρο είναι κατάμαυρο :p (όπως όταν είναι κλειστό) είναι amoled.

Εαν γίνεται γκρι - σαν να φωτίζεται απο πίσω- είναι TFT.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Ειναι μια μπαταρια που αποφορτιζει φορτιζοντας την μπαταρια του τηλεφωνου.. Θα δουλευει αλλα δεν το βρισκω πρακτικο! Καλυτερα να κουβαλας ενα φορτιστη πανω σου απο αυτο το πραγμα που οσο θα το εχεις συνδεμενο θα γινεται το κινητο διπλασιο με μεγεθος... :O

1. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε εναν ακόμη εξωτερικο φορτιστή (για το γραφείο) ;;;;

2. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε εναν φορτιστή αυτοκινήτου ;;;;

1. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε εναν ακόμη εξωτερικο φορτιστή (για το γραφείο) ;;;;

μπορείς να ψάξεις στο ebay φίλε

Δες εδώ για παράδειγμα

http://cgi.ebay.com/USB-DATA-CABLE-CAR-WALL-HOME-AC-CHARGER-ZTE-RACER-BLADE-/150519747004?pt=PDA_Accessories&hash=item230bad11bc

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Τελικά που μπορω να βρω την ρυθμιση που εχει το κινητο για αναβαθμιση οταν βγει απο την wind? Δεν υπαρχει πουθενα καμια σχετικη επιλογη. Επισης για το Blade με ποιο εργαλειο προτεινεται να γινει rooted και αν ειναι καποιο ευκολο και ασφαλες φυσικα? Περιμενω απαντησεις...

Rooting με το universal androot έχει κάνει κανείς να πει αν συνάντησε κανένα πρόβλημα;

Εγω εκανα και δεν συνατησα το παραμικρο προβλημα.

Ακολουθησα την παρακατω διαδικασια χωρις καμια δυσκολια η προβλημα.

How to ROOT the ZTE Blade / Orange San Francisco:

Rooting an Android Device is the equivalent of Jail breaking an iPhone, it gives you and the apps full access to the phones resources.

Download UniversalAndroot – Download.

Extract and copy to the SD Card, you can install the app using AppsInstaller as mentioned above.

Once installed just run UniversalAndroot and press the Root Button.

Your Android device should now be Rooted.

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

τα ειδα γιατι ακομη δεν εχει καλα καλα κλεισει ενα μηνα κυκλοφοριας και εχει προβληματα με gps, wifi και οπως ειδα σε ξενα φορουμς εχει προβλημα η οθονη. ξαφνικα σταματαει να ανταποκρινεται ή μαυριζει και δεν ξανανοιγει. επισης αναφερθηκε οτι στο σκρολαρισμα καποιες παρτιδες κανουν την αντιθετη κινηση απο αυτο που θελεις. ενω θελεις να παει κατω αυτο πηγαινει πανω, δηλαδη σε 2 μηνες ποσα ακομη θα βγουν?

To 90% των κινητων βγαζει προβληματα στην αρχη της κυκλοφοριας του.

Να σου θυμισω το iphone?Να σου θυμισω το HTC HD2?

Και μιλαμε για κινητα που κοστιζουν ενα μηνιατικο!

Σε σχεση με το ποσα εχουν πουληθει, αυτα που εχουν βγαλει προβλημα ειναι ελαχιστα!

Παρεπιπτοντως...υπαρχει και η εγγυηση.

Το δικο μου το εχω λατρεψει!!!!:cool:

το blade τρεχει χωρις κοληματα το asphalt 5,nfs shift, dungeon hunter,hero of sparta:D

Φίλε για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια έχεις βάλει κάποια άλλη ρομ ή έχεις κάνει τίποτε tweaks;

Στο blade φίλου που δοκίμαζα χθες αδυνατούσε να παίξει σωστά το angry birds season που είναι πολύ απλό σε γραφικά σε σχέση με τα παιχνίδια που δείχνεις στο βίντεο.Από την αρχή λειτουργίας του κολλούσε πολύ η σφεντόνα και μετά από κανένα πεντάλεπτο,το παιχνίδι πάγωνε τελείως.Στη συσκευή δεν έχει γίνει root ή οτιδήποτε άλλο.Κάποια άλλα παιχνίδια όπως basketball ii τα έπαιζε τέλεια.

ο φορτιστης τουνοκια Ν900 ειναι ιδιος.εγω μ αυτον το φορτιζω στο αμαξι

To 90% των κινητων βγαζει προβληματα στην αρχη της κυκλοφοριας του.

Να σου θυμισω το iphone?Να σου θυμισω το HTC HD2?

Και μιλαμε για κινητα που κοστιζουν ενα μηνιατικο!

Σε σχεση με το ποσα εχουν πουληθει, αυτα που εχουν βγαλει προβλημα ειναι ελαχιστα!

Παρεπιπτοντως...υπαρχει και η εγγυηση.

Το δικο μου το εχω λατρεψει!!!!:cool:

εχεις δικιο .... απλα εγω φοβαμαι το service και εδω μιλαμε για zte και wind

εχεις δικιο .... απλα εγω φοβαμαι το service και εδω μιλαμε για zte και wind

Θα αναφερω για αλλη μια φορα κατι. Η ΖΤΕ ειναι 4η στον κοσμο εταιριεα σε πωλησεις. Ειναι κινεζικη εταιρεια αλλα οχι απο τις "οτι να ναι" με τα κινεζακια στο ebay. Οπως ολες οι χωρες, ετσι και η κινα εχει μικρες εταρειουλες που κανουν μαιμου κινητα. Για την WIND και μονο αρκει να λες οτι το φοβασαι. Αυτο σκεφτομουν και γω.

Πηρα την μεγαλη αποφαση να το αγορασω. Εκανα ενα τηλεφωνο στο κοντινο μου καταστημα και μου ειπαν οτι μολις ηρθε παραγγελια με 4 κομματια. Στις 7 θα το εχω στα χερια μου. Ευχηθείτε μου καλη τυχη. Ειχα στειλει mail σε εναν πωλητη στο ebay να τον ρωτησω και ειχα πει οτι αν μου απαντησει θα το παρω απο εκει (159ε εβγαινε παλι) αλλα δεν απαντησε 4 μερα τωρα.

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Το κινητο δεν ειναι στυλ chinavasion ρε παιδια!

Το δινουν μεγαλες εταιριες οπως orange στην Αγγλια, wind στην Ελλαδα, vodafone στην Ισπανια κ.λ.π.

Λεμε την λεξη "κινεζικο" αλλα δεν ξερουμε πως

1ον κινεζικο απο κινεζικο διαφερει

2ον το 75% των αντικειμενων που εχουμε σπιτι μας ειναι κινεζικης κατασκευης.

Επισκέπτης
Φίλε για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια έχεις βάλει κάποια άλλη ρομ ή έχεις κάνει τίποτε tweaks;

Στο blade φίλου που δοκίμαζα χθες αδυνατούσε να παίξει σωστά το angry birds season που είναι πολύ απλό σε γραφικά σε σχέση με τα παιχνίδια που δείχνεις στο βίντεο.Από την αρχή λειτουργίας του κολλούσε πολύ η σφεντόνα και μετά από κανένα πεντάλεπτο,το παιχνίδι πάγωνε τελείως.Στη συσκευή δεν έχει γίνει root ή οτιδήποτε άλλο.Κάποια άλλα παιχνίδια όπως basketball ii τα έπαιζε τέλεια.

μια χαρα μου παιζει

Απαραδεκτο να μην υπαρχουν proxy settings στο android!

Δεν το λεω σαν αρνητικο του κινητου αλλα σαν αρνητικο του android!

Και απο οτι παρατηρησα και αλλοι κραζουν γι'αυτο το θεμα αλλα δεν εχει γινει τιποτα.

εγω βλεπω οτι εχουμε υπερεκτιμησει το android. εγω με τα wm μια χαρα ειμαι και ας τα κραζουν. οταν κανεις install προγραμμα σε ρωταει που να το αποθηκευση κατι που στα android τωρα εγινε. δε λεω σε κανα χρονο δε θα παιζονται αλλα ακομη εχουν σημαντικες ελλειψεις

μέχρι σήμερα το πρωί ήμουν στα πρόθυρα να πάρω της vodafone τον αντίστοιχο φτηνό αλλά μου παρουσιάστηκε ευκαιρία και να διαλέξω ανάμεσα στο joy και σε αυτό.

ένα πράγμα έχω απορία.

πέρα απο τα πασιφανή πλεονεκτήματα που έχει σε θέμα hardware σε σχέση με το joy,είδα ένα βιντεάκι απο ελληνικό hands on του κινητού και τα wallpapers μου φάνηκε πως σκάλωναν ανα τακτά διαστήματα.

υπάρχει τέτοιο θέμα?

επίσης συγκριτικά με το joy τι ποιότητα κατασκευής έχει?το δεύτερο το έχω δει και μου φάνηκε αρκετά στιβαρό.αυτό πως είναι?

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...