dantekavala Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Με αυτά που γράφονται ψήθηκα και εγώ να αγοράσω από orange.co.uk με τιμη 109 λιρες.Ανοιξα λογαριασμό στο borderlinx και προχωρησα στην παραγγελία πριν λίγο.Δύο παρατηρήσεις έχω: 1.Η αγορά ολοκληρώθηκε αλλά μου εστειλαν το παρακάτω e-mail Hello .......... , Before we can process your order we need to double check some details with you. Please contact us so we can sort everything out. You can email our web sales support team at webresponsecabinet@orange.co.uk Please enter the word GEN into the subject line of your email followed by your order number which is shown below. A member of the team will then review your order and contact you to confirm or request any additional details. your order number: ........ Thanks, Orange Μάλλον αυτό δεν είναι για καλό να υποθέσω. 2.Η κάρτα μου ήδη χρεώθηκε και αυτό κάπως με προβληματίζει.(το ποσό είναι 116,72 ευρώ αν και φανταζόμουνα θα είναι περισσότερα 109*1,18 περίπου 128 ευρώ) Θα σας ενημερώσω για εξελίξεις...Να δούμε πως θα πάει! εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι απλα για να ελενξουν αν εισαι εσυ ο κατοχος του email. Αν τελικα ολοκληρωθει η διαδικασια, στειλε κανενα μηνυμα εδω γιατι ενδιαφερομαι και εγω. Αν και στην εταιρεια αυτη μου εβγαινε καπου 40ε παραπανω για να μου το φερει. Δεν ξερω πως εσενα σου βγηκε 119ε Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Φιλε μου και εγω ετσι την επαθα. Αυριο 8α σου ερ8ει email που 8α λεει οτι δεν μπορουν να στο στειλουν γιατι η διευ8υνση της καρτας ειναι διαφορετικη απο την διευ8υνση που δηλωσες απο το borderlinx και 8α στο ακυρωσουν. Τα λεφτα οπως προειπες ηδη τα εχουν βγαλει και εμενα 2 μερες που κοιταζω δεν εχουν μπει ακομα. Εστειλα σημερα email για να μου πουν απο την orange γιατι δεν μπηκαν ακομα και περιμενω απαντηση. Πλεον μεχρι να βρε8ει καποιο αλλο eshop να βγαλει το SF θεωρω μονοδρομο Play.com+borderlinx που παει κοντα στο 170 -180 νομιζω. Ηδου και το email Dear George Thank you for contacting us. We attempted to take payment for your order however we were unable to validate the card provided. Please ensure the card used is registered in your name to the home address given on the order. If this is not the case the order will not be processed. Kind regards David Weddle Sales Support Advisor | Online Sales Support Υ.Γ. Ενα τεραστιο ευχαριστω στους Ελληναρες που σκαμαραν το Play.com. Μεχρι 30 λιρες πλεον στο Ελλαντα Edited November 24, 2010 by dionysg email Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ο ηχος (mp3) με ακουστικα γιατι ειναι τοσο χαμηλος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Φιλε μου και εγω ετσι την επαθα. Αυριο 8α σου ερ8ει email που 8α λεει οτι δεν μπορουν να στο στειλουν γιατι η διευ8υνση της καρτας ειναι διαφορετικη απο την διευ8υνση που δηλωσες απο το borderlinx και 8α στο ακυρωσουν. Τα λεφτα οπως προειπες ηδη τα εχουν βγαλει και εμενα 2 μερες που κοιταζω δεν εχουν μπει ακομα. Εστειλα σημερα email για να μου πουν απο την orange γιατι δεν μπηκαν ακομα και περιμενω απαντηση. Πλεον μεχρι να βρε8ει καποιο αλλο eshop να βγαλει το SF θεωρω μονοδρομο Play.com+borderlinx που παει κοντα στο 170 -180 νομιζω. Ηδου και το email Play.com δεν στελνει ΕΛΛΑΔΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Play.com δεν στελνει ΕΛΛΑΔΑ. Γιαuτο ειπα Play.com+Borderlinx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Του εχω περασει 36 εφαρμογες και ειναι αρκετα αξιοπρεπες ακομη.....οτα βγει η 2.2 θα πεταει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspap79 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι απλα για να ελενξουν αν εισαι εσυ ο κατοχος του email. Αν τελικα ολοκληρωθει η διαδικασια, στειλε κανενα μηνυμα εδω γιατι ενδιαφερομαι και εγω. Αν και στην εταιρεια αυτη μου εβγαινε καπου 40ε παραπανω για να μου το φερει. Δεν ξερω πως εσενα σου βγηκε 119ε 116,72 ευρω (πίστευα θα χρέωνε γύρω στα 128) ηταν η χρέωση της orange στην πιστωτική καρτα + καμια 35 ευρώ που υπολόγιζα θα χρειαζόταν το borderlinx, οπότε πίστεψα οτι ήταν μια χαρά. Βέβαια από οτι λέει ο dionysg τζίφος η υπόθεση οπότε θα περίμενω το refund για να προσπαθήσω να το πάρω με play.com + borderlinx.Η ίσως και από εδώ http://www.prepaywizard.co.uk/orange-san-francisco-payg-phone όταν το φέρει βέβαια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Συγνωμη κιολας ρε παιδια αλλα δεν καταλαβαινω την εμμονη σας να αγοραζεται στα τυφλα ουσιαστικα και χωρις την απαραιτητη για την εποχη μας εγγυηση.2 ΧΡΟΝΙΑ απο Ελλαδα εχουμε και ειμαστε απολυτα καλλυμενη στα παντα!!! Τεσπα δικα σας τα γενια και τα χτενια λενε.Απο φιλου το κινητο που το τσεκαρα σημερα αρκετα........ Η διαφορα δεν ειναι τοσο τραγικη στην οθονη(ειναι πολυ καλυτερη απο του wildfire ας πουμε).........και η ram πια...256 δεν φτανει?.......φωρτομενο το κινηακι με ενα σκασμο πραματα και δεν κανει κιχ.......και να το σκαλιοζω ενα 2ωρο......ουτε κολληματα.....ουτε το παραμικρο ιχνος κουρασης απο το κινητο!Εξαιρετικο σε ολα του και τα πλαστικα του ανωτερα ακομα και απο sony-nokia-lg κτλ......χαλαρα μαλιστα!!Wifi σφαιρα παει καμερα αξιοπρεπεστατη απο οτι ειδα Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Απο τη μία έχεις καλύτερη οθόνη διπλάσια μνήμη και καλύτερη τιμή και απο την άλλη εγγύηση. Εγώ σίγουρα προτιμώ το πρώτο. Μάλλον θα πω σε ενα φίλο να μου πάρει το SF. Τώρα αν έπρεπε να δώσω 180 δεν ξέρω τι θα έκανα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) .........Εξαιρετικο σε ολα του και τα πλαστικα του ανωτερα ακομα και απο sony-nokia-lg κτλ......χαλαρα μαλιστα!!Wifi σφαιρα παει καμερα αξιοπρεπεστατη απο οτι ειδα Νομίζω φίλε υπερβάλλεις τουλάχιστον για την ποιότητα των πλαστικών ότι είναι καλύτερη από Νοκια. από τις άλλες εταιρίες που ανέφερες ιδίως για την LG μπορεί αλλά τα Νοκια για το κυριο που διακρίνονται σε σχέση με τα άλλα είναι η ποιότητα κατασκευής και τα καλά υλικά για αυτό και η τιμή τους σε ίδιας κατηγορίας με άλλες εταιρίες συσκευές έχουν διπλάσια σχεδόν τιμή. Τώρα το κινητό το πήρε εχθές ο αδερφός μου. Δε λέω για τα λεφτά του και γενικά όποιος θέλει να πάρει Android κινητό είναι πολύ καλή περίπτωση και δεν θέλει να δώσει γύρω στα 500 ευρώ για κάτι εξαιρετικό. Στα συν απ' ότι είδα είναι η ανάλυση της οθόνης και το σχετικά γρήγορο μενού, η άμεση απόκριση του touch, καλή συνδεσιμότητα και γενικά μια καλή αίσθηση του κινητού (GPS δεν δοκίμασα). Στα μείον είναι τα πλαστικά (θυμίζουν φθηνό πλαστικο παιχνίδι) και η κάμερα. Δεν ξέρω πως τη βρήκες εσύ εντάξει αλλά εγώ τη βρήκα σχεδόν απαράδεκτη, με τρομερό θόρυβο στις φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες ημέρας καλά για βράδυ άστο καλύτερα. Υπενθυμίζω όμως μιλάμε για ένα κινητό που κάνει 159 ευρώ και νομίζω ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να ξεπεράσει τα 350-400 ευρώ. Edited November 24, 2010 by frastgr frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 μπορει καποιος που το εχει παρει να το ψαξει λιγο και να μας πει αν εχει αυτοματη απαντηση οταν συνδεουμε ακουστικα θα του ημουν ευγνωμων.ειναι ο μονος λογος που δεν το εχω παρει ακομα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Στα μείον είναι τα πλαστικά (θυμίζουν φθηνό πλαστικο παιχνίδι) και η κάμερα. Δεν ξέρω πως τη βρήκες εσύ εντάξει αλλά εγώ τη βρήκα σχεδόν απαράδεκτη, με τρομερό θόρυβο στις φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες ημέρας καλά για βράδυ άστο καλύτερα. Υπενθυμίζω όμως μιλάμε για ένα κινητό που κάνει 159 ευρώ και νομίζω ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να ξεπεράσει τα 350-400 ευρώ. Οχι φιλε μου, δεν ειναι πλαστικα φθηνου κινεζικου παιχνιδιου, το μονο που θυμιζει κινεζικο ειναι τα τρια πληκτρα, το συνολο ειναι πολυ καλο (χωρις τριγμους με μαλακα πλαστικα). Η τελευταια φραση σου τα λεει ολα. Η καλυτερη επιλογη για καποιον που δε θελει να ξεπερασει τα 350 (μονο που δεν παει για 250-300, αλλα για 159)!!! Οσο για το μοντελο της orange με αφηνει παγερα αδιαφορο η amoled (σε καποιες περιπτωσεις ειναι ανωτερη η lcd του blade), αλλα τα 512 μνημης δινουν ενα μεγαλο συν... Υ.Γ. Επειδη καποιος ρωτησε για μπαταρια. Την κατατασσω στα κλασικα ανδροειδη. Στα ιδια επιπεδα με htc desire (του δινω κι ενα +10-20% και αυτο δικαιολογειται και απο το λιγοτερο ενεργοβορο επεξεργαστη), γενικα με τα παντα ανοιχτα (wifi, push, bluetooth και δε συμμαζευεται) και δυνατη χρηση μεσα στη μερα το βραδυ φορτιζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδια καλο και αγιο το κινητο αυτο, αλλα ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ. MH ΛETE OTI NANAI. Περασαν απο τα χερια μου πολλα κινητα και καποια κινεζικα επισεις. Τα 2 απ αυτα χαλασαν και τα ανοιξα απο περιεργεια. Κοινως τα εκανα "Βιδες". Επισεις εχω ανοιξει και ενα sony ericsson και ενα nokia ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΑ ΦΤΗΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. Ε λοιπον ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ . Τα επωνυμα μεσα φαινοντουσαν ποσο προσεκτικη δουλεια εχει γινει με κολλησεις και αλλα , Ενω με ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ "ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ" . Γι αυτο μη συγκρινεται ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΩΝΥΜΟ με ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ . Οι επωνυμες εταιριες ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ". Δουλευουν μεν κινεζοι ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ . Γι αυτο μη λετε οτι ναναι . Και η καθε ΖΤΕ και η καθε HUAWEI κατασκευαζει και δινει μονο σε καμια κινεζικη εταιριουλα η σε καναν παροχεα και ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ. (και συγνωμη για το υφος μου αλλα ΠΡΕΠΕΙ να λεμε την αληθεια ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδια καλο και αγιο το κινητο αυτο, αλλα ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ. MH ΛETE OTI NANAI. Περασαν απο τα χερια μου πολλα κινητα και καποια κινεζικα επισεις. Τα 2 απ αυτα χαλασαν και τα ανοιξα απο περιεργεια. Κοινως τα εκανα "Βιδες". Επισεις εχω ανοιξει και ενα sony ericsson και ενα nokia ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΑ ΦΤΗΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. Ε λοιπον ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ . Τα επωνυμα μεσα φαινοντουσαν ποσο προσεκτικη δουλεια εχει γινει με κολλησεις και αλλα , Ενω με ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ "ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ" . Γι αυτο μη συγκρινεται ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΩΝΥΜΟ με ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ . Οι επωνυμες εταιριες ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ". Δουλευουν μεν κινεζοι ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ . Γι αυτο μη λετε οτι ναναι . Και η καθε ΖΤΕ και η καθε HUAWEI κατασκευαζει και δινει μονο σε καμια κινεζικη εταιριουλα η σε καναν παροχεα και ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ. (και συγνωμη για το υφος μου αλλα ΠΡΕΠΕΙ να λεμε την αληθεια ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.) Αφου αποφασιζεις να λες την αληθεια οπως ειπες επρεπε να το ψαξεις καλυτερα το θεμα. Η ΖΤΕ δεν ειναι μια οποιαδηποτε εταιρεια. Δεν μπορει ο καθενας να βγαινει και να λεει οτι του κατεβει επειδη ετσι απλα του ηρθε να τα πει. Σου παραθετω ενα κομματι απο κειμενο και ολοκληρη την πηγα απο κατω Η ZTE Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρίες κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Λειτουργεί σε περισσότερες από 140 χώρες και συνεργάζεται με 59 από τους 100 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν σε επικοινωνία μέσω φωνής, δεδομένων, πολυμέσων και ασύρματης ευρυζωνικότητας αλλά και συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Η ZTE ιδρύθηκε το 1985, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή τηλεπικοινωνιακού υλικού στην Κίνα. Είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει και κατατάσσεται ψηλά σε πολλές κατηγορίες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το 2009 όπου αναδείχθηκε 4η σε πωλήσεις παγκοσμίως. http://www.apn.gr/tech-news/zte-blade-android-smartphone-apo-th-wind-se-prosith-timh/ Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Νομίζω φίλε υπερβάλλεις τουλάχιστον για την ποιότητα των πλαστικών ότι είναι καλύτερη από Νοκια. από τις άλλες εταιρίες που ανέφερες ιδίως για την LG μπορεί αλλά τα Νοκια για το κυριο που διακρίνονται σε σχέση με τα άλλα είναι η ποιότητα κατασκευής και τα καλά υλικά για αυτό και η τιμή τους σε ίδιας κατηγορίας με άλλες εταιρίες συσκευές έχουν διπλάσια σχεδόν τιμή. Τώρα το κινητό το πήρε εχθές ο αδερφός μου. Δε λέω για τα λεφτά του και γενικά όποιος θέλει να πάρει Android κινητό είναι πολύ καλή περίπτωση και δεν θέλει να δώσει γύρω στα 500 ευρώ για κάτι εξαιρετικό. Στα συν απ' ότι είδα είναι η ανάλυση της οθόνης και το σχετικά γρήγορο μενού, η άμεση απόκριση του touch, καλή συνδεσιμότητα και γενικά μια καλή αίσθηση του κινητού (GPS δεν δοκίμασα). Στα μείον είναι τα πλαστικά (θυμίζουν φθηνό πλαστικο παιχνίδι) και η κάμερα. Δεν ξέρω πως τη βρήκες εσύ εντάξει αλλά εγώ τη βρήκα σχεδόν απαράδεκτη, με τρομερό θόρυβο στις φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες ημέρας καλά για βράδυ άστο καλύτερα. Υπενθυμίζω όμως μιλάμε για ένα κινητό που κάνει 159 ευρώ και νομίζω ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να ξεπεράσει τα 350-400 ευρώ. Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση...........αλλα s.e.vivaz ετριζε ολοκληρο, το κρατησα ενα μηνα και το εδωσα.......nokia 5230-5800 κτλ μα καλα λιγο καλυτερη ποιοτητα δεν μπορουσαν να εχουν...?ετριζαν και αυτα μετα απο λιγο καλα να μην πω τωρα για lg ειδικα καποια μοντελα ειναι τελειως ψευτικα!!!Απο οτι ειδες δεν εγραψα το παραμικρο για τα samsung εεεε....Εχω ενα κατεβατο απο κινητα αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι υπερτιμημενα ....Την καμερα δεν ειδα αποτελεσματα σε pc να πω την αληθειαμονο στο κινητο που μου φανηκαν σε γενικα πλαισια οκ. Παντα φιλικα Κωστας. P.s. το κινητο ειναι φιλου.............και δεν το λυπαται και πολυ. Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση...........αλλα s.e.vivaz ετριζε ολοκληρο, το κρατησα ενα μηνα και το εδωσα.......nokia 5230-5800 κτλ μα καλα λιγο καλυτερη ποιοτητα δεν μπορουσαν να εχουν...?ετριζαν και αυτα μετα απο λιγο καλα να μην πω τωρα για lg ειδικα καποια μοντελα ειναι τελειως ψευτικα!!!Απο οτι ειδες δεν εγραψα το παραμικρο για τα samsung εεεε....Εχω ενα κατεβατο απο κινητα αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι υπερτιμημενα ....Την καμερα δεν ειδα αποτελεσματα σε pc να πω την αληθειαμονο στο κινητο που μου φανηκαν σε γενικα πλαισια οκ. Παντα φιλικα Κωστας. P.s. το κινητο ειναι φιλου.............και δεν το λυπαται και πολυ. Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης είναι θέμα της γνώμης του καθενός μετά την επαφή του με το συγκεκριμένο κινητό ανάλογα βέβαια και με τις εμπειρίες και γνώσεις του. Είπα και το ξαναλέω καλό το κινητό άριστη επιλογή στα λεφτά του άλλα ως εκεί δεν θα το κάνουμε και ''χρυσάφι'' επειδή έτσι αρέσει σε κάποιους ή θέλουν να ακούνε μόνο ότι τους αρέσει. Δεν θα επανέρθω στο να συγκρίνω ένα ένα μοντέλο κτλ γιατί μπορώ να σου παραθέσω άπειρα παραδείγματα. Την γνώμη μου για το κινητό την έγραψα ούτε τυχαίος είμαι ούτε και άσχετος (είμαι κάτοχος smartphones από την ημέρα που βγήκε το πρώτο - siemens sx1 - και πέρασαν πολλά από τα χέρια μου) τώρα από εκει και πέρα όποιος θέλει τη λαμβάνει υπόψη ή όχι. ευχαριστώ Edited November 25, 2010 by frastgr frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδιά, γνωρίζεται αν η αναβαθμιση σε 2.2 γινεται μεσω Ο.Τ.Α. και αν οι εφαρμογες τελικα καθονται στην ενσωματωμενη καρτα των 2 γιγκα.... http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Αφου αποφασιζεις να λες την αληθεια οπως ειπες επρεπε να το ψαξεις καλυτερα το θεμα. Η ΖΤΕ δεν ειναι μια οποιαδηποτε εταιρεια. Δεν μπορει ο καθενας να βγαινει και να λεει οτι του κατεβει επειδη ετσι απλα του ηρθε να τα πει. Σου παραθετω ενα κομματι απο κειμενο και ολοκληρη την πηγα απο κατω Η ZTE Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρίες κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Λειτουργεί σε περισσότερες από 140 χώρες και συνεργάζεται με 59 από τους 100 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν σε επικοινωνία μέσω φωνής, δεδομένων, πολυμέσων και ασύρματης ευρυζωνικότητας αλλά και συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Η ZTE ιδρύθηκε το 1985, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή τηλεπικοινωνιακού υλικού στην Κίνα. Είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει και κατατάσσεται ψηλά σε πολλές κατηγορίες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το 2009 όπου αναδείχθηκε 4η σε πωλήσεις παγκοσμίως. http://www.apn.gr/tech-news/zte-blade-android-smartphone-apo-th-wind-se-prosith-timh/(Λειτουργεί σε περισσότερες από 140 χώρες ((και συνεργάζεται)) με 59 από τους 100 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως. ((και συνεργάζεται)) Το ειπες μονος σου φιλε μου οτι ειπα εγω πριν (μονο με παροχους". Ειπα και πριν, ανοιχτε ενα κινητο καντε το "βιδες" και μετα ανοιχτε ενα απλο επωνυμο και καντε το "βιδες" κι αυτο και δειτε τις διαφορες μονοι σας. (Μη πω και για τη καμερα τους που ειναι απαισια εντελως φτηνιαρικη) και δε μ ενδιαφερει τι λεει το http://www.apn.gr , κανει διαφημιση. Ειπα. Ανοιχτε τα μονοι σας και δειτε. Αυτα Edited November 25, 2010 by aby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (Λειτουργεί σε περισσότερες από 140 χώρες ((και συνεργάζεται)) με 59 από τους 100 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως. ((και συνεργάζεται)) Το ειπες μονος σου φιλε μου οτι ειπα εγω πριν (μονο με παροχους". Ειπα και πριν, ανοιχτε ενα κινητο καντε το "βιδες" και μετα ανοιχτε ενα απλο επωνυμο και καντε το "βιδες" κι αυτο και δειτε τις διαφορες μονοι σας. (Μη πω και για τη καμερα τους που ειναι απαισια εντελως φτηνιαρικη) και δε μ ενδιαφερει τι λεει το http://www.apn.gr , κανει διαφημιση. Ειπα. Ανοιχτε τα μονοι σας και δειτε. Αυτα Απλα κανει τρελη αντιφαση να χαρακτηριζεις με τον τροπο που χαρακτηρισες την ΖΤΕ, μια εταιρεια που ειναι 4η σε πωλησεις στον κοσμο. Αλλο να ανοιξες κινεζικα κινητακια που τα πηρες εγω δεν ξερω και απο που και αλλο να μιλας για μεγαλες εταιρειες που απλα ΕΣΥ δεν τις ξερεις. Αν ψαχνεσε λιγο με την τεχνολογια θα ειχες ακουσει πολλα καλα για την ΖΤΕ και οχι μονο στα κινητα. Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Απλα κανει τρελη αντιφαση να χαρακτηριζεις με τον τροπο που χαρακτηρισες την ΖΤΕ, μια εταιρεια που ειναι 4η σε πωλησεις στον κοσμο. Αλλο να ανοιξες κινεζικα κινητακια που τα πηρες εγω δεν ξερω και απο που και αλλο να μιλας για μεγαλες εταιρειες που απλα ΕΣΥ δεν τις ξερεις. Αν ψαχνεσε λιγο με την τεχνολογια θα ειχες ακουσει πολλα καλα για την ΖΤΕ και οχι μονο στα κινητα.Οκ δε θα σου αλλαξω γνωμη. Παρε ΖΤΕ φιλε μου εσυ. (κι αφου ειναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ας μη βαζει καμερουλα που που δεν εχουν ουτε κινητα των 40 ευρω επωνυμα..) Edited November 25, 2010 by aby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Οκ δε θα σου αλλαξω γνωμη. Παρε ΖΤΕ φιλε μου εσυ. (κι αφου ειναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ας μη βαζει καμερουλα που που δεν εχουν ουτε κινητα των 40 ευρω επωνυμα..) Το κινητο ειναι android. Το καθε κινητο χαρακτηριζετε για την ιδιοτητα του. Τα express music εχουν καλο ηχειο Τα φωτογραφικα κινητα (οπως το N82) εχουν καλη καμερα Τα android κινητα θελουν συνδεσιμοτητα με ιντερνετ και δυνατοτητα σε εφαρμογες. Αν θες να τα εχει ολα πανε σκασε 600ε και παρε ενα. Αυτα που λες εσυ ειναι προσωπικες, χωρις καμια βαση αποψεις. Εγω δεν σου ειπα την αποψη μου. Απλα σου παρεθεσα καποια κειμενα Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Το κινητο ειναι android. Το καθε κινητο χαρακτηριζετε για την ιδιοτητα του. Τα express music εχουν καλο ηχειο Τα φωτογραφικα κινητα (οπως το N82) εχουν καλη καμερα Τα android κινητα θελουν συνδεσιμοτητα με ιντερνετ και δυνατοτητα σε εφαρμογες. Αν θες να τα εχει ολα πανε σκασε 600ε και παρε ενα. Αυτα που λες εσυ ειναι προσωπικες, χωρις καμια βαση αποψεις. Εγω δεν σου ειπα την αποψη μου. Απλα σου παρεθεσα καποια κειμεναΩραια. Βρες μου το πιο φτηνο android με τετοια καμερα. Ο νοων νοητω. Αφηνω τα υπολοιπα παιδια να κρινουν απο μονα τους.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Να πω και εγω την γνωμη μου σχετικα με το κινητο,το πηραμε προχθες.Εχω ασχοληθει πανω του για αρκετες ωρες αν και δεν εχω ελεξει τα παιχνιδια ακομη....Χωρις υπερβολη τωρα πιστευω το κινητο για τα λεφτα του τα σπαει!!!Το multitouch του μια χαρα,το εχω δοκιμασει και σε εικονες και στον browser,ενταξει δεν ειναι σαν του Desire,IPhone ktl αλλα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.Γρηγοροτατο στα installations,live wallpapers(πραγμα που με εξεπληξε γιατι νομιζω εκανε πιο γρηγορα install και απο το δικο μου-Ηtc Desire).Η οθονη του καταπληκτικη,πολυ ωραια χρωματα,ιχνος πιξελ(με εκανε να σκεφτομαι αν ειναι οντως lcd-tft αν και στο κουτι νομιζο δεν ελεγε πουθενα τι ειδος ειναι).Μεσα ειχε ελευθερα 171 MB μνημης και αποτι προσεξα 2-3 προγραμματακια κινεζικα,στα ελληνικα και αγγλικα βεβαια ομως(πληκτρολογιο,task manager,file manager).Μπαταρια?Σκεφτειτε οτι χθες εβαζα και ετρεχα προγραμματα,μετα η κοπελα μου για αλλες τοσες ωρες και αντεξε 22 ωρες πρωτη χρηση .Καταληγω οτι μπορει να μην εχει στιβαρή κατασκευη(δεν ειναι και χαλια ομως),εχει το ιδιο παχος με το Desire,πιο ελαφρυ,Πολυ καλη οθονη++,γρηγορο+,καλη μπαταρια+ και να προσθεσω οτι δεν μου εκανε το προβλημα με το wifi που λενε μερικοι!Οσο για το αν θερμαινεται που ρωτησε καποιος,ως τωρα οχι αλλα οταν θα παιξω κανενα καλο παιχνιδακι θα σας ενημερωσω.Θα σας πω περισσοτερα οταν ασχοληθω κιαλλο μαζι του αλλα απο πρωτης ματια φαινεται οτι αξιζει τα λεφτα του και περισσοτερα. http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Λοιπον μιας και ειμαι κατοχος αυτην την στιγμη ενος galaxy S και ενος htc hd2 και ενος iphone 4(αυτο με την κεραια ντε.....)μιας και το zte blade ΔΕΝ ειναι δικο μου αλλα φιλου να πω οτι εαν ηταν η στιγμη να αγορασω ενα εξυπνο κινητο με κοστος εως 290 ευρω θα διαλεγα τον...ΚΙΝΕΖΟ!!!' Πολυ απλα γιατι τα εχει ολα τα κανει ολα ειναι αξιοπρεπεστατο παντου εχει οθοναρα πολυ καλα πλαστικα πολυ καλη αποκριση στις εντολες μου θα αναβαθμηστη συντομα σε 2.2 και μου το κανουν δωρο μιας και με 159 ευρω κατι μετρια κινητα παιρνεις.Εχει εγγυηση 2χρονια απο Ελλαδα και συμφωνα με αυτα που διαβαζω δεν σπαει δεν χαλαει!! Τωρα εαν θελω κατι ποιο επωνυμο και καλυτερο θα πηγαινα σιγουρα μονο σε htc αλλα το κοστος εκτοξευεται ελαφρως......και βεβαια παντα σε android!!!!! 159 ευρω και παιρνεις και ρεστα!!! P.s. Δεν δουλευω στην wind ουτε βεβαια στην zte απλος χρηστης ειμαι αλλα το κινεζακι με εξεπληξε σχεδον παντου!! Edited November 25, 2010 by kostast1 Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Λοιπον μιας και ειμαι κατοχος αυτην την στιγμη ενος galaxy S και ενος htc hd2 και ενος iphone 4(αυτο με την κεραια ντε.....)μιας και το zte blade ΔΕΝ ειναι δικο μου αλλα φιλου να πω οτι εαν ηταν η στιγμη να αγορασω ενα εξυπνο κινητο με κοστος εως 290 ευρω θα διαλεγα τον...ΚΙΝΕΖΟ!!!' Πολυ απλα γιατι τα εχει ολα τα κανει ολα ειναι αξιοπρεπεστατο παντου εχει οθοναρα πολυ καλα πλαστικα πολυ καλη αποκριση στις εντολες μου θα αναβαθμηστη συντομα σε 2.2 και μου το κανουν δωρο μιας και με 159 ευρω κατι μετρια κινητα παιρνεις.Εχει εγγυηση 2χρονια απο Ελλαδα και συμφωνα με αυτα που διαβαζω δεν σπαει δεν χαλαει!! Τωρα εαν θελω κατι ποιο επωνυμο και καλυτερο θα πηγαινα σιγουρα μονο σε htc αλλα το κοστος εκτοξευεται ελαφρως......και βεβαια παντα σε android!!!!! 159 ευρω και παιρνεις και ρεστα!!! P.s. Δεν δουλευω στην wind ουτε βεβαια στην zte απλος χρηστης ειμαι αλλα το κινεζακι με εξεπληξε σχεδον παντου!! Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. Οποιος θεωρει οτι ειναι κακοκατασκευασμένο απλά το αποφεύγει (αφου θεωρει και τη ΖΤΕ μικρη εταιριουλα). Οποιος γνωρίζει πέντε πράγματα από κινητά το αγοράζει χωρίς πολλή σκέψη. Τόσο απλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts