Demetris Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν χάρτες της Κύπρου για πλοήγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IrcDemon13 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Καλησπερα . Εχω αποκτηση ενα w723 gt-s7230e Στο οποιο εχω προβλημα με τη μνημη του τηλεφωνου . Δεν εχω εγκαταστηση τπτ σε αυτην κ εχει γεμισει χωρις να μπορω να την αδειασω Απο την παρακολουθηση της εχω προσεξει οτι γεμισε απο την χρηση Facebook κ ιντερνετ Κραταει καπου καποια Log file που μπορω να διαγραψω ? Πρεπει να γινει καποιο Format ? Edited March 13, 2011 by IrcDemon13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλως εχοντων των πραγματων θα το παρω απο εβδομαδα. Αυτο που θα ηθελα να ξερω απο τη πρωτη στιγμη ειναι τι ρυθμισεις να κανω για να συνδεομαι στο internet μονο με wifi για να αποφυγω χρεωσεις. Τα υπολοιπα πιστευω με το καιρο οτι θα τα βρω. Σας ευχαριστω...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλως εχοντων των πραγματων θα το παρω απο εβδομαδα. Αυτο που θα ηθελα να ξερω απο τη πρωτη στιγμη ειναι τι ρυθμισεις να κανω για να συνδεομαι στο internet μονο με wifi για να αποφυγω χρεωσεις. Τα υπολοιπα πιστευω με το καιρο οτι θα τα βρω. Σας ευχαριστω...... πας ρυθμήσεις--> δυνατότητα σύνδεσης --> και ξετικάρεις το "χρήση δεδομένων πακέτου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Σε ευχαριστω. Αυτο μονο? Δεν διαλεγω καπου wifi? Σις ρυθμισειες εννοω.... Edited March 22, 2011 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Σε ευχαριστω. Αυτο μονο? Δεν διαλεγω καπου wifi? Σις ρυθμισειες εννοω.... οχι τιποτα αλλο.. Την πρωτη φορα που θα το ανοιξεις καλυτερα να ειναι χωρις sim (μηπως και κατεβασει δεδομενα και χρεωθεις) .... κανεις την ρυθμηση και μετα βαζεις την sim χωρις φοβο χρεωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Ξερω οτι η ερωτηση μου εχει ξαναγινει αλλα ρωταω αυτους που εχουν το τηλεφωνο. Τι γινεται με την πρωτη φορτιση? Το ανοιγω οταν ερχεται και τελειωνω την μπαταρια (μεχρι να κλεισει) και μετα το βαζω για φορτιση ή το βαζω κατευθειαν? πολυ εχω μπερδευτει........ JohnyB τι εκανε η γυναικα σου? Edited March 27, 2011 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 οπως νομιζεις. οσα κινητα εχω παρει, ειτε τα λειτουργω απευθειας, ειτε τα φορτιζω, ειτε τα φορτιζω και λειτοργω τατοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goril Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 καλησπέρα! επειδή με ενδιαφέρει το τηλέφωνο, να σας ρωτήσω για το gps έχει προεγκαταστηση το route66; και δωρεάν πλοήγηση για κάποιο διάστημα; ακόμα η πλοήγηση ή οι χάρτες χρειάζονται σύνδεση με τον παροχό της κιν.τηλεφωνίας ή λειτουργούν σαν της nokia χωρίς; γιατί αν κατάλαβα σωστά στο android οι χάρτες για να λειτουργήσουν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος με το internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ξερω οτι η ερωτηση μου εχει ξαναγινει αλλα ρωταω αυτους που εχουν το τηλεφωνο. Τι γινεται με την πρωτη φορτιση? Το ανοιγω οταν ερχεται και τελειωνω την μπαταρια (μεχρι να κλεισει) και μετα το βαζω για φορτιση ή το βαζω κατευθειαν? πολυ εχω μπερδευτει........ JohnyB τι εκανε η γυναικα σου? Αν και σου απάντησα και με πμ, το άφησε μέχρι την πρώτη ειδοποίηση για φόρτιση και τότε το φόρτισε. Δεν το άφησε να κλείσει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IrcDemon13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Γτ η χρηση FB γεμιζει τη μνημη του κινητου ? κραταει καποιο Log file καπου ? Πρεπει να γινει καποια εκαθαρισει μνημης Internet/coockies/cashe ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisevi Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Γεια σας παιδιά. Εχω μια απορία και θα με διευκολύνατε πολύ αν μου την λύσετε: Βλέπω το 7230 στο skroutz με τιμή από 146€ (mobilehellas) μέχρι και € 270 (vodafone). Είναι σίγουρα το ίδιο, γιατί δε μπόρεσα να βγάλω άκρη. Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και η δυνατότητα βιντεοκλήσης. Στην φωτο δεν φαίνεται κάποια δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήση. Τι παίζει? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Γεια σας παιδιά. Εχω μια απορία και θα με διευκολύνατε πολύ αν μου την λύσετε: Βλέπω το 7230 στο skroutz με τιμή από 146€ (mobilehellas) μέχρι και € 270 (vodafone). Είναι σίγουρα το ίδιο, γιατί δε μπόρεσα να βγάλω άκρη. Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και η δυνατότητα βιντεοκλήσης. Στην φωτο δεν φαίνεται κάποια δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήση. Τι παίζει? Σας ευχαριστώ. Από ότι τα είδα είναι τα ίδια τηλέφωνα. Έχει καλή μπαταρία. Στην γυναίκα μου κρατάει 4 μέρες με λίγα μηνύματα και κλήσεις καθημερινά διάρκειας περίπου 30' και κλειστό το βράδυ. Δεύτερη κάμερα (μπροστά) για βιντεοκλήση δεν έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ειχε η συσκευασια σας μεσα καρτα μνημης sd? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ειχε η συσκευασια σας μεσα καρτα μνημης sd? Όχι, δεν είχε.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggianniss Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 συγνωμη και παλι αλλα ειμαι αρχαριος σε αυτα δεν εχω ιδεα και θα σας ταλαιπωρησω οταν λες εχεις κατυεβασει τοςυ χαρτες τι εννοεις? εγω σημερα καταφερα και καυτεβασα μονο χαρτη ελλαδας χωρις να μου ζητησει αδεια η κωδικο για τα υπολοιπα ζηταει αδεια η κωδικο αρα δεν ειναι δωρεαν σωστα? κατι αλλο ειναι σιγουρο οτι δνε πληρωνω για ενα μηνα?και μετα ? κατι αλλο επισης msn μπορω να κατεβασω και αν χρησιμοποιοησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Όταν γράφεις μήνυμα το πληκτρολόγιο είναι σαν να γράφεις σε πληκτρολόγιο κινητού ή πληκτρολογίου pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggianniss Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Όταν γράφεις μήνυμα το πληκτρολόγιο είναι σαν να γράφεις σε πληκτρολόγιο κινητού ή πληκτρολογίου pc? αναλογα τι τυπο πληκτρολογιου βαζεις με τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhakermachine Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,αν ξέρει κάποιος...είμαι κάτοχος του wave 723 δυό μήνες τώρα και μια μέρα,κάτι πάτησα καταλάθος και έκανα καταγραφή οθόνης(ότι απεικόνιζε εκείνη τη στιγμή η οθόνη,αποθηκεύτηκε ως φωτογραφία).....Δυστυχώς δεν κατάλαβα πώς το κατάφερα,ξέρει κάνείς τι πατάς για να το κάνεις αυτό; :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggianniss Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 δεν γνωριζω φιλε αλλα αν το ψαξεις θα το βρεις πιστευω. ξερει κανεις αν περνει γραφιδα γιατι ρωτησα κι ολοι ειπαν οχι ελεος και ειναι κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhakermachine Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Το έχω ψάξει,αλλά κανένα αποτέλεσμα...ούτε στο εγχειρίδιο χρήσης.. :( :help: Edited April 16, 2011 by xhakermachine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 γραφιδα δε χρειαζεται. η οθονη ειναι capacitive (αφης) και οχι resisitive (πιεσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Στο wave s8500 καταγραφη οθονης γινεται πατωντας το κεντικο πληκτρο και το πληκτρο κλειδωματος ταυτοχρονα. Πιστευω ετσι γινεται και στο δικο σας. Γραφιδες χρειαζονται οι resistive οθονες για να μπορεις να πατησεις τις λεπτομεριες. Οι capacitive δεν χρειαζονται γραφιδα γιατι ειναι πολυ πιο ευκολο να πατησεις λεπτομεριες με το χερι. Οστοσο υπαρχουν ειδικες γραφιδες για capacitive οθονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irve Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Γεια σα! Ξερει κανεις απο που μπορω να βρω antivirus για το συγκεκριμμενο μοντελο και κατα προτιμηση free; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 δε νομιζω οτι χρειαζεσαι antivirus ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts