Jump to content

chrisevi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrisevi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

chrisevi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας μετά από πολύ καιρό. Εχω τις εξής 4 επιλογές και θα ηθελα την γνώμη σας είτε βάσει εμπειρίας για όσους τα έχουν, είτε βάσει άλλης γνώσης, που πιθανόν έχετε. Starenios στο παρελθόν με βοήθησες αποτελεσματικά. Αν μπορείς θα ήθελα και τωρα και την δική σου άποψη. TOSHIBA RAS 13SKVR-E2: € 830 (τοπικό κατάστημα) HITACHI RAS-E14H2A: € 650 (τοπικό κατάστημα) TOSHIBA RAS 13SAV2SKV2-E: € 743 (ΚΩΤΣ) TOSHIBA RAS 137SAVSKV-E3: € 639 (ΚΩΤΣ) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας.
  2. Να σαι καλά φίλε σταρένιος. Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.
  3. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Μια ερώτηση στα γρήγορα (starenios και όποιος άλλος help) διότι σκοπεύω να το παραγγείλω άμεσα: Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξής: 1) TOSHIBA RASB13SKVPE 2) TOSHIBA RAS13PAVP/PKVPE Ποιές οι ουσιαστικές διαφορές τους ή για να το θέσω διαφορετικά σε τι ουσιαστικά υπερέχει το δεύτερο (το οποίο είναι ακριβότερο) ώστε να κρίνω αν - σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις βέβαια - αξίζει τα παραπάνω λεφτά του? Είναι και τα δύο made in Japan? Σημ: Η απουσία (αν δεν κάνω λάθος) ιονιστή στο 1ο δε μ΄ενδιαφέρει. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε!
  4. Γεια σας παιδιά. Εχω μια απορία και θα με διευκολύνατε πολύ αν μου την λύσετε: Βλέπω το 7230 στο skroutz με τιμή από 146€ (mobilehellas) μέχρι και € 270 (vodafone). Είναι σίγουρα το ίδιο, γιατί δε μπόρεσα να βγάλω άκρη. Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και η δυνατότητα βιντεοκλήσης. Στην φωτο δεν φαίνεται κάποια δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήση. Τι παίζει? Σας ευχαριστώ.
  5. Starenios ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και οφείλω να σε συγχαρώ για την συμβολή σου σε αυτή την συζήτηση, που απ΄ότι βλέπω είναι καθοριστική. Συγχαίρω επίσης και τα άλλα μέλη που βοηθούν με την άποψή τους, όσους έχουμε απορίες. Ακόμη και οι κάποιες ....αντιδικίες που είδα ότι υπήρξαν, μη σας σταματάνε από την συμμετοχή σας εδώ. Το daisekai θα το χτυπήσω για τον ένα χώρο - με την τρέχουσα προσφορά του kotso βγαίνει στα 1.185 ευρώ. Για το άλλο, με τιμή προσφοράς στα 910 ευρώ (θέλω κάτι οικονομικότερο για το δεύτερο) έχεις κάποιες αντιπροτάσεις σε παρόμοια τιμή, για να με ...προβληματίσεις? Μου άρεσε βάσει των χαρακτηριστικών του, το fujitsu ASYA 14, με τιμή στα 850 ευρώ (προσφορά και πάλι), αλλά η ...απέχθειά σου για τα εν λόγω ...κινεζάκια όπως τα λες, με σταματά. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
  6. Ξεφυλλίζοντας τις 6-7 τελευταίες σελίδες, είδα κάτι μόνο για ένα 13άρι TOSHIBA DAISEKAI. Τα συγκεκριμένα δεν ξέρω καν αν είναι DAISEKAI (ούτε και ξέρω βέβαια αν ο συγκεκριμένος τύπος έχει κάποια ιδιαιτερα καλά χαρακτηριστικά). Εν πάσει περιπτώσει φίλε starenios, εξακολουθώ να χρειάζομαι κάποιες απόψεις - αν υπάρχουν. Σε ότι αφορά τον χώρο, δεν ρωτάω κάτι γιατί ήδη επισκέφθηκαν τους χώρους μου δύο τεχνικοί και τα εν λόγω μηχανήματα, αν τηρούν τις προβαλλόμενες προδιαγραφές τους και αν είναι ποιοτικά - αυτό ρωτάω, μου κάνουν. Ευχαριστώ και πάλι για την όποια βοήθεια.
  7. Χαιρετώ όλους στο forum. Χαίρομαι που βρήκα αυτή την εξειδικευμένη παρέα και εξηγώ τον λόγο: Με ενδιαφέρει η άμεση αγορά των δύο παρακάτω μηχανημάτων που βλέπω σε καλή προσφορά στον kotso. Εχει κανείς άποψη (είτε θεωρητική είτε από προσωπική εμπειρία χρήσης) για αυτά ή/και για την TOSHIBA γενικότερα στον χώρο των κλιματιστικών?? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα. Σας ευχαριστώ παιδιά εκ των προτέρων. Toshiba RASB16SKVPE --- Toshiba RAS16SAV2SKV2-E Σημ: 16άρια και τα δύο. Το πρώτο μ΄ενδιαφέρει κυρίως για θέρμανση.
×
×
  • Create New...