Jump to content

Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω να βρω κάποιο πληκτρολόγιο στο μέγεθος των κλασικών multimedia keyboards του οποίου όμως τα πλήκτρα να φωτίζονται , και τα μόνα που έχω βρει είναι τα g15/g11 της logitech τα οποία είναι τεράστια ενώ τα βοηθητικά πλήκτρα τους μου είναι άχρηστα. Καμία πρόταση στην ελληνική αγορά η οποία να είναι όπως την θέλω;

γαι την ωρα βρηκα αυτο LOGITECH COMPACT KEYBOARD K300 http://www.skroutz.gr/s/80684/Logitech-Compact-Keyboard-K300.html?keyphrase=Logitech+Compact+Keyboard+K300

το χει χρησιμοιποιησει κανεις;

οοοοοοοοοοοοοοομως θέλω να έχει φωτιζόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πλήκτρα

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αυτό θες.. Razer Lycosa αλλή η τιμούλα του είναι λίγο τσιμπημένη!!

Επίσης ΑΥΤΟ πρέπει να είναι υπέροχο αλλά δεν το βρήκα σε κατάστημα, λόγικα ή δεν έχει βγει ακόμα ή απλά έχει εξαντληθεί!

Αλλιώς μπορείς να πας και εδώ..

Flexible Keyboard Light

Κάτι άλλο ιδιαίτερα αξιόλογο δεν βρήκα να σου προτείνω! Το είχα ψάξει κι αγώ πρόσφατα γι'αυτο και είπα να σε βοηθήσω λιγάκι!!:)

Αν βρεις κάτι πάντως πόσταρε το μπορεί να με ενδιαφέρει ακόμα η αγορά του..:)

-- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p

καλα το razor φανταστικο, αν καταλαβα θα έχει ΜΟΝΟ ελληνικά;;;

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Όντως είναι πολύ καλό!!

Το συγκεκριμένο από τον Κολομβούνη λέει ότι είναι Greek Version.. οπότε λογικά θα έχει Ελληνικά, αλλά αν ενδιαφέρεσαι καλό θα ήταν να πάρεις και να ρωτήσεις!:)

Άντε μεγιά..:)

-- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p

• 1 month later...

Αυτό το Razer τί είναι όλα αυτά τα καλώδια που έχει? Ποιος ο λόγος που έχει 2 usb?

Από τα άλλα 2 καλώδια το ένα υποθέτω είναι μικρόφωνο (?) και το άλλο για ήχο? Έχει και ηχεία το πληκτρολόγιο?

80€ για το Razer που δεν έχει καν οθόνη??? :blink::blink:

Τσάμπα λεφτά.

Μην το συγκρίνετε με τα top G15/G19 που έχουν τρελές δυνατότητες χάρη στην οθονούλα.

Και στο G19 είναι και έγχρωμη. ;)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

για μενα οσο κι αν φαινεται υπερβολη,

το θεμα να εχει Ελληνικα...

αληθεια για το StarCraft 2 τι προτεινεται;

Ωραιο το Razer Lycosa και να πω την αληθεια τη τιμη του θα τη περιμενα και ακομα πιο τσιμπημενη...Αν τα ειχα δηλαδη τα εδινα για το συγκεκριμενο :p