nikosxeng3 Δημοσιεύτηκε October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2010 (edited) Ψάχνω να βρω κάποιο πληκτρολόγιο στο μέγεθος των κλασικών multimedia keyboards του οποίου όμως τα πλήκτρα να φωτίζονται , και τα μόνα που έχω βρει είναι τα g15/g11 της logitech τα οποία είναι τεράστια ενώ τα βοηθητικά πλήκτρα τους μου είναι άχρηστα. Καμία πρόταση στην ελληνική αγορά η οποία να είναι όπως την θέλω; γαι την ωρα βρηκα αυτο LOGITECH COMPACT KEYBOARD K300 http://www.skroutz.gr/s/80684/Logitech-Compact-Keyboard-K300.html?keyphrase=Logitech+Compact+Keyboard+K300 το χει χρησιμοιποιησει κανεις; οοοοοοοοοοοοοοομως θέλω να έχει φωτιζόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πλήκτρα Edited October 22, 2010 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Αυτό θες.. Razer Lycosa αλλή η τιμούλα του είναι λίγο τσιμπημένη!! Επίσης ΑΥΤΟ πρέπει να είναι υπέροχο αλλά δεν το βρήκα σε κατάστημα, λόγικα ή δεν έχει βγει ακόμα ή απλά έχει εξαντληθεί! Αλλιώς μπορείς να πας και εδώ.. Flexible Keyboard Light Κάτι άλλο ιδιαίτερα αξιόλογο δεν βρήκα να σου προτείνω! Το είχα ψάξει κι αγώ πρόσφατα γι'αυτο και είπα να σε βοηθήσω λιγάκι!!:) Αν βρεις κάτι πάντως πόσταρε το μπορεί να με ενδιαφέρει ακόμα η αγορά του..:) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 καλα το razor φανταστικο, αν καταλαβα θα έχει ΜΟΝΟ ελληνικά;;; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Όντως είναι πολύ καλό!! Το συγκεκριμένο από τον Κολομβούνη λέει ότι είναι Greek Version.. οπότε λογικά θα έχει Ελληνικά, αλλά αν ενδιαφέρεσαι καλό θα ήταν να πάρεις και να ρωτήσεις!:) Άντε μεγιά..:) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αυτό το Razer τί είναι όλα αυτά τα καλώδια που έχει? Ποιος ο λόγος που έχει 2 usb? Από τα άλλα 2 καλώδια το ένα υποθέτω είναι μικρόφωνο (?) και το άλλο για ήχο? Έχει και ηχεία το πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 80€ για το Razer που δεν έχει καν οθόνη??? :blink::blink: Τσάμπα λεφτά. Μην το συγκρίνετε με τα top G15/G19 που έχουν τρελές δυνατότητες χάρη στην οθονούλα. Και στο G19 είναι και έγχρωμη. ;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 για μενα οσο κι αν φαινεται υπερβολη, το θεμα να εχει Ελληνικα... αληθεια για το StarCraft 2 τι προτεινεται; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ωραιο το Razer Lycosa και να πω την αληθεια τη τιμη του θα τη περιμενα και ακομα πιο τσιμπημενη...Αν τα ειχα δηλαδη τα εδινα για το συγκεκριμενο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts