neosss Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 εμενα το CSV αρχείο όταν το μεταφέρω στο Gmail δε μπορεί να αναγνωρίσει τη γραφή και βγάζει ακαταλαβίστικα σύμβολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εγκατέστησα μόλις το titanium το free.. είναι αρκετό σε καθαρή εγκατάσταση να μου επαναφέρει τις συνομιλίες του viber και τα δεδομένα του 8ball pool και τα SMS; δεν το έχω ξανά χρησιμοποιήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια! Το κινητό μου, s4 mini, έκανε καποιο συγχρονισμό και στα άλμπουμ με τις φωτογραφίες μου στην "Συλλογή" έχουν προστεθεί τα άλμπουμ που έχω στο Facebook. Πώς μπορώ να σταματήσω τον συγχρονισμό και πως θα φύγουν από εκεί οι φωτογραφίες! Επίσης θέλω να επαληθευσω ότι δεν κάνει το αντίθετο, δηλαδή να ανεβάζει τις φωτογραφίες που βγάζω απευθείας στο Facebook. Πώς μπορώ να το δω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το haxsync έγινε πάλι διαθέσιμο στο play store και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα, πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματά μου, από ένα κινητό σε ένα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Πως θα μεταφέρω το ημερολόγιο μου από το PC που έχω περασμένες τις γιορτές, αργίες στο κινητό μου; Έκανα συγχρονισμό ημερολογίου αλλά δεν φαίνονται πουθενά. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω (όσο πιο αναλυτικά γίνεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό... Καλησπέρα, πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματά μου, από ένα κινητό σε ένα άλλο;κάνεις backup τα μυνήματά σου με το sms backup and restore, παίρνεις το backup, το επικολλάς στο άλλο κινητό, εγκαθιστάς σε εκείνο την εφαρμογή και κάνεις restore. Πως θα μεταφέρω το ημερολόγιο μου από το PC που έχω περασμένες τις γιορτές, αργίες στο κινητό μου; Έκανα συγχρονισμό ημερολογίου αλλά δεν φαίνονται πουθενά. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω (όσο πιο αναλυτικά γίνεται). άμα είναι να περάσεις ολόκληρο ημερολόγιο για γιορτές και αργίες βάλε αυτό για να μην παιδεύεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Χρόνια πολλά. Με ποιο τρόπο μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις εφαρμογών απο το S4 στο Note3 εκτός από Helium (όλο PC μου ζητάει στο Note ενώ στο S4 όχι) και Titanium (λέω να το καθυστερήσω ακόμη το Root)? Για το Viber συγκεκριμένα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Παιδιά καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Έχω αγοράσει κινέζικο (δεν συνοδεύεται από software συγχρονισμού) και θέλω να περάσω τις επαφές μου από το outllok 2010 στο τηλέφωνο. Δεν με ενδιαφέρουν λύσεις μέσω τρίτων (π.χ. gmail). Θέλω απευθείας συγχρονισμό μέσω usb ή lan. Έχετε να προτείνεται κάτι free? Έχω δοκιμάσει κάποια trials (akruto.com) άλλα δεν βλέπει όλα τα πεδία του outllok. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Έχω αγοράσει κινέζικο (δεν συνοδεύεται από software συγχρονισμού) και θέλω να περάσω τις επαφές μου από το outllok 2010 στο τηλέφωνο. Δεν με ενδιαφέρουν λύσεις μέσω τρίτων (π.χ. gmail). Θέλω απευθείας συγχρονισμό μέσω usb ή lan. Έχετε να προτείνεται κάτι free? Έχω δοκιμάσει κάποια trials (akruto.com) άλλα δεν βλέπει όλα τα πεδία του outllok. Ευχαριστώ. Αληθώς Ανέστη. Free δεν είναι, αλλά αν ψάχνεις για σίγουρη λύση πλήρους συγχρονισμού με το outlook (επαφές, ημερολόγιο, tasks, notes) η καλύτερη λύση για εμένα είναι το Android-Sync. Το χρησιμοποιώ ως αποκλειστικό τρόπο συγχρονισμού με το PC μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Έχω αγοράσει κινέζικο (δεν συνοδεύεται από software συγχρονισμού) και θέλω να περάσω τις επαφές μου από το outllok 2010 στο τηλέφωνο. Δεν με ενδιαφέρουν λύσεις μέσω τρίτων (π.χ. gmail). Θέλω απευθείας συγχρονισμό μέσω usb ή lan. Έχετε να προτείνεται κάτι free? Έχω δοκιμάσει κάποια trials (akruto.com) άλλα δεν βλέπει όλα τα πεδία του outllok. Ευχαριστώ. Δοκίμασε το myphone explorer ( καμία σχέση με το forum ) http://www.fjsoft.at/en/downloads.php . Νομίζω θα σε βολέψει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Χρόνια πολλά. Με ποιο τρόπο μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις εφαρμογών απο το S4 στο Note3 εκτός από Helium (όλο PC μου ζητάει στο Note ενώ στο S4 όχι) και Titanium (λέω να το καθυστερήσω ακόμη το Root)? Για το Viber συγκεκριμένα????? Καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 μα το viber βάζεις username και password και από κει και μετά κάνει τους συγχρονισμούς του μόνο του. Τι είδους ρυθμίσεις εφαρμογών θες να μεταφέρεις; Εφαρμογές με τα δεδομένα τους μεταφέρονται εύκολα με το titanium backup. Το μόνο που κάνεις είναι να μεταφέρεις φακέλους των backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Θέλω να μεταφέρω όλα τα data σχετικά με wifi αποθηκευμένα δίκτυα και passwords των wifi από το κινητό μου σε νέο κινητό. Δοκίμασα το backup του android μέσω google αλλά δεν δούλεψε. Επίσης να σημειώσω ότι τα κινητά (παλιό και νέο) είναι με official rom και έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες εφαρμογές που βρήκα και οι οποίες ζητάνε root. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 μα το viber βάζεις username και password και από κει και μετά κάνει τους συγχρονισμούς του μόνο του. Τι είδους ρυθμίσεις εφαρμογών θες να μεταφέρεις; Εφαρμογές με τα δεδομένα τους μεταφέρονται εύκολα με το titanium backup. Το μόνο που κάνεις είναι να μεταφέρεις φακέλους των backup Το viber δυστυχώς δε λειτουργεί έτσι. Μόνο τις επαφές σου επαναφέρει. Κανένα μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλησπερα σας, εχω δυο κινητα ανδροιδ ενα για σκληρη χρηση δουλεια και ενα για το χαβαλε σπιτι βολτα κτλ.Πως μπορω να μενουν παντα συγχρονισμενα τα σμσ που εχει η μια συσκευη με την αλλη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 καλησπέρα, πήρα backup τις επαφές μου και τα sms με το super backup. το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: όταν κάνω restore τα sms, δεν μου τα περνάει όλα, αλλά μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία π.χ. μέχρι 16 φλεβάρη. τι μπορώ να κάνω για να τα περάσει όλα? να πω επίσης ότι όταν ανοίγω το αρχείο xml που δημιουργήθηκε από το backup και έχει μέσα τα sms, βλέπω ότι τα έχει σώσει όλα μέχρι και 24 απριλίου που πήρα το τελευταίο μήνυμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω την εξης απορια. Εχω παρει καινουριο κινητο δικαρτο και περιμενω να το παραλαβω αυριο. Το 1 κινητο που εχω ειναι android και εχω ηδη κανει synch με το google account μου. Το 2ο κινητο ειναι Ν78 και εχοντας googlαρει για να βρω πως να μεταφερω τα contacts βρηκα εναν απλο τροπο και για να τα μεταφερω στο google. Το θεμα ειναι πως θα κρατησω ξεχωριστα τα 2 τηλεφωνα. Δε θελω να εχω και στα 2 ολα τα contacts ενωμενα, γιατι το ενα τηλ ειναι προσωπικο και το αλλο εταιρικο και τα θελω ξεχωριστα. Πως θα μπορουσα να το κανω αυτο σε δικαρτο κινητο? Εχει κανεις καμια ιδεα? Υπαρχει και η λογικη του να κανω export σε vcf files ολα τα contacts να τα μεταφερω στην sd card του νεου android αντι για εισαγωγη στο gmail και να τα κανω εισαγωγη. Αν επιλεξω αυτον τον τροπο για να μην μπλεχτουν τα contacts πως μπορω να επιβεβαιωσω οτι θα μπουνε τα contacts αυτα στη 2η sim και οχι στην 1η? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μπορείς να κάνεις τον κάθε τηλεφωνικό κατάλογο sync με διαφορετικό Gmail account. Τα κανείς sync και τα 2 στο δίκαρτο και από εκεί επιλέγεις αν θέλεις να εμφανίζονται ταυτόχρονα ή ο ένας μόνο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μπορείς να κάνεις τον κάθε τηλεφωνικό κατάλογο sync με διαφορετικό Gmail account. Τα κανείς sync και τα 2 στο δίκαρτο και από εκεί επιλέγεις αν θέλεις να εμφανίζονται ταυτόχρονα ή ο ένας μόνο. Μπορω να επιλεξω σε ποια καρτα θα κανω συγχρονισμο ποιο account? Δεν ειχα ξανα ποτε δικαρτο κινητο και αναρωτιεμαι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 καλησπερα, εχω στο κινητο μου τις επαφες μου (καμια 200αρια) που ειναι τα τηλεφωνα φιλων κλπ. Θελω να εισαγω με λιστα CSV περιπου 2000+ επαφες αλλα δεν θελω να ανακατευτουν με τις υπολοιπες 200... Μπορω καπως να τις βαλω χμμμ στη παντα? Εννοειται οτι δεν θελω να τις βλεπει το Google contacts σε καμια περιπτωση. Η λιστα ειναι μια black list για την οποια θελω μονο να εμφανιζονται οταν με καλουνε και φυσικα δεν θα τα καλεσω εγω ποτε. Αν τις κανω μιξ, τοτε την πατησα μιας για να παω απο το Α στο Β θα πρεπει να σκρολαρω κανα 5λεπτο.... Υπαρχει καποια τετοια λυση? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) καλησπερα, εχω στο κινητο μου τις επαφες μου (καμια 200αρια) που ειναι τα τηλεφωνα φιλων κλπ. Θελω να εισαγω με λιστα CSV περιπου 2000+ επαφες αλλα δεν θελω να ανακατευτουν με τις υπολοιπες 200... Μπορω καπως να τις βαλω χμμμ στη παντα? Εννοειται οτι δεν θελω να τις βλεπει το Google contacts σε καμια περιπτωση. Η λιστα ειναι μια black list για την οποια θελω μονο να εμφανιζονται οταν με καλουνε και φυσικα δεν θα τα καλεσω εγω ποτε. Αν τις κανω μιξ, τοτε την πατησα μιας για να παω απο το Α στο Β θα πρεπει να σκρολαρω κανα 5λεπτο.... Υπαρχει καποια τετοια λυση? :confused: 1.Διαγράφεις το λογαριασμό σου από το κινητό. 2.Δημιουργείς ένα νέο gmail account. 3.Κάνεις import τις επαφές στο νέο λογαριασμό και το αφήνεις να συγχρονίσει. 4.Τις περνάς σε κάποια blacklist εφαρμογή. 5.Ξαναβάζεις το λογαριασμό σου. 6.Επιλέγεις να εμφανίζονται μόνο οι επαφές του κανονικού σου account. Αν δεν γίνεται αυτό, διέγραψε το νέο account και η blacklist της όποιας εφαρμογής τις έχεις περάσει θα παραμείνει. :) Edited June 18, 2014 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ελεγε μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαχειριζετε λιστες επαφων.... υπαρχει κατι τετοιο? Ευχαριστω παντως για την λυση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παιδια δεν ξερω αν εχει ξαναζητησει καποιος αλλος .......θα ήθελα να μου πείτε πως μεταφέρω τις επαφες απο το παλιο smart στο νεο. πηγα στον γερμανο και μου είπε οτι το προγραμμα που εχει δεν υποστηρίζει κινεζικα κινητα. αν ξερει καποιος ας μου πει με λεπτομερειες επειδη είμαι λιγο ψιλοασχετος.το παλιο ειναι htc desire και το νεο Javu εν τω μεταξυ εκανα συνδεση στο λογαριασμο google που εχω στο υπολογιστη , στο κινητο και περαστηκαν ολες οι επαφες του gmail mesa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παιδια δεν ξερω αν εχει ξαναζητησει καποιος αλλος .......θα ήθελα να μου πείτε πως μεταφέρω τις επαφες απο το παλιο smart στο νεο. πηγα στον γερμανο και μου είπε οτι το προγραμμα που εχει δεν υποστηρίζει κινεζικα κινητα. αν ξερει καποιος ας μου πει με λεπτομερειες επειδη είμαι λιγο ψιλοασχετος.το παλιο ειναι htc desire και το νεο Javu εν τω μεταξυ εκανα συνδεση στο λογαριασμο google που εχω στο υπολογιστη , στο κινητο και περαστηκαν ολες οι επαφες του gmail mesa. Κανε backup Με titanium backup Ολες τις επαφες και επειτα απλα μετεφερε το αρχειο στο νεο σου κινητο. Επειτα restore παλι με το titanium. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts