laios23 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 θα μπεις στο gmail σου και πανω αριστερα θα επιλεξεις "επαφες" απο εκει μετα περιπου στο κεντρο προς τα πανω επιλεγεις "περισσοτερα" και "εισαγωγη" και μπορεις να εισαγεις τις επαφες σου που εχεις αποθηκευσει μεσω outlook. εγω βεβαια προτεινω κατι πιο απλο. κατεβαζεις ενα app απο το appstore το contact backup manager (η και καποια αλλα που ειναι δωρεαν) και αποθηκευεις ολες σου τις επαφες σε ενα email μετα κανεις συγχρονισμο το mail με το καινουργιο τηλεφωνο και περνας τις επαφες εμενα ομως οι επαφες μ δεν εχουν συγχρονιστει με το outlook.απλα συγχρονιζει το iphone με το itunes αλλα δεν ξερω που τις αποθηκευει...παντως οχι στο outlook.καμια ιδεα κανεις?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 spb migration tool http://spb.com/android-software/migration αν έχεις ακόμη το winmo phone και δες και το myphoneexplorer http://www.fjsoft.at/en/ πάντως για να μη πάνε αυτόματα οι επαφές σου στο gmail (για τους διάφορους λόγους όπως και privacy) πρέπει όταν βάλεις τον υποχρεωτικό λογαριασμό google στη συσκευή (χωρίς gmail δεν έχεις πρόσβαση στο μαρκετ) πρέπει πριν βάλεις τις επαφές σου με τον οποιοδήποτε τρόπο να πας ρυθμίσεις--->λογαριασμοί και συγχρονισμός και να ξε-τσεκάρεις τον αυτόματο συγχρονισμό προσπαθώ απο το hd2 με wm 6.5 να μεταφέρω τις επαφές,μηνύματα,ημερολόγιο στο galaxy note μεσω του myphoneexplorer αλλα δεν μου αναγνωρίζει καν τη συσκευή..:X.μου βγάζει μόνο για ericsson ή android...καμια ιδεα γρηγορα πριν δωσω το αγαπημένο μου hd2???:blink::worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 προσπαθώ απο το hd2 με wm 6.5 να μεταφέρω τις επαφές,μηνύματα,ημερολόγιο στο galaxy note μεσω του myphoneexplorer αλλα δεν μου αναγνωρίζει καν τη συσκευή..:X.μου βγάζει μόνο για ericsson ή android...καμια ιδεα γρηγορα πριν δωσω το αγαπημένο μου hd2???:blink::worry: Συγχρόνισε το HD2 σου με το gmail (οδηγίες εδώ) και μετά εύκολα μεταφέρονται όλα στην android συσκευή σου με έναν απλό συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 αν βάλω στο DropBox του κομπιούτερ του σπιτιού μου ενα .csv με τα contacts μου (το έβαλα απο nokia pc suit) και μετά βάλω και DropBox στο κινητό Xiaomi Mi2 πώς περνώ τα contacts στο κινητό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Θα ανοίξεις την εφαρμογή επαφών του κινητού σου και θα κάνεις Εισαγωγή Επαφών. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 καλημερα σας, εχω ενα σονυ νεο ν και θελω να συγχρονιζονται οι επαφεσ μου και με το hotmail μου λογαριασμο. κατεβασα την εφαρμογη outlook.com αλλα δεν το κανει. Θπαρχει κανενα κολπακι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 τα ´εχω κάνει σ...α! έκανα εξαγωγή στην sd μετά έκανα εισαγωγή, έβαλε λοιπόν κάθε επαφή με διπλά πεδία και με γέμισε και με διευθύνσεις gmail. δεν το χω ρε παιδί μου. έχω κάνει συγχρονισμό, στο γμαιλ μπορώ να δω τις επαφές μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 μπαινεις μεσα στο εμαιλ γμαιλ και μετα πηγαινεις εκει που λεει επαφες και βλεπεις τι εχει συγχρονιστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Σε ευχαριστώ lambro τώσα χρόνια δεν το είχα δει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Τιποτα νεοτερο? καλημερα σας, εχω ενα σονυ νεο ν και θελω να συγχρονιζονται οι επαφεσ μου με το gmail( γίνεται ) αλλα και με το hotmail μου λογαριασμο. κατεβασα την εφαρμογη outlook.com αλλα δεν το κανει. Υπαρχει κανενα κολπακι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norbomela Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANROID 4.1 ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ OYTLOOK . ΜΠΟΡΩ ? ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited March 18, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Ένας τρόπος είναι να εγκαταστήσεις την εφαρμογή hotmail από το playstore. Έπειτα θα σου δώσει την επιλογή για συγχρονισμό των επαφών μέσα από τον dialer. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norbomela Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός γίνετε να γίνεις ποιό αναλυτικός ? εννοώ ποιά εφαρμογή hotmail έχει πολλές το playstore και μετά τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν βλέπει κάποιος admin ή άλλος έμπειρος χρήστης, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω κάνει import από το gmail τα contacts μου και όλα είναι ΟΚ. Εκτός από ένα πράγμα. Φαίνεται ότι έκανε merge κάποια contacts αυτόματα και δεν το κατάλαβα αμέσως, επειδή έχω πολλά. Πως μπορώ να κάνω separate τα contacts που έγιναν αυτόματα merge, χωρίς να ξέρω ποια contacts είναι αυτά ; (δεν τα έκανα εγώ merge) Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Φίλοι μου με απασχολεί και εμένα ο συγχρονισμός μεταξύ android & hotmail(live.com ακριβώς). Έχω ως κύριο κινητό ένα WP7 το οποίο κάνει αμφίδρομο συγχρονισμό των επαφών. Θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο κινητό android αλλά πριν προβώ στην αγορά του θέλω να είμαι σίγουρος για το αν το android θα μπορεί και αυτό να συγχρονίζει και να αλλάξει δεδομένα επαφών, από τον ίδιο λογαριασμό. Κοινώς από έναν λογαριασμό επαφών θέλω να συγχρονίζουν αμφίδρομα και τα δύο τηλέφωνα. Γίνεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Συγγνώμη για το off-topic (τουλάχιστον έχει να κάνει με συγχρονισμό δεδομένων) αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι γρήγορο. Υπάρχει τρόπος το Dropbox να συγχρονίζει φωτογραφίες από έναν συγκεκριμένο φάκελο στο cloud και στο pc, και όχι από κάθε λογής φωτογραφίες που μπορεί να έχω μέσα στο κινητό; Εγώ θέλω να επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες, και οι επεξεργασμένες φωτο σώζονται σε έναν συγκεκριμένο φάκελο που έχω ορίσει από το πρόγραμμα επεξεργασίας. Από εκεί θέλω να τις παίρνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos17 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Συγνώμη αν δεν γράφω στο σωστό μέρος. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μεταφέρω επαφες απο.. κινητο που δεν ανοιγει!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Συγνώμη αν δεν γράφω στο σωστό μέρος. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μεταφέρω επαφες απο.. κινητο που δεν ανοιγει!! :O ΟΙ επαφές είναι ήδη συγχρονισμένες στο google account με το οποίο λειτουργούσε το κινητό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstathis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημερα παιδια θέλω να ρωτήσω αν γινετε να συγχρονισω τις google επαφές μου με το fαcebook ετσι ωστε να μου εμφανιζει φοτογραφια γενεθλια κτλπ. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μεσα στα πολλα φλασαρισματα που κανω θυμαμαι μια φορα ειχα καταφερει να δειχνει στο widget του ημερολογιου τα event του facebook αλλα τωρα δεν βρισκω την ρυθμιση μπορει καποιος να βοηθησει? Ps.δεν θελω να συχρονισω ολο το λογαριασμο του facebook(μαζι με τις επαφες πχ) αλλα μονο τα event..στις ρυθμισεις του ημερολογιου για τα account που συχρονιζονται εχει μονο το main google account μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Εισάγω το αρχείο CSV στο gmail account αλλά δεν εμφανίζει τις επαφές πουθενά. Μήπως υπάρχει αριθμητικό όριο επαφών που πρέπει να υπάρχει στο CSV ώστε να γίνει εισαγωγή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ήρθα νέος στο Android μετά απο χρόνια σε Windows Mobile και θέλω να κάνω ερώτηση με τον συγχρονισμό των επαφών. Δεν είχα λογαριασμό σε gmail και έκανα πριν ανοίξω το κινητό και το δήλωσα, σαν νέος λογαριασμός δεν είχα καμιά επαφή. Μέχρι τώρα τις είχα στο Outlook και απο όπου τις έκανα export σε csv και import απο τον υπολογιστή στο gmail. Στο gmail φαίνονται κανονικά αλλά στο κινητό στο Τηλεφωνικός κατάλογος->Πολλές πηγές στο Google εμφανίζει (0) ενώ έχει γίνει συγχρονισμός. Έχει σχέση ότι στην αρχή ήταν κενός, πρέπει να περάσω εκ νέου τον λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ήρθα νέος στο Android μετά απο χρόνια σε Windows Mobile και θέλω να κάνω ερώτηση με τον συγχρονισμό των επαφών. Δεν είχα λογαριασμό σε gmail και έκανα πριν ανοίξω το κινητό και το δήλωσα, σαν νέος λογαριασμός δεν είχα καμιά επαφή. Μέχρι τώρα τις είχα στο Outlook και απο όπου τις έκανα export σε csv και import απο τον υπολογιστή στο gmail. Στο gmail φαίνονται κανονικά αλλά στο κινητό στο Τηλεφωνικός κατάλογος->Πολλές πηγές στο Google εμφανίζει (0) ενώ έχει γίνει συγχρονισμός. Έχει σχέση ότι στην αρχή ήταν κενός, πρέπει να περάσω εκ νέου τον λογαριασμό; Στο κινητο εχεις δηλωσει το ιδιο gmail ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Στο κινητο εχεις δηλωσει το ιδιο gmail ? Το έχω δηλώσει. Στο Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί & συγχρονισμός εμφανίζει ότι έχει κάνει τελευταία συγχρονισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το έχω δηλώσει. Στο Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί & συγχρονισμός εμφανίζει ότι έχει κάνει τελευταία συγχρονισμό Κοίταξε α. σε ποιά ομάδα του GMail έχει γίνει η εισαγωγή των επαφών σου και β. αν η εφαρμογή του καταλόγου στο κινητό εμφανίζει τη συγκεκριμένη ομάδα - συνήθως υπάρχει ρύθμιση για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts