AdeLaiN Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Δυστυχως δεν ξεπερναει ποτε το 99% στην φορτιση..Δε με πειραζει ιδιαιτερα απλα ετσι το αναφερω και εγω μιας και το ειχα διαβασει και απο καποιο αλλο παιδι.Αν μπορει να λυθει παντως θα ειναι καλο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Παιδιά μετά από πολύ καθυστέρηση πέρασα την 2.2 όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα. Είχα κάνει back up με το Titanium αλλά τώρα με την 2.2 αν και το έκανα root με το superoneclick το Titanium δεν το βλέπει σαν root και δεν μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές μου. Δοκίμασα στην βοήθεια και κατέβασα και το busybox αλλά τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει?? Βλέπεις το εικονίδιο surerusers η δικαιώματα στις εφαρμογές σου? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Τελικά μετά από μια επανεκκίνηση όλα Οκ. Απλά στην επαναφορά μου έβγαλε αρκετά σφάλματα πακέτου. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα όμως μια και οι εφαρμογές είναι λίγες και τις βρίσκω εύκολα στο μάρκετ. Αξίζει να βάλω τη Rom 3.3 σε κάρτα 2GB τι λέτε?? Και κάτι άλλο Έχω το γνήσιο Destinator το οποίο όμως ποτέ δεν δούλεψε σωστά και μου είπαν από την εταιρεία να μου στείλουν άλλο αλλά θα με χρεώσουν την αξία νέας κάρτας. Σκέφτηκα να βάλω μεγαλύτερη από 2. Τι προτείνετε 4 ή 8 GB και τι κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Βλέπεις το εικονίδιο surerusers η δικαιώματα στις εφαρμογές σου? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk όλα καλά αλλά μετά το back up δεν δουλεύει το κουμπί Home Δουλεύει αλλά δεν επαναφέρει στην αρχική οθόνη. Τι φταίει?? Θα δοκιμάσω μάλλον επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Υπάρχει άλλη ιδέα?? Δοκίμασα να εγκαταστήσω το Launcher Pro αλλά καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Πρώτο πρόβλημα που είναι σημαντικό. Όταν με καλούν χτυπάει για λίγο και κλείνει μόνο του. Αυτοί που με καλούν λένε ότι δεν το σηκώνω. Κατά τα άλλα το κινητάκι πάει γρήγορα αλλά όχι τόσο τρελά γρήγορα όσο πίστευα. Πάντως είναι πολύ καλή η ΡΟΜ. Στην πορεία θα σας ενημερώσω και για πιθανά άλλα λάθη που μπορεί να βγουν Edited March 24, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα sms που στέλνει πιο μεγάλο μήνυμα (μάλλον λόγω unicode), υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 πάντως απ ότι κατάλαβα, αν χρησιμοποιεί κανείς τη μητρική κάρτα μνήμης (χωρητικότητας 1gb) δε λέει να κανεις αναβαθμιση στην 3.3 ....σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα sms που στέλνει πιο μεγάλο μήνυμα (μάλλον λόγω unicode), υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί; Φίλε caveneo κατέβασε το handsend sms από το μάρκετ να βρείς την υγειά σου! υποστηρίζει 160! χαρακτήρες, ενώ στο μαμίσιο με ότι ρύθμιση κι αν έκανα μέχρι 70 έφτασα;);) Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mschumi Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Παιδία μιά ερώτηση (σόρρυ αν το έχετε αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες αλλα δεν μπορω να το βρώ κάπου) Για να περάσω την Froyo 2.2 όπως περιγράφεται στην πρώτη σελίδα χρειάζεται να κάνω root????? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλημέρα σε όλους! Η λετουργία της v.3.3 Extreme είναι ΟΚ στο κινητό μου. Εξακολουθώ όμως και δεν έχω GPS σήμα, στίγμα, κ.ο.κ. Είναι σαν να μην έχει καθόλου GPS το κινητό μου! Γιατί? Heeeeeeelppppp!!!! :)))))))) Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Παιδία μιά ερώτηση (σόρρυ αν το έχετε αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες αλλα δεν μπορω να το βρώ κάπου) Για να περάσω την Froyo 2.2 όπως περιγράφεται στην πρώτη σελίδα χρειάζεται να κάνω root????? Ευχαριστώ! Οχι φιλε δεν θέλει ρουτ, ρουτ χρειαζεται για καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες or να αλλαξεις αρχεια συστηματος! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Παιδία μιά ερώτηση (σόρρυ αν το έχετε αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες αλλα δεν μπορω να το βρώ κάπου) Για να περάσω την Froyo 2.2 όπως περιγράφεται στην πρώτη σελίδα χρειάζεται να κάνω root????? Ευχαριστώ! Όχι. Καμία σχέση. Το root είναι για άλλο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 download => download mode :) Χεχε, ήταν δύσκολο, που να το καταλάβω; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) enter πως δινουμε στο terminal ? Edited March 24, 2011 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 enter πως δινουμε στο terminal ? πατάς το κάνω δεξιά κουμπί του πληκτρολογίου! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 θα ήθελα να σας ρωτήσω τι θα θέλατε να δείτε στην rom μου. Δεν ξέρω αν γίνεται, θα ήθελα να υπάρχει υποστήριξη flash και JIT compiler. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Δεν ξέρω αν γίνεται, θα ήθελα να υπάρχει υποστήριξη flash και JIT compiler. προσπάθησα για jit αλλά δεν.... Σχετικά με το flash είναι θέμα τις adobe αν θελήσει να υποστηρίξει τον τύπο του επεξεργαστή μας (arm-v6) Edit: jit enabled in v4.0 (probably) :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 φίλε kyrillos13 πέρασα την 3.3 πάνω από τν 3.0 και όλα έγιναν μαντάρα στο κινητό μου έκανε περίπου μισή ώρα να ξεκινήσει παρόλα τα reset που το έκανα έφαγε τέτοιο σκάλωμα που δεν ερχόταν στα ίσια του ούτε με άλλο firmware οπότε δοκίμασα το I5800XWJPD και έστρωσε τι κινητό , ερώτηση αν περάσω σε αυτό το firmware το 3.3 θα δουλέψει η θα γίνουν όλα χάλια πάλι Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 φίλε kyrillos13 πέρασα την 3.3 πάνω από τν 3.0 και όλα έγιναν μαντάρα στο κινητό μου έκανε περίπου μισή ώρα να ξεκινήσει παρόλα τα reset που το έκανα έφαγε τέτοιο σκάλωμα που δεν ερχόταν στα ίσια του ούτε με άλλο firmware οπότε δοκίμασα το I5800XWJPD και έστρωσε τι κινητό , ερώτηση αν περάσω σε αυτό το firmware το 3.3 θα δουλέψει η θα γίνουν όλα χάλια πάλι Όταν Λεs επανω στην 3.0? Δεν έκανες wipe data wipe cache πρώτα? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Νομίζω ότι το Root Explorer είναι πολύ χρήσιμο και πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην v4.0. Όσο για το JIT, τι να πω ρε Κύριλλε, αν τα καταφέρεις και το βάλεις στείλε βιογραφικό στην google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Όταν Λεs επανω στην 3.0? Δεν έκανες wipe data wipe cache πρώτα? όλα κανονικά αλλά δεν ξέρω γιατί αλλά έκατσε πολύ στραβά Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 όλα κανονικά αλλά δεν ξέρω γιατί αλλά έκατσε πολύ στραβά Τώρα δουλεύει καλά? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 μετα την εντολη mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 δινει premission denied τι εκανα λαθος? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Πρώτο πρόβλημα που είναι σημαντικό. Όταν με καλούν χτυπάει για λίγο και κλείνει μόνο του. Αυτοί που με καλούν λένε ότι δεν το σηκώνω. Κατά τα άλλα το κινητάκι πάει γρήγορα αλλά όχι τόσο τρελά γρήγορα όσο πίστευα. Πάντως είναι πολύ καλή η ΡΟΜ. Στην πορεία θα σας ενημερώσω και για πιθανά άλλα λάθη που μπορεί να βγουν τελικά δεν ήταν πρόβλημα της ΡΟΜ του κύριλου, αλλά βλακεία δικιά μου που επανέφερα με το Titanium και κάποιες ρυθμίσεις συστήματος που είχα κρατήσει από το 2.1. Μόλις ξαναφλάσαρα την ΡΟΜ όλα τέλεια. Στο μόνο που δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι στο Partirion του ενός γίγα το οποίο δεν μπορώ να το κάνω με τίποτε. Αν είναι εύκολο κάποιος να εξηγήσει πως δουλεύει το madteam app2sd γιατί όσες φορές και να το δοκίμασα δεν γίνεται 1 γίγα. To gps κλείδωσε στα πέντε δευτερόλεπτα. Και το σημαντικότερο δεν καθυστερεί τόσο στο να ανοίξει η εφαρμογή με τα τηλέφωνα και τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 προσπάθησα για jit αλλά δεν.... Σχετικά με το flash είναι θέμα τις adobe αν θελήσει να υποστηρίξει τον τύπο του επεξεργαστή μας (arm-v6) Edit: jit enabled in v4.0 (probably) :) Τι ειναι το jit compiler? ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts