Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην έκδοση 3.1 το νούμερο 2 δούλεψε άψογα. Σήμερα πέρασα την 3.3 και κανένα από τα 2 δεν δούλεψε.

Πέρασα τη 3.2 και δούλεψε άψογα πάλι ο 2 τρόπος με τις εντολές. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει.

με το mad_team app2sd τι δεν πήγε καλά? επίσης ο πρώτος τρόπος δεν γίνεται να μην δουλέψει αφού πρέπει να κάνεις εσύ το παρτιτιον. τι εννοείς δεν δούλεψε?

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να ΜΗ βγαίνει το Welcome to Vodafone κάθε φορά που ανοίγουμε το κινητό;

Με το root explorer εντοπίζω δύο εφαρμογές σχετικές με τη SIM, Stk.apk (SIM Toolkit) και SimDetachNotifier.apk. Μήπως έχουν σχέση και μπορώ να απεγκαταστήσω κάποια από τις δύο;

με το mad_team app2sd τι δεν πήγε καλά? επίσης ο πρώτος τρόπος δεν γίνεται να μην δουλέψει αφού πρέπει να κάνεις εσύ το παρτιτιον. τι εννοείς δεν δούλεψε?

1) βγηκε μια νεοτερη εκδοση του kies!

σημαινει κατι αυτο?

2) πως μπορω να γυρισω σε eclair απο την

kyrillos v.3.0

Edited by kokomo

εχει δοκιμασει κανεις καποια εφαρμογη για ηχογραφηση συνομιλιας και να δουλευει στο galaxy 3 ? οσες εχω δοκιμασει εχουν προβληματα

με την rom 3.2 του kyrilloy

Kyrillos' Rom 10

1) βγηκε μια νεοτερη εκδοση του kies!

σημαινει κατι αυτο?

2) πως μπορω να γυρισω σε eclair απο την

kyrillos v.3.0[/Q

δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, αλλά συμβαίνει το εξής:

γράφει το παραθυράκι οτί το σύνολο σε KB που περιέχουν οι εφαρμογές που είναι στο update είναι 52972 KB, λοιπόν εχουν "κατεβεί" ως τώρα 21249049 χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι bytes ΚΒ η ότι, και το κατέβασμα συνεχίζεται:yawn::yawn:

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Σημαίνει ότι αργούσε το κινητό να ξεκινήσει κανά 5 λεπτά (αν δεν κολλούσε) και αν επιτέλους έμπαινε δεν μου βγαζε τίποτα γιατί τερμάτιζε την μια εφαρμογή πίσω από την άλλη (τα παραπάνω με το 1 τρόπο-που κάνεις partition ext4 εσύ ο ίδιος.) Με τον 2 τρόπο με τις εντολές, δεν μου άλλαζε τίποτα. Το συνολικός χώρος παραμένει ίδιος. Σαν μην το έκανες ποτέ.

Ένας πολύ καλός οδηγός για φλασάρισμα/update firmware, για νέους αλλά και προχωρημένους χρήστες από τον αξιότιμο χρήστη "astronaytis". Κατεβάστε τον εδώ: http://www.multiupload.com/8YHQN6C5NU

Ένας πολύ καλός οδηγός για φλασάρισμα/update firmware, για νέους αλλά και προχωρημένους χρήστες από τον αξιότιμο χρήστη "astronaytis". Κατεβάστε τον εδώ: http://www.multiupload.com/8YHQN6C5NU

ΕΥΓΕ.!!!!!!!

Κύριλλε και Αστροναύτη, ένα μεγάλο μπράβο για την ωραία δουλειά που κάνατε με τον οδηγό.

Μόλις τον διάβασα. Μου φάνηκε αρκετά κατανοητός και πιθανότατα να προσπαθήσω να τον ακολουθήσω για να δω που θα με βγάλει.

Ένα ευχαριστώ και από εμένα για την άμεση ανταπόκρισή σας στα δίκαια αιτήματα του λαού! :)

ΥΓ. Μια βοήθεια παρακαλώ. Όταν στις οδηγίες αναφέρεται ότι 'Τώρα ανοίξτε το Odin και τικαρετε το one package βάζετε το ops και στο one package το αρχείο tar που πρόεκυψε από την αποσυμπιεση της ρομ της επιλογής σας.' , το μόνο αρχείο tar που έχω (αυτό δηλ. που έχει ποστάρει ο Κύριλλος στο XDA, στην v.3.3) είναι ένα ζιπαρισμένο αρχείο με τον τίτλο 'Flash_This_As_OnePackage'. Αυτό το αρχείο θα το εισάγω στο Odin ως έχει ή θα πρέπει να το ξεζιπάρω, κ.λ.π. ?

Edited by treasure

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συχγαρητήρια και απο μένα για την ρομ σου kyrille. Εγκατέστησα εύκολα (την v3.0), έκανα και μεσω MADTeam App2Sd partition 1GB και 100ΜΒ (swap) και έχω εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές. Απλά το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι στο Titanium backup μου λέει:

Internal: 201MB (30.1MB free)

SD card: 2.58GB (1.35GB free)

SD card (a2sd): 991MB (923MB free)

Όταν εγκαθιστώ μια εφαρμογή βλέπω ότι μειώνετε το free space απο το SD card(a2sd) αλλά μειώνεται λίγο και απο το Internal. Και επίσης μου έβγαλε μήνυμα: Low on space. Internal phone storage is getting low.

Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά;

Ευχαριστώ,

Νίκος

Συχγαρητήρια και απο μένα για την ρομ σου kyrille. Εγκατέστησα εύκολα (την v3.0), έκανα και μεσω MADTeam App2Sd partition 1GB και 100ΜΒ (swap) και έχω εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές. Απλά το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι στο Titanium backup μου λέει:

Internal: 201MB (30.1MB free)

SD card: 2.58GB (1.35GB free)

SD card (a2sd): 991MB (923MB free)

Όταν εγκαθιστώ μια εφαρμογή βλέπω ότι μειώνετε το free space απο το SD card(a2sd) αλλά μειώνεται λίγο και απο το Internal. Και επίσης μου έβγαλε μήνυμα: Low on space. Internal phone storage is getting low.

Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά;

Ευχαριστώ,

Νίκος

Καλα τα εχεις κανει. Στην 3.3 εχω αναβαθμισει το a2sd script σε a2sd+ και εχεις πολυ περισσοτερο χωρο στην internal. Αν αναβαθμισεις δεν χρειαζεται να ξανακανεις παρτιτιον τιν καρτα σου.

Sent from my "Gingerbread Edition" Galaxy 3

Κύριλλε και Αστροναύτη, ένα μεγάλο μπράβο για την ωραία δουλειά που κάνατε με τον οδηγό.

Μόλις τον διάβασα. Μου φάνηκε αρκετά κατανοητός και πιθανότατα να προσπαθήσω να τον ακολουθήσω για να δω που θα με βγάλει.

Ένα ευχαριστώ και από εμένα για την άμεση ανταπόκρισή σας στα δίκαια αιτήματα του λαού! :)

ΥΓ. Μια βοήθεια παρακαλώ. Όταν στις οδηγίες αναφέρεται ότι 'Τώρα ανοίξτε το Odin και τικαρετε το one package βάζετε το ops και στο one package το αρχείο tar που πρόεκυψε από την αποσυμπιεση της ρομ της επιλογής σας.' , το μόνο αρχείο tar που έχω (αυτό δηλ. που έχει ποστάρει ο Κύριλλος στο XDA, στην v.3.3) είναι ένα ζιπαρισμένο αρχείο με τον τίτλο 'Flash_This_As_OnePackage'. Αυτό το αρχείο θα το εισάγω στο Odin ως έχει ή θα πρέπει να το ξεζιπάρω, κ.λ.π. ?

Το αρχειο που ανεφερες βαλτο στο one package οπως ειναι :)

Έχω βάλει την 3.0 του Κυρίλλου με κάρτα 16gb και με partition 1000 ΜΒ για εφαρμογές και 200 ΜΒ swap. Φαίνεται οτι λειτουργούν ολα κάλα μέχρι στιγμής.

1. Υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν έχω δει και πρέπει να περάσω στην 3.3;

2. Τι πρόκειται να κερδίσω κάνοντάς το;

Ρωτάω γιατι τωρα που ασχολήθηκα και σέταρα τα πάντα όπως ήθελα, είναι σκόπιμο να ξανακάνω τη δουλειά απο την αρχή;

3. Εχουν αναφερθεί bugs της 3.3 που να δικαιολογούν το να κρατήσω την 3.0 και να μην βάλω την 3.3;

Αφού σου δουλεύει η 3 άψογα και δεν έχεις πρόβλημα με κάτι δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την 3.3. Εγώ έτσι έκανα και ξαναγύρισα στην προηγούμενη και δεν ξανακάνω update αν δεν βεβαιωθώ ότι η επόμενη έκδοση είναι άψογη. Καμιά φορά μας πιάνει να κάνουμε update χωρίς λόγο. Είχα κάνει 3 update μέσα σε μια εβδομάδα και τελικά γύρισα σε προγενέστερη έκδοση.

Δεν υπαρχει σοβαρος λογος για να βαλεις την 3.3, η βασικη αλλαγη ειναι οτι το a2sd γινεται a2sd+ , οποτε εξοικονομεις ακομα περισσοτερο χωρο στην εσωτερικη μνημη και πανε περισσοτερα δεδομενα στο παρτιτιον της καρτας μνημης. Δεν υπαρχουν bugs στην 3.3. Επισης δεν χρειαζεται να ξανακανεις παρτιτιον την sd. Απλα ενα wipe data\cache και φλασαρεις την 3.3. Μπορεις να κανεις backup τις ρυθμισεις και τις εφαρμογες νε το titanium backup...

Γεια σου Κύριλλε (και συμφορουμίτες).

Έχω την Kyrillos_v3.2 και θέλω να περάσω την bug-free Kyrillos_v3.3 (διορθώθηκε το vibration bug δηλαδή; ) Με το νέο a2sd+ δεν πρέπει να ξανακάνω φόρματ την κάρτα;

Τι μου προτείνεις, να την περάσω απ' ευθείας από πάνω ή να γυρίσω πρώτα στην JPM;

Γεια σου Κύριλλε (και συμφορουμίτες).

Έχω την Kyrillos_v3.2 και θέλω να περάσω την bug-free Kyrillos_v3.3 (διορθώθηκε το vibration bug δηλαδή; ) Με το νέο a2sd+ δεν πρέπει να ξανακάνω φόρματ την κάρτα;

Τι μου προτείνεις, να την περάσω απ' ευθείας από πάνω ή να γυρίσω πρώτα στην JPM;

Μπες recovery, κάνε wipe σε όλα, reboot, μετά κλείστο μόλις ανοίξει και οπως είσαι βάλε την v3.3. Δεν έχεις το vibration bug και η κάρτα αφού είναι ήδη formatted δεν χρειάζεται να την ξανακάνεις.!

Αμα την κανουμε format θα πρεπει να την ξανακανουμε partition με την app της mad team? (εχω την 3.0)

edit:Να την κανω format πριν παω απο 3.0 σε 3.3 εννοω αφου κρατησω το backup που θελω κτλ.

Edited by AdeLaiN

Αμα την κανουμε format θα πρεπει να την ξανακανουμε partition με την app της mad team? (εχω την 3.0)

δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι!

Edit: Δεν ειναι αναγκαια η διαμορφωση της sd απο 3.0 σε 3.3... :)

Κύριλλε στο quadrant πόσο πρέπει να λέει 336-340??

Περίπου τόσο αλλά στην πράξη είναι μεγαλύτερο

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Θρίαμβος αλλά και απορία ταυτόγχρονα.

Έπειτα από το ποστάρισμα του οδηγού φλασαρίσματος από την Super ομάδα, φόρτωσα την v.3.3 Extreme του Κύριλλου και μπορώ να πω ότι τα γραφικά είναι πάρα πολύ όμορφα.

Το σήμα του GPS (το οποίο ήταν πριν ανύπαρκτο) δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Η σύνδεση ακόμα και με το προχθεσινό update του Kies είναι γεγονός.

Αυτό που δεν κατάφερα να δω είναι η βελτιωμένη ταχύτητα σε σχέση με την 2.2. Δηλαδή 322 είχα με την 2.2 JPF, 327 έχω τώρα. Καμία ουσιώδης διαφορά! Έχω χάσει κάτι? Είναι κάτι που δεν έχω κάνει καλά?

Σας ευχαριστώ.

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την κάρτα που έχω 4GB μπαίνω στο Linux mint και μέσω gparted πως να τη διαμορφώσω; Το πρώτο partition σε ext4 και το δεύτερο σε fat32 ή αντίστροφα; Αν το κάνω με αυτήν τη μέθοδο χρειάζεται να τρέξω το app2sd μετά για να δηλώσω swap και λοιπά;