kidonakisg Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ακριβώς. Κατεβάζεις το Kies. Το εγκαθιστάς στο pc. Συνδέεις το κινητό σου με το pc. Όταν το εντοπίσει (θα το δεις πάνω αριστερά) θα σου πει ότι υπάρχει μια νέα αναβάθμιση. Μπορείς να κάνεις και συγχρονισμό για να αποθηκεύσεις επαφές, βίντεο κτλ στον υπολογιστή. Τώρα για να αποθηκεύσεις τις επαφές ως google επαφές θα κάνεις την εξής διαδικασία:Πας επαφές=>αριστερό πλήκτρο=>Εισαγωγή/Εξαγωγή=>Εξαγωγή στη κάρτα sd=> (όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά) Εισαγωγή από από κάρτα (ως google επαφές) Αυτό θα το κάνεις μετά την αναβάθμιση. Έτσι θα έχεις και ένα αντίγραφο στη sd. Και στο υπολογιστή όταν κάνεις συγχρονισμό. Απλά θα έχεις διπλές τις επαφές. Από επαφές για εμφάνιση επέλεξε google για να σου εμφανίζει μόνο τις google επαφές. Φίλε kidonakisg πρέπει να περάσεις με odin πρώτα την 9.7 και μετά από recovery το zip της 9.7.1. Θέλεις να δουλέυεις από υπολογιστή σου γενικά τα αρχεία, επαφές κτλ του κινητού; Τότε ένα ασφαλές app είναι το AirDroid. Φίλε σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... 1) Όσον αφορά τη rom όλα ok...Για την 9.7.1 rom έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλύτερο kernel από αυτόν που ήδη έχω (έχω το G3mod 2.6)?? 2) Δοκίμασα το airdroid και όντως είναι πολύ καλό...Αλλά αυτό που στη πραγματικότητα χρειάζομαι είναι κάποιο που δείχνει απευθείας την οθόνη του κινητού και τη χειρίζεται κανονικά...Όπως για παράδειγμα με το team viewer χειρίζεσαι την οθόνη του υπολογιστή από το κινητό..Ακριβώς το αντίστροφο... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Φίλε σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... 1) Όσον αφορά τη rom όλα ok...Για την 9.7.1 rom έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλύτερο kernel από αυτόν που ήδη έχω (έχω το G3mod 2.6)?? 2) Δοκίμασα το airdroid και όντως είναι πολύ καλό...Αλλά αυτό που στη πραγματικότητα χρειάζομαι είναι κάποιο που δείχνει απευθείας την οθόνη του κινητού και τη χειρίζεται κανονικά...Όπως για παράδειγμα με το team viewer χειρίζεσαι την οθόνη του υπολογιστή από το κινητό..Ακριβώς το αντίστροφο... θες το real vnc viewer (και για το PC και για τον ΗΥ) Αν δεν μπορείς να το βρεις, στειλε μου pm ;) δεν το εχω δοκιμασει σε κινητό , το χρησιμοποιώ χρόνια σε ΗΥ και είναι άψογο λογικά σου κάνει... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Φίλε σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... 1) Όσον αφορά τη rom όλα ok...Για την 9.7.1 rom έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλύτερο kernel από αυτόν που ήδη έχω (έχω το G3mod 2.6)?? 2) Δοκίμασα το airdroid και όντως είναι πολύ καλό...Αλλά αυτό που στη πραγματικότητα χρειάζομαι είναι κάποιο που δείχνει απευθείας την οθόνη του κινητού και τη χειρίζεται κανονικά...Όπως για παράδειγμα με το team viewer χειρίζεσαι την οθόνη του υπολογιστή από το κινητό..Ακριβώς το αντίστροφο... 1. Πέρασε τον Fugumod Standard v2.4 beta3-fix1 800MHz είναι σταθερός και έχεις και καλή μπαταρία.Έχει σύνδεσμο από το thread με την 9.7.1. 2. Δες αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Φίλε σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... 1) Όσον αφορά τη rom όλα ok...Για την 9.7.1 rom έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλύτερο kernel από αυτόν που ήδη έχω (έχω το G3mod 2.6)?? 2) Δοκίμασα το airdroid και όντως είναι πολύ καλό...Αλλά αυτό που στη πραγματικότητα χρειάζομαι είναι κάποιο που δείχνει απευθείας την οθόνη του κινητού και τη χειρίζεται κανονικά...Όπως για παράδειγμα με το team viewer χειρίζεσαι την οθόνη του υπολογιστή από το κινητό..Ακριβώς το αντίστροφο... Η το phonemypc.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ευχαριστω πολυ πολυ!!! αυριο θα περασω κ θα μεταφερω τις εντυπωσεις μου!!! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 ευχαριστω πολυ πολυ!!! αυριο θα περασω κ θα μεταφερω τις εντυπωσεις μου!!! Τίποτα. Πάντως με την τελευταία αναβάθμιση (2.2) θα συνέλθει λίγο το κινητό. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πήγαινε Ρυθμίσεις-Πληροφορίες Τηλεφώνου (είναι το τελευταίο από τις επιλογές) και δες αν γράφει 2.2 (αντί για 2.1 που έγραφε πριν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδιά ευχαριστώ κι εγώ πολύ για τη βοήθεια...Πιστεύω ότι δε θα συναντήσω πρόβλημα στο να περάσω την 9.7 και στη συνέχεια την 9.7.1 αφού η διαδικασία είναι ίδια με αυτήν της 9.6 . Όσον αφορά τώρα το προγραμματάκι, αυτό που ψάχνω εγώ δεν είναι ένα ίδιο με το team viewer..Δηλαδή δεν θέλω να χειρίζομαι από το κινητό τον υπολογιστή..Θέλω να χειρίζομαι από τον υπολογιστή το κινητό..Και μάλιστα να μου δείχνει το παράθυρο του προγράμματος ότι δείχνει εκείνη τη στιγμή η οθόνη του κινητού.. π.χ. να πατάω διπλό κλικ στα μηνύματα και το κινητό να ανοίγει τα μηνύματα.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδιά ευχαριστώ κι εγώ πολύ για τη βοήθεια...Πιστεύω ότι δε θα συναντήσω πρόβλημα στο να περάσω την 9.7 και στη συνέχεια την 9.7.1 αφού η διαδικασία είναι ίδια με αυτήν της 9.6 . Όσον αφορά τώρα το προγραμματάκι, αυτό που ψάχνω εγώ δεν είναι ένα ίδιο με το team viewer..Δηλαδή δεν θέλω να χειρίζομαι από το κινητό τον υπολογιστή..Θέλω να χειρίζομαι από τον υπολογιστή το κινητό..Και μάλιστα να μου δείχνει το παράθυρο του προγράμματος ότι δείχνει εκείνη τη στιγμή η οθόνη του κινητού.. π.χ. να πατάω διπλό κλικ στα μηνύματα και το κινητό να ανοίγει τα μηνύματα.. Δοκίμασε και το MyPhoneExplorer. Το κατεβάζεις στο pc. Μπορείς να συνδεθείς με usb, wifi,bluetooth. Μπορείς να χειριστείς τα πάντα μέσω υπολογιστή μηνύματα, επαφές κτλ. Δε ξέρω όμως αν δουλεύει με τη 9.7.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 οι υπηρεσιες τοποθεσιας μεσου δυκτιον δεν λητουργουν σωστα στην 9.7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τίποτα. Πάντως με την τελευταία αναβάθμιση (2.2) θα συνέλθει λίγο το κινητό. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πήγαινε Ρυθμίσεις-Πληροφορίες Τηλεφώνου (είναι το τελευταίο από τις επιλογές) και δες αν γράφει 2.2 (αντί για 2.1 που έγραφε πριν). ολα πηγαν κατευχην !!!σε υπερευχαριστω :) ωρα τωρα να ασχοληθουμε με το νεξους μας :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά...Μια ερώτηση να κάνω γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα...Προσπαθώ να κάνω update μεσω Kies αλλα οταν ξεκινάει η διαδικασία(ληψη στοιχειων αναβαθμισης λογισμικου) πάντα κολλάει στο 99%...επισης ουτε μεσω OTA μπορω γτ δε δεχεται λογαριασμο Google οσες φορες και αν δοκιμασω...ξερει κανεις τιποτα?επισης ουτε app μπορω να βαλω απο το store για τον ιδιο λογο...Ευχαριστω... Edited November 30, 2012 by Mortonas85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά...Μια ερώτηση να κάνω γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα...Προσπαθώ να κάνω update μεσω Kies αλλα οταν ξεκινάει η διαδικασία(ληψη στοιχειων αναβαθμισης λογισμικου) πάντα κολλάει στο 99%...επισης ουτε μεσω OTA μπορω γτ δε δεχεται λογαριασμο Google οσες φορες και αν δοκιμασω...ξερει κανεις τιποτα?επισης ουτε app μπορω να βαλω απο το store για τον ιδιο λογο...Ευχαριστω... Για δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τα ΚΙΕS από την αρχή στο pc και ξανακάνε αναβάθμιση. Θες να πας από την 2.1 στη 2.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Για δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τα ΚΙΕS από την αρχή στο pc και ξανακάνε αναβάθμιση. Θες να πας από την 2.1 στη 2.2; Από τη 2.1-update 1 στην 2.2. Κάνω ''Αντιμετώπιση Προβημάτων Σύνδεσης" και δείχνει να το ολοκληρώνει. Θα δοκιμάσω αυτό με το Kies. Έχεις κάτι άλλο υπ' όψιν; το δοκιμασα και τπτ...αρα δεν πρεπει να ειναι το kies Edited November 30, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 το δοκιμασα και τπτ...αρα δεν πρεπει να ειναι το kies Άρχισε να "ξηλώνεις" εφαρμογές. Μπορεί κάποια να σου δημιουργεί πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Άρχισε να "ξηλώνεις" εφαρμογές. Μπορεί κάποια να σου δημιουργεί πρόβλημα. δεν εχει καμια εφαρμογη το κινητο μεσα....δεν μπορω να μπω καν στο store γτ μεσα απο το κινητο δεν δεχεται κανεναν λογαριασμο google...πιστευα οτι με αναβαθμιση λογισμικου ισως μπορουσα να διορθωσω το προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 δεν καταλαβα καλα!τελικα περασε η 2.2 η οχι; εγω θα σου προτεινα να πετασεις μεσω odin γιατι το kies μονο 1στους 10 το δουλεψε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 δεν καταλαβα καλα!τελικα περασε η 2.2 η οχι; εγω θα σου προτεινα να πετασεις μεσω odin γιατι το kies μονο 1στους 10 το δουλεψε. οχι δεν εχει περασει τπτ...μαλλον θα πρεπει να βρω το Link sto forum για να το περασω μεσω odin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οχι δεν εχει περασει τπτ...μαλλον θα πρεπει να βρω το Link sto forum για να το περασω μεσω odin... Σώσε ότι απαραίτητο θες. Κανε μία επαναφορά ρυθμίσεων στο Κινητό πέρασε ξανά το kies στον υπολογιστή και δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση. Καλήμερα και καλό μήνα σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οχι δεν εχει περασει τπτ...μαλλον θα πρεπει να βρω το Link sto forum για να το περασω μεσω odin... Καλημέρα.Με πρόλαβε ο φίλτατος αυτό θα σου έλεγα και εγώ. Αφού δε δούλεψε αυτό που σου είπα πιό πάνω πάρε back up επαφών (αφου δε δουλεύει το google τότε εξαγωγή στην sd), αρχείων κτλ. Ρυθμίσεις => Απόρρητο => Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά προχωράς στην αναβάθμιση από 2.1 σε 2.2. Αν δε δουλέψει ούτε αυτό η μόνη λύση είναι να περάσεις μέσω Odin το επίσημο firmware όπως σου είπε πιο πάνω ένα παιδί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Τελικα με επαναφορα δουλεψε μονο ως προς το οτι μπορεσα να βαλω λογαριασμο google και να μπω στο store...για αναβαθμιση ουτε λογος,παλι στο 99%...ξερετε που θα βρω το προγραμμα odin και το firmware γτ καποια λινκ στην αρχη του θεματος δε δουλευουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εχω χασει τη μπαλα ειναι η αληθεια! Πολλες σελιδες, βρηκα καποιες πληροφοριες που ηθελα. Θα σας πω λιγο τη διαδικασια που εκανα. Σε cwm εκανα wipe data factory reset οπως και wipe davlik + battery stats. Κατεβασα για αρχη την 9,7 σε non oc την περασα μεσω odin αλλα σκεφτηκα να βαλω την oc οποτε εκανα την ιδια διαδικασια με πριν βαζοντας την oc και περνοντας μεσω install zip απο cwm την 9.7.1 Εκανα παλι wipe data kai προχωρησα σε partition της sd. Φοραω μια στα 2G.B οποτε επελεξα να κανω 512mb με 0mb swap. Τοποθετω στη συκεκριμενη τοποθεσια Android/data/g3mod τα 4 αρχεια για να εχω το Hybrid data2sd και πραγματι στην επανεκκινηση οταν εβαλα το ti. bu. μου εβγαλε τις 4 μνημες. Η πρωτη μου απορια ειναι πως, δε χρειαζομαι το lnk2sd πλεον για να τοποθετω τις εφαρμογες στην sd αφου αποθηκευονται αυτοματα στην 4η επιλογη : Κάρτα SD ( a2sd ) σωστα; Επισης οταν τελειωσει αυτος ο χωρος, τοτε οι εφαρμογες θα αποθηκευονται αυτοματα στην 3η επιλογη: Κάρτα sd; Συνεχιζοντας κατεβασα τους kernels που προτεινει ο Κυριλλος για δοκιμη: Kernels for v9.7+ Fugumod Standard v2.4 beta3-fix1 667MHz => ODIN // CWM [battery: 10/10, Performance: 5/10] Fugumod Standard v2.4 beta3-fix1 800MHz => ODIN // CWM [battery: 10/10, Performance: 6/10] Fugumod BE Ultra v2.4 "alpha19" (beta3-fix1) 1300MHz => ODIN // CWM [battery: 6.5/10, Performance: 9.5/10] Fugumod BE Ultra v2.4 "pre-release" 1366MHz => ODIN // CWM [battery: 6/10, Performance: 10/10] G3MOD Kernels => http://code.google.com/p/g3modteam/d...&q=G3MOD_2.4.1 αλλα παρατηρησα πως οταν φλασαρω μεσω cwm καποιον της Fugumond ( αν θυμαμαι καλα αυτον στα 800MHz) κατα το reboot, το κινητο μου ''χανει'' τις ρυθμισεις του οχι ομως τις εφαρμογες κι επανερχεται στην αγγλικη γλωσσα με τις αρχικες του ρυθμισεις ( οπως οταν περναμε μια νεα ρομ ). Ειπα να κανω μια δοκιμη και στη διαδρομη Android/data/fugumod, προσπαθησα να βαλω + 4 αρχεια που εμπεριεχει ο φακελος g3mod χωρις ομως να εχω καποιο αποτελεσμα. Επισης, οταν δουλευω kernel της Fugumond, το titanium διαβαζει μονο 3 μνημες ( λογικο αυτο ) Μπορω ομως να το κανω να διαβαζει και τις 4; Ευχαριστω, ελπιζω να μη σας κουρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Τελικα με επαναφορα δουλεψε μονο ως προς το οτι μπορεσα να βαλω λογαριασμο google και να μπω στο store...για αναβαθμιση ουτε λογος,παλι στο 99%...ξερετε που θα βρω το προγραμμα odin και το firmware γτ καποια λινκ στην αρχη του θεματος δε δουλευουν? Galaxy Rom Για ριξε μια ματια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ακριβώς. Κατεβάζεις το Kies. Το εγκαθιστάς στο pc. Συνδέεις το κινητό σου με το pc. Όταν το εντοπίσει (θα το δεις πάνω αριστερά) θα σου πει ότι υπάρχει μια νέα αναβάθμιση. Μπορείς να κάνεις και συγχρονισμό για να αποθηκεύσεις επαφές, βίντεο κτλ στον υπολογιστή. Τώρα για να αποθηκεύσεις τις επαφές ως google επαφές θα κάνεις την εξής διαδικασία:Πας επαφές=>αριστερό πλήκτρο=>Εισαγωγή/Εξαγωγή=>Εξαγωγή στη κάρτα sd=> (όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά) Εισαγωγή από από κάρτα (ως google επαφές) Αυτό θα το κάνεις μετά την αναβάθμιση. Έτσι θα έχεις και ένα αντίγραφο στη sd. Και στο υπολογιστή όταν κάνεις συγχρονισμό. Απλά θα έχεις διπλές τις επαφές. Από επαφές για εμφάνιση επέλεξε google για να σου εμφανίζει μόνο τις google επαφές. Φίλε kidonakisg πρέπει να περάσεις με odin πρώτα την 9.7 και μετά από recovery το zip της 9.7.1. Θέλεις να δουλέυεις από υπολογιστή σου γενικά τα αρχεία, επαφές κτλ του κινητού; Τότε ένα ασφαλές app είναι το AirDroid. ΣΟΣ.....Πέρασα μέσω odin την 9.7 του Κυρίλλου και στο άνοιγμα κολλάει στο πράσινο λογότυπο του android..Από εκεί και ύστερα δεν προχωράει?? Τι κάνουμε τώρα?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 ΣΟΣ.....Πέρασα μέσω odin την 9.7 του Κυρίλλου και στο άνοιγμα κολλάει στο πράσινο λογότυπο του android..Από εκεί και ύστερα δεν προχωράει?? Τι κάνουμε τώρα?? Επίσης έκανα από recovery mode format στα πάντα και ξαναπροσπάθησα να περάσω την 9.0 από την αρχή και δεν ανοίγει με τίποτα..Με λίγα λόγια έχω μείνει χωρίς κινητό...Υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης??Ίσως να βάλω από την αρχή την oficial rom και μετά να προσπαθήσω ξανά την custom rom?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Επίσης έκανα από recovery mode format στα πάντα και ξαναπροσπάθησα να περάσω την 9.0 από την αρχή και δεν ανοίγει με τίποτα..Με λίγα λόγια έχω μείνει χωρίς κινητό...Υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης??Ίσως να βάλω από την αρχή την oficial rom και μετά να προσπαθήσω ξανά την custom rom?? Ναι δοκιμασε αυτο που λες....Δεν εχεις να χασεις κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts