amkokos Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Ξερει κανένας πως μπορούμε να επιλέξουμε (οταν έχουμε Hybrid Data2SD φυσικά), που θα αποθηκευτεί η εφαρμογή (δηλ στην μνήμη του κινητού ή στο partition της κάρτας που βλέπει ως εικονική μνήμη)? Υπάρχει κανένα τρυκ? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Ξερει κανένας πως μπορούμε να επιλέξουμε (οταν έχουμε Hybrid Data2SD φυσικά), που θα αποθηκευτεί η εφαρμογή (δηλ στην μνήμη του κινητού ή στο partition της κάρτας που βλέπει ως εικονική μνήμη)? Υπάρχει κανένα τρυκ? Όχι όλες πάνε στο partition αυτόματα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Έτοιμη η v10 final :) Καλά φλασαρίσματα!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulinaki Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Καλησπερα παιδια εχω την ρομ kirillos v9.5 και εχω προβλημα με τον χωρο στο κινητο.Λιγα προγραμματα βαζω και γεμιζει αμεσως.Υπαρχει κανενας τροπος για να τα αποθηκευει στην εξωτερικη καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Έτοιμη η v10 final :) Καλά φλασαρίσματα!! Δώσε λινκ να την κατεβασουμε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Δώσε λινκ να την κατεβασουμε...:lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431393 What doesn't work: -Bluetooth (Partially works, sent-receive file works) :cry::cry::cry: Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431393 What doesn't work: -Bluetooth (Partially works, sent-receive file works) :cry::cry::cry: ok thanks, τοτε τι final ειναι αφου δεν λειτουργουν αυτα? Η καμερα βιντεο γραφει η δεν λειτουργει και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 ok thanks, τοτε τι final ειναι αφου δεν λειτουργουν αυτα? Η καμερα βιντεο γραφει η δεν λειτουργει και αυτο? εε φαιναλ ειναι τι μια ζωη στης βετα θα μενουμε? Δν μπορω να τα.φτιαξω αυτα ,εξαρταται απο τον marcellusbe! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 εε φαιναλ ειναι τι μια ζωη στης βετα θα μενουμε? Δν μπορω να τα.φτιαξω αυτα ,εξαρταται απο τον marcellusbe! Eχω παρατηρησει ενα λαθος στο μενου, οταν πας ρυθμισεις κλησεων και μετα στην επιλογη blacklist και πας να μπεις σε αυτην την επιλογη τοτε μπερδευται το blacklist μεσα στο μενου των ρυθμισεων κλησεων, κοιταξε το αυτο κυριλλε στις αλλες εκδοσεις ηταν κανονικο αυτο.. Ευχαριστουμε για ολο αυτο που εχεις κανει....καμερα βρηκα ενα προγραμμα και δουλεθει κανονικα το βιντεο εγγραφης..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Eχω παρατηρησει ενα λαθος στο μενου, οταν πας ρυθμισεις κλησεων και μετα στην επιλογη blacklist και πας να μπεις σε αυτην την επιλογη τοτε μπερδευται το blacklist μεσα στο μενου των ρυθμισεων κλησεων, κοιταξε το αυτο κυριλλε στις αλλες εκδοσεις ηταν κανονικο αυτο.. Ευχαριστουμε για ολο αυτο που εχεις κανει....καμερα βρηκα ενα προγραμμα και δουλεθει κανονικα το βιντεο εγγραφης..:lol: Για πες για ποιο app λες για την καμερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Για πες για ποιο app λες για την καμερα :) Videocam illusion pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Videocam illusion pro Με αυτο μπορεις να τραβηξεις και κανονικα video η μονο με εφε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Kanonika video kai me hxo teleio..exei deigmatolipsia 44,1 khz poy einai poiothta cd..me ayto travao video egw..dokimase to einai poly kalo Οντως παιζει κανονικατα και σε μενα η εγγραφη video.Ωραιος :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego7gr Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ V10 ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ USB ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ SDCARD.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?:(:(:(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ V10 ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ USB ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ SDCARD.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?:(:(:(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Από εδώ και στο εξής να μη γράφεις με κεφαλαία, καθώς απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ :):). Όσον αφορά το πρόβλημά σου τώρα... Ποια ROM είχες πριν βάλεις τη 10; Έκανες wipe data μετά την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego7gr Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Από εδώ και στο εξής να μη γράφεις με κεφαλαία, καθώς απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ :):). Όσον αφορά το πρόβλημά σου τώρα... Ποια ROM είχες πριν βάλεις τη 10; Έκανες wipe data μετά την εγκατάσταση; Ειχα την v10beta του κυριλλου αλλα απο τη στιγμη που πηγα απο τη μια στην αλλη ειχα προβλημα με το S2E.Τελικα το ελυσα εβαλα και το titanium και ολα καλα.Μαλλον κατι λαθος πειραξα στο recovery και απο τοτε δεν μου διαβαζει την καρτα.Εχω κανει απειρες φορες wipe data αλλα τιποτα.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση μιας και ειναι περασμενη η ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Όσον αφορά την έκδοση Kyrillos' ROM v10 Final GWK74 . Το Bluetooth headset δουλεύει sto Samsung i5801? :) Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Όσον αφορά την έκδοση Kyrillos' ROM v10 Final GWK74 . Το Bluetooth headset δουλεύει sto Samsung i5801? :) δες εδώ: (μερικά Post πριν!) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4032304#post4032304 και θα καταλάβεις... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ευχαριστώ για το γρήγορο post σου. Επειδή το έχω δει oti παίζει μερικώς, έκανα αυτή την ερώτηση. Ρωτώ μήπως στους χρηστες που το έχουν ήδη εγκαταστήσει δουλεύει το BT headset ή όχι. Και στο video αναφέρεται ότι δε δουλεύει, αλλα οι χρηστες βρήκαν λύση . Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ειχα την v10beta του κυριλλου αλλα απο τη στιγμη που πηγα απο τη μια στην αλλη ειχα προβλημα με το S2E.Τελικα το ελυσα εβαλα και το titanium και ολα καλα.Μαλλον κατι λαθος πειραξα στο recovery και απο τοτε δεν μου διαβαζει την καρτα.Εχω κανει απειρες φορες wipe data αλλα τιποτα.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση μιας και ειναι περασμενη η ωρα Γεια σου φιλε. Ειχα το ιδιο προβλημα με 'σενα και απο τις ρυθμισεις->αναπτυξη ειχα ξετικαρει τα 2 τικ σχετικα με το usb debugging. Δεν ξερω πως μου 'ρθε και πηγα και τα ξανατικαρα παλι και απο τοτε με την πρωτη μου την αναγνωριζει την SD. Ελπιζω να βοηθησα. Σε μενα παντως δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego7gr Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Γεια σου φιλε. Ειχα το ιδιο προβλημα με 'σενα και απο τις ρυθμισεις->αναπτυξη ειχα ξετικαρει τα 2 τικ σχετικα με το usb debugging. Δεν ξερω πως μου 'ρθε και πηγα και τα ξανατικαρα παλι και απο τοτε με την πρωτη μου την αναγνωριζει την SD. Ελπιζω να βοηθησα. Σε μενα παντως δουλεψε. Καλησπερα και σε σενα.Τα εχω κανει ολα μα δεν γινεται τιποτα.Σχετικα με το S2E ειναι ολα ενταξει?Μεχρι και φορματ ολης της καρτας εκανα και ξανα παρτισιον εκανα αλλα τιποτα.Εχω απελπιστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Καλησπερα και σε σενα.Τα εχω κανει ολα μα δεν γινεται τιποτα.Σχετικα με το S2E ειναι ολα ενταξει?Μεχρι και φορματ ολης της καρτας εκανα και ξανα παρτισιον εκανα αλλα τιποτα.Εχω απελπιστει. Ναι με εμενα ολα ειναι οκ, το S2E δουλεψε αν και πρωτα του εκανα παρτισιον δηλαδη οπως και συ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego7gr Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ναι με εμενα ολα ειναι οκ, το S2E δουλεψε αν και πρωτα του εκανα παρτισιον δηλαδη οπως και συ. Εγω μολις κανω επανεκκινηση το usb φαινεται πανω αριστερα αλλα μολις παταω συνδεση στο κινητο δεν γινεται τιποτα.Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να ξαναφλασαρω με odin γιατι δεν συνδεεται με τον υπολογιστη:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εγω μολις κανω επανεκκινηση το usb φαινεται πανω αριστερα αλλα μολις παταω συνδεση στο κινητο δεν γινεται τιποτα.Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να ξαναφλασαρω με odin γιατι δεν συνδεεται με τον υπολογιστη:worry::worry::worry: Εννοείς πως δε συνδέεται με τον υπολογιστή ούτε σε download mode; Άλλη θύρα USB δοκίμασες (ακόμη και να σου ακούγεται χαζό δοκίμασέ το); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego7gr Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Γεια σου φιλε jdros 2000.Δυστυχως ουτε σε download mode ουτε σε καμια θυρα.Καποια αρχεια πρεπει να λειπουν απο το κινητο εξαιτιας δικου μου λαθους.Μπορω να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts