Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ξανακανω ολη την διαδικασια ... επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και wipe cache ? πατησα πανω κατω volume κεντρικο και power ... χωρις να επαναλαβω την διαδικασια .... μου ειπε οτι εγινε και μετα μου εδειξε το ιδιο pda:i5800xxjpb...

πρέπει να κάνεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και wipe cache και μετά να ξαναφλασάρεις με odin.. :)

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι οταν κανω wipe cache κολλαει στο εικονιδιο με το τριγωνο και το ανθρωπακι?Παταω μετα το home και λεει Confirm wipe of all use THIS CAN NOT BE UNDON

NO

NO

NO

YES-delete all user

Πατησα all user μια φορα και τωρα σε καθε επαναφορα μου πεταει το εικονιδιο παλι.Δωστε καμια οδηγια πως το κανω?

και σε εμένα έτσι πάντα ήταν. πατάς home για να τρέξει
Χριστόφορος :music:

Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με ταινιες divx, οπου ο ηχος και η ροη του βιντεο χανουν τον συγχρονισμο τους;

πρέπει να κάνεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και wipe cache και μετά να ξαναφλασάρεις με odin.. :)

οκ μετα απο ολα αυτα να κανω και επαναφορα ρυθμισεων η να το αφησω ως εχει ;

οκ μετα απο ολα αυτα να κανω και επαναφορα ρυθμισεων η να το αφησω ως εχει ;

αφού βάλεις το firmware με odin, και τσεκάρεις ότι με *#1234# τα λέει σωστά κάνε επαναφορά ρυθμίσεων για τελευταία φορά και είσαι οκ :)

Καλημέρα παιδιά μόλις εχθές αγόρασα το κινητό κ σήμερα έκανα αναβάθμιση σε froyo 2.2 όπως λέει στη πρώτη σελίδα ο οδηγός στο Α κ τώρα μ λέει

PDA: I5800XXJPF

PHONE:I5800XXJP4

CSC:I5800OXXJPF

Έχω όμως πρόβλημα με το internet δε συνδέεται ούτε μέσω wifi ούτε μέσω 3g :(

Μου λέει ότι πιθανόν δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία δεδομένων.το reset δεν άλλαξε κάτι.

Τι μπορεί να φταίει??

Καλημέρα παιδιά μόλις εχθές αγόρασα το κινητό κ σήμερα έκανα αναβάθμιση σε froyo 2.2 όπως λέει στη πρώτη σελίδα ο οδηγός στο Α κ τώρα μ λέει

PDA: I5800XXJPF

PHONE:I5800XXJP4

CSC:I5800OXXJPF

Έχω όμως πρόβλημα με το internet δε συνδέεται ούτε μέσω wifi ούτε μέσω 3g :(

Μου λέει ότι πιθανόν δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία δεδομένων.το reset δεν άλλαξε κάτι.

Τι μπορεί να φταίει??

ρυθμισεις ασυρματη επικοινωνια δικτυα κινητης τηλεφωνιας ονοματα σημειων προσβασης και πατωντας αριστερο πληκτρο κανεις δημηουργια apn με τις οδηγιες της σελιδας που σου παραθετω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161&page=12

το κινητο σου δεν εχει ρυθμισεις ιντερνετ προφανως

ρυθμισεις ασυρματη επικοινωνια δικτυα κινητης τηλεφωνιας ονοματα σημειων προσβασης και πατωντας αριστερο πληκτρο κανεις δημηουργια apn με τις οδηγιες της σελιδας που σου παραθετω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161&page=12

το κινητο σου δεν εχει ρυθμισεις ιντερνετ προφανως

το έκανα αλλά τίποτα.. :( μήπως είναι πρόβλημα του froyo 2.2;

:( όχι σε κανέναν δεν το έχει κάνει. είσαι σίγουρος ότι δεν συνδέετε ούτε με wifi?

:( όχι σε κανέναν δεν το έχει κάνει. είσαι σίγουρος ότι δεν συνδέετε ούτε με wifi?

ναι ούτε με wifi δε συνδέεται κ αυτό είναι που με ενδιαφέρει!Μου λέει δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία δεδομένων.Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει :/

ναι ούτε με wifi δε συνδέεται κ αυτό είναι που με ενδιαφέρει!Μου λέει δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία δεδομένων.Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει :/

θα το ψάξω λίγο και θα σου πω. δηλαδή πετάει σφάλμα όταν το ανοίγεις ή όταν πα να συνδεθείς?

κανε την διαδικασια και δευτερη φορα και μην ξεχασεις να πατησεις αποθηκευση εμενα με την πρωτη δεν το αποθηκευε και επειτα τσεκαρε αν στα σημεια προσβασης σου εμφανιζει αυτο που δημιουργησες.Αυτα οσο αφορα την συνδεση σου απο τον παροχο.Οσο αφορα το wifi δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει

Ο φίλος μας μπορεί να τα έχει κάνει σωστά. Μπορεί να μην παίρνει IP στο Ρουτερ για κάποιο λόγο. Πήγαινε στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις δικτύου και δίεγραψε τις ριθμίσεις του ρούτερ. Κάνε ένα restart στο ρούτερ και δοκίμασε πάλι να συνδέσεις με wifi το τηλέφωνο.

ΥΓ: Το gps του τηλεφώνου μου παει από το κακό στο χειρότερο. Προχτές ήμουν ΑΘήνα και το χρειάστηκα και με άφησε ξεκρέμαστο. Ούτε ένα app gps status and toolbox από το market που προτείνει ενας στο xda έκανε τίποτα. Τουλάχιστο έλυσα το θέμα της φωτογραφικής που για να μην κολάει όταν αποθηκεύεις φωτογραφία πρέπει να έχεις το gps παντα ανοιχτό σε αναμονή.

Παντως αν ειναι η jpf η τελική version την κάτσαμε την βάρκα.

Edited by RadiactiveToy
Χριστόφορος :music:

θα το ψάξω λίγο και θα σου πω. δηλαδή πετάει σφάλμα όταν το ανοίγεις ή όταν πα να συνδεθείς?

Βρίσκει το ασύρματο δίκτυο κανονικά κ συνδέεται αλλά όταν πάω πχ να μπω στο android market και να συνδεθώ στο λογαριασμό μου βάζω τα στοιχεία μου κανονικά κ οταν πατάω σύνδεση μου λέει δε μπορεί να δημιουργηθεί αξιόλογη σύνδεση με το διακομιστή

Εκτός από το LauncherPro που δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση, δε μπορώ να συνδέσω και το τηλ στον υπολογιστή. Δεν το αναγνωρίζει καθόλου ότι ρυθμίσεις και αν δοκίμασα, ενώ και το KIES εγκατέστησα και οδηγούς. Άλλαξα από PDA σε μόντεμ και πίσω και πάλι τίποτα. Είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω σε 2 υπολογιστές με windows7 32bit και 64bit. Για τη μεταφορά αρχείων βρήκα εφαρμογή και το συνδέω με wifi. Τι γίνεται όμως με την αναβάθμιση? Ούτε το Odin ούτε το ADB αναγνωρίζει όπως είναι φυσικό.

Πήγεναι στην αρχική οθόνη όχι του Launcher την default και θα συνδεθεί κανονικά

:D

LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D

Πήγεναι στην αρχική οθόνη όχι του Launcher την default και θα συνδεθεί κανονικά

:D

Μα δεν έχω εγκατεστημένο launcher! Το launcher pro λέει ότι δεν εγκαταστάθηκε.

Και όταν προσπαθώ να το συνδέσω στο πισί, μου βγάζει σφάλμα(στο πισί) ότι δεν εγκαταστάθηκε σωστά η συσκευή. Τι mount, unmount, KIES, mass storage, pda>modem>pda... για τη μεταφορά αρχείων είμαι οκ με το Android Manager Wifi. Αλλά με την αναβάθμιση τι γίνεται? Άντε να το δώσω στο σέρβις. Rootάρισμα? Εν αναμονή δοκιμής σε φορητό με XP...

(πέθανε το θέμα? μια βδομάδα ακίνητο...)

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Μα δεν έχω εγκατεστημένο launcher! Το launcher pro λέει ότι δεν εγκαταστάθηκε.

Και όταν προσπαθώ να το συνδέσω στο πισί, μου βγάζει σφάλμα(στο πισί) ότι δεν εγκαταστάθηκε σωστά η συσκευή. Τι mount, unmount, KIES, mass storage, pda>modem>pda... για τη μεταφορά αρχείων είμαι οκ με το Android Manager Wifi. Αλλά με την αναβάθμιση τι γίνεται? Άντε να το δώσω στο σέρβις. Rootάρισμα? Εν αναμονή δοκιμής σε φορητό με XP...

(πέθανε το θέμα? μια βδομάδα ακίνητο...)

βγάλε την sd. κάνε επανεκκίνηση το κινητό και ξαναδοκίμασε

βγάλε την sd. κάνε επανεκκίνηση το κινητό και ξαναδοκίμασε

Την έβγαλα, την έκανα φορματ, έβαλα άλλη, την έκανα φορμάτ... μόνο ούλτρεξ δεν έριξα... Λες?

Εσείς τι λειτουργικό φοράτε?

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Την έβγαλα, την έκανα φορματ, έβαλα άλλη, την έκανα φορμάτ... μόνο ούλτρεξ δεν έριξα... Λες?

Εσείς τι λειτουργικό φοράτε?

android 2.2... εσύ να υποθέσω android 2.1.1? :P

έχεις δοκιμάσει το κόλπο με το *#7284# ?

android 2.2... εσύ να υποθέσω android 2.1.1? :P

έχεις δοκιμάσει το κόλπο με το *#7284# ?

Βασικά να πούμε μιλούσα για το λειτουργικό στον υπολογιστή:lol:

Για θύμισέ μου τι κάνει η εντολή? Για να το γυρίσω σε modem και ξανά σε PDA?(το έκανα)

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Βασικά να πούμε μιλούσα για το λειτουργικό στον υπολογιστή:lol:

Για θύμισέ μου τι κάνει η εντολή? Για να το γυρίσω σε modem και ξανά σε PDA?(το έκανα)

αα οκ. :P εμ έχω windows 7 x64 ultimate..

ακου τι μπορεις να κάνεις. κατέβασε το z4root για να ρουταρεις το κινητό, μετά κατέβασε το titanium backup για να κάνεις backup τις εφαρμογές σου και μετά κάνε factory reset και θα λειτουργεί λογικά!!! :) πάω για ύπνο.. καληνύχτα!!

Edited by kyrillos13

δεν μου λειτουργεί το adfree.κανω update τους hosts μετα reboot αλλα εξακολουθώ να βλεπω ads σε προγραμματα και παιχνιδια.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

αα οκ. :P εμ έχω windows 7 x64 ultimate..

ακου τι μπορεις να κάνεις. κατέβασε το z4root για να ρουταρεις το κινητό, μετά κατέβασε το titanium backup για να κάνεις backup τις εφαρμογές σου και μετά κάνε factory reset και θα λειτουργεί λογικά!!! :) πάω για ύπνο.. καληνύχτα!!

Είναι ρουταρισμένο, έχω και το titanium... Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ααα!Το KIES σου βγάζει σφάλμα τύπου " fsusbservice64"? Όταν το ανοίγω μου βγάζει καμιά 20αριά παραθυράκια...

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Είναι ρουταρισμένο, έχω και το titanium... Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ααα!Το KIES σου βγάζει σφάλμα τύπου " fsusbservice64"? Όταν το ανοίγω μου βγάζει καμιά 20αριά παραθυράκια...

Απεγκατεστησε το κιες και ξαναεγκατεστησε το (την εκδοση 2). :)

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk