spaceboy1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) δηλαδη την ωρα που το odin γεμιζε και η μπαρα στο κινιτο μολις εγραψε pass αυτο συνεχιζε να ειναι στην οικονα που λεει download και εχει την μπαρα γεματη?? τοτε αποσυνδεσε και βγαλε την μπαταρια και ξανα καντο αλλα τωρα βαλε την καρτα μνημης ενταξει ανοιξε κανονικα..να σε ρωτησω κατι?εχει απενεργοποιησει την επιλογη κλησεων που θελουμε να κανει αυτοματη απορριψη κλησεων που ειχε η samsung?υπαρχει η μηπως δεν το βρισκω εγω?ευχαριστω πολυ παντως Edited January 15, 2012 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δες λιγο και αυτο το βιντεο ισως σε βοηθησει. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ενταξει ανοιξε κανονικα..να σε ρωτησω κατι?εχει απενεργοποιησει την επιλογη κλησεων που θελουμε να κανει αυτοματη απορριψη κλησεων που ειχε η samsung?υπαρχει η μηπως δεν το βρισκω εγω?ευχαριστω πολυ παντως φιλε αυτο μην σου πω ψεματα δεν το γνωριζω καθολου... εγω εχω Galaxy Note ασχολιθηκα και περασα την εκδοση του φιλου Kyrillou γιατι οταν ημουν με το galaxy 3 παντα ειχα βοηθεια γι'αυτο και η υπογραφει λεει δεν ξεχνω ;) παντως πεταει ε? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 φιλε αυτο μην σου πω ψεματα δεν το γνωριζω καθολου... εγω εχω Galaxy Note ασχολιθηκα και περασα την εκδοση του φιλου Kyrillou γιατι οταν ημουν με το galaxy 3 παντα ειχα βοηθεια γι'αυτο και η υπογραφει λεει δεν ξεχνω ;) παντως πεταει ε? ναι πολυ καλα παει...το βρηκα που το εχει λεει black list..αλλα δεν ξερω πως μου πεταει εξω την αποκρυψη....πριν βαλω αυτη την εκδοση μου πεταγε εξω οποιον αριθμο ηθελα εγω οπως και την αποκρυψη και την ωρα που τον πεταγε εξω εβλεπα οτι με ειχε καλεσει αυτος ο αριθμος...τωρα ομως οταν το πεταει εξω δεν τον βλλεπω τον αριθμο..δεν ρωτας το κυρριλο να μας πως γινεται?με ενδιαφερει πολυ αυτο αλλιως θα ξανα βαλω τη παλια...πως βαζω τη παλια παλι αν θελω...γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 LOOOL πλακα κανεις τωρα??? :( γινεται αλλα πια ειχες ?? Ωχ τι μας περιμενει :p Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) LOOOL πλακα κανεις τωρα??? :( γινεται αλλα πια ειχες ?? Ωχ τι μας περιμενει :p τη μαμισια τη κανονικη εκδοση..την ειχα απο th samsung...θα βαλω εκεινη παλι γιατι δεν βλεπω να γινεται με αυτη εδω..πως θα το κανω?? Edited January 15, 2012 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) τη μαμισια τη κανονικη εκδοση..την ειχα απο th samsung...θα βαλω εκεινη παλι γιατι δεν βλεπω να γινεται με αυτη εδω..πως θα το κανω?? δωστε ενα site που υπαρχει η official εκδοση της 2.2 ρε παιδια.... μπηκα εδω αλλα δεν βλεπω καπου να λεει για Stock rom http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=868 Εεε πηγεναι στην πρωτη σελιδα εδω.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 Edit: Δεν γνωριζω φιλε ειλικρινα κατσε να το δει ο Kyrillos να μας πει εκεινος Edited January 15, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) δωστε ενα site που υπαρχει η official εκδοση της 2.2 ρε παιδια.... μπηκα εδω αλλα δεν βλεπω καπου να λεει για Stock rom http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=868 Εεε πηγεναι στην πρωτη σελιδα εδω.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 τελικα γινεται αυτο με την αποκρυψη σε αυτη την εκδοση η να ξανα βαλω την προηγουμενη? αν το φτιαξει και αυτο με την αποκρυψη και οποιος αριθμος μας περνει τηλ να το πεταμε εξω και να βλεπουμε συγχρονως οτι μας περνει ο συγκεκριμενο αριθμος η μας περνουν με αποκρυψη..τοτε θα ναι σουπερ η εκδοση αυτη..τουλαχιστον για μενα..ενας λογος πόυ πηρα αυτο το κινητο ηταν για αυτο Edited January 15, 2012 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) Τελικα το titanium μου δειχνει και τo partition και δειχνει στην εσωτερικη μνημη απο τα 201mb 196mb free!!! http://img14.imageshack.us/img14/1980/screenshot1326650592611.th.png Uploaded with ImageShack.us Edited January 15, 2012 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ξερει καποιος να μου πει που θα βρω την μαμισια 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063940 Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063940 thanks..ααυτη ειναι η official thw samsung?? γιατι δεν συγχρονιζει με klies αυτη η εκδοση? περασα την 2.2 παλι την froyo αλλα δεν μπορω να το γυρισω στα ελληνικα,, πως γινεται?εβαλα τη γλωσσα απο τα μηνυματα greek αλλα τιποτα...δεν μου συγχρονιζει ομως με το κies..μπορει να με βοηθησει καποιος? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 15, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 περασα την 2.2 παλι την froyo αλλα δεν μπορω να το γυρισω στα ελληνικα,, πως γινεται?εβαλα τη γλωσσα απο τα μηνυματα greek αλλα τιποτα...δεν μου συγχρονιζει ομως με το κies..μπορει να με βοηθησει καποιος? Για τα ελληνικά κάνε ένα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Παιδια βοηθεια.. εχω δοκιμασει τα παντα.. και το s2e που ειναι ενσωματωμενο στην ν10beta του Κυριλλου δεν δουλευει (που δεν νομιζω) ή ειμαι τοσο χαζος που κατι δεν κανω σωστα και δεν μπορω να ενεργοποιησω το partition που εχω δημιουργησει στην καρτα.. Παραθετω τα βηματα που κανω μήπως και μου ξεφευγει κατι και με βοηθησει κανεις.. 1) Φλασαρω μεσω odin την v10beta 2) Μετα οταν με βαλει σε recovery κανω wipe data/factory reset και μετα reboot 3) Αφου ανοιξει το κινητο παω στo μενου-ρυθμισεις-cyanogenmod settings-εφαρμογες και τσεκαρω το "Μετακινηση Εφαρμογων" 4) Τρεχω το προεγκατεστημενο απο την ROM s2e και παω: μενου-ρυθμισεις και τσεκαρω το "mount as ext4" 5) Κλικαρω το import και μετα κανω reboot το κινητο μπαινοντας σε recovery mode και κανω format sd-ext απο το /mounts and storage 6) Κανω reboot και μετα αφου ανοιξει το κινητο τρεχω την εφαρμογη s2e οπου λογικα θα πρεπει να ειναι "ανοιχτες" οι επιλογες check application , dalvik cache and cache για να τις τσεκαρω και να κανω μετα reboot το κινητο. Αυτο το τελευταιο δεν γινεται.. δηλαδη δεν μπορω να τις τσεκαρω.. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.!!!! Ας μου πει καποιος τι κανω λαθος σε ολα αυτα τα βηματα.. (οδηγιες για την εφαρμογη S2E πηρα απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14838622&postcount=1) Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Εννοείς δεν το αναγνωρίζει στο odin, έτσι; Κατά τα άλλα η σύνδεση με το PC λειτουργεί κανονικά; Για δοκίμασε άλλη θύρα USB... Σε μένα κανά-δυο φορές λύθηκε έτσι το πρόβλημα... δεν το βλεπει καθολου το pc μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 για τον aeriko! λοιπον ξαναφλασαρα τη 10 beta για να δω παλι την διαδικασια! οπως εισαι μπαινεις recovery wipe data κτλπ.reboot ρυθμισεις cyanogen>εφαρμογες,τικ,μετακινησση εφαρμογων! S2E ρυθμισεις,τικ στο ext4>reboot μπαινεις recovery>advanced>partitioning cd card! βαζεις τις τιμες που θελεις! (θα στη φορμαρει,για αυτο σωνεις,οτι θελεις να σωσεις) κανεις reboot! ανοιγεις S2E και ειναι ενεργοποιημενα τα applications και dalvik cache!tik,tik εγκατασταση titanium,ok σε busybox,reboot το galaxy! τελος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 για τον aeriko! λοιπον ξαναφλασαρα τη 10 beta για να δω παλι την διαδικασια! οπως εισαι μπαινεις recovery wipe data κτλπ.reboot ρυθμισεις cyanogen>εφαρμογες,τικ,μετακινησση εφαρμογων! S2E ρυθμισεις,τικ στο ext4>reboot μπαινεις recovery>advanced>partitioning cd card! βαζεις τις τιμες που θελεις! (θα στη φορμαρει,για αυτο σωνεις,οτι θελεις να σωσεις) κανεις reboot! ανοιγεις S2E και ειναι ενεργοποιημενα τα applications και dalvik cache!tik,tik εγκατασταση titanium,ok σε busybox,reboot το galaxy! τελος! Αψογος!!!! 1000 like... επιτελους εγιναν ολα οπως επρεπε.. σε ευχαριστω πολυ!!!!! Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Τελικα αφησα την v10 του κυριλλου...οσο για τις κλησεις απορριψης κατεβαστε απο το market την εφαρμογη call block h οποια ειναι αψογη...οχι μονο κανει απορριψη κλησης σε οποιον θελουμε αλλα μπλοκαρει και τα μηνυματα τους....για οσους θελουν να απορριπτουν τις αποκρυψεις απλα οταν προσθετεις στο προγραμμα ενα τηλεφωνο θα βαλεις αριθμο το μηδεν και ονομα τη λεξη UNKNOWN...και ολα ειναι ενταξει...ευχαριστω πολυ ολους σας που με βοηθησατε να κανω εγκατασταση καινουρια εκδοση...:O Edited January 16, 2012 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Να επισημάνω μερικά προβληματάκια που έχω παρατηρήσει στη 10 (πείτε μου αν συμβαίνει και σε κανέναν άλλο). Να ξεκαθαρίσω ότι μιλάω για την Alpha. Δεν έχω περάσει ακόμα τη Beta. 1. Αυτά που παραθέτω και έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ μου. Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω την ανοιχτή ακρόαση κατά τη διάρκεια μιας κλήσης και ο συνομιλητής μου άκουγε επιστροφή της φωνής του σε σημείο που δε μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Μόλις έκλεισα την ανοιχτή ακρόαση και μίλαγα κανονικά από το ακουστικό της συσκευής το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω reboot. Συνέβη σε κανέναν άλλο; Θα ξαναδοκιμάσω και εγώ βέβαια... Επίσης κάτι ακόμα. Τόσο στη 10 όσο και σε παλαιότερες εκδόσεις του Κυρίλλου (τουλάχιστον στην 9 σίγουρα) κάποιες φορές μετά από reboot μου εμφανίζονται κάποια (συνήθως τα 2-3 πιο πρόσφατα) αναγνωσμένα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα καθώς επίσης και κάποιες αναπάντητες κλήσεις που έχω ήδη δει στις ειδοποιήσεις. Δεν είναι βέβαια κανένα μεγάλο πρόβλημα απλά το αναφέρω σε περίπτωση που συμβαίνει και σε κάποιον άλλο. 2. Αυτό που θα περιγράψω μου έχει συμβεί δύο φορές. Ας υποθέσουμε ότι η μπαταρία είναι σχετικά πεσμένη (όχι στα κόκκινα όμως). Κλείνω το κινητό το βράδυ με σκοπό να με βγάλει την επόμενη μέρα το πρωί και να το φορτίσω μια και καλή το μεσημέρι. Το πρωί που προσπαθώ να ανοίξω το κινητό συμβαίνει ένα από τα εξής (περιγράφω και τα δύο που συνεβησαν): - Το κινητό είναι εντελώς άδειο από μπαταρία σε σημείο να μην ανοίγει καθόλου και να νομίζω ότι τα έπαιξε εντελώς μέχρι να βρω φορτιστή να το συνδέσω. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο δε δικαιολογείται... Τουλάχιστον δε μου έχει συμβεί ποτέ και με κανένα κινητό. - Το κινητό ανοίγει μεν αλλά με τη μπαταρία εντελώς στα κόκκινα (και μάλιστα αν θυμάμαι καλά με ένα κόκκινο "x" μέσα στο σηματάκι της μπαταρίας). Ωστόσο η οθόνη δεν ανταποκρίνεται καθόλου για να πληκτρολογήσω το pin. Μετά από ένα περίπου λεπτό το κινητό έκλεισε από μπαταρία. *Θέλω να επισημάνω πως μέχρι στιγμής κανένα άλλο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει με τη μπαταρία. Και το συγκεκριμένο μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο... :worry::worry: 3. Όταν βάζω το κινητό για φόρτιση ενώ είναι κλειστό και εάν ενώ φορτίζει το ανοίξω η μπαταρία εμφανίζεται γεμάτη. Πρέπει να αποσυνδέσω και να ξανασυνδέσω το φορτιστή προκειμένου το σήμα της μπαταρίας να "γεμίζει" όπως πρέπει. 4. Στα όσα ανέφερα στην παράθεση παραπάνω να προσθέσω ότι σε κανα-δυο περιπτώσεις συνέβη ο συνομιλητής μου να ακούει επιστροφή της φωνή του κατά τη διάρκεια κανονικής κλήσης (ούτε ανοιχτή ακρόαση ούτε handsfree). Επίσης μια φορά συνέβη και με handsfree :wacko::wacko:. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Παίδες εγω δεν ειχα πατήσει import στο s2e αλλα μου λειτουργει κανονικα.Το μονο που με παραξενευει ειναι οτι στο s2e πανω δεξια γραφει external 570(να υποθεσω τα free mb εννοει,1gb ειχα παραχωρησει)και στο TB στο sdCard(a2sd)γραφει 960 648 Free. Επισης στο ΤΒ στο system rom που ειναι 219mb εχω 8,98 free. Ειναι φυσιολογικό αυτο?Αν ναι τι μπορουμε να σβήσουμε αφοβα για να "ανασάνει" λιγάκι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 για να καταλάβουμε.... τη λειπει απο την ν10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) για να καταλάβουμε.... τη λειπει απο την ν10? εγω το μονο που ξερω οτι παιζει ολα τα video flash player ...αρκει ομως να το εγκαταστησεις ξεχωριστα...ειναι τελεια και πολυ πολυ γρηγορη:O ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy 3, Custom Rom v. 10 (Gingerbread!!!) OC by Kyrillos ξερει καποιος να μου πει πως κανουμε overclocking?εχω το setcpu και το κινητο μου ειναι στα 800mhz ρυθμισμενο..πως μπορω να το παω στα 1000?αντεχει το κινητο η θα εχει παρενεργειες?αν μπορει ας με βοηθησει καποιος :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 16, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 εγω το μονο που ξερω οτι παιζει ολα τα video flash player ...αρκει ομως να το εγκαταστησεις ξεχωριστα...ειναι τελεια και πολυ πολυ γρηγορη:O ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy 3, Custom Rom v. 10 (Gingerbread!!!) OC by Kyrillos ξερει καποιος να μου πει πως κανουμε overclocking?εχω το setcpu και το κινητο μου ειναι στα 800mhz ρυθμισμενο..πως μπορω να το παω στα 1000?αντεχει το κινητο η θα εχει παρενεργειες?αν μπορει ας με βοηθησει καποιος :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Με το setcpu από το μάρκετ θα κάνεις διαχείριση του OC. Κατεβασέ το και ρύθμισε από εκεί τις ταχύτητες. Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 η ενταση στο ακουστικο γιατι ειναι τοσο χαμηλα ρε παιδια?Δεν μεγαλωνει αλλο γιατι σε μενα ειναι αρκετα χαμηλα σε σχεση με αλλες ρομ. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 το partitions απο την καρτα μνημης πως το διαγραφουμε? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts