Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις φλασαρα και εγω αλλα εχει μεινει αρκετη ωρα στο bootamination.Σε καποια στιγμη κολλαει και ξανα αρχιζει απο την αρχη τι γινεται?

EDIT: Με factory reset λυθηκε το προβλημα!

Edited by panagis_89

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η καρτα ειναι ηδη με partition (απο προηγουμενες εκδοσεις, οπως και στην ν10 alpha 6) και εμφανιζοταν μια χαρα στο ΤΒ . Μετα ομως απο το περασμα της ν10 beta ενω τρεχω στο S2E μου βγαζει μονο να αλλαξω το "Download cache" και δεν με αφηνει να τσεκαρω τα application data και dalvik cache.

ετσι ειναι! και σε μενα αυτο εκανε,μεχρι που ακουλουθησα την διαδικασια που σου περιεγραψα

και μου ανοιξε τις επιλογες,applications &dalvik cache!

from my kyrillos v 10 beta

ετσι ειναι! και σε μενα αυτο εκανε,μεχρι που ακουλουθησα την διαδικασια που σου περιεγραψα

δηλαδη χρειαζεται καινουριο partition η καρτα?

Kyrillos' Rom 10

Μου κανει εντυπωση γιατι και στην αμεσως προηγουμενη εκδοση παρολο που ηταν ηδη με partition η καρτα η εφαρμογη s2e ετρεξε κανονικα.. Στην τελικη θα κανω παλι partition.. Υπομονη, λιγη ωρα παραπανω μεχρι να απολαυσω την νεα εκδοση v10beta του Κυριλλου!!

EDIT: Μετα απο νεο partition στην καρτα και ξανα περασμα με odin της νεας εκδοσης v10beta του Κυριλλου (και wipe data/factory reset) δεν γινεται τιποτα με το s2e. Παλι δεν με αφηνει να ανοιξω τις επιλογες application data και dalvik cache.. Οποτε καπου αλλου ειναι το προβλημα.. Εκπεμπω S.O.S!!!

Edited by Aeriko
Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Ποια διαδικασια χρειαζεται για να περασω τη καινουρια εκδοση του κυριλλου v10?δεν εχω κανει ποτε και δεν ξερω πως να το κανω, αν μπορει ας βοηθησει καποιος Edited by spaceboy1

spaceboy1@ στην υπογραφη του kyrillos 13 εχει πληρη οδηγο να κατεβασεις

οκ ευχαριστω, εχω 2.2 μπορω να παω απευεθειας στη v10 η χρειαζεται καποια διαδικασια...μονο αυτο θελω να ξερω , γιατι αν χρειαζεεται κατι που δεν ξερω καλυτερα μη το πειραξω...αν κανω κατι λαθος μπορω να το επαναφερω στη μαμισια παλι?

καλησπερα σε ολους.Δυο αποροιες εχω 1)μπορω ν φλασαρω την 10 απο την 5.7 κατευθειαν?

2)Δεν μπορω να συνδεθω στον υπολογιστη οταν μπαινω σε download mode.

καλησπερα σε ολους.Δυο αποροιες εχω 1)μπορω ν φλασαρω την 10 απο την 5.7 κατευθειαν?

1) Ναι μπορείς κανονικότατα. Μέσω odin με τη γνωστή διαδικασία.

2) Εννοείς ότι ανοίγεις το odin και δεν αναγνωρίζει το κινητό; Εάν εννοείς αυτό τότε το πιθανότερο είναι να μην έχεις εγκαταστήσει τους drivers. Για να το κάνεις αυτό είτε εγκαθιστάς το Samsung Kies (που δεν στο συνιστώ σε καμιά περίπτωση), είτε κατεβάζεις τους drivers από εδώ και τους εγκαθιστάς μόνος σου (μην ανησυχείς που λένε Samsung Galaxy S - δουλεύουν άριστα).

λοιπον δεν εχω καταφερει ακομα να εμφανιστουν οι εφαρμογες απο την καρτα μνημης.Στο ΤΒ φαινεται το παρτισιον.Η διαδικασια που εκανα ειναι:

1.open settings-cyanogenmod

settings- application

2.check allow application moving

3.S2E app press menu and select settings- Check "mount as ext4 " and click import

4.reboot

5.open s2e check application , dalvik cache and cache

Αστροναυτη πες μου τι κανω λαθος.

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

οκ ευχαριστω, εχω 2.2 μπορω να παω απευεθειας στη v10 η χρειαζεται καποια διαδικασια...μονο αυτο θελω να ξερω , γιατι αν χρειαζεεται κατι που δεν ξερω καλυτερα μη το πειραξω...αν κανω κατι λαθος μπορω να το επαναφερω στη μαμισια παλι?

Kyrillos rom v10 beta => http://forum.xda-developers.com/show...27&postcount=2 ( Password: kyrillos13 )

το κατεβαζεται απο εδω και ειναι ενα zip αρχειο... Μεσα εχει ενα ακομα ενα zip τυπου tar και εναν φακελο και εχει και το Οdin.... ανοιγουμε το odin και επιλεγουμε το αρχειακι (name : apollo_0531.ops) το βαζουμε εκει που λεει ενα κουτακι OPS.... Ιστερα τικαρουμε αριστερα που λεει ενα τετραγωνακι One Package και μας επιτρεπει κατω κατω που λεει One Package να επιλεξουμε το zip αρχειο που ηταν μεσα στο zip που κατεβασαμε τυπου tar (οπως ειναι το βαζουμε)... Συνδεουμε το κινιτο μας αφου το εχουμε βαλει σε download mode ( Volume Down + Power Button + Home Button) και περιμενουμε να κιτρινιση το κουτακι κατω απο κει που λεει COM Port Mapping.... Αφου κιτρινιση παταμε start ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ καθολου τωρα... περιμενουμε να γραψει PASS θα κανει επανεκινηση μονο του... αφου γραψει PASS το αποσυνδεουμε απο το USB και ειναι απο μονο του σε recovery mode κανουμε μονο ενα wipe factory reset (επιλεγουμε εκει που λεει αυτο και απλα παταμε κατω κατω που λεει - yes - .... κτλ και ιστερα restart system now και ειναι ετοιμο με την V10 του φιλου Kyrillou... Ελπιζω να βοηθισα

Υ.Γ ΔΕΝ φερω καμοια εφθινει αν κατι δεν κανετε καλα και βγαλει καπνους ή μετατραπει σε Samsung Galaxy Note ( καλο αυτο ) ;)

Υ.Γ2 Αν δεν σας ανοιγει το site που δινω πιο πανω στη 496 σελιδα που το δινει ο Kyrillos13 ανοιγει

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Kyrillos rom v10 beta => http://forum.xda-developers.com/show...27&postcount=2 ( Password: kyrillos13 )

το κατεβαζεται απο εδω και ειναι ενα zip αρχειο... Μεσα εχει ενα ακομα ενα zip τυπου tar και εναν φακελο και εχει και το Οdin.... ανοιγουμε το odin και επιλεγουμε το αρχειακι (name : apollo_0531.ops) το βαζουμε εκει που λεει ενα κουτακι OPS.... Ιστερα τικαρουμε αριστερα που λεει ενα τετραγωνακι One Package και μας επιτρεπει κατω κατω που λεει One Package να επιλεξουμε το zip αρχειο που ηταν μεσα στο zip που κατεβασαμε τυπου tar (οπως ειναι το βαζουμε)... Συνδεουμε το κινιτο μας αφου το εχουμε βαλει σε download mode ( Volume Down + Power Button + Home Button) και περιμενουμε να κιτρινιση το κουτακι κατω απο κει που λεει COM Port Mapping.... Αφου κιτρινιση παταμε start ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ καθολου τωρα... περιμενουμε να γραψει PASS θα κανει επανεκινηση μονο του... αφου γραψει PASS το αποσυνδεουμε απο το USB και ειναι απο μονο του σε recovery mode κανουμε μονο ενα wipe factory reset (επιλεγουμε εκει που λεει αυτο και απλα παταμε κατω κατω που λεει - yes - .... κτλ και ιστερα restart system now και ειναι ετοιμο με την V10 του φιλου Kyrillou... Ελπιζω να βοηθισα

Υ.Γ ΔΕΝ φερω καμοια εφθινει αν κατι δεν κανετε καλα και βγαλει καπνους ή μετατραπει σε Samsung Galaxy Note ( καλο αυτο ) ;)

Υ.Γ2 Αν δεν σας ανοιγει το site που δινω πιο πανω στη 496 σελιδα που το δινει ο Kyrillos13 ανοιγει

ευχαριστω πολυ, ξεκινησα τη διαδικασια και ο θεος βοηθος...εχω φτασει εκει που λεει downloading αλλα αργει πολυ γιατι?μηπως κανω κατι κατι λαθος??:blink:

εκει που εκανε downloading μου εκανε επαννεκινηση αλλα δεν εχει αναψει κιτρινο φωτακι στο odin..τι κανω τωρα?

πρεπει να εχω την καρτα sd μεσα στο κινητο?

δεν βλεπω να την κανει download, ας μου απαντησει καποιος...ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια..

Edited by spaceboy1

1) Ναι μπορείς κανονικότατα. Μέσω odin με τη γνωστή διαδικασία.

2) Εννοείς ότι ανοίγεις το odin και δεν αναγνωρίζει το κινητό; Εάν εννοείς αυτό τότε το πιθανότερο είναι να μην έχεις εγκαταστήσει τους drivers. Για να το κάνεις αυτό είτε εγκαθιστάς το Samsung Kies (που δεν στο συνιστώ σε καμιά περίπτωση), είτε κατεβάζεις τους drivers από εδώ και τους εγκαθιστάς μόνος σου (μην ανησυχείς που λένε Samsung Galaxy S - δουλεύουν άριστα).

Εβαλα και τους οδηγους αλλα τζιφος.....δεν το βλεπει με τιποτα!!!

ευχαριστω πολυ, ξεκινησα τη διαδικασια και ο θεος βοηθος...εχω φτασει εκει που λεει downloading αλλα αργει πολυ γιατι?μηπως κανω κατι κατι λαθος??

:blink:

εκει που εκανε downloading μου εκανε επαννεκινηση αλλα δεν εχει αναψει κιτρινο φωτακι στο odin..τι κανω τωρα?

φιλε ακου να δεις και λαθος να γινει το ξανα φλασαρις... λοιπον μπαινεις σε download mode και το αφηνεις αν εχεις φτιαξει και τα αρχει στο odin οπως σου ειπα τοτε το συνδεεις το κινιτο με τον υπολογιστη περιμενεις λιγο να το αναγνωρισει και θα δεις στο odin οτι ενα κουτακι θα γινει κιτρινο (ουτε λεπτο δεν κανει) και μετα απλα πατας start και περιμενεις να γραψει pass εκει που φορτονει θα γινει μπλε και θα γραφει μεσα PASS με μαυρα γραμματα.... το αποσυνδεεις και το κινιτο σου ειναι σε recovery mode επιλεγεις με το Volume up / down να παει εκει που λεει wipe data / factory reset και το επιλεγης με το κεκτρικο κουμπη που εχει το κινιτο (home button) και σε βαζει αλλου και πας εκει που λεει -yes... (και κατι ακομα λεει αλλα δεν θυμαμαι ολα παντως λενε no ενα γραφει yes) το επιλεγης παλι και ιστερα αφου κανει την διαδικασια 3 δευτερολεπτα περιπου ειναι πας εκει που λεει reboot system now και θα κανει επανεκινηση και θα ανοιξει κανονικα μετα

kTm Duke 690

φιλε ακου να δεις και λαθος να γινει το ξανα φλασαρις... λοιπον μπαινεις σε download mode και το αφηνεις αν εχεις φτιαξει και τα αρχει στο odin οπως σου ειπα τοτε το συνδεεις το κινιτο με τον υπολογιστη περιμενεις λιγο να το αναγνωρισει και θα δεις στο odin οτι ενα κουτακι θα γινει κιτρινο (ουτε λεπτο δεν κανει) και μετα απλα πατας start και περιμενεις να γραψει pass εκει που φορτονει θα γινει μπλε και θα γραφει μεσα PASS με μαυρα γραμματα.... το αποσυνδεεις και το κινιτο σου ειναι σε recovery mode επιλεγεις με το Volume up / down να παει εκει που λεει wipe data / factory reset και το επιλεγης με το κεκτρικο κουμπη που εχει το κινιτο (home button) και σε βαζει αλλου και πας εκει που λεει -yes... (και κατι ακομα λεει αλλα δεν θυμαμαι ολα παντως λενε no ενα γραφει yes) το επιλεγης παλι και ιστερα αφου κανει την διαδικασια 3 δευτερολεπτα περιπου ειναι πας εκει που λεει reboot system now και θα κανει επανεκινηση και θα ανοιξει κανονικα μετα

καρτα χρειαζεται να εχω μεσα?ετσι το εχω κανει οπως μου ειπες αλλα βγαζει μια μπαρα που γραφει downloading και μετα απο αρκετα λεπτα κανει επαννεκινηση μονο του..δε κανω κατι λαθος

καρτα χρειαζεται να εχω μεσα?ετσι το εχω κανει οπως μου ειπες αλλα βγαζει μια μπαρα που γραφει downloading και μετα απο αρκετα λεπτα κανει επαννεκινηση μονο του..δε κανω κατι λαθος

ναι οταν ειναι σε download mode το γραφει με μπλε γραμματα αν δεν κανω λαθος και απο κατω εχει μια μπαρα.... αυτο ειναι οταν το συνδεσεις στο pc και πατησεις start ναι θα κανει επανακενιση μονο του... δεν το πηραζεις εσυ μεχρη το odin να γραψει PASS οπως ειπαμε

kTm Duke 690

ναι οταν ειναι σε download mode το γραφει με μπλε γραμματα αν δεν κανω λαθος και απο κατω εχει μια μπαρα.... αυτο ειναι οταν το συνδεσεις στο pc και πατησεις start ναι θα κανει επανακενιση μονο του... δεν το πηραζεις εσυ μεχρη το odin να γραψει PASS οπως ειπαμε

εμενα δεν βγαζει κιτρινο κουτακι και κανει μονο του επαννεκινηση χωρις να πειραξω τιποτα(το εχω συνδεσει στο pc), γιατι το κανει αυτο?δεν κανω κατι λαθος

να πατησω start να δω τι θα κανει?παντως κιτρινο δεν βγαζει

Edited by spaceboy1

εμενα δεν βγαζει κιτρινο κουτακι και κανει μονο του επαννεκινηση χωρις να πειραξω τιποτα(το εχω συνδεσει στο pc), γιατι το κανει αυτο?δεν κανω κατι λαθος

ακολουθησε αυτο που θα σου πω.... βγαλε την μπαταρια και ξανα βαλτην βγαλε και την καρτα μνημης.... πατα ταυτοχρονα Volume down + power Button + Home Button και μπαινει σε download mode και αστο στο γραφειο.... μην το συνδεσεις στο pc σου αστο λιγο ετσι και περιμενω να μου πεις τι σου κανει.... αν δεν κανει επανεκινηση συνδεσετο με το pc σου και μην πατησεις τιποτα απολυτος και περιμενε κοιτοντας το odin αν αριστερα επανω εκει που ειπα κιτρινιση το κουτακι... αν δεν κιτρινιση δεν το αναγνωριζει το pc σου το κινιτο ( δεν ξερω τι φταει μπορεις να το αποσυνδεσεις να βγαλεις την μπαταρια και να το ανοιξεις κανονικα παντως) αν κιτρινιση τοτε πατας το start... περιμενω να μου πεις πρωτα αν κανει μονο του επανακινισεις (αυτο δεν ειναι λογικο ομως αν ειναι σε download mode χορις να το εχεις συνδεση στο pc να τραβαει επαννεκινισεις μονο του)

kTm Duke 690

Εβαλα και τους οδηγους αλλα τζιφος.....δεν το βλεπει με τιποτα!!!

Εννοείς δεν το αναγνωρίζει στο odin, έτσι; Κατά τα άλλα η σύνδεση με το PC λειτουργεί κανονικά;

Για δοκίμασε άλλη θύρα USB... Σε μένα κανά-δυο φορές λύθηκε έτσι το πρόβλημα...

ακολουθησε αυτο που θα σου πω.... βγαλε την μπαταρια και ξανα βαλτην βγαλε και την καρτα μνημης.... πατα ταυτοχρονα Volume down + power Button + Home Button και μπαινει σε download mode και αστο στο γραφειο.... μην το συνδεσεις στο pc σου αστο λιγο ετσι και περιμενω να μου πεις τι σου κανει.... αν δεν κανει επανεκινηση συνδεσετο με το pc σου και μην πατησεις τιποτα απολυτος και περιμενε κοιτοντας το odin αν αριστερα επανω εκει που ειπα κιτρινιση το κουτακι... αν δεν κιτρινιση δεν το αναγνωριζει το pc σου το κινιτο ( δεν ξερω τι φταει μπορεις να το αποσυνδεσεις να βγαλεις την μπαταρια και να το ανοιξεις κανονικα παντως) αν κιτρινιση τοτε πατας το start... περιμενω να μου πεις πρωτα αν κανει μονο του επανακινισεις (αυτο δεν ειναι λογικο ομως αν ειναι σε download mode χορις να το εχεις συνδεση στο pc να τραβαει επαννεκινισεις μονο του)

με αυτο που μου ειπες να κανω δεν κανει επαννεκινηση..τι κανω απο δω και περα?

με αυτο που μου ειπες να κανω δεν κανει επαννεκινηση..τι κανω απο δω και περα?

αλλαξα θυρα και κιτρινισε τωρα..ευχαριστω παντως και εσενα και το αλλο το παιδι που μου ειπε να αλλαξω θυρα

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

ωραια αφου κιτρινισε πατα start ψιλε και αστο μεχρη να γραψει PASS (Κοιτα τωρα τα πισω που λεγαμαι) Good Luck ;)
kTm Duke 690

ωραια αφου κιτρινισε πατα start ψιλε και αστο μεχρη να γραψει PASS (Κοιτα τωρα τα πισω που λεγαμαι) Good Luck ;)

εγινε μπλε το κουτακι...τωρα τι κανω?δεν κανει επαννεκινηση μονο του ακομη...τι πρεπει να κανω?(ξεχασα να βαλω τη sd καρτα στο κινητο υπαρχει προβλημα που δεν την εβαλα?

Edited by spaceboy1

εγινε μπλε το κουτακι...τωρα τι κανω?δεν κανει επαννεκινηση μονο του ακομη...τι πρεπει να κανω?

σε εχει βαλει σε ενα μπλε penel που λεει πανω πανω CWM- based Recovery v5.0.2.7 και απο κατω σου κατι επιλογες? αν ναι πας οπως ειπα εκει που λεει

- wipe data / factory reset ---> - Yes -- delete all user data και μετα Reboot system now και εισαι οκ

kTm Duke 690

σε εχει βαλει σε ενα μπλε penel που λεει πανω πανω CWM- based Recovery v5.0.2.7 και απο κατω σου κατι επιλογες? αν ναι πας οπως ειπα εκει που λεει

- wipe data / factory reset ---> - Yes -- delete all user data και μετα Reboot system now και εισαι οκ

οχι λεει downloading οπως ελεγε πριν κανω εγκατασταση..εχει κολλησει εκει

οχι λεει downloading οπως ελεγε πριν κανω εγκατασταση..εχει κολλησει εκει

δηλαδη την ωρα που το odin γεμιζε και η μπαρα στο κινιτο μολις εγραψε pass αυτο συνεχιζε να ειναι στην οικονα που λεει download και εχει την μπαρα γεματη?? τοτε αποσυνδεσε και βγαλε την μπαταρια και ξανα καντο αλλα τωρα βαλε την καρτα μνημης

Edit : Ναι φιλε απλα βαλε και την καρτα μνημης ξανα κανε το ιδιο που σου ειπα.... μην γεμιζουμε ετσι το forum κριμα ειναι... πιστευω στα εχω πει ολα πολυ αναλυτικα οτι προβλημα πες μου και θα δουμε τι θα κανουμε

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690