pkatsaras Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101218 πιο να κατεβασω απο το site? το zip ή μεσω odin? Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους! Για μένα μην κατεβάσεις κάτι ακόμα, περίμενε ή μια πιο stable έκδοση ή περίμενε μήπως βγάλει ο Κύριλλος μια Rom βασισμένη σε αυτή την έκδοση...Εκτός αν χρησιμοποιείς multiboot (εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ) και τη βάλεις απλά για να δεις πως είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους! Για μένα μην κατεβάσεις κάτι ακόμα, περίμενε ή μια πιο stable έκδοση ή περίμενε μήπως βγάλει ο Κύριλλος μια Rom βασισμένη σε αυτή την έκδοση...Εκτός αν χρησιμοποιείς multiboot (εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ) και τη βάλεις απλά για να δεις πως είναι... Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα σε ολους τους φιλους.... δεν γνωριζω τι ειναι αυτο που λες.... αν βγαλει ο Kyrillos θα το προτιμουσα... αυτη παντος το zip αν το κατεβασω και το περασω με recovery θα δουλεψη κανονικα? απλα ξερεις ειναι η περιεργεια να δω τι παιζει στην εκδοση 2.3 android Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα σε ολους τους φιλους.... δεν γνωριζω τι ειναι αυτο που λες.... αν βγαλει ο Kyrillos θα το προτιμουσα... αυτη παντος το zip αν το κατεβασω και το περασω με recovery θα δουλεψη κανονικα? απλα ξερεις ειναι η περιεργεια να δω τι παιζει στην εκδοση 2.3 android Το καταλαβαίνω...Απλά η συγκεκριμένη έκδοση πάλι έχει πραγματάκια που δεν λειτουργούν γιατί δεν είναι ακόμα τελική έκδοση, είναι απλά για να μπορεί ο κόσμος να έχει μια ιδέα από 2.3. Αν το κάνεις κράτα backup γιατί μπορεί να μη σου αρέσει και να ξαναχρειαστεί να βάλεις την 9.0+...Επίσης από ότι διάβασα στα γρήγορα, το update.zip είναι αν είχες ήδη κάποια προηγούμενη έκδοση της 2.3, διαφορετικά πρέπει να το περάσεις μέσω ODIN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 περασα την 2.3 και δεν δουλευει το Mobile network, ειναι σαν να ειμαι σε flight mode! Οποιος το περασει ας ενημερωσει εαν εχει το ιδιο προβλημα παρακαλω. Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 περασα την 2.3 και δεν δουλευει το Mobile network, ειναι σαν να ειμαι σε flight mode! Οποιος το περασει ας ενημερωσει εαν εχει το ιδιο προβλημα παρακαλω. φιλε πως περασες την εκδοση αυτη?εκανες backup αυτη που ειχες πριν και την περασες με οντιν?και μετα αν θες να επιστρεψεις σε αυτην που ειχες πριν θα κανεις restore? για εξηγησε και σε μας τα βηματα που ακολουθησες για να ξερουμε... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ πρεπει να κανεις ενα backup αυτη που εχεις για παν ενδεχομενο. Πας Recovery και επιλεγεις το Backup. Μετα για να βαλεις την 2.3 Κατεβαζεις αυτο εδω: http://www.multiupload.com/2QYU3KDF6I το κανεις unzip. Μεσα εχει το .TAR το οποιο θα κανεις flash σαν ONE PACKAGE ακριβως με την ιδια διαδικασια που εκανες μεχρι τωρα και τo flash μεσω ODIN για την rom του Kyrillou! To Περνας και μετα wipe data και reboot. Εαν για οποιοδηποτε λογο δεν σου δουλευει η δεν σου αρεσει η 2.3 τοτε κανεις Flash μεσω Odin Μια οποιαδηποτε rom toy kyrillou (δεν εχει σημασια ποια αρκει να ειναι μεσω ODIN) και οταν τελειωσει το flash και σε βγαλει στο RECOVERY κανεις RESTORE to backup που ειχες κρατησει στην αρχηη ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ πρεπει να κανεις ενα backup αυτη που εχεις για παν ενδεχομενο. Πας Recovery και επιλεγεις το Backup. Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ πρεπει να κανεις ενα backup αυτη που εχεις για παν ενδεχομενο. Πας Recovery και επιλεγεις το Backup. Μετα για να βαλεις την 2.3 Κατεβαζεις αυτο εδω: http://www.multiupload.com/2QYU3KDF6I το κανεις unzip. Μεσα εχει το .TAR το οποιο θα κανεις flash σαν ONE PACKAGE ακριβως με την ιδια διαδικασια που εκανες μεχρι τωρα και τo flash μεσω ODIN για την rom του Kyrillou! To Περνας και μετα wipe data και reboot. Εαν για οποιοδηποτε λογο δεν σου δουλευει η δεν σου αρεσει η 2.3 τοτε κανεις Flash μεσω Odin Μια οποιαδηποτε rom toy kyrillou (δεν εχει σημασια ποια αρκει να ειναι μεσω ODIN) και οταν τελειωσει το flash και σε βγαλει στο RECOVERY κανεις RESTORE to backup που ειχες κρατησει στην αρχηη Οκ φιλε μου αυτο ηθελα να κανω και εγω αλλα ηθελα να το επιβεβαιωσω απο καποιον που το εχει δοκιμασει.Σε ευχαριστω για την απαντηση! Καλα χριστουγεννα σε ολους! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) μετα απο οσα ειπατε πιο πανω λεω να περιμενω κατι απο τον Kyrillo διοτι δεν ξερω αν θα τα κατεφερω και αν τα καταφερω μπορει να μην μου αρεσει και να μην πετυχω να ξανα γιρυσω σ΄αυτο που εχω τωρα Edit : τι αλλαγες εχει μπορει να μας πει ο φιλος?? Edited December 25, 2011 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 μετα απο οσα ειπατε πιο πανω λεω να περιμενω κατι απο τον Kyrillo διοτι δεν ξερω αν θα τα κατεφερω και αν τα καταφερω μπορει να μην μου αρεσει και να μην πετυχω να ξανα γιρυσω σ΄αυτο που εχω τωρα να σου πω την αληθεια και εγω αυτο σκεφτομαι ασε που βαριεμαι να κανω ολες αυτες τις αλλαγες τωρα.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Είναι έτοιμη μια έκδοση kyrillos rom (v10 alpha4, based on cm7.1 alpha7). Όσοι θέλουν link ας μου στείλουν pm:) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Είναι έτοιμη μια έκδοση kyrillos rom (v10 alpha4, based on cm7.1 alpha7). Όσοι θέλουν link ας μου στείλουν pm Δηλαδη φιλε Kyrille ειναι η εκδωση android 2.3 επαιξεργασμενη απο σενα ετοιμη και δουλευουν ολα?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Δηλαδη φιλε Kyrille ειναι η εκδωση android 2.3 επαιξεργασμενη απο σενα ετοιμη και δουλευουν ολα?? Είναι η έκδοση του Marcellusbe επεξεργασμένη από εμένα. Δουλεύουν σχεδόν όλα... εκτός από: - Bluetooth (A2DP) - CWM backup/restore - USB tethering - Audio/Video codecs hardware (mfc) - Video camera recording - Screen On CRT animation Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Είναι η έκδοση του Marcellusbe επεξεργασμένη από εμένα. Δουλεύουν σχεδόν όλα... εκτός από: - Bluetooth (A2DP) - CWM backup/restore - USB tethering - Audio/Video codecs hardware (mfc) - Video camera recording - Screen On CRT animation μπορω να παρω backup το system τωρα να φλασαρω την νεα ρομ και αν για καποιο λογο δεν μου αρεσει μπορω να κανω restore? (ρωτησα και πιο πανω) EDIT: Τωρα ειδα οτι δεν δουλευει το CWM backup/restore. οποτε φλασαρω οποια παλι την ρομ σου και μετα κανω restore Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 δεν γνωριζω πως να παρω backup επαφες / εφαρμογες / κ.λ.π ολα οσα εχω τωρα στο κινιτο... εχει καποιος την διαθεση να μου το πει βημα βημα παρακαλω παρα πολυ? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 μπορω να παρω backup το system τωρα να φλασαρω την νεα ρομ και αν για καποιο λογο δεν μου αρεσει μπορω να κανω restore? (ρωτησα και πιο πανω) EDIT: Τωρα ειδα οτι δεν δουλευει το CWM backup/restore. οποτε φλασαρω οποια παλι την ρομ σου και μετα κανω restore Αυτό ακριβώς :p Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Είναι η έκδοση του Marcellusbe επεξεργασμένη από εμένα. Δουλεύουν σχεδόν όλα... εκτός από: - Bluetooth (A2DP) - CWM backup/restore - USB tethering - Audio/Video codecs hardware (mfc) - Video camera recording - Screen On CRT animation δεν γινεται να δουλεψουν και αυτα που δεν δουλευουν? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 δεν γινεται να δουλεψουν και αυτα που δεν δουλευουν? σιγα σιγα ο marsclαπαυτος ελπιζω να τα φτιαξει και αυτα που δεν δουλευουν... κυριλλε μετα την αλφα 7 το επομενο σταδιο ειναι η beta αν ξερεις? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Αυτό ακριβώς :p Κύριλλε ήθελα να κάνω μια ερώτηση άσχετη με τη v10. Στις μέχρι τώρα εκδόσεις σου το backup μέσω CMW (δηλαδή σε συνθήκες που το CMW λειτουργεί κανονικά) κρατάει backup και του firmware;; Δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι: αν υποθέσουμε ότι παθαίνει κάποιος μια στραβή και θέλει να κάνει restore χρησιμοποιώντας το CMW χρειάζεται πρώτα να φλασάρει τη ROM; Η με το restore περνάνε όλα; Δεν ξέρω αν έγινα σαφής :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Κύριλλε ήθελα να κάνω μια ερώτηση άσχετη με τη v10. Στις μέχρι τώρα εκδόσεις σου το backup μέσω CMW (δηλαδή σε συνθήκες που το CMW λειτουργεί κανονικά) κρατάει backup και του firmware;; Δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι: αν υποθέσουμε ότι παθαίνει κάποιος μια στραβή και θέλει να κάνει restore χρησιμοποιώντας το CMW χρειάζεται πρώτα να φλασάρει τη ROM; Η με το restore περνάνε όλα; Δεν ξέρω αν έγινα σαφής :confused: Όχι, το nandroid restore που θα κάνεις μέσω clockworkmod επαναφέρει τα πάντα, είναι πλήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbapboy Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Καλησπερα. 1ον)Εχω την v.9 του Κυριλλου.Ολα καλα με την ρομ,(btw Κυριλλε respect) απλα εχω ενα θεμα οταν με παιρνουν τηλεφωνο. Καθυστερει γυρω στα 3-4 δευτερολεπτα να δειξει ποιος ειναι και αρκετες φορες δεν δειχνει και καθολου, ενω βαραει ο ηχος και μετα μου δειχνει απλα την αναπαντητη. Μονο εγω εχω αυτο το θεμα? 2ον) δεν μπορω να κανω setαρω την sdcard ως προεπιλεγμενη θεση εγκαταστασης προγραμματων. παταω στο terminal emulator pm setinstalllocation παταω το 2 αλλα μου λεει not found. τα 4 αρχειακια τα εχω περασει στον φακελο Android. τι αλλο μπορει να φταιει? :/ 3oν) βλεπω κατι αποτελεσματα απο quadrant γυρω στα 800++...... πως γινεται αυτο? εμενα γυρω στα 590-600 κυμαινεται. Kyrillos rom v9.3 OC kernel 2.6.32.9 team@g3mod #2.1b2-OC I5800XXJP4 Επισης στο setcpu που λετε μερικοι οτι το ρυθμισατε 1200 και πανω.... πως γινεται αυτο? εμενα μεχρι 1200 μου βγαζει :/ Edited December 26, 2011 by lowbapboy Παράθεση facebook.com/tasis.athanasiou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλησπερα. 1ον)Εχω την v.9 του Κυριλλου.Ολα καλα με την ρομ,(btw Κυριλλε respect) απλα εχω ενα θεμα οταν με παιρνουν τηλεφωνο. Καθυστερει γυρω στα 3-4 δευτερολεπτα να δειξει ποιος ειναι και αρκετες φορες δεν δειχνει και καθολου, ενω βαραει ο ηχος και μετα μου δειχνει απλα την αναπαντητη. Μονο εγω εχω αυτο το θεμα? 2ον) δεν μπορω να κανω setαρω την sdcard ως προεπιλεγμενη θεση εγκαταστασης προγραμματων. παταω στο terminal emulator pm setinstalllocation παταω το 2 αλλα μου λεει not found. τα 4 αρχειακια τα εχω περασει στον φακελο Android. τι αλλο μπορει να φταιει? :/ 3oν) βλεπω κατι αποτελεσματα απο quadrant γυρω στα 800++...... πως γινεται αυτο? εμενα γυρω στα 590-600 κυμαινεται. Kyrillos rom v9.3 OC kernel 2.6.32.9 team@g3mod #2.1b2-OC I5800XXJP4 Επισης στο setcpu που λετε μερικοι οτι το ρυθμισατε 1200 και πανω.... πως γινεται αυτο? εμενα μεχρι 1200 μου βγαζει :/ 2)Μαλλον κατι δεν θα εχεις κανει σωστα οποτε ξανακοιταξε το!Ξανα κανε partition.Τα 4 αρχεια τα βαζεις *sdcard/Android/data.g3mod. 3)Μια χαρα ειναι αυτο που βγαζεις στο quadrant! Οσον αφορα το setcpu μεχρι 1200 παει στο κινητο μας μετα αρχιζουν τα προβληματα.Απλα υπαρχει ενας κερνελ που ειναι 1333 αν θυμαμαι καλα και δεν δουλευει καλα σε ολουσ.σε αλλους δουλευει και σε αλλλους οχι... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Παιδια μηπως ξερει καποιος αν το galaxy i5800 διαβαζει streaming videos στο ιντερνετ;;Γιατι εμενα δε μου τα ανοιγει..Αν οχι τοτε μηπως υπαρχει καποια βελτιωση που μπορουμε να κανουμε για να τα διαβαζει;;Στο κινητο φοραω το λογισμικο android 2.2...εχω γραψει ξανα την ερωτηση αλλα μεχρι τωρα μαλλον δεν ηξερε κανεις... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Νομιζω οτι λογικα δεν θα μπορεις να τα δεις επειδη το κινητο δεν υποστηριζει flash. Μονο το youtube παιζει στο κινητο νομιζω... Δεν το εχω ψαξει κιολας γιατι δεν με ενδιεφερε ποτε το θεμα αλλα ετσι νομιζω πως εχει η κατασταση... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Παιδια μηπως ξερει καποιος αν το galaxy i5800 διαβαζει streaming videos στο ιντερνετ;;Γιατι εμενα δε μου τα ανοιγει..Αν οχι τοτε μηπως υπαρχει καποια βελτιωση που μπορουμε να κανουμε για να τα διαβαζει;;Στο κινητο φοραω το λογισμικο android 2.2...εχω γραψει ξανα την ερωτηση αλλα μεχρι τωρα μαλλον δεν ηξερε κανεις... κατεβασε απο τα εχτρα της τελευταιας εκδοσης του κυριλλου τον flash player :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danielk Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Είναι έτοιμη μια έκδοση kyrillos rom (v10 alpha4, based on cm7.1 alpha7). Όσοι θέλουν link ας μου στείλουν pm:) Στείλε μου σε παρακαλώ το link στο e-mail kokkalisdaniel@gmail.com. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts