fontastrelos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Γεια σας, πρώτη φορά γράφω στo forum. Είχα ξαναμπεί πολλές φορές και διάβαζα διάφορα για το κινητό, αλλά πρώτη φορά ασχολήθηκα. Διάβασα ένα word του astronauth, και στο site που ανεβάζει ο kirillos τα αρχεία. Πριν 2-3 κάθισα πέρασα την rom 9.0 και μετά την 9.2. και έκανα και αυτό “Miscellaneous => Partition SD Card. Choose the sizes you want (Recommended:512-1Gb ext, and 0mb swap]. After the partition completes, wipe data and reboo” Αλλά δεν μου αναγνωρίζει την επιπλέον μνήμη ,νομίζω, γιατί πηγαίνω «ρυθμίσεις, χώρος αποθήκευσης και λέει εσωτερικός διαθέσιμος χώρος 150mb ( και εγώ έκανα partition 1gb). Επιπλέον διάβασα και στο xda forum που έλεγε ότι όταν δεν στο αναγνωρίζει να περάσεις 4 αρχεία, τα πέρασα και αυτά έκανα reboot, αλλά πάλι τίποτα. Και κάτι τελευταίο, εγώ τώρα που πέρασα την rom 9.0 O.C ,έχει περαστεί και κάποιο kernel μαζί γιατί δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι. Στο κινητό γράφει kernel 2.6.32.9 team@g3mod #2.1b2-OC. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά πριν 3-4 ώρες άρχισα αν ασχολούμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Γεια σας, πρώτη φορά γράφω στo forum. Είχα ξαναμπεί πολλές φορές και διάβαζα διάφορα για το κινητό, αλλά πρώτη φορά ασχολήθηκα. Διάβασα ένα word του astronauth, και στο site που ανεβάζει ο kirillos τα αρχεία. Πριν 2-3 κάθισα πέρασα την rom 9.0 και μετά την 9.2. και έκανα και αυτό “Miscellaneous => Partition SD Card. Choose the sizes you want (Recommended:512-1Gb ext, and 0mb swap]. After the partition completes, wipe data and reboo” Αλλά δεν μου αναγνωρίζει την επιπλέον μνήμη ,νομίζω, γιατί πηγαίνω «ρυθμίσεις, χώρος αποθήκευσης και λέει εσωτερικός διαθέσιμος χώρος 150mb ( και εγώ έκανα partition 1gb). Επιπλέον διάβασα και στο xda forum που έλεγε ότι όταν δεν στο αναγνωρίζει να περάσεις 4 αρχεία, τα πέρασα και αυτά έκανα reboot, αλλά πάλι τίποτα. Και κάτι τελευταίο, εγώ τώρα που πέρασα την rom 9.0 O.C ,έχει περαστεί και κάποιο kernel μαζί γιατί δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι. Στο κινητό γράφει kernel 2.6.32.9 team@g3mod #2.1b2-OC. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά πριν 3-4 ώρες άρχισα αν ασχολούμαι. Λοιπον καλη αρχη φιλε στο φλασαρισμα απο οτι μπορω να καταλαβω τα εχεις παει αρκετα καλα :) αρχικα αφου εκανες παρτισιον θα πρεπει να περασεις τα 4 αρχειακια στο *sd/android/data/g3mod με τον root explorer (στο XDA υπαρχει αν δεν τον εχεις βρει) μετα reboot και τσεκαρεις με το titanium back up αν φαινεται το παρτισιον (αν εκανες ολα τα βηματα σωστα θα φαινεται) Τωρα για τον κερνελ ναι εχει περαστει ο g3mod 2.1b2-OC. :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Λοιπον καλη αρχη φιλε στο φλασαρισμα απο οτι μπορω να καταλαβω τα εχεις παει αρκετα καλα :) αρχικα αφου εκανες παρτισιον θα πρεπει να περασεις τα 4 αρχειακια στο *sd/android/data/g3mod με τον root explorer (στο XDA υπαρχει αν δεν τον εχεις βρει) μετα reboot και τσεκαρεις με το titanium back up αν φαινεται το παρτισιον (αν εκανες ολα τα βηματα σωστα θα φαινεται) Τωρα για τον κερνελ ναι εχει περαστει ο g3mod 2.1b2-OC. :) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι στο titanium backup το εμφανίζει αλλά στις ρυθμίσεις όχι. Αυτό το Kernel είναι καλό, ή να περάσω κάποιο άλλο? Και αν ναι πιο και πως. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι στο titanium backup το εμφανίζει αλλά στις ρυθμίσεις όχι. Αυτό το Kernel είναι καλό, ή να περάσω κάποιο άλλο? Και αν ναι πιο και πως. Ευχαριστώ και πάλι. Αφου το εμφανιζει στο titanium backup εισαι οκ!Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτε αλλο. Μια χαρα ειναι αυτος ο κερνελ.Τωρα αν δες να βαλεις καποιον αλλο g3mod πιο νεοτερο μπορεις με update.zip δηλαδη κατεβαζεις απο εδω http://code.google.com/p/g3modteam/downloads/list οποιον κερνελ θες (με καταληξη zip) τον βαζεις στην καρτα μνημης και μετα απο το recovery πατας update from sd card...:) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Αφου το εμφανιζει στο titanium backup εισαι οκ!Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτε αλλο. Μια χαρα ειναι αυτος ο κερνελ.Τωρα αν δες να βαλεις καποιον αλλο g3mod πιο νεοτερο μπορεις με update.zip δηλαδη κατεβαζεις απο εδω http://code.google.com/p/g3modteam/downloads/list οποιον κερνελ θες (με καταληξη zip) τον βαζεις στην καρτα μνημης και μετα απο το recovery πατας update from sd card...:) Ο kernel τι ακριβώς είναι? Και τι ειναι αυτό που λέει OC και NON OC? Και τι να βάλω απο τα δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ο kernel τι ακριβώς είναι? Και τι ειναι αυτό που λέει OC και NON OC? Και τι να βάλω απο τα δύο? Kernel http://en.m.wikipedia.org/wiki/Kernel_(computing) Oc = overclock Non oc = Non overclock Εξαρταται το τι θες εσυ βαζεις... Sent from my GT-I5801 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Kernel http://en.m.wikipedia.org/wiki/Kernel_(computing) Oc = overclock Non oc = Non overclock Εξαρταται το τι θες εσυ βαζεις... Sent from my GT-I5801 Ευχαριστω! Μαλλον καταλαβα. Η oc πηγαινει πιο γρηγορα αλλα "τρώει πιο πολυ μπαταρια" ενω η αλλη το αντιθετο? ή καμια σχέση? Και κατι ακομα, το εχω βαλει στα ελληνικα, και (π.χ στα μηνύματα, εκει που δειχνει προεπισκοπηση στο τελος εχει τελειτσες και κατι τετραγωνακια, και αυτο το παρατήρησα και σε αλλα σημεια στο κινητο, ειναι καποιο σφαλμα στο κινητο μου, ή το κανει σε όλους? Συγνωμη που ρωταω τόσα αλλα δεν έχω ιδέα... Edited December 15, 2011 by fontastrelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ευχαριστω! Μαλλον καταλαβα. Η oc πηγαινει πιο γρηγορα αλλα "τρώει πιο πολυ μπαταρια" ενω η αλλη το αντιθετο? ή καμια σχέση? Και κατι ακομα, το εχω βαλει στα ελληνικα, και (π.χ στα μηνύματα, εκει που δειχνει προεπισκοπηση στο τελος εχει τελειτσες και κατι τετραγωνακια, και αυτο το παρατήρησα και σε αλλα σημεια στο κινητο, ειναι καποιο σφαλμα στο κινητο μου, ή το κανει σε όλους? Συγνωμη που ρωταω τόσα αλλα δεν έχω ιδέα... Είναι ένα μικροπρόβλημα που έχει η συγκεκριμένη γραμματοσειρά που χρησιμοποίησε ο Κύριλλος. Μέσα στα extras στο zip που κατέβασες για να εγκαταστήσεις τη ROM θα βρεις την κανονική γραμματοσειρά την οποία μπορείς να περάσεις μέσω του Recovery Mode, όπως ακριβώς πέρασες την 9.3 πάνω στην 9.0 (δηλαδή update.zip κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Νομίζω ότι βρήκα λύση για το Chainfire 3D αν δεν την έχει αναφέρει κανένας άλλος, έβαλα την έκδοση 1.7 και τρέχει μια χαρά χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Νομίζω ότι βρήκα λύση για το Chainfire 3D αν δεν την έχει αναφέρει κανένας άλλος, έβαλα την έκδοση 1.7 και τρέχει μια χαρά χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο... Μαλλον το έχω κάπου ξαναδεί από κάποιο φίλο. Είναι εύκολο να στείλεις link και οδηγίες (αν χρειάζονται)? @fontastrelos: εγώ με τις οδηγίες του Κύριλλου έβαλα τα roboto (πιο ευανάγνωστα για εμάς τους παππούδες...) H OC τρώει λίγο περισσότερη μπαταρία, αλλά πάει και σφαίρα το μηχάνημα.... Edited December 15, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Μαλλον το έχω κάπου ξαναδεί από κάποιο φίλο. Είναι εύκολο να στείλεις link και οδηγίες (αν χρειάζονται)? Chainfire 3D 1.7 Μόνο εγκατάσταση έκανα εγώ αφού πρώτα απεγκατέστησα την έκδοση που είχα αλλιώς δεν θα μπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 εγω δυστυχως παιδια ειναι σαν να μην εχω κινητο.κανει μονο του 10-15 reboot την ημερα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Έψαξα και βρήκα αυτό --> http://www.androidnz.net/2011/10/at-your-own-risk-how-to-use-chainfire.html. Σε μένα εκτός του downgrade του SU χρειάστηκε να βάλω και παλαιότερη έκδοση του Chainfire για να λειτουργεί (v2.0) κανονικά! Μπορείτε να βάλετε και v2.0 του Chainfire.. ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 εγω δυστυχως παιδια ειναι σαν να μην εχω κινητο.κανει μονο του 10-15 reboot την ημερα:( Έχεις την δικιά μου? (v9.3?) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Γεια σας. Άλλαξα από 9.3 non-OC σε OC και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής. 1. Υπάρχει κάτι στον τρόπο που λειτουργεί ο g3mod που μικραίνει το χρόνο ζωής της μπαταρίας; Κάτι είχα διαβάσει κάπου για υψηλά voltages αλλά δεν μπορώ να το βρω πάλι. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό από το setcpu; 2. Αν κάποιος ρίξει μέσω του setcpu τις συχνότητες στα επίπεδα μιας non-OC έκδοσης τότε είναι "σαν να έχει non-OC"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Νομίζω ότι βρήκα λύση για το Chainfire 3D αν δεν την έχει αναφέρει κανένας άλλος, έβαλα την έκδοση 1.7 και τρέχει μια χαρά χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο... τι ακριβως κανει αυτο αν επιτρεπεται?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Έχεις την δικιά μου? (v9.3?) ναι κυριλλε την 9.2 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τι ειναι το superharger και πως το περναω? και ακόμα το min και max freq που το βρισκω? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τι ειναι το superharger και πως το περναω? και ακόμα το min και max freq που το βρισκω? Ευχαριστω! Για το supercharger http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13355368 το 9. τις συχνοτητες μπορεις να τις δεις απο το setcpu :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 (edited) Βγήκε G3mod καινούργιο! http://code.google.com/p/g3modteam/downloads/list v2.3 (15/12/2011) •Hybrid initramfs: Added support for ICS-based roms. •Multiboot: Fixed dalvik-cache restoring. •Multiboot: Added support for backing up android_secure. •AOSP Proximity sensor support added. •Initramfs: Optimized init.rc files and added usb.rc file. •MAX8998 Driver: Removed led blinking support since it isn't being used anymore. Κύριλλε, περιμένουμε το ΟΚ σου να το περάσουμε! Edited December 16, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Για το supercharger http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13355368 το 9. τις συχνοτητες μπορεις να τις δεις απο το setcpu :) Ευχαριστω. το ενεργοποίησα αν και δεν εχω καταλαβει τι κανει ακριβως. το setcpu ειναι μια εφαρμογη που στoιχίζει στο market 1.49€ (SetCPU for Root Users)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ευχαριστω. το ενεργοποίησα αν και δεν εχω καταλαβει τι κανει ακριβως. το setcpu ειναι μια εφαρμογη που στoιχίζει στο market 1.49€ (SetCPU for Root Users)? είναι δωρεάν στο xda, ψαξτο Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ευχαριστω. το ενεργοποίησα αν και δεν εχω καταλαβει τι κανει ακριβως. το setcpu ειναι μια εφαρμογη που στoιχίζει στο market 1.49€ (SetCPU for Root Users)? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Chainfire 3D 1.7 Μόνο εγκατάσταση έκανα εγώ αφού πρώτα απεγκατέστησα την έκδοση που είχα αλλιώς δεν θα μπει... ποιες ρυθμισεις βαζουμε ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 O kyrillos ετοιμαζει την 10 :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts